Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@silvia545 jaaaj moja prajem ti aby si bola znova čo najskor tehu až potom ti bude trochu lepšie na duši 😔 pojdeme na jesen spolu do toho zas ok? 🙂
@martineluska to snad neni pravda co sme tu zakliate cico?? 😠
@kiara15 😅 dufam že nie ,len nemáme nejak štastie do kelu 😠 mojej známej sa teraz podarilo 6 ivf už je v 4 mesiaci tak sa nevzdávajme ja verím že budeme všedky tehulky 😉
@kiara15 mám ešte troch mrazačikov tak snád jeden zabojuje 😕 ale až v septembri lebo sa teraz nato necítim a ideme v auguste na dovolenku 🙂
@martineluska moja to ma mrzi, naozaj som verila, ze to teraz vyslo ☹
@wodanka no čo už 😒 a ty ako pokračuješ ? 🙂
@martineluska ja som zacala v sobotu pichat Menopur a v stredu idem na kontrolu..
@wodanka super 😉 dufam že to tu konečne prelomíš 🙂 máš kratky protokol?
@martineluska ano, mam kratky protokol, uz chcem, aby to bolo za mnou.. nejako blbo to teraz znasam
@wodanka hlavne klud a treba tomu verit 🙂 ja som verila do poslednej chvíle 😉
@martineluska snazim sa stale byt optimista 🙂
@martineluska aj my ideme v auguste na dovolenku a kam idete?? 😉
@wodanka vela stastia lebo ho tu potrebujeme 😉
ahojte tak cca 118teho nam vychadza KET tak drzim si palce a aj vam vsetkym ktore cakate na vysledok alebo ktore este len do et, ket idete
@martineluska dakujem moja 😉 ani si nevieš predstaviť ako veľmi by som chcela vrátiť čas 😢 vôbec sa mi nedá myslieť na nič iné,,len na nášho anjelika 😢 dúfam,že sa dám do jesene dokopy a chcem ísť na konzultáciu do centra,,a spýtať sa kedy by mi ony odporučili ísť znovu po sekcii 😉
@silvia545 vcelicky mi nevadia, idu celkom v pohode.. zatial neviem kedy bude OPU, picham este len 5. den, dnes som bola na kontrole a zacina to ako aj minule pokusy, straaaaaasne vela folikov, uz len musim verit, ze teraz to dopadne dobre. V piatok idem na dalsiu kontrolu, tak zasa budem o nieco mudrejsia.
ahojky @silvia545, folikulov mam az-az...asi az prilis moc, na to aby mohli byt vajicka kvalitne, uz som to mala takto dva krat a teraz znova. Ja som ich napocitala cca 25, i ked nie vo vsetkych asi budu vajicka. Stracam doveru v to, ze to robia spravne (predpisane davky liekov) a nadej ze to vyde. Ale uvidime... este neviem kedy bude OPU, v nedelu idem na dalsiu kontrolu.

@martineluska dakujem moja,,od rána mi je veľmi smutno,,strašne to bolí a len plačem 😢 😢 😢