Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ahojte kocky,
lusi to hadam nie?dnes som sa sem nemohla dostat..vobec sa mi neukazala stranka..neviem co tomu sibalo 😖
od vcera som nejaka na figu ☹som prechladnuta..cele telo ma boli ako keby po mne presiel traktor ☹a to som chcela toho dnes tolko urobit a nic z toho 😉
a ako sa mas lusi,hnacka ustupila?
ahoj marti...mas pravdu na tom utz to vyzera tak ako si povedala...keby lusi vlozili 2 tak to sedi..ale dali len 1..to nejde do hlavy..ved jej to doky vysvetli... 🙂uz aby sme aj my mali taky obrazok 🙂 🙂 🙂
jaaaaaaaaj marti nezááááááávidim...ja mam svokra o 3 domy od nas..casto ho nevidim.. 😉 neni zly 😉 ale svokru tak túúúúúúúúúú nemusim vobec 😀
moj je zo žiliny 😅 chvala bohu pride len raz za čas 😉 su rozvedený a svokra k nán nechodí ide radšej do krčmi 😅 😀
no konecne sa niekto tu ukazal... 😀 😅 stratene.... 😀 😀
jasne hnacka uz ustupila,v ten den...neviem co to bolo... 😠
no baby zavidite co?aj vy chcete dvojky? 😉 ale nieeee srandujem....ja sa nechavam prekvapit co povie doki v centre 😉
juj tak ja mojich svokrovcov vidim malo kedy tae v pohode 😒 😀
mna tak strasne boli ruka dnes mi brali krv na gyn.az 3 ampulky a taku hrubu ihlu mi dala sest.juuuuj ale boli 😝
lusi ja by som možno aj tie dvojky prijala aj keby mi lepilo že ako to zvladnem 🙂 zato určite je to naročné 😝 však potom mi povieš ked už budú 😀 ak sa potom dostaneš ešte na kona 😅
ahoj holky,chtěla bych se k vám připojit. Dnes jsem ukončila svoje 3ivf s negativní krvi. Chci jít dál. Mrazácky nemáme,tak musíme do celého ivf.
co ja viem,je to krasne mat dve ale fakt neviem si to predstavit....ale ak budu tak budme musiet zvladnut ved som to chcela... 😉
ahoj sluničko tak to ma mrzí ale treba bojovat dalej ani ja to nevzdám a raz sa musí podarit 🙂 aj nám.
marti tak ja by som tiez tie dvojky brala 😉 urcite by sme to zvladli..ved ked tolko tuzime po babetku a boh mi nam doprial mat 2 tak bez vahania by som ich prijala s otvorenou narucou...kolko sme si vytrpeli a este vytrpime kym pride to stastie.. 🙂 nemala by som nad cim rozmyslat..tesila by som sa ako nejaka pubertiacka a viem si predstavit aj mojho aky by bol pysny 🙂
ahoj sslunicko..tak je mi to luto citim s tebou 3 krat a nic to musi byt psychyka zla..ale musime to zvladnut a bojovat..a ist dalej za svojim stastim, ktore raz pride aj k nam 🙂
uz na druhy tyzden superrrr...to aj muz bude vediet vysledky?ci uz viete ....? 😕
jáááááj lusi tak ja sa musim teraz riadit podla mojho..teraz bude ale mesiac mimo a potom pojdu do senici myjava..tak ja ratam ale za 3 mesiace skor urcite nie len ak by im nieco do toho prislo..a robili by doma..to marti pojde urcite skor 🙂 zajtra nevarim..bude co sa najde v chladnicke 😀
lusi neviem či mu budu teraz kukat spermie na kontrolu ide po velkej noci k andrologovi 🙂 chceme žiadost do poistovne a nech mi povie ake vysetrenia ešte si mám vybehat aby sme to do mája všedko stíhaly 😀
na mesiac isiel prec??taze si sama....z toho si ty taka 😉 jasne bez neho sa ivf neda absolvovat...
no a pre istotu si teraz pisem sama so sebou ja co lusi?,,,,,,,,,, 😀 😀 😀 asi som neviditelnááááááááá 😀 😀 😀
ahojte holki,precitala som si zopar vasich prispevkov,gratulujem lusinkaj,ja som akurat po ET a cakam tych 14 osudnych dni ci sa to podari,je to nase prve IVF
prosim ta lusi,ked si sla na prvy ultrazvuk,musela si ist s plnym mocovym mechurom,teda robili ti kontrolu zo spodu alebo cez brusko?
strelka,prve utz sa robi vaginalne,lebo normelne by nebolo nic vidiet....ide sa s prazdnym mocovym mechurom...

😀 ahoj no neviem kde su všedky statené 😉 dojde mi za chvýlu svokor 😅 vobec nemám nanho naladu 🙄