icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
7. mar 2010

ajojte,tak som doma...utz dobre dopadol,drobci su tam obaja tak to vyzera ze fakt sa musim zmierit ze budu dvaja 😉 😅 jeden ma 8tt+3 a druhy 9tt...jeden vajecnik sa mi uz zmensil je v norme ale ten druhy je este taky zväcseny ale verim,ze aj ten sa zmensi a z toho ma pobolieva to brusko...
ak pojdme k svojmu dr.tak sa mam pytat na hematologiu... 🙂 a este ta cysta je tam,ale snou sa neda nic robit....
ja dnes nevarim nic!!! 😒 vcera som urobila slep.polievku drahy ide dnes na poobed.taze sa naje v robote....

silvia545
7. mar 2010

lusi to som rada,ze vsetko je v poriadku 🙂 aj drobcekovia 🙂 uz sa stym zmier ze budu dvaja...mas obrovske stastie...tak teraz uz len dakuj bohu,ze je vsetko ako ma byt a hlavne ze ste v poriadku 😉

lusinkaj
autor
7. mar 2010

presne tak silvi,musim sa stym zmierit a basta 🙂 ale urcite zvladneme,ved toto bol nas ciel ked sme do toho isli,aj ked sme chceli len jedno ale asi pan boh nam doprial dve zato jedno co nam odislo 🙂 😉
tak uz len tie pec.testy nech sa daju do poriadku a verim,ze bude dobre tak ako ma byt!!! 😉

megynka
7. mar 2010

lusi, tak to je super , že ste v poriadku, ja by som v kľude brala dvojičky, lepšie dve naraz ako žiadne, aj keď to bude fuška, ale to zvládnete

silvi a ty kedy plánuješ ďalšie IVF?

lusinkaj
autor
7. mar 2010

megynka presne tak aj ja si to vravim,radsej dve ako nic!!! 😉 ale mi sa uz s manzelom nato tesime 😵
bude makacka,ale ked sa na nas usmeju tak to bude stat zato... 🙂 😉
a ty si natom ako???

megynka
7. mar 2010

lusi, verím že sa stane zázrak a budem tento rok tehotná, ale ak nie tak to vyriešime adopciou, dnes si musíme konečne sadnúť a vypísať papiere, máme ich už tri týždne doma, ja som aj tak vždy hovorila, že aj keď budem mať svoje deti tak aspoň jedno si chcem adoptovať, tak ma asi niekto tam hore skúša, či som to myslela vážne 🙂
Zajtra mám dofču a v utorok ideme s mužíkom k tej pani do Žiliny, čakám že nám odporučí vitamíny, aspoň sa po nich možno vylepšia spermie a vajíčka a budem viac pripravená na 4 IVF
Včera som našla foto dvoch našich embryí ktoré sme mali naposledy minulý rok v Prahe, tak mi to prišlo ľúto ☹ , už sme tiež teraz mohli čičíkať dvojičky. Tiež si musím všetko odkladať!

lusinkaj
autor
7. mar 2010

tebe vyslo jedno ivf ale si potratila?v ktorom tyzdni?tak to mi je luto...ale drzim prsty a neboj tento rok je uspesny tak dockas sa aj ty vytuzenych // a krasnych babetiek aspon dvoch... 🙂 😉
kam ides na 4ivf?ako samoplatca?
drzim prsty na tu adopciu,je to tazka zalezitost vela vybavovania,stresy,nervy ...hlavne ak pridu tie pracovnicky k vam domov...jedna baba mi o tom pisala je to tazke 😉

megynka
7. mar 2010

lusi, ja som bola na 2 IVF v Martine cez poisťovňu a potom ako samoplatca v Prahe, takže mi ostáva ešte jedna možnosť cez poisťovňu na Slovensku, ja som ani po IVF v Prahe nebola tehotná ale mala som dve embyá ktoré mi transferovali, obidve naraz, lebo boli dosť slabé a oni nám tam dali foto tých embryí, vlastne prepáč zle som sa vyjadrila, oni to vlastne podľa správnosti boli ešte blastocysty, ale po transfere sa prestali vyvíjať

silvia545
7. mar 2010

lusi presne tak radsej dve ako ani jedno 😉 to budete mat nahradu ako si napisala za to prve nenarodene,pan boh vam to takto vynahradil 🙂

megy ja sa chystam tento tyzden zavolat do centra...uvidim ako mi príde mrcha..tak podla toho 😉 ale planujem az niekedy v juli...skor nemozem,lebo moj zacal chodit na tyzdnovky,v aprili by mali robit doma a maj a jun pojdu do senici na 6 tyzdnov...tak chcem mat aspon urobene vsetky vysetrenia,aby ked príde sme mohli hned zacat 🙂

