Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ahojte,neviete niektora ci sa da aj pri KET vyuzit aj AZH? nech viem nieco viac. dakujem.
@moncibubu aha cize aj keby ze idem na ivf a mam to tak by som musela mat dodrziavat to co ty... ze 3 mesiace chraneny sex a prednison 3 mesiace..a nepribrala si z neho ? napr. do tvare a tak ?
a do tej prahy si sla sama ci ta niekto poslal .ja som uz o tom pocula...v iscare ze vraj robia protilaky na troboblast..ja mam zasa slabo pozitivne protilatky proti fosfolipidom- kardiolipin tak mi musia opakovat vysledky a asi budemmuset brat anopyrin pred ivf
@zibi ja som si pichala tiez vcelicky na riedenia krvi, do tej Prahy sme sa rozhodli ist sami,ale je dobre tam mat odporucanie od svojho gynekologa,alebo imunologa.A z prednisonu som nejak extra nepribrala,iba trocha.Ak robia v tvojom centre taketo vysetrenie tak je dobre vediet,ci je to v poriadku.V Prahe platis ako samoplatca za vsetko.
ahojte žienky, môžem sa opýtať, ako dlho po negatívnej krvi vám prišiel menzes?
@zibi ja mám presne tú istú dilemu...chodím do iscaru BA, ale tam mi robili protilátky a docent mi povedal, že robia aj proti trofoblastu, a mám to negatívne...no aj napriek tomu to vo mne hlodá, či neriešiť aj prahu... 😖
@katla ahojky kam chodis do CAR ak smiem vediet mn tiez vychadza KET na 4.5. ...
@makovicka53 Ahoj. Do Gyn fiv chodim. Dnes som bola na kontrolue a mam potvrdene, ze idem v piatok 4.5, len este na cas kedy si musim pockat. Ty kam chodis?
@katla ja chodim do heliosu...kolko mas mrazacikov? ..mne ostal uz len jeden tak pevne verim ze sa dobre rozmrazí...a ak sa smiem spytat kolko si mala sliznicu?
@saska1 ja idem hned do dalsieho KET...vraj je to lepsie...uz ked si nadopovana myslim ze je to lepsie
@makovicka53 čiže nemáš žiadnu pauzu?či jeden menzes a dosť? 😝
my máme posledných 2 mrazáčikov, tak verím, že sa podarí, aj ked viem, že niektoré veci sú medzi nebom a zemou 🤐
@saska1 ziadna pauza...hned po menzese som zacala so stimulkou...3x1 estrimax....veru treba verit..mna naposledy riadne vytrapili kym mi to tam vlozili...nemohli sa mi dostat cez krcok..tebe v poho?
@makovicka53 no chválabohu, dúfam, že neporieknem, ale aj pri ET, aj pri KETE úplne v pohodičke 🙂
a doki ti to teda odporučil hned pokračovať?..no ja chodím do BA, menzes zatiaľ nedošiel, tak možno v stredu za ním skočím a skúsim sa informovať..
@makovicka53 My máme 8 zmrazených este. 4 sú po PK a 4 nie. Som zvedavá ako sa rozmrazia, ale verím, že vsetko pôjde ako má. Dnes som bola na kontrolu a sliznicu mám trojvrstvovu hrúbka 9,5, vraj veľmi dobre, tak nech tak ostane. Som niekde čítala, že na posilnenie sliznice je dobrý grep alebo červené vinko.
@saska1 no ked mi volali vysledok z KET tak mi povedali, ze moem ist do dalsieho hned...tak som zacala hned s liekmi od 1DC...mrcha bola riadne slabucka...neboj dojde...kolko uz mas vysadene lieky
@katla jeej to mate super ze ich mate este dost...a ides si dat kolko vlozit...no ten grep si asi zaobstaram...kym este stimulujem...ja som mala len 6mm ale aj tomu som vdacna...
@makovicka53 ešte neviem koľko si dám vložiť, ale naj 2 ak to pôjde. Ty mas koľko zmrazených?
@makovicka53 tak menzes dnes dorazil, t.j. na 6den po vysadení utrošu, to znamená, že za dokim som už nestihla, tak mesiac možno aj dva počkám, a idem na to... 😵
@katla posledne...snad bude v poriadku...drz sa
@saska1 nevadi...ta o mesiac drzim palce 😉
ahojte,prepacte ze Vam takto skacem do diskusie, ale myslim ze je dolezite mat informacie , tak dufam ze Vas to bude zaujimat. viete o tom ze existuje metoda Ľudmily Mojžišovej ktorá sa venovala zenskej problematike v plnom rozsahu a uspesnost jej terapie pri problemoch s pocatim je az 33%, takisto jej terapia bola uspesna pri infertilite (castych potretoch), ale aj inych zenskych problemoch.
zena chodi raz mesacne na manualnu terapiu , kde sa zmobilizuju klbiky, pouvolnuju svaly a jednoducho sa pripravi organizmus na babatko,toto je doplnene dennym cvicenim ktorym udrzujete pozadovany stav. tym ze osetrenie je len raz mesacne pred ovulaciou , terapia trva optimalne 6mesiacov tak to nie je ani financne narocne.
v juli sme otvorili terapeuticke centrum FYZIOterapia v Bratislave a radi Vam pomozeme mat babatko🙂

@silvia545 Juj tak to moc na teba myslim a drzim palce. Daj potom vediet ako ste na tom.