Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
tak ja idem si lahnut...nech zaspim,nech ma to neboli... ☹ dobru nocku... 😕 zajtra rano 🙂 😵
lusi ja som tiez ochorela ked som mala vlozeneho drobceka..bola som na pohotovosti..tam mi dali len nejaky sprej do ust..nic viac som nemohla...tam mi povedali ze to nieje dobre ked som po UO a ochorela som na to o tyzden som zacala krvacat..mozna ze to k tomu dopomohla choraba...ale ty sa neplas..kazdy ma iny organizmus 🙂
dobru nocku 🙂 a pohladkaj drobceka za mna 🙂
podla mna je to jedno kde ti schvalia žiadost kludne vieš prestupit inde 😉 su baby čo prestupily a nebol problém . lusi maš ip. 😉
ahojte babule ja som cely vikend vegetila varila a primala nastevy takze som tu moc nemohla 😒
lusi a ty co do zajtra ani nezaspim ale veeelmi ti drzkam palceky 😉
ahojte baby,
LUSI no co?uz sa neviem dockat,kedy nam ukazes // 🙂 idem do obchodu,lekarne..potom nakuknem..drzim prsty 😵
KIARI no ahoooooj,
tak si si oddychla...mala si den otvorenych dveri 😉
dobre ranko...tak test urobeny su tam // ciarky 🙂 ale som opatrna,krv istejsia 🙂
strasne zle mi to foto z fotakom,neviem ako dam do albumu... 😉
no tak ja som ocorela,vecer som ledva spala,strasne ma boli hrdlo...idem si kupit citrony,med a do postele...
ale verim,ze drobcek tam zostane... 🙂
lusi gratulujem,tesim sa stebou...no krv to uz len potvrdi... 🙂 🙂 🙂
mala by si ist k lekarovi...pre istotu...nechcem ti radit ale aby si neochorela este viac 😵
silvi...dakujem 😉
pijem fajny cajik,medik vela som si dala,citron....tak snad bude ok...ak by nahodou to trvalo este zajtra,pozajtra tak pojdem...ale nechcem hned panikarit 🙂
idem si lahnut..trosku pospat kedze v noci som nespala...pootm pridem... 🙂 😔
OK lusi,len to pekne vylez a pospi si inak medipirin mozes...ale paralen a acylpirin si nedavaj... 😉
velmi sa tesim s tebou a dufam ze takto budeme pokracovat aj my kiari..marti..a ostatne snazilky 🙂 🙂 🙂
silvi,som spät...pospala som fajne tvrdo...teraz som naparila sa,kloktala solou,caj pijem na litre...snad to zebrie co najrychlejsie 😉
ak piatok krv potvrdi,tak posielam vam virusiky ttt...aby ste nabehli zanmnou...ale az od piatka,este teraz nie 😉
len lezkaj lusi,setri sa teraz...uz cakame na tie vírusiky..posli ich hodne vela...v tych kosiciach je to hrozne...sneh..vietor..pozerala som spravy 😉
no veru v ke je to strasne...a dnes v noci ma byt -15 az -21 strasne ved to je jak na sibiru,uz 😝
odychujem,ale neda sa stale lezat... 😉
u nas hlasia na stredu snezenie 😠 to ti verim ze sa neda stale lezat...musis to vydrzat...no teraz uz dvaja 🙂
ahojte 😀 lusi super tesim sa stebov už teraz nech sa drží 9 mesiacov u maminky 😉 dnes som sa objednala aj ja do centra ideme 3 marca na pokec k dr. 😅
lusi super gratulujem ja som to tusila 😉 😉 😉 tesim sa 😉
silvi ahoj ved aj u nas uz aj zacina sa mi vidi 😉
baby kde ste stratené? 😕
marti tu sme len sme asi unavene!! 😉
Dakujem vam baby 🙂 uz zacal vecer,hrdlo boli priserne 😠 nemam nato nervy 😠
lusi mna to už prešlo 🙂 už som celkom fit 😉
hej marti ale ty si mohla hocico vziat ,ale ja nie...ak by som mohla vezmem paralen,nieco na hrdlo-sprej a som v pohode... ☹ ale caj nezabera,ani med...
zacal vecer priserne boli hrdlo ☹
lusi musiš ist do lekarne a povedat že si tehu a oni ti daju take čo možeš brat inak na hrdlo sprej možeš aspon že moja švagrina je tehotná a tiež ju bolelo hrdlo a davala si ten sprej prešlo ju to za dva dni.
marti aky sprej?nevies? 😉
lusi len pekne lezkaj a daj si cajik 😉
hned ti zistím počkaj
volá sa to BIOPAROX a možu to aj tehotné lebo to maš len lokalne liečene to si pekne nasprejuj do hrdla nech ti mužik ide kupit ked mate ešte niekde otvorenu lekaren 🙂
kiari..lezim,pijem cajik... 😉
marti,ano bioparox viem,humus je to...ale dnes som to citala na nete ze toto teh.mozu na hrdlo 😝 diki ti
no švagrinej to zabralo tak skus 🙂

silvi ja si myslim,ze to vobec nevadi ze kde mas schvalenu ziadost...chod do toho centra kde chces postupit ivf a sa spytaj ako to robia...ale nebude problem si myslim...alebo bude??? 😅 😀