icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kristinabianka
22. dec 2011

dakujem pekne za infosky,no dufam,ze nabuduce to bude uspesne,velmi som z toho sklamana,lebo som cakala ze sa to podari,tak som sa na to spoliehala,aj dufala.tak som si hovorila,ze uz jedno dieta prirodzenym pocatim mam,tak ivf bude hned prve uspesne a nic,nuz ideme dalej 😉
este raz diky 🙂

moncibubu
22. dec 2011

@kristinabianka ahojkaj, urcire sa nevzdavaj a bojuj dalej. Prajem vela stastia do dalsieho kola.Papa

antonia2077
1. jan 2012

Ahojte aj my sme po neúspešnom ET, máme 14 zmrazených dúfam že to teraz už výjde. Teraz čakám na čistenie. Veľmi rada by som podstúpila čím skôr KET. Prvého synčeka máme prirodzene ale to sa nám už nedarí. Sme veľmi smutní že ani IVF nevyšlo ale aspoň máme ešte 7 pokusov. A čo je najhoršie napísala som veštici čo nás čaká a ona ma ešte horšie zdeptala ako som. Neodporúča mi žiadne pokusy. Ale my sme sa rozhodli že určite vyhráme a detičky budú

brita
1. jan 2012

@antonia2077 Ahojky, prosim ta, vykasli sa na vesticu a ak ti mozem poradit, uz nikdy ziadnej nepis. Iba ta dodepta a potom si sama zacnes nahovarat, ze ma pravdu. Ja to poznam, ale nastastie som sa spamatala dost rychlo a povedala som si, ze su to hluposti. Mate vela zamrazenych, urcite to vyjde uz coskoro. Nebojkaj! 😉

antonia2077
1. jan 2012

@brita Ďakujem

ivka3901
5. jan 2012

ahojte já sa pridávam síce mám za sebou už 3 krát IVF z toho druhý pokus sa vydaril,ale bohužiaľ som o našeho anielika prišla v 9 týždni a momentálne sa chystáme na 4 pokus so BA do GYN-FIVU ☹ DúFAM,že to dotiahneme do vytúženého bábätka 🙂

katla
15. feb 2012

Ahojte babulky. Nerada, ale aj ja sa pridavam do skupiny. Vcera som sa dozvedela negativny vysledok po IVF. Co uz narobim. 27.2. idem do GF za Harbulakom na konzultaciu a potom nas caka KET lebo mame este 6 mrazenych drobcov.
A este sa chcem opytat ci si myslite, ze na zvysenie sance KET / IVF je dobre ostat po vklade doma na PN? Ja so teraz tento prvykrat ostala doma celych 12 dni. Prvy vysledok krvi bol ok, ale druhy negativny. Tak neviem ci po KET mam tiez ostat doma. Ci to nejak zvysi sanca alebo je to jedno. Dakujem

silvia545
15. feb 2012

@katla ahoj 😉 ja som tiež bola na 1 ivf v GF, prvá krvička pozit. a druhá negat. 😖 potom som prestúpila do FC a som tu veľmi spokojná 🙂 pri 1 ivf som vobec neležala a pri 2 som si už dávala veľký pozor,,aj počas stimulky som sa nenamáhala a po ET so pekne ležkala ale 3 dni,,oplatí sa to a vysledok bude stát zato 😉 nám sa podarilo 2ivf,ale žial so smutnym koncom ☹ náš synček po narodení zomrel 😢 teraz sa chystáme na 3 a verím,že sa nám to podarí znovu a náš anjelik sa nám vráti spať 🙂 určite sa oplatí oddychovať 🙂

katla
15. feb 2012

@silvia545 Ahoj. A PO IVF si uz na KET nesla? Neostali Vam mrazene? My mame este 6 mrazenych, tak skusime KET a ak sa nepodari, tak tiez uvazujem, ze skusim FC.

silvia545
15. feb 2012

@katla nie na KET sme nešli,aj ked nám pri ET povedali,že dve embryjká dali mraziť a dve mi vkladajú 😖 zrazu mrazáčikov nebolo 😠 😠

katla
15. feb 2012

@silvia545 No nam zmrazili 8, takze idem na KET hned ako sa bude dat. Dufam, ze ten sa nam uz podari, aj ked po tom co som tu citala v to moc neverim. A vy teraz ako pokracujete, ked sa mozem opytat?

