Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@silvia545 ahoj no testla moja snehobielo 😠 v piatok idem na krv, ale až v pondelok budem mat vysledok dovtedy aj mrcha príde 😝 čo už život je svina 😝 ale aj tak sa nevzdám 😉 ak budu peniažky tak na jar skusim ten soft ivf cez zimu začína drastické cvičenie zumba fitko plaváren 😀 aspon 10 kíl musí ist dole lebo už prasknem jak balon 😝 ty ideš kedy do ferty? sa mi zdá že v january?
@martineluska zlatko moje tak som ti velmi držala prsty,je mi to luto ☹ 😢 bože moj,nech to už šlaktrafí,,toto už neni možné 😠 ja už nemám slov,je mi to fakt luto ☹ tolko pokusov a nič 😢 čo nás niekto popreklínal alebo čo??? 😖 u mna ani niet divu,ja som bola popreklínaná od mojej milovanej svokry 😖 ked nám maličký zomrel,tak povedala,že konečne je pokoj,,suka jedna 😠 ja ju inak ani nazvat nemožem 😠 mám dost,len ked ju vidím 😠taak zumbu by som si aj ja zacvičila a do ferty sa chystame v januáry...
@silvia545 ti kokso to máš aku svokru 😠 ja mám tiež otrasnu alkoholičku ale toto je moc 😒 neviem prečo sa mi nedarý .....tento ket som mala celí nejak odflaknutý moja dr tam nebola musela som ist zastupujucemu a to bol sprepačením pako 😒 všedko rýchlo hned po vklade ma poslal domov žiadne ležanie 😔 takže som hned nemala dobrý pocit . v decembri sa objednám k nej a som zvedavá čo navrhne 😕 asi skusime už darcu 😉 alebo reprofit brno 😉
baby v roku 2012 všedky budeme mat babetká 🙂 strašne si to prajem a tak to aj bude 😉 žiaden koniec sveta ale kočíkovanie 😀
@wodanka bodaj by si mala pravdu 😉 😉 lebo ma ide picnut 😉
@martineluska to nemyslis vazne?, ☹ ☹ ☹ ja som tak verila ze ty to zacnes 😒 ale este sa hadam uvidi podla krvy nie??
@kiara15 ahoj mojka na krv idem v piatok a vysledok bude v pondelok - ja už neverým dnes som 13 den po a ani duch 😒 a brucho strašne bolý na menzes 😔
@martineluska toto uz naozaj nie je fer, ak Vam to nevyslo, to uz neexistuje na svete ziadna spravodlivost... 😠 chcem verit, ze Tvoj vysledok z krvi bude pozitivny, ale...ako sa hovori nadej zomiera vzdy posledna
@martineluska moja ja mám takú svokru,že na svete sa nenajde asi žiadna,ktorá by sa jej rovnala 😖 ju by ani v pekle nechceli 😀 ona len po veštkyniach chodila,do tv vyvolávala na joj plus tym čo tam veštia a potom len lamentovala aké účty má za telefon 😠 ona ani nevedela,ked sme čakali maličkého,že som tehu,dozvedela sa to až,ked som bola na konci 4 mesiaca od jednej klebetnici z ulice 😒 ešte na velkonočné sviatky povedala,to bolo presne na velký piatok,že ona maličkému nebude nič kupovat,lebo ešte sa može hocičo stat a ktovie,či sa aj narodí ☹ a hned na velkonočný pondelok v noci som šla do nemocnice a o maličkého sme prišli 😢 každy kto ju uvidí prvý krát,hned povie,že nič dobré jej z očí nejde 😖 tak sa mi zdá,že ona má najlepšieho priatela asi lucifera 😀
@martineluska a o tej temičke novej som tiež rozmyšlala 😉 s novým rokom do novej temičky a hlavne nech sa nám tam dobre darí a nech nám bruškáááá začnú konečne ráááást 🙂
@martineluska budem este dufat mna tiez bolelo brucho na mrchu a bola som tehu 😉 a tiez mi nevysiel test.A otej temicke veru budeme rozmyslat aky nazov hodime 🙂 🙂
@silvia545 tak taku svokru ti ozaj nezavidim moja asi by ma z nej ozaj piclo 😠 vyzera byt ako jezibaba 😀
@kiara15 ahoj ja som za MUšKATIERKY 😉 no už nejak vydržím do pondelka snád sa stane zázrak 😅
@martineluska celkom dobra tema 🙂 este si to neham prelezat a Vytrvalky 😅
@silvia545 tak satano stryga 😀 😀 😀
neviete poradit ci ist po ivf na pn? som casnicka a dost sa nabeham , ale ked pojdem na pn dostanem vypoved ....
@clauda2010 na tyzden urcite ano. ked nemozes byt pn nevies sa dohodnut s kolegynou?ze by za teba potiahla?
@silvia545 😀 😀 😀
@clauda2010 ano je lepsie aspon 5dni si polezat 😉 😉
@martineluska sakra, to je blbe 😒 mrzi ma, ze sa to nepodarilo, mooooc som Ti drzala palce, ze to tu konecne prelomis. A co planujete dalej, IVF, alebo darcovsky program?
@martineluska ☹ 😢 baby budúci rok je nááááš 🙂 už sa musí konečne na nás usmiat štastie 😉 aj keby mali sekery padat 😀
baby prečítajte si temu životaschopné a zmrazené embryjka,tá baba ma tak nasrala,napísala,že my čo chceme dietatko pomocou ivf,že ideme aj cez mrtvoly,len aby sme mali detičky,že to neni dar od Boha,,riadne ma vytočila 😠 😠 krava jedna 😠 temu už uzamkli,lebo tie baby čo jej tam odpisovali,,boli riadne nasraté 😠
Ahojte, ja som dnes bola na krvi a zistili mi ze niesom tehotna, v piatok som dostala menzes co som aj mala tak to skoncilo ako aj zacalo:(Bol to moj prvy pokus na druhy idem v januari,tak snad sa mi to podari 🙂Mam este 10 zmrazenych vajicok tak este mozem skusat 🙂

@martineluska no ahoj mojko 😉 tak ako?už si testla 🙂 nenapínaj nás a rychlo sem hod // 😀 a nezabudni každú hodinku budeš posielat tehu vírusíky 😀