icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
5. mar 2010

ahojte kocky,
lusi tak ako si dopadla u dr?uvidíííís vsetko bude ok 😉 si silna aj drobcekovia su silny a vydrzia to s tebou do konca 🙂 este par tyzdnou musis vydrzat a bude ti lepsie 🙂 potom zjes vsetko co budes vidiet 😀
ja zavolam na druhy tyzden do centra na konzultaciu,nech mi urobia vysetrenia...aby som mala aspon to urobene a ziadost do poistovne...neviem kedy presne zacnem ale asi az v juni alebo v juli..lebo teraz chodi moj na tyzdnovky tak sa to oddaluje...ked bude doma tak nech uz zacnem so stimulkou 😉 nevadi ci to bude skor alebo neskor...ked sa to ma podarit tak sa podari 😉 ale veríííím ze teraz uz ANO 🙂
co dnes varis?ja idem do obchodu...neviem este co dam do hrnca 😀 este som k tomu prechladnuta...taku nadchu mam ze ledva dycham ☹ kasel a som aj zachripnuta ☹

lusinkaj
autor
5. mar 2010

ahojte,tak dnes rano som zacala spinit,tak hned som isla k dr.tak drobci su tam krasne podrastli 🙂 to ma tesi uz maju kazdy po 20 mm 😉 len ma stve tie pecenove testy,zase ma chcel poslat do nem.neznasam toho dr.idme od neho prec uz mam vybaveneho jedneho znameho...tak veirm,ze pri nom bude lepsie,predsa skuseni je starsi a hlavne vela robi ze je znamy 🙂 tak v nedelu idme k nemu a ma pozrie a uz asi pojdme od mojho prec pojdme pre kartu
dnes som dala len tak na rychlo zapiect zemiaky do rury a k tomu karfiol zapeceny....lebo mne sa nic ine nechce robit
musim sa setrit a davat pozor hlavne 😉

silvia545
5. mar 2010

ahoj lusi,
to mas pravdu ze starsi skuseny...ked nemas s nim dobre skusenosti tak nevahaj 😉 to som rada ze drobci pekne rastu 🙂 zas kvoli tym testom ta chcel dat do nemocnici?odmietla si?kto by chcel ist do nemocnici..kazdy je rad ze tam nemusi...mihla si sa na fb...pisala som si so sestranicou...teraz si idem prach poutierat a potom si spravim kavu...lebo ozaj sa mi nic nechce...uz ma zacina telo boliet ako pri chripke ☹ ja som varila ryzu a kuracie rezne na sampionoch...bude aj na zajtra 😉

silvia545
5. mar 2010

lusi a ozaj co ti povedal dr na to spinenie?

lusinkaj
autor
5. mar 2010

nato spinenie mi nic nepovedal...ale badam ze uz to nie...
tak on ma uplne presvedcil dnes,ze je najvyssi cas odist od neho...a to ze on mi zacne rozp.o smrti a take veci tak toot by jeden gyn.tehotnej nemal si myslim... 😠
ale jednoznacne odchadzam od neho 😅

martineluska
5. mar 2010

ahojte lusi takeho dr kopnut do rrrrrrrrrrrrrrrr 😠 čo ta plaší však už na pečen existuju lieky a pokial viem inak si ok 🙂 a to špinemie prejde predsa len sa dejú v tvojom tele velké zmeny 🙂 hlavne vela ležkaj a nenamahaj sa 🙂

silvia545
5. mar 2010

ahojte,
tak lusi teda to ti veríííím...treba ist prec...ved si pisala ze mas znameho...tak dufam ze u neho budes spokojna 🙂 musela si byt poriadne vystrasena,ked ti to takto na rovinu povedal 😲 nema charakter a asi nevie ako sa ma spravat k tehotnym zenam...a nepocula si uz na neho nejake zle ohlasy? 😉

megynka
5. mar 2010

Ahojte baby, my máme s manželíkom za sebou 3 neúspešné IVF, 2 v Martine a 1 v Prahe, to bolo minulý rok v lete a teraz som sa rozhodla, že sa ideme snažiť ešte viac. Sme rozhodnutí aj pre adopciu ale chceme aj svoje mimčo, tak sa do toho pustíme znovu a tento rok sa to už musí podariť. Držím vám palčeky.

