Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
lusi maš už nejake priznaky tehotenskééééééééé 😀 ?
marti heeeeeeeeej...tie co do teraz...a cim dalej prsia na dotyk citlive a pali ma zaha 😀
marti musis to nejako zvladnut..kriza prejde a potom sa ti bude darit..uvidis.. 😉 dnesnej dobe je kazdy rad ze nejako prezije..len papalasi sa nemusia bat tí budu mat stale...potom si rozsiris kadernictvo najmes si posily a ty uz len vegetit 😀 😀 😀
silvi chcem vediet aku mam zražanlivost krvy a trombocity či čo je to 😅 moja staršia sestra mala problem s krvov po cisarskom sa jej zle zražala skoro zomrela tak pre istotu 😒 a teraz ked som potratila tak radšej pojdem 😔
silvi ja pojdem po krííííze na materskuuuuuuuuuuu 😀
presne tak su ludia co maju az az love,ale su co maju tak akurat ale aj taki co nemaju...
marti tak na to pojdem aj ja to mi tiez v gf mali robit..a vo fc to nerobia?ked nie tak si to dam urobit u svojho aby som uz len do fc priniesla vysledky..
baby idem si urobit cajik,
lusi ten elektr.vankus som este nenasla..hladam 2 dni..dufam ze ho niekto nevyhodil..a ja hladam jak pridrbkana 😀 😀 😀
tak kup taky v lekarni na tel.vodu nieje drahe...a fakt vynikajuce 😉
marti presne tak ty na matersku...a v salone budu za teba makat iny 😀 😀 😀
silvi v centrách hematologiu nerobia to ti si musiš vybavit a lekari to chcu robyt až po 3 potratoch ale ja sa skusim zajtra dohodnut z doktorkov nech ma pošle chcem tam ist a hotovo 😠
tak teda nechapem preco mi v gf povedala dr aby som dosla na krv,ze mi urobia vysetrenie na zrazanlivost krvi...alebo to uz robia aj v gf 😉
tak to neviem silvi mne ked brali krv v gf tak mi nikdy nepovedaly že načo 😠 možno to robily aj mne len neviem o tom 😅 no čo už 😕
lusi zajtra už budeš vediet hcg 😀
ja si tipujem tak 600 ked maš jedneho drobca 😉
marti no zajtra poobede 😉 netusim kolko...dufam,ze vela 🙂
dobre baby ja idem do sprchy a potom pozerat panelák 😉 lusi prajem na zajtra vysoké hcgggg 😉
dakujem marti...idem aj ja k panelaku sa usadit a spinkat 🙂 dobru nocku 😔
Tak krv odovzdana,tak o 14 volam o hcg som zvedava na hodnotu 😉
super lusi,
co ti povedali?nezabudni poslat veeeeeeeela virusikov 🙂 uz cakam a som pripravena ich prijat 😀 😀 😀
nic mi doki nepovedal,nebola som snim len sestricka vzala krv a povedala ze o 14 volat a este povedala ze mam mrazaciky ale dr.sa spytam ze kolko a co dalej 🙂
len si ich nechaj...ak by ste po case zatuzili este po drobcekovi tak sa zidu 😉 ved kazde dieta tuzi po bracekovi alebo sestricke 🙂 moja sa uz nevie dockat kedy bude mat surodenca 😵 dufam ze nam to boh dopraje 🙂
ak sa nam teraz podari a narodi babo tak asi nepojdem uz dalej...nam staci jedno len nech uz je 😉
neboj lusi bude...teraz sa uz len tesit na to ze ta boh obdaroval najvacsim stastim na svete 🙂
silvi no v to verim,ze teraz nastal ten spravny cas a ten spravny drobcek je tam kde ma byt 😉
lusi este vyse hodinky a potom zacni posielat virusiky 🙂 cakam cakam jooooj uz sa neviem dockat 😀 😀 😀
silvi joooooooooooj co ty ja sa neviem dockat...neviem co robit aby mi presiel cas 😝
hcg je cez 1000 doki sa zasmial ze hcg ako na dvojicky 🙂 a ja nieeeeeeeeee 😀
tak posielam vam vela,vela a vela tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt virusiky baby berte si a odoberte sa 🙂
dakujeme lusi,
tak a je tam drobcek malicky 🙂 davaj si na seba pozor...muzickovi neostava nic ine,len ta obskakovat 😀 uz som ich nachytala a nepustíííííííííííííím ich 😀 😀 😀

marti aha...a na hematologiu ides kvoli comu? 😉