icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
17. aug 2011

@silvia545 a vy kedy idete do ferti? 🙂

silvia545
18. aug 2011

@martineluska mojko držíííím ti strašne palce,aby sa Vám to už konečne podarilo a žiadny náhradny plán sa nekonal 🙂 verím,že každá z nás sa raz dočká svojho vytúženého dieťatka,ved Pán Boh určite vie,že koľko sme sa natrápili,koľko smútku sme prežili a sklamání,raz nám to musí vynahradiť 😉 no ale mal by sa poponáhlať 😀 ja chcem počkať na ms,ked ju dostanem,tak potom volám do FC,kedy máme prísť a chcely by sme ísť do toho tak v januari alebo februari,nech sa mi to po sekcii lepšie zahojí 😉 ale strach už mám teraz,čo ako bude,bojím sa ☹ už to budú pomaly 4 mesiace a ja stale myslím na násho anjelíčka,,aj ked sa snažím byť silná pred blízkymi,tak vo vnútry cítim veľkú bolesť a smútok 😢 😢 pred dvoma týždnami som pocítila na tvary taky jemný studeny vánok,hned som sa pozrela do okna,či je prievan,,ale okno bolo zatvorené a ani záves sa nepohol,tak to bol určite moj anjelik,prišiel ma pozrieť,,možno ma pohladil alebo mi dal pusu 🙂 to sa mi stalo už druhy krat,čo maly zomrel,,niekedy si tak vravím sama sebe,aby dal vedieť,či mu je dobre,či mu niečo nechyba,,a vedieť mi dal,že ma prišiel pozrieť 😉 teraz zase len čakám,kedy znovu to pocítim 🙂

wodanka
2. sep 2011

@silvia545 neboj urcite sa ma dobre a dava na Vas z nebicka pozor...

U nas sa veci pomaly, ale iste menia. Mm je uz v Nemecku, tak mi je trocha smutno samej doma. Ale nestiham sa nudit, mam pruh, tak si vybavujem operaciu, tak dufam, ze sa potom dam rychlo dokopy a budem planovat tehotenstvo. Asi pojdeme cestou darovanych embryi. Na dalsie IVF aj ked len soft sa vobec necitim. Nechcem zasa zazivat to cakanie a stres. Inak z toho posledneho IVF, my teraz zacali straaaaasne padat vlasy a neda sa to zastavit, uz som zufala a je to aj jeden z dovodov preco nechcem podstupit dalsiu hormonalnu stimulaciu.
Drzim nam tu vsetkym palce, aby ten dalsi rok, bol rokom splnenych zelani, v podobe krasneho babatka.

kiara15
4. sep 2011

ahojte babule no ja tiez nic moc nove ale dnes mi trosku poskocilo srdiecko moj muz asi zacina meknut 😉 tak tisko dufam ze sa zlomi len nas dost tlaci financna stranka tak musim nejoko vybavit prasule a mozno buduci rok aj ja budem riesit ci pojdeme na to 😉 asi cakanie sa oplatilo 🙂

@martineluska tebe drzkam palceky uz to tu rozbehni 😉
@silvia545 urcite ti bol dat vediet ze mu je fajn aj mne zbehnu na moje male dievcatko ale vzdy si to odplacem ako mi to je luto ☹
@wodanka ty sa moja vyliec veru cim skor a sup dotoho 😉

silvia545
5. sep 2011

@kiara15 jeeej mojko moje,,ale si ma potešila 🙂 🙂 🙂 tak na druhy rok pojdeme do toho spolu,,teším sa už teraz,,verím,že rok 2012 bude pre nás ten najšťastnejší rok a my konečne budeme držať v naručí naše vytúžené detičky 😉
@wodanka tak ako napísala kiarika,,vylieč sa,,nech ti operácia dopadne najlepšie ako sa len dáááá,,dáš sa dokopy a potom rychlo pre bábatko 🙂
@martineluska noooo ako,,už ste začali? 😉

martineluska
5. sep 2011

@silvia545
@kiara15
@wodanka ahojte baby moje ja čakám okolo 20 teho menzes a potom šup do toho 😉 bola som sa ukazat u dr dnes ale sliznica nic moc tak som dostala estrofen a začnem alchemilku 🙂 nech maju zmrzlinky super perinku 😀

