icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
22. feb 2010

😀 ahoj no neviem kde su všedky statené 😉 dojde mi za chvýlu svokor 😅 vobec nemám nanho naladu 🙄

silvia545
22. feb 2010

ahojte kocky,

lusi to hadam nie?dnes som sa sem nemohla dostat..vobec sa mi neukazala stranka..neviem co tomu sibalo 😖
od vcera som nejaka na figu ☹som prechladnuta..cele telo ma boli ako keby po mne presiel traktor ☹a to som chcela toho dnes tolko urobit a nic z toho 😉
a ako sa mas lusi,hnacka ustupila?

ahoj marti...mas pravdu na tom utz to vyzera tak ako si povedala...keby lusi vlozili 2 tak to sedi..ale dali len 1..to nejde do hlavy..ved jej to doky vysvetli... 🙂uz aby sme aj my mali taky obrazok 🙂 🙂 🙂

silvia545
22. feb 2010

jaaaaaaaaj marti nezááááááávidim...ja mam svokra o 3 domy od nas..casto ho nevidim.. 😉 neni zly 😉 ale svokru tak túúúúúúúúúú nemusim vobec 😀

martineluska
22. feb 2010

moj je zo žiliny 😅 chvala bohu pride len raz za čas 😉 su rozvedený a svokra k nán nechodí ide radšej do krčmi 😅 😀

lusinkaj
autor
22. feb 2010

no konecne sa niekto tu ukazal... 😀 😅 stratene.... 😀 😀
jasne hnacka uz ustupila,v ten den...neviem co to bolo... 😠
no baby zavidite co?aj vy chcete dvojky? 😉 ale nieeee srandujem....ja sa nechavam prekvapit co povie doki v centre 😉

juj tak ja mojich svokrovcov vidim malo kedy tae v pohode 😒 😀

martineluska
22. feb 2010

lusi sa stažuje a potom zdrhne 😀 tehula jedna 😀

martineluska
22. feb 2010

tuuuuu siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀

lusinkaj
autor
22. feb 2010

tu som tu som... 😉 pozerala som sudnu sien,pojdem sa sprchnut...

martineluska
22. feb 2010

ja som robila pudingový koláč aby som mala čo ponuknút 🙂

lusinkaj
autor
22. feb 2010

mna tak strasne boli ruka dnes mi brali krv na gyn.az 3 ampulky a taku hrubu ihlu mi dala sest.juuuuj ale boli 😝

martineluska
22. feb 2010

lusi ja by som možno aj tie dvojky prijala aj keby mi lepilo že ako to zvladnem 🙂 zato určite je to naročné 😝 však potom mi povieš ked už budú 😀 ak sa potom dostaneš ešte na kona 😅

sslunicko
22. feb 2010

ahoj holky,chtěla bych se k vám připojit. Dnes jsem ukončila svoje 3ivf s negativní krvi. Chci jít dál. Mrazácky nemáme,tak musíme do celého ivf.

martineluska
22. feb 2010

načo ti brali už krv? 😕

lusinkaj
autor
22. feb 2010

co ja viem,je to krasne mat dve ale fakt neviem si to predstavit....ale ak budu tak budme musiet zvladnut ved som to chcela... 😉

martineluska
22. feb 2010

ahoj sluničko tak to ma mrzí ale treba bojovat dalej ani ja to nevzdám a raz sa musí podarit 🙂 aj nám.

lusinkaj
autor
22. feb 2010

sslunicko mi sa uz pozname..... 😀 😉

silvia545
22. feb 2010

marti tak ja by som tiez tie dvojky brala 😉 urcite by sme to zvladli..ved ked tolko tuzime po babetku a boh mi nam doprial mat 2 tak bez vahania by som ich prijala s otvorenou narucou...kolko sme si vytrpeli a este vytrpime kym pride to stastie.. 🙂 nemala by som nad cim rozmyslat..tesila by som sa ako nejaka pubertiacka a viem si predstavit aj mojho aky by bol pysny 🙂

silvia545
22. feb 2010

ahoj sslunicko..tak je mi to luto citim s tebou 3 krat a nic to musi byt psychyka zla..ale musime to zvladnut a bojovat..a ist dalej za svojim stastim, ktore raz pride aj k nam 🙂

lusinkaj
autor
22. feb 2010

baby a vy kedy idete do dalsieho boja?
co zajtra varite,poradte....

martineluska
22. feb 2010

lusi buducu stredu ideme na konzultaciu k dokimu tak podla toho čo povie 🙂

lusinkaj
autor
22. feb 2010

uz na druhy tyzden superrrr...to aj muz bude vediet vysledky?ci uz viete ....? 😕

silvia545
22. feb 2010

jáááááj lusi tak ja sa musim teraz riadit podla mojho..teraz bude ale mesiac mimo a potom pojdu do senici myjava..tak ja ratam ale za 3 mesiace skor urcite nie len ak by im nieco do toho prislo..a robili by doma..to marti pojde urcite skor 🙂 zajtra nevarim..bude co sa najde v chladnicke 😀

martineluska
22. feb 2010

lusi neviem či mu budu teraz kukat spermie na kontrolu ide po velkej noci k andrologovi 🙂 chceme žiadost do poistovne a nech mi povie ake vysetrenia ešte si mám vybehat aby sme to do mája všedko stíhaly 😀

lusinkaj
autor
22. feb 2010

na mesiac isiel prec??taze si sama....z toho si ty taka 😉 jasne bez neho sa ivf neda absolvovat...

martineluska
22. feb 2010

baby končim došiel svokor potom prídem 😠 😅

silvia545
22. feb 2010

no a pre istotu si teraz pisem sama so sebou ja co lusi?,,,,,,,,,, 😀 😀 😀 asi som neviditelnááááááááá 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
22. feb 2010

silvi joooooj ja som si tu kolko krat sama pisala..... 😀

strelka11
22. feb 2010

ahojte holki,precitala som si zopar vasich prispevkov,gratulujem lusinkaj,ja som akurat po ET a cakam tych 14 osudnych dni ci sa to podari,je to nase prve IVF

strelka11
22. feb 2010

prosim ta lusi,ked si sla na prvy ultrazvuk,musela si ist s plnym mocovym mechurom,teda robili ti kontrolu zo spodu alebo cez brusko?

lusinkaj
autor
22. feb 2010

strelka,prve utz sa robi vaginalne,lebo normelne by nebolo nic vidiet....ide sa s prazdnym mocovym mechurom...