icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
24. okt 2011

@pici 😠 tak ma rozčúlila až 😠 také ako ona si vobec nevedia predstavit,čím všetkym prechádzame a čo musíme podstúpit ☹ takych ako je ona je viac 😠 ale aspon v jednom mala pravdu,že pojdeme aj cez mrtvoly,aby sme mali dietatko 🙂 v tom sa veru nemylila 😀

pici
24. okt 2011

@silvia545 dufam ze tu temu este otvoria a potom jej napisem svoje...

silvia545
24. okt 2011

@veselavrba je mi to lúto ☹ ale hlavu hore,mate ešte mrazáčiky,tak teraz trošku vypni,oddychni si,naber vela síííl do dalšieho boja 😉 viem,že je to tažké,kazdá jedna čakáme len pozitívny vysledok 😉 ale nedáme sa len tak lahko a budeme dalej bojovat,aby sme sa raz dočkali vytúženého dietatka 🙂 😉

silvia545
24. okt 2011

@pici no 😀 a hned ju aj zatvoria 😀

pici
24. okt 2011

@silvia545 je to mozne... alebo rovno zmazu

wodanka
24. okt 2011

@silvia545 @pici pozrela som si tu tema a nedokazala som docitat ani prvu stranu, ta holka nevie o com pise... 😠 chcem ju vidiet ako by moralizovala, keby nemohla mat deti prirodzenou cestou...

martineluska
24. okt 2011

@wodanka ahoj neviem ešte, ale zvažujeme darcovske spermie možno jedno iui z darcom skusime vo februari čo ked to máme sudené 😉

pici
24. okt 2011

@wodanka to je nejaka fanaticka krestanska.. pockaj ja som jej napisala IP

martineluska
24. okt 2011

@silvia545 ahoj prečitala som tu tému krava jedna 😠 ma nasrala vobec nevie o čom celé ivfko je hrdinka jedna 😠 podla mna nežije v realite 😉

wodanka
24. okt 2011

@pici a aj nieco odpisala? ja keby jej pisem, tak to by nebolo nic pekne...

pici
24. okt 2011

@wodanka nie nenapisala zatial nic.. mozno sa modli za moju zlu dusu

wodanka
24. okt 2011

@martineluska a zostanete v tom istom centre?

wodanka
24. okt 2011

@pici tak to ma holka mozno co robit, keby sa chce modlit za vsetky, ktore podstupuju IVF 😀

pici
24. okt 2011

@wodanka ale asi je silna, tak to mozno dokaze :D

martineluska
24. okt 2011

@pici ahoj no nechapem načo sa trepe a číta snažilky ja keby som mohla mat bez problemov babetko ani by som nevedela že takáto stranka existuje a miesto sprostostí by som sa venovala svojim detom 🤐

martineluska
24. okt 2011

@wodanka asi ano zatial 🙂 ale láka ma reprofit takže ešte všedko je možné 😉

pici
24. okt 2011

@martineluska tak jej ciel je mozno ovela slachetnejsi ako si my myslime... mozno nas chce vsetky spasit... co ty vies... v kazdom pripade na to ide ale zle

wodanka
24. okt 2011

@martineluska to ona nemoze, ona musi verejne vyjadrovat svoj nazor a presviedcat ludi o tom, ake je nemoralne to, co robia
@pici no za nas sa nemusi, nech nemrha energiou a venuje sa radsej niecom uzitocnejsiemu...

pici
24. okt 2011

@wodanka tiez si myslim.. uvidim co povie... resp. co napise

wodanka
24. okt 2011

@pici inspirovala si ma k tomu, ze som jej aj ja poslala IP, nech si to holka zlizne, ked uz s tym zacala...fakt ma vytocila

pici
24. okt 2011

@wodanka a presne o to jej islo.. na jednej strane.. pozri aka sikulka...

martineluska
24. okt 2011

@wodanka
@pici nech si nechá tie keci pre seba a radšej nech sa modlí za seba aby jej boh dal silu nech nemá potrebu sa starat do čoho sa h...o rozumie

wodanka
24. okt 2011

@pici no mozno ano, rozputala sa diskusia, len vysledok nie je asi ten, co ocakavala, nikoho tym nepresvedci, len ju kazdy niekam posle...

pici
24. okt 2011

@martineluska
@wodanka uvidime kam az zajde...

wodanka
24. okt 2011

@pici no ja dufam, ze uz nikam, ze skoncila

pici
24. okt 2011

@wodanka urcite nie.. to nie je ten typ... si myslim

martineluska
24. okt 2011

@wodanka
@pici baby ja som dnes po pol roku bola na zumbe a veru skoro som dušu vyplula 😀 ale stálo to zato trocha som sa odreagovala 😉

veselavrba
24. okt 2011

@silvia545 dakujem pekne Sisi snad to vyjde druhy raz 🙂

martineluska
24. okt 2011

@bettypo no pekne 😝