Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@martineluska a ty ako moja,,stale striháme,,fúkame,,farbíme 😀
@silvia545 ahoj jaaaaaj ani nehovor 😀 halooooooooo ja už chcem ist na materskuuuu 😀 do kelu 😠 😅
@martineluska ak je Pánboh spravodlivý,,tak aj materskej sa dočkáme 😉 už sme si toho dosť vytrpeli,,tak by sa mohol nad nami už konečne zľutovať 😉 🙂
no tak ja velice odvazna som dneska robila test, som 11den po ket a pekny biely bol...
@pici to bol len zahrievací test 😉 ten neber vážne 🙂
@silvia545 mojka dočkáme ,dočkáme 😉 aj keby sekery padali 😀
@martineluska no neviem... bolo mi to treba...
@pici poznám ten pocit 😠 ale nič nieje stratené hlavne sa zato nestresuj 😉 a ver že si tehulka a hotovo 🙂
@martineluska no verit verim...
@martineluska 😀 už aby začali padať 😀
ahojte dievcence mam velku prosbu.Mam zvysny MENOPUR 8 praskov a 19 vodiciek ak by ste mala niektora zaujem,Konci zaruka 8/2011.surne predam na cene sa dohodneme,dakujem 🙂)
Ahojte baby 😉
@kiara15
@martineluska mám nové info o našom anjelikovi,,takže kamarátkyna známa pracuje v nemocnici,kde som rodila a zhodou okolností prišla k papierom o mojom pôrode,,tak si to narychlo prečítala,,aby ju niekto nezbadal,,neverila vlastnym očiam,ked si to ako tak prečítala a mala dosť z toho čo zistila,,náš anjelik mohol žiť,,za jeho smrť môžu lekari,,pretože ho poriadne nevyčistili a náš synček preto začal omodrievať,,lebo nemohol dychať ☹ 😢 v papieroch bolo napísané,že sa narodil a bol zdravy,,preto jej to neišlo do hlavy,,ked kamaratka jej povedala,že do spravy nám napísali mrtvonarodeny 😢 skoro cely deň som preplakala,,ked som si pomyslela,že maličky mohol žiť,,mohla som ho kočíkovať,,mať na rukách,,láskať sa sním a takéto svine mi zabijú moje dieťatko 😢 😢 kamarátka sa pokúsi tú znamu poprosiť,,či by nám tie papiere neprefotila,,ak by bola taka dobrá a urobila to,,tak podame sťažnosť,,aj ked asi nič nedosiahneme,,teraz je prave v kupeľoch a potom ešte ide na dovolenku,musíme teda počkať ☹
@silvia545 to je hrozne, ako to mohli dopustit... ? 😠 totalna nedbanlivost lekarov a este napisu ja klamstvo do papierov... ja by som to tiez na Tvojom mieste postupila na urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou, nech to cele presetria. Oni urcite dostanu pristup ku vsetkym papierom. Viem, synceka Ti to nevrati, ale aspon by mohol byt niekto za to potrestany, co sa stalo.
@wodanka ak sa ta pani dostane ešte k papierom a podarí sa jej to prefotiť,,hlavne ,aby bola taká ochotná to spraviť,,tak určite to nenecháme tak,,viem,že synčeka nám to už nevráti ☹ ale nech je za to aspoň niekto potrestany,aby sa viac krát už takéto niečo nezopakovalo a nezomrelo dalšie nevinné dieťatko 😢 ja som od začiatku cítila,že niečo nie je v poriadku,,ja som to aj svojmu mm vravela,že ja im neverím,,ved predsa,,matky maju svoj inštinkt a to sa neda zaprieť,,každa matka vycíti,ked niečo nieje v poriadku a ja som to stale vravela,ked nám maly zomrel ☹ ze na vine sú ony 😠 a mala som pravdu ☹ 😢
@belisima10936 dakujem, no my uz ani moc moznosti na vyber nemame...a ja by som to babo tak velmi chcela...
@silvia545 tak ako pise belisima, aj ja by som podala staznost aj bez tych papierov
@silvia545 ahoj mojka hát ja nemám slová na toto ☹ strašne su ludia nezodpovedný čo je toto za svet 😠 normalne som zhrozená 😠
Ahojte kočky 😉 čo máte noveho?my zatiaľ nič,,maľovali sme dom,,postupne a ešte spálnu,,ale neviem akú farbu máme dať 😒 spalna bude dlhšie trvať,,ideme ju vystierkovať,,plavajúcu podlahu dať,,len neviem,ked rozložíme posteľ,,či ju ešte vôbec poskladame 😀 to je taky divny patent 😀 v auguste chceme ísť tete do čiech 🙂
@martineluska moja tebe sa to už pomaly blíži 🙂
@silvia545 ahoj mojka aj mi ideme malovat a tapetu davat do spálne 😀 a dnes mi doniesli novu sedačku 😀 bežovu koženu som dostala od manžela na 30 tku zajtra mám 😝 aaa v auguste dovolenka a potom ket 😒 a ty moja ako? kedy sa chystate?do ferti? 😉
@martineluska chceli by sme ísť v septembri na konzultáciu,porozpravať sa s dr.,kedy by nám odporučil ísť,ked som po sekcii 😉 minimálne pol roka musím počkať,,išla by som aj hned,,ale mám strach ☹ po tom všetkom,čo sme prežili a ako to všetko dopadlo ☹
prajem Ti všetko najlepšie k dnešnej 30 tke,nech sa Ti splní všetko,po čom Tvoje srdiečko najviac túži 🙂 a aby si už čoskoro držala svoje dieťatko v náručí 😵 😉
ahojte babule, tak my mame za sebou uz aj dovolenku s mm a aj navstevu v Reprofite. Isli sme tam s tym, ze chceme darcovske vajicka a dokina nam povedala, ze s mm spermiogramom by ona do toho neisla. Ale navrhla nam ist do Soft IVF, ze to by mohla byt dobra volba pre moje polycysticke vajecniky, ze vajicok by nemuslo byt tak vela a mohli by byt kvaltinejsie. A druha moznost je darovane embrijko... Tak teraz s mm zvazujeme, co spravit 😒
Baby a vy čooo?kam ste sa podeli??? 😨
@martineluska moja,kedy začínaš 😉
@silvia545 ahoj mojka mam sa celkom ok teraz mám stráááášne vela roboty v kaderku aj sme vela boli na dedine tak som vždy len nakukla že či niekto nepiše 😉 ale je tu ticho 🙂 teraz v piatok ideme na dovolenku a tam by som mala dostat menzes takže ak nebude meškat tak hned po dovolenke si ideme pre mrazačika máme troch takže to dame na jeden pokus 😝 a ked ani toto nevíde tak mame už aj nahradný plán 😉 napíšem ti v ip 😉

@wodanka to je super,že to nevzdávate 😉 musí sa to tu už predsa pohnúť do spravnych koľají 😉