icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

ursula5
7. nov 2011

@och takže to nevyšlo??? ideš na KET ob mesiac, no ja som tak podobne ale už som začala prípravu na ket minulý mesiac som bola na ET 😉 držím palce a hlavne bojuj 🙂

och
7. nov 2011

@ursula5 nie idem na 2.IVF toto boli poslední dvaja mrazáčikovia 🤐

ursula5
7. nov 2011

@och aha som to nepochopila z tej správy alebo si sedím na vedení 🙂

martineluska
7. nov 2011

@och ahoj takže negat 😒 no čo už . kedy chceš ist na 2 ivfko? ja asi cca marec 🙂

krpcek2
Odpoveď bola odstránená
och
7. nov 2011

@martineluska no musela som si vypočuť aj: "je to negatívne" 😉 no to bude záležať ako rýchlo mi schvália žiadosť, takže koncom januára plus ďalší cyklus, rátam tak ten február, marec 😉

kiara15
7. nov 2011

@wodanka ahoj moja tak sa tesim teraz to uz konecne vide hadam 🙂 🙂 🙂 no ja mam pohovor zasebou celkom fajn pocit ale zase mi nasli cystu tak som stoho uplne na nervy ☹ ale ze by mala prasknut ale mam si to dat odsledovat 😒 tak mi drzkajte palce 😉

@ursula5 tak super pekne podavaj info ako ti to ide 🙂 🙂 tesim 😉

wodanka
9. nov 2011

@kiara15 tak dufam, ze mrska cysta zmizne...aj ja som ju mala pred druhym IVF, ale nezmizla mi, ale odsali mi ju, ked mi odberali vajicka
no dufam, ze to tu v nasej temicke odstartujem k svetlejsim zajtrajskom 😉

wodanka
9. nov 2011

@martineluska dakujem za tip na knizku, zajtra idem na nakupy, tak si ju skusim pozriet. Potrebujem pozitivne naladit 🙂 🙂

kiara15
9. nov 2011

@wodanka to dufam ze to tu nastartujes 😉 😉

ursula5
11. nov 2011

@kiara15 🙂 správy podám ale je čas ešte 😀 zatiaľ papkám lieky ale dnes som si zabudla dať ráno dúfam, že nevadí dám si poobede 🙂

silvia545
15. nov 2011

Ahojte baby 😉 konečne som sa sem dostala,,mali sme problemy s netom,tak sme prešli na iny signál,,predtym sme mali orange a stale nám to blblo,tak včera nám bol robit iny a tento sa ani nedá porovnat stym predtym 🙂
@kiara15 no supeeer,že si mala taky pocit a kedy by sa to malo rozbehnut 🙂

@wodanka a ty kedy presne začínaš,,už každú chvílku 🙂

silvia545
15. nov 2011

ozaj baby a už by sme mohli spravit tu sukromnu tému,lebo Vám chcem hooocičo napísat a nedááááá sa 😖 sledovanieeeee 😀

martineluska
15. nov 2011

@silvia545 ahooj stratená a ja že kam si nám zmizla 😀 veru treba tu sukromnu tému 😉

silvia545
16. nov 2011

@martineluska ahooooj mojaaa 😉 už som sa našla 😀 veru,veru,čííím skor tu temičku spravit 🙂 lebo každú chvílku vybuchnem 😀 všetko to tam mám nahromadé,tak len čakám,kedy príde u nás silvester skor 😀 😀

martineluska
16. nov 2011

@silvia545 zlatko ak maš niečo na srdiečku napiš mi ip 😉 ja som teraz stale v robote tak nemam čas zakladat tu sukromnu ale ak sa ti chce tak založ ty 🙂 budeme muškatierky?
@kiara15
@wodanka čo poviete?

kiara15
16. nov 2011

@silvia545 veru este presne neviem ako zozeniem lieky 😉
@martineluska ja suhlasim 🙂

wodanka
16. nov 2011

@martineluska suhlasim tiez 🙂
@silvia545 no kazdou hodinou ocakavam mrsku a druhy DC zacinam pichat Puregon...

silvia545
18. nov 2011

@martineluska nooo ja počkám na teba,ja som z toho jelen 😀 😀 ozaj ty máš aj maturu?lebo dcera má posledny rok školy a chcela by íst na maturu,ale učitelka im povedala,že aby si spravili z iného odboru a nie z kaderníctva 😖 neviem prečo im to takto navrhla 😉
@kiara15 a aké lieky budeš potrebovat 😉
@wodanka no ako,už picháme 🙂

wodanka
18. nov 2011

@silvia545 budem zacinat zajtra..tak drzte palce, nech sa to tu konecne rozbehne s tehulkovanim 😉

martineluska
18. nov 2011

@silvia545 ano mám maturu ona sa učí za kaderničku? 🙂
@wodanka
@kiara15 zajtra ked budem mat čas tak skusim založit sukromnu temu MUšKATIEKRY ok? 😀

martineluska
18. nov 2011

@wodanka zajtra začínaš budem na teba mysliet pozitívne 😉

silvia545
19. nov 2011

@martineluska ano učí sa za kaderníčku 😉 ja chcem tiež,aby išla na maturu,rozmyšla,že by si spravila kozmetiku,ale neviem,to bude musiet začinat od znovu,všetko vediet o kozmetike a takto keby maturovala z kaderníctva,to už predsa vie viacej o strihoch,farbách a vlasoch a lahko sa dá spravit si aj kurz z kozmetiky po mature 🙂 no musím jej dohovorit 😀

silvia545
19. nov 2011

@wodanka juuuj,tak držíím palčeky,aby si to tu už konečne rozbehla s tehulkovaním a my pojdeme po tebe 😀

martineluska
19. nov 2011

@silvia545
@wodanka
@kiara15 baby založila som tu temu dostali ste pozvánku? som z toho jelen 😅 muškatierky ... spolubojovnice 😉

lubka0506
19. nov 2011

ahojte bojovníčky🙂 ...možem sa vám sem "votriet" ?Prechádzam tým čo vy a nie je to jednoduché... 😒 Momentálne mám po 3 IVF neúspešnom...a čo dalej? Uvidíme na konzultácii pred vianocami.
@wodanka príjemné pichanie...a nech ti to vyjde!!!

kiara15
19. nov 2011

@silvia545 ahoj moja budem potrebovat merional cetrotodide a clostyl 😉

@martineluska idem pohladat super 😉 😉
@wodanka tesim ze to rozbiehas 🙂 🙂 drzkam palceky

@lubka0506 vitaj medzi nami drzim palce na pohovore 😉 a ak sa smiem spytat kam chodis do centra??

lubka0506
19. nov 2011

@kiara15 Dakujem za privítanie🙂 Teraz chodím do Iscaru v Martine,a na 1 IVF som bola v Gynfive v Bratislave. 🙂

kiara15
20. nov 2011

@lubka0506 super lebo pocula som same chvali na Martin iskare 😉 drzim palce ja som sa rozhodla pre Brno

wodanka
21. nov 2011

@lubka0506 @kiara12 @martineluska @silvia545 dakujem za drzanie palcov...uz od soboty picham Puregon a uzivam clostil... vo stvrtok idem na ultrazvuk a potom sa uvidi, ze kedy pojdem na OPU. Inak uz to nijako zvlastne neprezivam, keby ma nebolia vajecniky, tak ani nevnimam, ze stimulujem na nase posledne IVF. Bol by to ten najkrajsi vianocny darcek, aky by len mohol byt, keby sa to zdari 🙂