Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ano bude prekráááááááásny 🙂 vysnival sa ti sen 🙂 este raz ti BLAHOZELAM a tesim sa stebou..jupííííííííí 😵
Dakuuuuujeeeeeeem.....tesim sa verim,ze teraz to bude vsetko tak ako ma byt!!!!!! 😵 🙂
lusiiiiiiiiiiii gratulujem 😉 moja keby som nevedela že jedneho krpca ti vložily tak by som si myslela že budu dve 😀 😉 ja som mala pri dvoch 600 hcg 😅 babenko sa pekne zahryzlo do maminkyyyyyyyyyy 😀 jupííííííííí
dakujem marti... 🙂 no uvidime na utz ale verime ze bude vsetko ako ma byt a jeden drobcek sa nam narodi 🙂
ahojte baby kde ste všedky? ja som dnes upratala,navarila, bola na 2 hod aj v robote, napiekla jablkovy koláč a ešte aj bola nakupit.som ja ale šikulka však?teraz si už len popijam kávičku 😉 😀 ako sa má naša tehulka lusi? 🙂
ahojte,tehulka sa ma dobre 🙂 tehulkuje.....boli sme na navsteve,v obchode a teraz sme doma... 🙂
Krasnu nedelu vam prajem 🙂 ja dnes nevarim,ideme na obed k svokre 😉 trosku som popratala byt,manzel vysaval no to bola hrôza 😒 radsej si budem robit sama.... 😀 😀
a vy co dne svarite fajne??? 😉
lusi graaaatuuuleeejeeeem!!!konecne aj potvrdene 🙂 🙂 🙂 ja som mala hcg810
ja som robila segedin a teraz pecem babovku 😉
ahojte 🙂 ja som robila rezne v cesnakovom cestičku a dusené zemiaky 😉 ahoj kiara ty už za chvilu ideš na konzultaciu však? inak ako sa máš? 🙂
Tak sme po obede,uz sme sa vratili...teraz idem urobit vajickovy salat aby sme mali na veceru 😉
kiaraaaaaaaaa dakujem,ano uz je to potvrdene len teraz musim verit aby vsteko islo ako ma 😉
marti ahoj ja sa mam ako tak take zmiesane pocity bola som u dokyho a mi povedal ze vsetko bolo negativne a ze si nevie vysvetlit co sa stalo 😒
lusi neboj bude sa vsetko vyvijat ako ma musis to mu verit 😉 a fotecku kedy uvidime??
kiara tak to neviem kedy bude fotecka....do centra mam ist na utz zhruba za 4 tyz.co ja ani nevydrzim dovtedy,ale pojdem uz tento tyzden za svojim gyn.lebo potrebujem predpisat lieky... 😉
lusi lebo v nasom centre nam davaju hned fotecku
tak u nas nerobia hned utz az za 4 tyz.co nechapem dr.sa musel pomylit mal toho vela vravel cez den...lebo pri 1ivf som isla hned o 2 tyz.na utz..
kiarka- neuhadnes ale aj mne mamina cez vikendik navarila segedin 😀 😀 😀 😀 vy ste sa dohodli ? 🙂 ale bol vynikajuci , teda este je 😀
baby ja som minule varila segedin a sme ho jeldi 3 dni ale teraz mame pauzu s nim mesiac 😀
lusi nam robia vaginalne a hned to fotne a vytlaci 😉 vsak ked mi je smutno sa na nu pozeram
tak u nas take nerobia...zbytocne sa netrap...nepomaha ti to teraz pred dalsim bojom 🙂
idem sa ja ulozit boli ma uz chrbat...dobru nocku 😔
ahojte dnes tu nik nebol??
ahojte babulky,
konecne neblbne net,cez vikend mi to dost blblo 😠 nedalo sa mi vobec nic nacitat..este to aj zamrzlo..tak sme to museli cele z elekt.vypat..no hroza 😲 asi to dame reklamovat..
lusi tak ako?drobcek sa ma dobre?dufam ze ano 😵 neboj lusi muzicek sa nauci po case vysavat...vies chlapi su chlapi..vsetko im hned nejde 😀 😀 😀
dnes idem s dcerou zenskemu tak som zvedava co povie a ake lieky jej da...dufam ze bude vsetko ok.. 🙂
ahooooj marti....ahoooooooj kiari.. 😉
ahojte,tak ja som bola na urade prace 😝 idem do sprchy,umyt vlasy a potom veget 😉
silvi pekne od teba ze si sa ukazala...uz som myslela ze kasles na nas 😝
tak snad drobcek sa ma fajn,zajtra idem k gyn.na krv na kontrolne hcg a dufam ze mi spravi aj utz 😉
tak ty len pekne vsetko vybav s dcerou,neboj vsetko dobre bude 😉
ahojte marti,kiari 😉
ale kdeze lusi nevykaslala 😉 len to v poslednom case ozaj dost blbne..mame internet z orange a dost ludi nato nadava,tak nech ti to dobre dopadne u doktora..drzim palce 🙂 idem do vane a doktorovi..zatial papa 🙂 🙂 🙂
silvi aj mi mame net od orangu...ale co ja viem aj mne sem tam blbne ale nemyslim ze to net ale ta stranka nieco robi... 😉 ja som uz z vane von...okupkana,ale idem nieco zjest som hladnaaaa 😉
no my sme uz doma..nadarmo sme sa prehnali..dnes neordinoval 😠 😠 takze az zajtra...este ide aj zubarke na pol 11 je objednana a doktor ordinuje o 14 hod.tak sa nabeha.. 😉 uz to zas blbne..stale ma odpaja..neviem ci nebudeme mat nieco s modemom...lebo dcere to robi aj ked je na pokeci alebo na face booku..musi byt nejaky chybny.. 😉
len sa pekne napapkajte..uz ste dvaja 🙂 🙂 🙂
tak skoda ste sa presli...tak musite zajtra...uz sa neviem dockat zajtrajska... 😉
dnes som sa obj.aj na krv na endok.aby som bola kontrolovana s tou mojou nestastnou stitkou...tak hned v piatok mam prist som prekvapena 😉 a pytala sa ma v ktorom ste tyzdni ved ja ani neviem tak som povedala ze 5tt.. 😵
tak to mate nieco s modemom,net nieje na vine.... 😒
no konecna ma nacitalo 😵 😵 take nervy...chytim a poleti to susedom 😀 😀 to urcite bude mat chybu modem..lebo aj sestranica mi pisala ze co robim..ze chvilu som na nete a potom zas nie...v sobotu tam skocime...lebo budeme platit zato ze to nejde..
no tak hej to urcite bude v tom problem.... 😒
joooj vo ne nervy pracuju o sto šest 😀
ahojte 😉 čo robkáte? ja som prišla z roboty a už som aj napapaná 🙂

silvi dakujem...verim,ze tentokrat bude dobre a sa nam narodi krasny drobcek 🙂