icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
16. feb 2010

veru nemožme naraz ale ja ta dobehnemmmmm 😀 aspon dufam 😅 😝

lusinkaj
autor
16. feb 2010

urcite ma dobehnes neboj sa 🙂 ja budem rodit a ty budes uzivat tehulkovanie.... 🙂

martineluska
16. feb 2010

veru dufam že do tretice sa nam to už podarý 😉 lusi odchadzam do sprchy a dovarit večeru. chcem stihat panelák. ahooooooooooj 😀

lusinkaj
autor
16. feb 2010

ok aj ja idem...dobru nocku papa 🙂 😔

lusinkaj
autor
17. feb 2010

ahojte,co robite dnes baby?ja som dala do pracky a idem sa napapat,musim do obchodu a potom nic odych...neskor navarim bryn.hal.aby boli cerstve ak pride muzik z prace 😉
silvi ty kde si?co dnes varis?

martineluska
17. feb 2010

ahoj lusi tak ja prave idem od mojho ginekologa. bola som si odobrat ster na tie chlamidie čo potrebujem do centra a riešily sme moj ciklus 39 dnový. Ja mám asi cistu do prdele 😠 už len ta mi chybala ☹ buducu stredu mam ist zas na sono či nerastie a ked ano tak musim ist na punkciu 😖 zas narkoza 😝 ale pevne dufam že praskne aj sama 😅

lusinkaj
autor
17. feb 2010

marti ahoj,joj tie cysty uz dnes citam ze druha baba ma na nervy snimi...neboj ona mozno sama praskne,ak nie tak pojdes aby nebranila pootm pri ivf pri stimulke... 😅
ja som dnes taka vselijaka,ospala a hlavne mi je zle... 😒

martineluska
17. feb 2010

lusi nikdy som nemala cistu a teraz 😠 asi z hormonov čo som pchala do seba sa vytvorila svina jedna 😝 ked nedostanem menzes do buducej stredy tak musim na sono zas 😅 lusiiiiiiii tak konečne ti je zle 😀 uživaj si to pekne moja 😉 idem do roboty večer príííííídem ahooooooooooooooj 😎

lusinkaj
autor
17. feb 2010

jasne marti chapem ze bol to pre teba sok,ale neboj bude dobre 😉
no je mi zle tak trosku,neviem od coho....alebo zeby uz teh.priznak?alebo len stres pred zajtrajskom... 😅

silvia545
17. feb 2010

ahojte kocky,
dnes mi je nejako na h.... ☹ zacal ma pobolievat vajecnik..neviem ci nebudem prechladnuta...tak uz toto mi bolo treba ☹
dnes som varila gulas a zostane aj na zajtra.. 😉
lusi pekne sa vyspinkaj potrebujes spanok 🙂

marti cysta to je svina ako si povedala..ja som mala s tym stale problemy..aj ked mi dali injekcie rak aj tak sa po case objavili znova..nakoniec pri laparke mi to odstanili...a teraz sa bojim aby sa mi nerobila znovu..pravy vajecnik boli.. a cystu som mala na lavom..tak uz mam strach tak ako ty aby som zas neisla pod narkozu 🙂

lusinkaj
autor
17. feb 2010

silvi..no ale ked uz ani zaspat neviem,tak len lezim tak na gauci lustim krizovky,ale o chvilu pojdem pripravovat veci na varenie obeda... 🙂
urob si nejaky cajik zensky 🙂 alebo k dr.rovno na utz

silvia545
17. feb 2010

uz som mala aj caj pijem alchemilku pocas mrchy...doktorovi pojdem az na druhy tyzden lebo teraz nemozem..aj to je zle ze u nas doktor robi len 2 dni v tyzdni utorok a v stredu..ale je to zas vyhoda ze nemusis cestovat do mesta mas to v dedine..len by mohol robit aspon tie 3 dni v tyzdni ale ma toho dost lebo robi na 3 miestach.. 🙂
aj ja rada lustim krizovky 🙂 stale ich musim mat doma,,to je taky relax aspon si mozog rozcvicime 😀

lusinkaj
autor
17. feb 2010

jaj tak to mate zle,ale na druhej strane lepsie ako cestovat...no mi mame tiez doma stale krizovky obidvaja radi lustime 🙂

silvia545
17. feb 2010

aspon sa jeden druheho doplnate 😉 ten moj je z toho jelen 😀 on pozera rad discovery a viasat..bava ho auta motorky..mna zas nie 😀 nikolka ta lusti sudoku co zas ja neviem pochopit 😀 mam rada aj hokej to som fanusik aj ked prehravame..no co narobime..zajtra hrame s cechmi rano o 6 tak musim vstat skor..to si nedam ujst 😀

lusinkaj
autor
17. feb 2010

tak mi radi tie krizovky mame,moj muz sudoku je jeho...toto ja neviem vobec...a tie discovery,viasat,spektrum je mojho muza program ale ak niekedy ide tam neico zaujimave pozeram aj ja...

silvia545
17. feb 2010

tak to si pozriem aj ja ked je tam nieco ok..ale inak nie..radsej sedim pri krizovke a on ma pokoj ze ho neotravujem 😀 😀
nejako ma zacina boliet hlava..dnes som cela na figu 😠
aj si si pospinkala?drobcek sa ma ako,bolesti ustupili? 🙂

lusinkaj
autor
17. feb 2010

dnes som si nepospala,len tak lezala 🙂
dnes mi je fakt blbo,tak som sa tesila na tie halusky a som zjedla len trosku,lebo ma napinalo na vracanie tak som len predychavala 😅

martineluska
17. feb 2010

ahojte 😉 už som doma a som už aj napapaná 😀

lusinkaj
autor
17. feb 2010

co fajne si papala?

martineluska
17. feb 2010

urobila som si chleba vo vajci z čajíkom 🙂

lusinkaj
autor
17. feb 2010

mnam fajnota 🙂 kedy ides na kontrolne utz?

martineluska
17. feb 2010

buducu stedu idem ak dovtedy nedostanem menzes 🙂

lusinkaj
autor
17. feb 2010

jaj,ak dostanes tak nepojdes,az po ms...???

lusinkaj
autor
17. feb 2010

idem si ja lahnut,citat casopis nech uz je rano....dobru nocku 😔 😵

martineluska
17. feb 2010

ano lusi 😉

martineluska
17. feb 2010

dnes som 30 dc ale minule som dostala až39 dc 😔 tak teraz neviem kedy dostanem 😠

martineluska
17. feb 2010

lusi ti kedy ideš na sono? nie nahodov zajtra? 😅

lusinkaj
autor
18. feb 2010

ahojte,tato noc bola strasne som sa vkuse budila,nervy pracovali a som bola na wc asi 4 krat 😅 rano mi zase je zle,musim sa najest ale aj tak mi je zle ked som najedena 😅
ano marti dnes idem na utz 😉

kiara15
18. feb 2010

pekny den 🙂

lusi drzkam ti palceky potom daj vediet ako si dopadla 😉

silvia545
18. feb 2010

ahojte baby,
lusi to ti verim nervy pracuju...ale uvidis vsetko bude ok 😉 aaaaach a tie nevolnosti uz aby som ich mala aj ja..tííííííííííísko ti tavidííím 😀 😀 lusi nic vzlom..dostala si srdiecko na fb? 🙂 😉

ahooooj kiari...marti 😉