icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
6. jún 2011

@martineluska dakujem moja,,od rána mi je veľmi smutno,,strašne to bolí a len plačem 😢 😢 😢

martineluska
6. jún 2011

@silvia545 jaaaj moja prajem ti aby si bola znova čo najskor tehu až potom ti bude trochu lepšie na duši 😔 pojdeme na jesen spolu do toho zas ok? 🙂

kiara15
6. jún 2011

@martineluska to snad neni pravda co sme tu zakliate cico?? 😠

martineluska
6. jún 2011

@kiara15 😅 dufam že nie ,len nemáme nejak štastie do kelu 😠 mojej známej sa teraz podarilo 6 ivf už je v 4 mesiaci tak sa nevzdávajme ja verím že budeme všedky tehulky 😉

martineluska
6. jún 2011

@kiara15 mám ešte troch mrazačikov tak snád jeden zabojuje 😕 ale až v septembri lebo sa teraz nato necítim a ideme v auguste na dovolenku 🙂

wodanka
6. jún 2011

@martineluska moja to ma mrzi, naozaj som verila, ze to teraz vyslo ☹

martineluska
6. jún 2011

@wodanka no čo už 😒 a ty ako pokračuješ ? 🙂

wodanka
6. jún 2011

@martineluska ja som zacala v sobotu pichat Menopur a v stredu idem na kontrolu..

martineluska
6. jún 2011

@wodanka super 😉 dufam že to tu konečne prelomíš 🙂 máš kratky protokol?

wodanka
6. jún 2011

@martineluska ano, mam kratky protokol, uz chcem, aby to bolo za mnou.. nejako blbo to teraz znasam

martineluska
6. jún 2011

@wodanka hlavne klud a treba tomu verit 🙂 ja som verila do poslednej chvíle 😉

wodanka
7. jún 2011

@martineluska snazim sa stale byt optimista 🙂

kiara15
7. jún 2011

@martineluska aj my ideme v auguste na dovolenku a kam idete?? 😉
@wodanka vela stastia lebo ho tu potrebujeme 😉

pici
7. jún 2011

ahojte tak cca 118teho nam vychadza KET tak drzim si palce a aj vam vsetkym ktore cakate na vysledok alebo ktore este len do et, ket idete

wodanka
7. jún 2011

@kiara15 dakujem, urcite ho budem potrebovat.. vy kedy planujete dalsi pokus?

silvia545
8. jún 2011

@martineluska dakujem moja 😉 ani si nevieš predstaviť ako veľmi by som chcela vrátiť čas 😢 vôbec sa mi nedá myslieť na nič iné,,len na nášho anjelika 😢 dúfam,že sa dám do jesene dokopy a chcem ísť na konzultáciu do centra,,a spýtať sa kedy by mi ony odporučili ísť znovu po sekcii 😉

silvia545
8. jún 2011

@wodanka ahoj 😉 ako si užívaš včeličky?kedy by si mala mať OPU 😉 🙂

silvia545
8. jún 2011

@pici ahoj,,držím palce,,aby KET bol úspešný 😉 my sme ani raz nemali ani jedného mrazáčika ☹

pici
8. jún 2011

@silvia545 vdaka.. a ty ako pokracujes?

silvia545
8. jún 2011

@pici snažím sa dať do poriadku po tej strašnej bolesti,čo nás postihla ☹ niekedy si myslím,že už mi je lepšie a potom sa to všetko znovu vráti,,smútok,,bolesť,,plač 😢 neviem,kedy sa stym ako tak vyrovnám,,bude to dlho trvať kým to aspoň trochu prebolí ☹

pici
8. jún 2011

@silvia545 zlatko prosim prepac mi... tvoj pribeh som nepoznala... urcite by som sa ta tak hlupo nepytala.... nepoviem , ze viem ako sa citis... lebo fakt neviem.. ale mas moj velky obdiv...

wodanka
8. jún 2011

@silvia545 vcelicky mi nevadia, idu celkom v pohode.. zatial neviem kedy bude OPU, picham este len 5. den, dnes som bola na kontrole a zacina to ako aj minule pokusy, straaaaaasne vela folikov, uz len musim verit, ze teraz to dopadne dobre. V piatok idem na dalsiu kontrolu, tak zasa budem o nieco mudrejsia.

kiara15
9. jún 2011

@wodanka neviem vsetko je vo hviezdach 😒

silvia545
10. jún 2011

@kiara15 ahoj mojko 😉 ten tvoj mužíček je ale tvrdá palica 😀 nie a nie ho zlomiť 😉 už asi nemá nato nervy,,ale nejako ho musíš predsa len prehovoriť,,alebo už nechce o daľšom pokuse ani len počuť 😖

silvia545
10. jún 2011

@wodanka tak ako kontrola?dufam,že urody je habadej 🙂

@pici nevadí moja 😉 nikto si nedokaže predstaviť ako som sa cítila ☹ toto prežiť neprajem nikomu,,ale ako sa hovorí,len čas pomôže aspoň trošku zahojiť boľavé rany 😉 aké lieky užívaš pred KET 😉 aj piješ nejaké čajíky? 😵

pici
10. jún 2011

@silvia545 je mi to moc luto.. ako si sama povedala ... chce to len cas... obdivujem ta... velmi... lieky beriem etrofem 3x2, cajiky ziadne lebo som mala endo tak nic extra nemozem aby sa mi to nevratilo atd

wodanka
10. jún 2011

ahojky @silvia545, folikulov mam az-az...asi az prilis moc, na to aby mohli byt vajicka kvalitne, uz som to mala takto dva krat a teraz znova. Ja som ich napocitala cca 25, i ked nie vo vsetkych asi budu vajicka. Stracam doveru v to, ze to robia spravne (predpisane davky liekov) a nadej ze to vyde. Ale uvidime... este neviem kedy bude OPU, v nedelu idem na dalsiu kontrolu.

kiara15
13. jún 2011

@silvia545 to mi hovor ze je tv rdohlavy ale co s nim nechce prezivat tie nervy 😉 a vy ako??aj sa pokusite znova??

silvia545
14. jún 2011

@kiara15 máme ešte 1 pokus,,tak chceme ísť 😉 ale veľmi sa bojím,,verím,že sa to podarí,,ale mám strach,aby sa nám to znovu nezopakovalo ☹ ☹ dúfam,že náš anjelik bude na nás dávať pozor z nebíčka 🙂

@wodanka čo máš nového? 😉 kedy OPU? 😉 drž sa 🙂

wodanka
14. jún 2011

@silvia545 OPU mam zajtra, tak sa tesim, ze sa zbavim toho velkeho brucha, co mi za ten cas stihlo narast 😎 potom dam vediet, ako to dopadlo