martineluska
5. sep 2011

@kiara15 teším sa že idete do boja 😉

wodanka
5. sep 2011

@kiara15 @martineluska @silvia545 dakujem, aj ja Vam drzim palce. Moc si zelam, nech sa to konecne vsetkym nam tu podari.
Operaciu budem mat uz tento tyzden, ale co ma netesi je, ze mi dokina z Reprofitu napisala, ze po nej musim tak mesiac, dva pockat kym mozem ist na to ☹ takze niekedy oktober, november...neviem

kiara15
6. sep 2011

@silvia545
@martineluska
@wodanka joj babule veru uz by sa na nas mohlo to stasticko usmiat este sa moc tesit nechcem ale potom zacnem skusat vypisovat doktorom sice uz som do Brna pisala aj mi odpisali ze sa mam prist obiednat na konzultaciu 😉 tak na pohovor by som sla asi tak v january uvidim ako manzel bude moct 😉

@wodanka nevadi musis sa co najlepsie zotavit a neboj bude to ok skor ci neskor ale bude nech si uplne fit 😉 drzim palcoky nech mas operaciu uspesne za sebou 🙂

kiara15
6. sep 2011

@martineluska ty to musis zacat mojko 🙂 🙂

wodanka
8. sep 2011

@kiara15 uz som si neajako zvykla, ze musim cakat. Co je mesiac dva oproti tomu kolko uz cakame, ze 🙂 uz som doma z operacie a musim povedat, ze som si to predstavovala lepsie a nie toto co je teraz. Ze ma to boli ledva sa hybem a o vstavani z postele ani nehovorim. A to som v pondelok planovala uz ist do prace. Ale som optimista a verim, ze kazdou hodinou sa to bude lepsit.

martineluska
8. sep 2011

@wodanka zlatko prajem ti aby si sa čo najskor zotavila 😉 a len zostan pekne optimista všedko bude ok teraz hlavne relaxuj a potom pekne bojovat reprofit je určite super 😉

martineluska
8. sep 2011

@kiara15 posnažím sa 😅

silvia545
9. sep 2011

@kiara15 mojko,veru,už by sa to šťastíčko naozaj mohlo na nás usmiať 🙂 ale verím,že na budúci rok nám to všetkym dobre dopadne 😵 my chceme ísť tiež v januari alebo februar,,podla toho aké bude počasie a hlavne cesty,aby boli dobré 😉
@wodanka hlavne,že to mas uz za sebou 😉 len pekne oddychuj,praca počká,,nech sa ti to pekne zahojí,aby si bola čím skôr fit 😉 a potom šup si pre dieťatko 🙂
@martineluska moja,len sa snaž 😀 nech tu konečne vidíme už samé pozitívne spravy 🙂 tych zlych už tu bolo hadam dosť 😠 preč s nimi 😉

kiara15
11. sep 2011

@wodanka tak veru odychuj nech sa to dobre zahoji 😉

@martineluska 🙂 🙂 🙂 veeela stastia 😉

@silvia545 ved aj ja verim ze sa to vsetko zmeni uvidim co ten moj ci sa uplne zlomi 🙂

wodanka
22. sep 2011

ahojte babule ako sa mate? ako pokracujete?
Tak ja sa citim uz takmer fit, i ked urcite to este bude chvilku trvat, kym to bude ako predtym. Rada by som zacala stimulku na soft IVF uz v oktobri, ak sa teda s mm nerozhodneme ist si len po embryo.

silvia545
23. sep 2011

@wodanka ahoj 😉 ja sa mám už o čosi lepšie,,ako sa hovorí,čas je veľmi dobry pomocník,,zohnala som si pracu na doma,,tak sa aspon trochu preorientujem na iné myslienky 🙂 začala som popíjať čajíčky na vaječníky aj na maternicu,,tak sa pomaly pripravujem na daľší boj 😵 to je supeeer,že si už v poriadku a o chvíľu sa ti to rozbehne 😉 koľko stojí darcovské embryjko? 😉

martineluska
23. sep 2011

@wodanka
@silvia545
@kiara15 ahojte baby moje tak nás okolo 6 teho oktobra čaká ket 😅 dufam 😉

makovicka53
24. sep 2011

ahojte zienky nemate niektora problem s dorastanim sliznice?neviete nieco poradit?tiez planujem KET ale zial uz 4 mesiac sa tam nemozem dostat koli nizkej sliznici ☹

martineluska
24. sep 2011

@makovicka53 ahoj skus si kupit včeliu kašičku ja osobne beriem SARAPIS dve denne je to super aj na sliznicu aspon že ja mám dobru skusenost . teraz ho tiež papám tak som zvedavá čo povie doktorka ked pojdem na kontrolu pred ket 🙂 a aj podporuje otehotnenie 😉

wodanka
24. sep 2011

@silvia545 tak som rada, ze uz sa mas lepsie 🙂 ak sa rozhodneme pre darovane embryo tak to by malo stat 750 EUR..a to soft IVF ani neviem, ale tak okolo 1500 aj s liekmi, ktore si uz budem platit cele, lebo poistovna mi uz nic nehradi.