silvia545
5. mar 2010

ahoj megy,
tak to mi je luto ze pri 3 pokusoch ani 1 nevyslo...ale nestracaj nadej 😉 urcite sa nam to raz podaríííííí 🙂 viem vlastne je vlastne...ale som rada,ze myslis aj takto ako je adopcia,aspon jednemu nevinnemu stvoreniu poskytnete domov a vela lasky 🙂 obdivujem ta megy 🙂 takze vela sííííl a odvahy ti prajem do dalsieho ivf 🙂 a verííím ze uz uspesneho 🙂

megynka
5. mar 2010

ahoj silvi, najskôr chceme skúsiť niečo iné, ideme k nejakej pani do Žiliny budúci týždeň v utorok a uvidíme čo povie, nie je lekárka ale vraj pomáha bezdetným párom a odporučil nám ju manželov obvoďák, pozná sa s ňou, tak uvidíme, asi nám dá nejaké lieky,budeme čakať, potom máme v pláne navštíviť aj Annu Kopáčovú. Papiere na adopciu už máme doma a keď do jesene neotehotniem tak ešte skúsime to IVF. Nám sa vôbec nevyvíjali embryá, manžel mal horší spermiogram a ja vždy málo a asi aj nekvalitné vajíčka. Tak uvidíme, ale tento rok sa to proste musí podariť, musííííííííí! ahoj a dobrú noc všetkým

silvia545
6. mar 2010

ahojte baby,
megy tak to poznam..aj ja som tiez vyskusala taketo nieco a nic ☹ tiez som brala vselijake bylinky a lieky,len dost penazi za to vysolis,,,uvidis mozna tebo to pomoze,ale mne to nepomohlo 😉 aj ja som mala pri odbere 5 vajicok,len sa mi tvorili na jednom vajecniku a na druhom som nemala ziadne...tak tiez mam teraz strach ked pojdem na 2 ivf aby sa mi vobec nieco vytvorilo 😉 a uz viete ake by ste si chceli adoptovat dietatko,myslim tym,ci chcete miminko alebo uz troska vacsie, 🙂 drzim ti palce aby sa ti to podarilo mat vlastne dietatko,to je asi najvacsia tuzba nas vsetkych 🙂 musime verit a urcite sa nam to podarííííí 🙂
prajem vam pekny vikend 🙂

lusinkaj
autor
6. mar 2010

Krasnu sobotu prajem,nastatsie uz nespinim 😉 ale trosku pobolieva brusko ale len na jednej strane taka tupa bolest...ale zajtra idme k dr.tak hadam sa on nato pozrie,toho svojho nechcem ani vidiet...pokial som nemala ziaden problem,klasicka preventivka tak som bola spokojna,ale uz som tehu...naskytne sa problem tak hned riesi nemocnicou aby sa zbavil cloveka a tara same hluposti... ☹ 😠 taka som nahnevana na neho....
tak ja som na neho pocula aj dobre veci,ale presne ako pisem tie zeny nemali problemy tak su snim spokojne...ale tie co uz sa nskytol problem tak som pocula tiez zle veci na neho....ale som rada mam vybyveneho ineho tak veirm,ze ten ma bude kontrolovat a davat na nas pozor a porodim krasne deticky 🙂 😉 😵
prajem vam to vsetkym!!!!!!! 😉 😵

silvia545
6. mar 2010

ahoj lusi,
tak takeho doktora som mala aj..kym neboli problemy dalo sa..ale jak zacali tak ich nevedel liecit..stale to iste dokola 😒 stratila som pri nom vela rokov,potom som prestupila k inemu a ten mi povedal,ze som mohla mat uz davno dietatko a prirodzenou cestou,keby sa bol liepsie pozrel na sono..mala som nedoliecene zapali a takto som pri nom dopadla,ze mi odumreli vajickovody ☹ takze dakovat ze nemozeme mat uz normalnou cestou babo..mozem len tomu debilovi 😠 pri tom je starsí ale podla mna neskuseny 😉

lusinkaj
autor
6. mar 2010

presne tak je vela lekarov co su bud mlady a dobry,skuseny proste maju to v sebe....ale su aj lekari co su starsi a su debili ako pises....tazko najst dobre dr.ale ja verim,ze tento bude dobry,predsa znamost robi svoje tak hadam bude vsetko ako ma byt... 😉 len teraz ma stve to pobolievanie...mohlo by uz prestat...take neprijemne to je 😅

