Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@veselavrba je mi to lúto ☹ ale hlavu hore,mate ešte mrazáčiky,tak teraz trošku vypni,oddychni si,naber vela síííl do dalšieho boja 😉 viem,že je to tažké,kazdá jedna čakáme len pozitívny vysledok 😉 ale nedáme sa len tak lahko a budeme dalej bojovat,aby sme sa raz dočkali vytúženého dietatka 🙂 😉
@wodanka ahoj neviem ešte, ale zvažujeme darcovske spermie možno jedno iui z darcom skusime vo februari čo ked to máme sudené 😉
@silvia545 ahoj prečitala som tu tému krava jedna 😠 ma nasrala vobec nevie o čom celé ivfko je hrdinka jedna 😠 podla mna nežije v realite 😉
@martineluska a zostanete v tom istom centre?
@pici ahoj no nechapem načo sa trepe a číta snažilky ja keby som mohla mat bez problemov babetko ani by som nevedela že takáto stranka existuje a miesto sprostostí by som sa venovala svojim detom 🤐
@wodanka asi ano zatial 🙂 ale láka ma reprofit takže ešte všedko je možné 😉
@martineluska tak jej ciel je mozno ovela slachetnejsi ako si my myslime... mozno nas chce vsetky spasit... co ty vies... v kazdom pripade na to ide ale zle
@martineluska to ona nemoze, ona musi verejne vyjadrovat svoj nazor a presviedcat ludi o tom, ake je nemoralne to, co robia
@pici no za nas sa nemusi, nech nemrha energiou a venuje sa radsej niecom uzitocnejsiemu...
@martineluska
@wodanka uvidime kam az zajde...
@silvia545 dakujem pekne Sisi snad to vyjde druhy raz 🙂
ahojte a toto ste videli?
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kriza-stredneho-veku-2/
@bettypo no pekne 😝

@pici 😠 tak ma rozčúlila až 😠 také ako ona si vobec nevedia predstavit,čím všetkym prechádzame a čo musíme podstúpit ☹ takych ako je ona je viac 😠 ale aspon v jednom mala pravdu,že pojdeme aj cez mrtvoly,aby sme mali dietatko 🙂 v tom sa veru nemylila 😀