icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
4. feb 2010

marti aha...a na hematologiu ides kvoli comu? 😉

martineluska
4. feb 2010

lusi maš už nejake priznaky tehotenskééééééééé 😀 ?

lusinkaj
autor
4. feb 2010

marti heeeeeeeeej...tie co do teraz...a cim dalej prsia na dotyk citlive a pali ma zaha 😀

silvia545
4. feb 2010

marti musis to nejako zvladnut..kriza prejde a potom sa ti bude darit..uvidis.. 😉 dnesnej dobe je kazdy rad ze nejako prezije..len papalasi sa nemusia bat tí budu mat stale...potom si rozsiris kadernictvo najmes si posily a ty uz len vegetit 😀 😀 😀

martineluska
4. feb 2010

silvi chcem vediet aku mam zražanlivost krvy a trombocity či čo je to 😅 moja staršia sestra mala problem s krvov po cisarskom sa jej zle zražala skoro zomrela tak pre istotu 😒 a teraz ked som potratila tak radšej pojdem 😔

martineluska
4. feb 2010

silvi ja pojdem po krííííze na materskuuuuuuuuuuu 😀

lusinkaj
autor
4. feb 2010

presne tak su ludia co maju az az love,ale su co maju tak akurat ale aj taki co nemaju...

silvia545
4. feb 2010

marti tak na to pojdem aj ja to mi tiez v gf mali robit..a vo fc to nerobia?ked nie tak si to dam urobit u svojho aby som uz len do fc priniesla vysledky..

silvia545
4. feb 2010

baby idem si urobit cajik,
lusi ten elektr.vankus som este nenasla..hladam 2 dni..dufam ze ho niekto nevyhodil..a ja hladam jak pridrbkana 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
4. feb 2010

tak kup taky v lekarni na tel.vodu nieje drahe...a fakt vynikajuce 😉

silvia545
4. feb 2010

marti presne tak ty na matersku...a v salone budu za teba makat iny 😀 😀 😀

martineluska
4. feb 2010

silvi v centrách hematologiu nerobia to ti si musiš vybavit a lekari to chcu robyt až po 3 potratoch ale ja sa skusim zajtra dohodnut z doktorkov nech ma pošle chcem tam ist a hotovo 😠

silvia545
4. feb 2010

tak teda nechapem preco mi v gf povedala dr aby som dosla na krv,ze mi urobia vysetrenie na zrazanlivost krvi...alebo to uz robia aj v gf 😉

martineluska
4. feb 2010

tak to neviem silvi mne ked brali krv v gf tak mi nikdy nepovedaly že načo 😠 možno to robily aj mne len neviem o tom 😅 no čo už 😕

martineluska
4. feb 2010

lusi zajtra už budeš vediet hcg 😀

martineluska
4. feb 2010

ja si tipujem tak 600 ked maš jedneho drobca 😉

lusinkaj
autor
4. feb 2010

marti no zajtra poobede 😉 netusim kolko...dufam,ze vela 🙂

martineluska
4. feb 2010

dobre baby ja idem do sprchy a potom pozerat panelák 😉 lusi prajem na zajtra vysoké hcgggg 😉

lusinkaj
autor
4. feb 2010

dakujem marti...idem aj ja k panelaku sa usadit a spinkat 🙂 dobru nocku 😔

lusinkaj
autor
5. feb 2010

Tak krv odovzdana,tak o 14 volam o hcg som zvedava na hodnotu 😉

silvia545
5. feb 2010

super lusi,
co ti povedali?nezabudni poslat veeeeeeeela virusikov 🙂 uz cakam a som pripravena ich prijat 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
5. feb 2010

nic mi doki nepovedal,nebola som snim len sestricka vzala krv a povedala ze o 14 volat a este povedala ze mam mrazaciky ale dr.sa spytam ze kolko a co dalej 🙂

silvia545
5. feb 2010

len si ich nechaj...ak by ste po case zatuzili este po drobcekovi tak sa zidu 😉 ved kazde dieta tuzi po bracekovi alebo sestricke 🙂 moja sa uz nevie dockat kedy bude mat surodenca 😵 dufam ze nam to boh dopraje 🙂

lusinkaj
autor
5. feb 2010

ak sa nam teraz podari a narodi babo tak asi nepojdem uz dalej...nam staci jedno len nech uz je 😉

silvia545
5. feb 2010

neboj lusi bude...teraz sa uz len tesit na to ze ta boh obdaroval najvacsim stastim na svete 🙂

lusinkaj
autor
5. feb 2010

silvi no v to verim,ze teraz nastal ten spravny cas a ten spravny drobcek je tam kde ma byt 😉

silvia545
5. feb 2010

lusi este vyse hodinky a potom zacni posielat virusiky 🙂 cakam cakam jooooj uz sa neviem dockat 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
5. feb 2010

silvi joooooooooooj co ty ja sa neviem dockat...neviem co robit aby mi presiel cas 😝

lusinkaj
autor
5. feb 2010

hcg je cez 1000 doki sa zasmial ze hcg ako na dvojicky 🙂 a ja nieeeeeeeeee 😀
tak posielam vam vela,vela a vela tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt virusiky baby berte si a odoberte sa 🙂

silvia545
5. feb 2010

dakujeme lusi,
tak a je tam drobcek malicky 🙂 davaj si na seba pozor...muzickovi neostava nic ine,len ta obskakovat 😀 uz som ich nachytala a nepustíííííííííííííím ich 😀 😀 😀