silvia545
6. mar 2010

presne lusi,ja som teraz spokojna s mojim dr.hned mi povedal kde bude problem...ale najprv som musela na laparku a ta to uz len potvrdila...co mi povedal moj dr,,a boli ta to stale vkuse alebo len sem tam...uvidis co ti povie zajtra dr..hadam pri nom budes spokojna a bude pristupovat k tebe inak 🙂 drzim ti palceky aby vsetko bolo ok 🙂 🙂 🙂

lusinkaj
autor
6. mar 2010

boli ma to stale...ale fakt je to take tupe pobolievanie ....neviem co to je... 😒 uz nech je zajtra...tak manzel bol somnou terza pri nom co som bola v piatok a povedal ze to je uplne iny pristup....a videl na nom ze to je lekar!!!! 😵

kiara15
6. mar 2010

ahojte babulky 🙂

marti a aky mate problem teda aky mam manzel spg??lebo mi mame terazospermie a vy__

silvy ved aj ja stale sa nieco na mna lepy pred tromi dnami som si zase tak narazila malicek na nohe ze som mala hviezdicky vsade 😀

lusi a ja som na tom tak ze vysledky vsetky vysli ok tak uz len cakat na september a na schvalenie ziadosti 😉 podavat si ju idem asi v maji alebo koncom aprila 🙂

ajush
6. mar 2010

Ahoj Lusi oddychuj !!!! Túto bolesť poznám, nechcem Ťa strašiť , ale skús zavolať doktorovi.Ja by som to riešila takto,a ako poznám môjho gyn., zvýšil by mi aj dávku liekov a na posteľ by ma manžel určite priviazal 😕

lusinkaj
autor
6. mar 2010

ajush nechcem tolko otravovat dr.nech ma pokojny vikend,ale zajtra som uz dohodnuta snim ze pridem...taze nebudem stresovat... 😒 aj ked sa bojim...ale verim,ze je dobre...len neviem preco ma to tak pobolieva ale vkuse od rana... 😅 tak ja odychujem,dnes jedine som polievku navarila nic ine a ideme sa naobedovat k babke a potom rovno domov...taze fak 😉
kiari preco az tak neskoro chces ist na ivf??

silvia545
6. mar 2010

ahojte kocky,
KIARI na teba a na mna sa nejako ta smola lepííííí 😀 sme na tom rovnako aj s chorobami,stale som prechladnuta,tyzden mi je dobre a potom sa to vrati a dvojnasobne 😉 tak ty si si narazila malicek a ja som si vcera zadrela drevo do prsta az celkom pod necht na ruke..to si ma mala vidiet...vsetkych svatych som videla 😀 😀 😀 este som si musela aj necht odlomit,aby som si to mohla vybrat,ale aj tak mi tam kusok zostal no a neviem ako ho odtial dostanem...dufam ze mi to nezacne hnisat..lebo ma to bolííííí ☹ tak mame teda smolu 😠

lusi ajush ma pravdu nemala by si to odkladat...ked ta to bolí stale..aj ja som ti to chcela napisat ale nechcela som ta strasit tak ako ajush 😉 alebo skus ist na pohotovost nech ta vysetria a uvidis co ti povedia 😉 viem ze nemocnica je neprijemna ale mysli na drobcekov...ved vidis ako bojuju...tak to neodkladaj 🙂

megynka
6. mar 2010

silvi, ja presne tak isto s tými vajíčkami, len na jednom vaječníku a maximálne 7, z toho boli zrelé tak 4, a z toho tak jedno alebo dve slabé embryá a pri druhom IVF dokonca nebolo ani jedno embryo. Adoptovať by sme si chceli maličké mimino, chceli by sme sním prejsť všetkým, dobrým aj zlým hneď od začiatku, tak ako s vlastným. Ale tá adopcia bude tiež nápor na nervy, ale ja som pripravená. Tiež si nemyslím že by nám tie vitamíny pomohli, ale aspoň nás možno trošku pripravia na 4 IVF a možno sa vylepšia vajíčka a spermie, mršky malé.
Mám teraz hrozné podmienky na písanie, na kolenách mám okrem notebooku aj svoju lásku, labradorku, krásne mi tu odfukuje, tak budem končiť,až sa vyspinká tak sa vrátim 🙂

lusinkaj
autor
6. mar 2010

akoze nieje to take strasne...ale ked ja nechcem uz ist k inemu dr.uz chcem mat jedneho a basta...a zajtra idem k tomu znamemu,tak mi urobi utz a jasne mu poviem aj o tych bolestiach...ale proste citam na nete,kazdy ma bolesti proste je to normalne....telo sa meni... 🙂 😉 tak ja verim,ze nic zvlastne sa nedeje...nespinim taze to je dobre...