silvia545
16. feb 2012

@katla ja teraz čakám kym mi zavolajú z centra,že majú žiadost schválenú 😉 min.týžden som volala do poisťovne,,mám schválenú,len že to ešte týžden alebo 2 potrvá,kym ju pošlú do centra 😉 no neviem,či to stihnú,lebo na druhy týžden chcem začať a ked nie tak až v marci 😉 a ty kedy na KET 😉

katla
16. feb 2012

@silvia545 Ja idem 27.2. na konzultaciu. Dnes som po tomto nasom neuspechu dostala menzes, tak ratam, ze s uzivanim liekov zacnem v marci. Ale musim si to vyratat lebo 7.4. mame v plane ist na lyzovacku do Talianska a v tom pripade to asi este mesiac posuniem. Musim sa poradit s doktorom a podla toho. A teraz ides do ktoreho centra? Do FC?

silvia545
16. feb 2012

@katla áno do FC ja som hned po 1 ivf z GF prestúpila do FC 😉 ked začneš v marci,tak lyžovačka nebude 😀 alebo si to posunieš a pojdeš na lyžovačku 😉 inak niekde som čítala,že je dobré ísť na KET hned ako sa dá,lebo telo má vsebe ešte hormony 😉

katla
16. feb 2012

@silvia545 No mazel sa na lyzovacku uz tak moc tesi. Ale ak by som len lieky brala tak to pojdem. Sak uvidim ako to bude, nechcem predbiehat. Ale ak je pravda co pises (musim si to nastudovat) 🙂 tak by som isto radsej KET uprednostnila pred lyzovackou. A ostavas teraz po IVF doma lezkat? Ci len par dni?

silvia545
16. feb 2012

@katla ja som doma nezamestnaná 😉 ale určite si budem davať na seba velky pozor a hlavne po ET budem aj týžden ležať 😀 ani sa nepohnem,nech si varia čo chcú 😀

katla
16. feb 2012

@silvia545 Jaj tak to mas v tomto pripade super. Ja sice mam pohodickovu sedavu pracu v teplucku, ale aj tak silno zvazujem, ci neostat doma. Ale to si este rozmyslim. Teraz som si dovolenku brala na toto IVF, ale na KET uz by som si PN dala lebo tolko dovolenky ani nemam 🙂

silvia545
16. feb 2012

@katla 😀 tak v tej práci budeš musieť sedieť s nohami vysoko hore 😉 to bude pohladov 😀

katla
16. feb 2012

@silvia545 Ozaj a vo FC davaju ake lieky na udrzanie? Tiez utrogestan a na sliznicu estrofem? Lebo ten estrofem je inak riadna hnusoba podla mna. Ale asi vsetky su dost podobne, ale inak sa volaju, ze? Len nechapem preco, ked je v letaku napisane, ze sa "nesmie" uzivat v tehotenstve sa berie az do prveho ultrazvuku.

silvia545
16. feb 2012

@katla berie sa utrogestan,,aj v GF som ho brala 😉 estrofem som nemala 😉

katla
16. feb 2012

@silvia545 A vies mi este dat taku info, ze co take IVF stoji vo FC? Hladala som na ich stranke cennik, ale neviem ci som slepa, ale nejak ho tam nevidim. Dik

silvia545
17. feb 2012

@katla vo FC platíš iba za lieky okolo 230 eur 😉 a za mrazenie tuším 200eur 😉 ICSI a PK sa neplatí 🙂 je to veľký rozdieľ oproti GF 😵

katla
20. feb 2012

@silvia545 A o Iscare si neuvazovala? Lebo mama mi vcera hovorila, ze pocula, ze oni su super. Nevies, nemas nejake info o tom centre?

silvia545
20. feb 2012

@katla nieee,,tam by som nešla 😉 no keby nebol FC,tak idem tam,,ale do GF už nie 😉 ceny tam majú tiež také ako v GF 😒

katla
20. feb 2012

@silvia545 Tak ale odhliadnuc od cien, ale myslela som skor vysledky. A este Ti nevolali za ziadost?

silvia545
20. feb 2012

@katla tak to neviem aké majú vysledky 😒 ale viem,že prestupili aj odtiaľ do FC 😉 dnes som volalado centra,,ešte im neprišla,,ale viem,že už mám schválenú,,tak budem čakať 😉 tento tyžden som mala začať,,tak to nechám až na marec 😉 dúfam,že dovtedy im to príde 😀

katla
20. feb 2012

@silvia545 Tak to budeme bojovat spolu. Ty zacnes IVF a ja KET 🙂
Budeme si silno drzat palce.

silvia545
20. feb 2012

@katla kedy by si mala mať KET? 😉

katla
21. feb 2012

@silvia545 Ak vsetko pojde a pride ako ma, tak koncom marca / zaciatkom aprila.

zibi
22. feb 2012

baby mozem sa pridat k vam aj mna caka 2 ivf teraz marec april ... 😉