Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@martineluska ty nerozmyslaj nad druhym centrom teraz to musi vyst a hotovo 😉 😉 😉 pekne odychuj a tehulkuj 😉 myslim na teba 🙂
@kiara15 jaaaj tak nam všetkym držím palce,aby sa nam to už konečne podarilo a mohli sme si písat o našich detičkách 🙂 ako rastu,čo papkajú,kedy začali sediet,chodit,,kedy nám povedia prvé to dlho očakavané zázračné slovko mama 😵 tak velmi chcem,aby sa nám to všetkym podarilo 😉 🙂 neboj aj ja budem určite nervozna,ked znovu pojdem do centra 😖 a ešte k tomu,ked sa nás spytajú,čo sa nám stalo,,to už vidím teraz budem tam plakat jak malé dieta 😢
@mojusa ahoj a vitaj medzi nami 😉 je mi luto,že sa Vám to nepodarilo ☹ bolo to vaše 1 ivf? 😉 na budúci rok sa aj my chystáme na dalšie ivf a verím,že tento krat už so štastným koncom 🙂 my sme tiež nikdy nemali mrazačiky,zostalo nám iba na vklad ☹ tak aspon nebudem sama,čo bude stimulkovat,,dvom sa nám pojde lepšie 🙂
@silvia545 ahoj mojka ešte som netestovala asi v stredu skusim 😝 bojím bojím 😅 vkuse mam krče také pichlavé a ide mi to až do krížov 😒 a v stredu by som mala dostat aj ms 😕
@kiara15 drahááá no som zvedaváááá 😀 😀
@silvia545 no bolo to v podstate uz druhe, prve som musela ukoncit tesne pred OPU lebo som dostala nejaku brusnu virozu a skoncila na infuziach v nemocnici, takze sa nic nekonalo, ale ako mi bolo povedane, berie sa to ako prvy neuspesny pokus. a nepovedali ti preco ti nikdy neostali ziadne mraziaciky? mna to hrozne zaujima. a kam chodis do centra?
tak aj ja sa pridávam k Vám tiež som po neúspešnom ET a mám nachystané lieky na KET 🙂 tak dúfam, že to bude úspešné 😀 zatiaľ mám čas rozmýšľať či dám vložiť 1 alebo 2 🙂
@silvia545 no tak uz mam aj termin idem 7.11.do brna a som stoho hotova 🙂
@martineluska len bud aj ja som zvedava dufam ze nas nenehas dlho cakat 😉
@mojusa no ja som chodila do heliosu v martine mala som 3ivf a nist sice jeden krat potrat 8tt a potom ze vraj chemicke tehotenstvo a rozhodla som sa ze este to skusime v reprofit brno pocujem od tade same chvali tak to chcem skusit 😒
@martineluska moooc drzim palceky, to budu urcite tehu priznaky 😉
@martineluska zlatko už mám nervy aj za teba 😀 verím,že tentokrát tam budú // 🙂 držkám velmi všetky prsty 😉
@kiara15 jooj 7 je moje štastné číslo,,tak nech vám to dopadne všetko naj 🙂 a povedia Vám len tie najlepšie spravičky 😉
@mojusa to je škoda,že to prvé brali ako neúspešny pokus ☹ a dokonca,ked neprišlo ani k ET 😖 takto by to rátat nemali,,ale ked už raz vyberieš lieky,tak sa to počíta za pokus 😖 vždy sa nám prestali delit a tak nikdy neprišlo k mrazeniu,,a priatel tiež nemá skvelý spg ☹ ja chodím do Ferticentra BA 😉
@kiara15 mojko ja sa teraz dopujem cajikmy a pijem aj kvapky Femi,aby sa mi upravila ms,lebo po sekcii mi ta potvora chodi skor 😠 uplne mi pokazila moj idealny cyklus 😀 cajiky pijem alchemilku a zeleznik lekarsky,ten je dobry na vajecniky 🙂 a potom od januara zacnem brat kys.listovu 😉 neviem,kedy presne zacnem,,v januari chceme ist do centra,tak potom uvidime,co povie dr,ci treba este pockat po sekcii,alebo mozme ist na to 😉 dufam,ze budeme moct,doporucuju pol roka pockat 🙂
@ursula5 ja som už pripravená teraz 😉 verím,že sa to podarí a teraz to dotiahneme do štastného konca 🙂 žiadne NIE neberiem 😀 už bolo toho dost 😉 ako sa hovorí,do tretice všetko dobré a verím,že to bude aj tak u nás 🙂 nič zlého si ani nechcem predstavit 😉 dúfam,že to pochopil aj ten tam hore,ako sme sa natrapili,čo všetko sme museli prežit,tak teraz čakám od neho,že nás už konečne urobí štastnymi 🙂
@silvia545 krásne si to napísala ja som teraz čítala taký malý článok a v niečom mi hovorí z duše, určite to dotiahneme do šťastného konca 😀
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2986-Ostava-mi...

@mojusa vitaj medzi nami kludne sa tu mozes vykecat vsak aj my to tak robime ak sa smíem spytat do ktoreho centra chodis? 🙂