silvia545
6. mar 2010

ahoj megy,
labradory su pekny psy...to su zachranarsky sa mi zda...no neviem presne 😉 ako pises tak adopcia je napor na nervy..dlho to trva...hlavne ked chcete miminko...po tych je najvacsi zaujem 😉 jedna z nasej ulici si adoptovali...cakali ale 3 roky,lebo tiez chceli mat novorodenca...hlavne tie kontroly zo socialky a este neviem odkadial,ci maju na to podmienky,aky domov maju,prijem..a este sa aj vypytovali susedov,ze aka su rodina...no to budu nervy 😉 ale nato teraz nemysli,priprav sa na ivf,ktore bude uspesne a dockas sa svojho vlastneho babatka 🙂 ja este mam trochu obavy,nervy mi este troska pracuju...ale uz sa to vylepsuje...mam strach z dalsieho ivf,aby to uz vyslo 🙂 musím byt v poriadku aj po psychyckej stranke...lebo zla psychyka na to zle vplyva 🙂 🙂

martineluska
6. mar 2010

ahojte baby 🙂 lusi určite sa ti len roztahuje maternice však tam máš dve babulky tak pokoj moja dobre? netreba hned mysliet na to najhoršie 😉 všedko bude ok 🙂 Kiara mi máme astenoterazoospermiu ludsky povedané katastrofu 😅

megynka
6. mar 2010

silvi, neboj, musíme si povedať že to proste musí vyjsť a my budeme tehotné a budeme mať zdravé mimčo, tá psychika naozaj robí veľa, ja ale fakt neviem prečo som tento rok začala byť tak optimistická. Keď som bola naposledy v Martine na IVF, embryologyčka ma utešovala že si máme dať pauzu a máme to skúsiť, keď budeme cítiť, že sa to podarí, že by som to už začínala cítiť?! 😀 Chceli by sme to skúsiť na jeseň ale sa objednáme na pohovor asi budúci mesiac. Ja mám ešte ten problém, že mám nejaký zúžený krčok maternice, a mám tam akúsi prekážku, zistili to pri prvom transfere, a tak ma musia uspávať aj pri transfere. A doky sa vyjadril, že tie mršky sa tam vlastne ani nemajú poriadne ako dostať.

lusi: tiež som počula,že tie bolesti sú normálne, hlavne žiadny stres, ale istota je istota, nech to potvrdí doky ale ja dúfam, že to bude dobré

lusinkaj
autor
6. mar 2010

jasne baby ja som kludna,ale este som to nemala zeby ma bolelo vkuse cely den.... 😉 ale ja viem ze je dobre,ale budem kludnejsia ak potvrdi aj doki 🙂
prajem vam krasny vecer idem si lahnut 🙂

silvia545
7. mar 2010

ahojte prajem krasnu nedelu,
co dnes dobreho varite? 😉 ja slepaciu polievku...knedlu,kapustu a pecene bravcove a kura 😉

lusi uz ti je lepsie?prajem ti aby ti to dobre dopadlo u dr,aby si bola ok a drobcekovia tiez a pekne rastli 🙂

megy ano ta psychyka dost robí 😒 niekedy mam taky pocit,ze sa to podari,tesim sa na to a zrazu sa mi nieco v hlave prevrati a uz myslim na zle ☹ ale citim sama ze sa pomaly uz na to pripravujem 🙂 tak megy musííííííí sa to podarit...treba verit 🙂 ked mas taketo citenie a si na to pripravena..tak sup do dalsieho ivf a uvidis,ze teraz sa to podaríííííí 🙂

martineluska
7. mar 2010

ahojte baby prajem krasnu nedelu 🙂 a lusi držim palce aby bolo všedko ok 😉

megynka
7. mar 2010

ahojte,krásnu nedeľu všetkým,
silvi, asi sme sa dohodli s tým obedom, varíme to isté, len to pečené kura sme vynechali.

silvia545
7. mar 2010

megy asi mame rovnake myslenie 😉 niekedy fakt uz neviem co uvarit...vecer rozmyslam v posteli co dat do hrnca 😀 kura peciem kvoli dcere...lebo ona ma radsej kura ako bravcove 😉 aj kapustu robím dvoju..kyselu aj hlavkovu 😉 takze varim v plnom prude..uz ma aj nohy bola co stale chodim hore dole 😀

marti aj tebe krasnu nedelu prajem 🙂