Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@martineluska tak to ma ozaj mrzy uz som stoho hotova fakt 😒 😒 ☹
@silvia545 som rada ze si mala trochu zabyvy 😉
@veselavrba takze si mala krasnu urodicku tak super mozes skusat o sto sest 🙂 drzim palce 😉
@pici
@wodanka
@martineluska tá určite včera nemohla zaspat 😀 😀 tak sa mi zdá,že neni kompletná 😀
@veselavrba raz sa to musí podarit 🙂 treba verit 😉
@bettypo ale si ju vypátrala 😀 to je nejaká chudera,vobec mi jej nieje ani luto,,mala by navštívit psychyatra,vobec nevie,čo zo sebou 😒 ked chcela mat peknu postavu a páčit sa chlapom,nemala chciet tolko detí,,to si az teraz uvedomila,krava jedna 😠 mne by to bolo uplne jedno,aku mám postavu a či sa páčim chlapom,keby nám Pán Boh doprial ešte mat jedno dietatko,nezáležalo by mi ako vyzerám,hlavne,že sa páčim mojej polovičke 🙂
@bettypo tak táto pani (https://www.modrykonik.sk/forum/tema/kriza-stre...) už napísala ešte lepšiu tému, ktorá sa nedá ani čítať nájdem link a pošlem ......... radšej nekomentujem aký mám na ňu názor 😀 😀 😀 😀
baby tak toto si isto prečítajte to je od tej istej ako v téme kríza stredného veku ............
nevedela som či mám nadávať alebo sa smiať ako môže byť niekto taký ..................
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/zivotaschopne-a-zamrazene-embrya/
Ahojte, na 1. strane som videla príspevok z 20:59 a tak som našla tú provokačnú tému.
Inak máte pekný názov témy ... ja som po troch IVF, štyroch KET a keď som videla včera na STVčke dokument o IVF a hlavne ženu pripravenú na transfer (iste viete čo mám na mysli) tak som musela prepnúť
no uz som jej v teme kriza stredneho veku napisala svoje...
@pici 😀 ved ona v tej teme kríza stred.veku dakuje 2 babám,ktoré jej na začiatku napísali a pritom tie baby su len jedna a tá ista,lebo zabudla jej niečo napísat,tak pridala další príspevok a tá chudera si myslela,že jej písali dve 😀 ona je čistý dement,,tam pomože len cvokár 😀 😀
@zlatanka30 celkom to ide, chystame sa s mm na dalsie IVF, teda konkretne na soft v Reprofite a ak to nevyde terzaz tak ideme do darcovskeho embrya. A co Ty, ako pokracujete?
Baby ale ste jej to riadne nandali ale zasluzila si to 😠 ozaj niecim trpi som z nej zhrozena ako jedna zena ma takyto nazor 😒
baby inak našla som čajíky je to na www.otehotnenie.sk je to bylinná zmes pe podporu IVF stojí to 6,50eur 😉 a čaj na podporu vaječníkov na lepšie dozrievanie vajíčok,ale ten si neobjednám je tam napísané aj zloženie,tak si tie bylinky kúpim a zmiešam 😉 baby ja budem ale pred IVF taká naliata z tych byliniek,že pomaly začnú na mne aj rást 😀 😀 😀 já už vypijem hocičo,len aby sa to podarilo 😵
@silvia545 ahoj ja som to presne včera pozerala tie čaje 😀 sme rovnako naladené 😉 ja som drahemu objednala na 3 mesiace ten fertil man 🙂 už ich bral a mal lepší spermio aj ked len trochu ale aspon niečo 😒 jeeeeee konečne mám fotku stale som sa im nepačila tak ma zamietli 😀
@ursula5 presne si to trafila 😀 😀
@silvia545 idem si aj kuk ten cajik ja sice pijem alchemilku tak uvidim 😉
@martineluska no tak potom das info ako ste sa rozhodli 🙂
@martineluska a zostavate v tom istom centre? ja by som tak o tri tyzdne mala zacat stimulku
@wodanka ahoj 🙂 neviem ešte po konzultacii sa rozhodneme 😉 podla toho čo dr navrhne či sa nám to bude páčit 😅 jéééééééé už o tri tyždne? super tak to do konca roka stihnete ešte 🙂 moja je to na tebe aby si to tu už konečne naštartovala 😀
@kiara15 je tam bylinkárka Anka Kopáčová??? ale presne neviem aké je priezvisko daj si do googla bylinkárka z Vrbového..... ona každému naordinuje podľa diagnózy 🙂 keďže ja nemám žiadnu dala mi len E, rakytník, + gynastan čaj a zábal, manžel má tiež vitamíny a čajíky uvidíme či nám to trošku prospeje 😉

@wodanka ahoj moja .ako sa mas?