@martineluska budem na Teba mysliet, aby sa embryjku u Teba pacilo a Ty si konecne prelomila smolu v tejto nasej teme 😉

monika76
24. sep 2011

Ahojte kočky...
Nebudem čítat tieto všetky príspevky ale jedno viem povedať. Mne sa to podarilo na 3 krát a porodila som synčeka teraz má už pomaličky 8 rokov. Mám ho veľmi rada ale niekedy je lepšie zvážit či nie radšej adopciu.Od zdravotných ťažkostí ktoré teraz mám .Od obličkových kamenov,žlčnikové,krčové žili .Lekár mi povedal od množstva hormonov ktoré som brala preto podpisujete papier na vlastnú žiadosť.Nechcem Vám brat ilúzie .Čítala som štúdie ako je to, že je to zásah do prírody a rodia sa deti s problémami.My máme ADHD a verte že dakedy si poviem už nevládzem ! Aj ked sa snažím mu pomocť ako viem a je mi tak strašne ľúto prečo sa mu tak zle vodí.Nezmením to a musíme zvládnuť všetky prekážky.Mamičky sa tešia ked možu ísť so svojimi detmi von ja prídem domov a som rada že som už doma.Každý den opakujem tie isté frázy do kolečka a on len jedným uchom dnu a druhým von nevníma ma ale on za to nemože.Na toto všetko ma nik neupozornil.Verím že sa Vám to podarý a že budete mať všetky to po čom túžite ale bez problémov.

silvia545
24. sep 2011

no fasa 😖
@martineluska no konečneee 😀 😀 teším sa aj za teba 😉
@wodanka to ti poviem je to pálka a poriadna 😢 ale čo už,,pre dieťatko sme ochotné urobiť všetko a dať aj to posledné 😉 ešte sa rozhodujete? 🙂
@kiara15 mojko a ty ako?dúfam,že mužíček je už celkom zlomený 😀

makovicka53
24. sep 2011

@martineluska ano tu som si kupila vcera vo forme tabliet od medpharmy...snad je to dobry produkt ...ja beriem este aj gynex ale nejak ziadne vysledky...a ten sarapis je co?

martineluska
24. sep 2011

@makovicka53 to je včelia kašička tiež v tabletkovej forme 🙂

martineluska
24. sep 2011

@silvia545 ahoj zlatko veru už sa chystám na to 😉
@wodanka dakujem moja 🙂 aj ty ideš do boja? super držím palčeky 😉

makovicka53
24. sep 2011

@martineluska fakt?no sila to som este o tomto nepocula...ja som inak obehla 4 lekarne kym som kasicku vobec nasla 🙂 ...ty mas kedy planovane KET?

silvia545
25. sep 2011

@martineluska moja tííííško ti závidím 😀 ja musím ešte počkať aspon do januara,,nech sa mi to poriadne zahojí a potom rychlo pre naše dieťatko 😉 dnes v noci sa mi stále snívalo s detičkami,,prebudila som sa a ked som zaspala,tak to pokračovalo 😉 hadam je to dobre znamenie 🙂
@makovicka53 ahoj,,nech sa ti rychlo sliznica napraví a potom šup pre drobčeka 🙂

pici
25. sep 2011

@wodanka vies co je zaujimave? kamoska darovala svoje embrya pretoze babatko ma a dalsie kvoli cs a dvom laparotomiam cize akokeby cs neodporucaju... musela poslat svoju aj manzelovu krv, plus vyplnit dotaznik a poslali jej ze dakujeme... a zena ktora embryo prijima ake nehorazne peniaze za to plati... tak som bola nemilo prekvapena ze darkyna nic nedostane... teda aspon u nas v centre nie... som myslela ze aspon nieco symbolicke, ved kolke prachy to stalo sa k embryam vobec dopracovat a nic

denda1301
25. sep 2011

@makovicka53 ahoj 😉 ja som teraz pred ET dávala také babské recepty,chilli(brala som chilli omáčku )džus s červených grepov(asi pol litra denne) a večer 2dcl červeného vinka.Sliznicu som mala týžden pred ET 10mm 😵 vela štastia 😉