Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@och ahoj takže negat 😒 no čo už . kedy chceš ist na 2 ivfko? ja asi cca marec 🙂
@martineluska no musela som si vypočuť aj: "je to negatívne" 😉 no to bude záležať ako rýchlo mi schvália žiadosť, takže koncom januára plus ďalší cyklus, rátam tak ten február, marec 😉
@wodanka ahoj moja tak sa tesim teraz to uz konecne vide hadam 🙂 🙂 🙂 no ja mam pohovor zasebou celkom fajn pocit ale zase mi nasli cystu tak som stoho uplne na nervy ☹ ale ze by mala prasknut ale mam si to dat odsledovat 😒 tak mi drzkajte palce 😉
@ursula5 tak super pekne podavaj info ako ti to ide 🙂 🙂 tesim 😉
@martineluska dakujem za tip na knizku, zajtra idem na nakupy, tak si ju skusim pozriet. Potrebujem pozitivne naladit 🙂 🙂
Ahojte baby 😉 konečne som sa sem dostala,,mali sme problemy s netom,tak sme prešli na iny signál,,predtym sme mali orange a stale nám to blblo,tak včera nám bol robit iny a tento sa ani nedá porovnat stym predtym 🙂
@kiara15 no supeeer,že si mala taky pocit a kedy by sa to malo rozbehnut 🙂
@wodanka a ty kedy presne začínaš,,už každú chvílku 🙂
ozaj baby a už by sme mohli spravit tu sukromnu tému,lebo Vám chcem hooocičo napísat a nedááááá sa 😖 sledovanieeeee 😀
@silvia545 ahooj stratená a ja že kam si nám zmizla 😀 veru treba tu sukromnu tému 😉
@martineluska ahooooj mojaaa 😉 už som sa našla 😀 veru,veru,čííím skor tu temičku spravit 🙂 lebo každú chvílku vybuchnem 😀 všetko to tam mám nahromadé,tak len čakám,kedy príde u nás silvester skor 😀 😀
@silvia545 veru este presne neviem ako zozeniem lieky 😉
@martineluska ja suhlasim 🙂
@martineluska suhlasim tiez 🙂
@silvia545 no kazdou hodinou ocakavam mrsku a druhy DC zacinam pichat Puregon...
@martineluska nooo ja počkám na teba,ja som z toho jelen 😀 😀 ozaj ty máš aj maturu?lebo dcera má posledny rok školy a chcela by íst na maturu,ale učitelka im povedala,že aby si spravili z iného odboru a nie z kaderníctva 😖 neviem prečo im to takto navrhla 😉
@kiara15 a aké lieky budeš potrebovat 😉
@wodanka no ako,už picháme 🙂
@wodanka zajtra začínaš budem na teba mysliet pozitívne 😉
@martineluska ano učí sa za kaderníčku 😉 ja chcem tiež,aby išla na maturu,rozmyšla,že by si spravila kozmetiku,ale neviem,to bude musiet začinat od znovu,všetko vediet o kozmetike a takto keby maturovala z kaderníctva,to už predsa vie viacej o strihoch,farbách a vlasoch a lahko sa dá spravit si aj kurz z kozmetiky po mature 🙂 no musím jej dohovorit 😀
@silvia545 ahoj moja budem potrebovat merional cetrotodide a clostyl 😉
@martineluska idem pohladat super 😉 😉
@wodanka tesim ze to rozbiehas 🙂 🙂 drzkam palceky
@lubka0506 vitaj medzi nami drzim palce na pohovore 😉 a ak sa smiem spytat kam chodis do centra??
@lubka0506 @kiara12 @martineluska @silvia545 dakujem za drzanie palcov...uz od soboty picham Puregon a uzivam clostil... vo stvrtok idem na ultrazvuk a potom sa uvidi, ze kedy pojdem na OPU. Inak uz to nijako zvlastne neprezivam, keby ma nebolia vajecniky, tak ani nevnimam, ze stimulujem na nase posledne IVF. Bol by to ten najkrajsi vianocny darcek, aky by len mohol byt, keby sa to zdari 🙂

@och takže to nevyšlo??? ideš na KET ob mesiac, no ja som tak podobne ale už som začala prípravu na ket minulý mesiac som bola na ET 😉 držím palce a hlavne bojuj 🙂