Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
keby to bolo take lahke nemysliet na to..ale nejde to 🙂 verim ti..to nepochopia iba take co toto neprezili..a nevedia co to robí so psychikou...to vieme iba mi..ale co uz osud nezmenis 😉
pohladkaj drobceka za mna 🙂
Tak a mame to za sebou 🙂 su tam dvaja drobci 🙂 su skoro rovnakej velkosti,bili im srdiecka 😉 len vajecniky mam zväcsene,ale to po tych davkach hormonoch sa ani dr.necudoval 😒 a na jendom mam aj cystu...ale to neriesime
taze je to potvrdene,taze su dvaja....tesim saaaaaaa,ale mam aj take zmiesane pocity velmi....ale co ma byt bude...ci budu dvaja ci to jeden vzda to nevie nikto... 😉 😵
boze lusi moja BLAHOZELÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM TI z celeho srdca 🙂 tak su dvaja,aj som si myslela ze budu 2 pri takom hcg neni divu..tak jednym supom budes mat 2 😉 je to nieco prekrasne 🙂
lusinocka este raz ti BLAHOZELAM a nech sa drobcekom velmi darí...no a to si chcela len jedno..boh ta krasne obdaroval 😵
este aby aj nas s marti a s kiarikou takto potesil...
silvi DAKUJEM VELMI KRASNE 🙂 😉 ja to uzasny pocit,najkrajsi na svete 😉 len ja si to neviem predstavit....
to ano je to ten najkrajsi pocit na svete 🙂 neboj lusi postupne to zvladnes..len sa nestresuj 😉 budes sikovna a dobra mamina..a co muzicek?je urcite veeeeeeeeeelmi stastny...poblahozelaj mu aj v mojom mene..tatino jeden 😉
joooj silvi ja neviem to su take zmiesane pocity,predychavame to este len....ja este stale si myslim,ze nakoniec bude jednoooo 😉 Dakujem este raz
len dychaj pekne 😀 lusi ak maju byt dve..tak s tym uz nic nenarobis. 😀 musis sa len nato fyzicky a psychicky pripravit..neboj zvladnes to 🙂 zvladli to aj ine aty budes patrit medzi nich 🙂
sa hej,teraz je to dobre,ale ak to tu bude no neviem,neviem..... 😉 to by ma nenanpadlo ani v tom najhorsom sne... 😒
neboj pockaj raz budes na ne pysna..ked tak budu okolo teba poskakovat 😉 aj muzicek bude hrdy na svoje deticky 😉 to sa kazdemu nepodari jednym supom dve 😀
joooooj silvi 😀 🙂 sak hej je to krasne ale no neviem,ked zacnu obidvaja trucovat co potom....nebudu pocuvat,plakat,kricat....jaaaaaaaaaaaaaaj 😅
ahoj lusiiiiiiiiiiiiiii ja odpadnem oni su fakt dve 😀 😀 teraz som došla z roboty a utekala hned k pc 😅 a skoro sa mi oči vygulaly GRATULUJEEEEEEEEEM SRDEčNE hned mam lebsiu naladu 😀 lusi riadne si to tu roztočila 😉 neboj všedko bude ok budeš mat dve rovnaké babetká 😎
keby si tu bola tak ta vyboskavam od radosti 😀 lusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mam steba taku radost 😉
marti moja...dakujem velmi pekne 🙂 😵 tesim sa hrozne ale aj sok poriadny je to 😉
posielam vam ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt virusiky 🙂
tak aj mna si riadne šokovala 😀 ale život prináša prekvapenia hlavne nech su zdravé a ti to už nejako zvladneš neboj 😀 chvala bohu že ti dr nevložil dve babetká to by bol pruser 😝
tak to by som uz inak riesila urcite by som si 3-4 nenechala...to v ziadnom pripade... 😅
lusi otvorila by si sukromne jasle 😀 😝
ta co si v ziadnom pripade... 🙂 😵
srandujeeeeeeeeeem 🙂
bože ja zas varím už sa citim jak kucharka 😠
zase....tak ja dnes len polievku a nic ine.... 😉 a co varis??
nevedela som čo mam varit tak som dala do ruri kuracie stehná a spravím k tomu rižu. vieš ja musím lebo moj hladoš nema v robote obedy tak si nosí z domu 🙂
jaaaaj no ale ved uz clovek nevie co varit tak skuchti vsetko.... 🙂
veru este ked som išla z roboty do obchodu tak som nevedela že čo idem kupit 😀 nakoniec ma presvedčily kuracie stehná 😅
tak ja uz teraz rozmyslam co varit cez vikend 😅
ja budem cez vikend piect rybku na masle a zemiakovu kašu na to mám chut 😀
jaaaaj,tak aj nemam ani sajnu 😅
lusi idem lebo došiel mužík a nejako ho bolí hlava musim mu pohladat panadol a dam mu aj večeru aby nehundral že sa nemam čas sním rozprávat 😀 lusi takže dve babetká no toto 😅 nejde mi to nejak do hlavy 😀 tak drž sa moja zajtra prídem ahoooooooooooj 😉
ahoj marti...aj ja to predychavam ale uz som nejak aj upokojena 🙂
pekny vecer
ahoj lusi co to citam krsne dvojky lepsi zaciatok si ani neviem predstavit len tak dalej!!!Jooooj ako sa tesiiiim len sa pekne drzkajte 😉 😉 😉

silvi dakujem 😵 juuuuuj nrvy pracuju,ale musim sa krotit nema to vyznam.... 😵
ano dostala som srdiecko...dakujem 😵