Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
no tak nech ti to dobre dopadne
idem do postele, dobru noc
dobru 🙂
marti ahoj mojko co si robkala??
katy aj ja chodim do heliku??mi ideme do toho august september 😉
dobre ranko baby. kiari,neviem,ci aj mne ich neodstrania,lebo som sa pytala ci nebudem mat s nimi problemy a povedali ze po dlhsom case problemy budu,zatial som ok,len mam problemy s chrbticu,aj 1 IVF som odkladala kvoli tomu,nic mi nezaberalo a znova mi to zacina,tak dufam ze do aprila budem v poriadku. marti aj ja zacinam az po 6 mesiacoch v aprili,ale este ma cakaju vysetrenia,zacinam koncom januara.ahoj,
ahojte baby,tak som domka ma nakoniec 17 vajok 😵 doki bol sam prekvapeny ale super,tesim sa...sliznica je tiez dobra vysoka taze v pondelok odber 😉
lusi gratulujem,tebe sa ale zadarilo,drzim ti vsetky prsteky,ake injekcie si brala,skusala si brat aj CHILLI,co odporucaju baby pred stimulaciou,ktore maju dobre skusenosti.
silvia diki pekne...chilli som vzala 2krat a nikdy v zivote uz...ja stym nesuhlaism,ze toto to pomohlo...aj dr.sa nad tym zasmial ak som mu to povedala...je to hlupost ze toto pomohlo...len baby si myslia ze toto prave pomohlo,to si len namyslaju...praveze ani nepotrebujem,maternica je pekna vysoka aka ma byt 😵
ahojte lusi nakoniec ich budeš mat 20 😀 to je moj tip. chilli je dobré len na prekrvenie a prečistenie krvy na nič iné.
Ahoj katti77,
to máš pravdu, odležala som si to na koze s nohami naširoko a v tme 😀 😀 😀 Teraz riešim, či si dám obidve a ani neviem, či sa vôbec rozmrazia, nechám sa prekvapiť. No teraz som dočítala v inej téme o imuno v Prahe, tak mám chrobáka v hlave. Koordin. som sa spýtala, že či má význam ísť do ďalšieho IVF bez nejakých vyšetrení, tak ma len odporučila zase na konzultáciu s Dr ☹ Myslela som si, že mi to odporučia sami od seba 🙄
marti nie 20 len 17 🙂 ty si kolko mala?
neboj este do pondelka nejake dorastu 😀 pri 1 ivf som mala 20 vajok pri 2 ivf 9 .
ja som mala pri 1ivf len 10...som zvedava kolko sa oplodnia 😵
nezaleži že kolko ale aká kvalita a ako sa citiš?
no ved presne tak,mne by to bolo jendo kolko ich len nech su krasne a nech sa oplodnia
tak dnes maš poslednu inekciu?
tak predposledna inj.pichnuta 200iu,zajtra uz len 75iu,vecer pregnyl .... 😵
lusi buduci tyžden už budes tehulka 🙂 tešim sa stebov a čo porábaš teraz?
ja sa netesim,lebo nechcem potom skoncit na psychiatrii 😀 😒 az ked to bude take uz vazne vtedy... 😵
ani nic,cakam kedy bude 7 ideme na pohotovost s muzom bolia ho velmi,vsetky zuby... ☹ 😠
prečo idete až o 7 mej? ☹
lebo pohotovost jed od 7.... ☹
fuuu chudak zuby to je otrasná bolest 😖 ešte že ti si v pohode 🙂
marti uz od vianoc ho bolia...zubarka nerobila az 11.1 bol u nej a stale ho boliaaaa ☹
aj ja idem v pondelok na krv na tu moju pečen tak som zvedavá. do dalšieho ivf ju chcem mat v poriadku. v poslednej dobe ma často bolý žaludok. 😔 teraz pijem len aloe gel tak dufam že nie od toho.
ahojte,baby to sa vam dore zadarilo,ja som mala 5 a z toho sa mi 4 oplodnili,2 som si dala zamrazit ale prestali sa delit,gratulujem vam
silvi ja som mala 20 vajok aj sa nam 12 oplodnilo ale len 2 boli dobré že vraj a aj tie sa nam vtedy nechytily 😔 ale ja som bola z toho centra celkovo sklamaná tak sme už tam nešly.
silvi ti ku komu chodíš v gin fiv? ja som chodila ku Stenovej
marti ja chodim k behunovej,ked sa ma moj doktor spytal,ze ku komu ma pridelili, tak mi povedal,ze mozem byt spokojna,ze je vyborna odbornicka,aj na laparku som bola v gyn- five,operovala ma ona,bola velmi mila o vsetkom ma informovala aj pri kazdom vysetreni pocas stimulacii ma vysetrovala,pri odbere vajicok som mala stenovu,takze nemas dobre skusenosti a teraz kam chodis
mna vtedy pridelili k stenovej a počas celeho ivf som bola u nej len raz stale iní lekár a ked som sa na niečo opýtala tak som vždy mala pocit že ich otravujem . na 2 ivf som bola vo ferticent tam je len jeden dr a bola som velmi spokojná ako cele ifko prebehlo. ale vo ferti maju len 10 dnovu stimulku mala som 9 vajičok ale oto kvalitnejších len škoda že som obe babetka potratila ale tam bol iní problem prečo sa to stalo. 😒
kecate baby,mi sme boli na tej pohot.tak ma zapal prednych zubov ale oni tam nerobia tak v pondelok musi ist k svojej...nadalej musi byt na valetole 😠

ja som sa teraz rozhodla že na jar máj lásky čas 🙂