megynka
7. mar 2010

silvi, tak to je super, musí to vyjsť, neboj a dovtedy si užívaj a teš sa na to a už vôbec si nesmieme pripustiť že by to nevyšlo 😉 ja tiež budem volať do centra asi tento mesiac

lusinkaj
autor
7. mar 2010

ved ak bude po vstekom,tak ak bude cas tak vam potom napisem ako to zvladam 😀 😀
megy tak ti drzim prsty neboj len musis verit ze bude dobre 😉

silvia545
7. mar 2010

lusi to nas nesmies nechat potom len tak 😀ty si budes uzivat mamickovstva a my verííííííím tomu tehulkovstva 😀budeme sa podporovat navzajom 🙂 🙂 🙂

megy presne tak musííííí nam to teraz vyjst 😉megy s tym uzívanim mas pravdu...to si teda budem uzííííívat....ale v zahrade 😀 😀 😀sadenie...okopavanie...no co uz aspon sa pekne opalim...az nezhorííííím 😀

silvia545
7. mar 2010

a este som zabudla dodat,ze ideme menit kable na elektrinu za nove...tak si to viete predstavit co ma cakááááá 😲 potom vymalovat...no uz sa tesim 😀 takze bude makacka aj v dome aj v zahrade 😀

megynka
7. mar 2010

silvi,to je super,pripravíte dom aj záhradu a príde bábo, veď vieš ako sa to hovorí, postav dom, zasaď strom a sploď dieťa, alebo tak nejako, tak na vás to úplne sedí 🙂
my sme na byte, tak máme menej práce, ale ešte chceme vymeniť kuchyňu a dať vstavanú skriňu do spálne a ešte chodím do školy, keď som mala veľa voľného času tak som sa prihlásila na štúdium geografie pre učiteľov, je to len na tri roky, teraz som v druhom, ale zaberie to popri zamestnaní dosť času, ale nevadí, keď budeme mať čo robiť nebudeme mať čas na negatívne myšlienky,rýchlo nám to ubehne a ani nezbadáme a budeme tehuľky 🙂

silvia545
7. mar 2010

joj megy keby si tak mala pravdu 😉 ááááno uz len to dietatko 😉 mas pravdu,ked bude co robit..tak aj myslienky budu ine...nebudeme mysliet negativne 😉 tak ty teda este studujes...tak vase dietatko bude mat studovanu mamicku 🙂 a kde pracujes?ja som nezamestnana 😉

megynka
7. mar 2010

na sociálnej poisťovni, nebaví ma to tam ale aspoň mám prácu, predtým som učila na stavebnom učňáku, to bola zaberačka na nervy a chcela by som učiť asi na základnej, ale najskôr idem na materskú 😵 a potom by som najradšej išla ešte na jednu 🙂 študovanú ani nie, ja som len tak z nudy začala a zemepis ma baví, len sa mi nechce niekedy učiť na skúšky, je toho dosť veľa 😠

lusinkaj
autor
7. mar 2010

silvi nic neboj,budem na vas stale mysliet...drzat vam prsty...ak bude cas stale pridem kuknut na konika... 😉

megynka
8. mar 2010

dobré ránko, pekný dník a všetko naj... k nášmu sviatku, dúfam,že naše lásky na nás nezabudnú 🙂 Môj drahý má dnes meniny, tak si posedíme večer pri šampanskom, to sa bude zajtra vstávať do práce 😀

silvia545
8. mar 2010

dobre ranko snazilky,
megy dakujeme...aj tebe vsetko vsetko naj k nasmu sviatku 🙂 hlavne aby sa nam splnilo to pocom najviac tuzime 😉 tak budete mat krasny romanticky vecer 😉 nezabudni sa potom nahodit do sexy pradielka 😀

lusi to ano..to ti verím,ze ak budes mat chvilku cas tak sem nakuknes 😉 predsa s dvomi bude vacsia starost 😉 hlavne je,aby boli krasne...zdravucke...a posluchali 😉 viem ze budes rada,ked si oddychnes aspon vtedy ked budu spinkat 🙂 ale ty si sikulka...zvladnes to...neboj..a mi ta budeme podporovat 🙂 🙂 🙂

megynka
8. mar 2010

silvi, tak to sexy prádielko, neviem..., vo štvrtok čakám MS, tak mi je blbo už teraz 🙄 , unavená som, neskutočne ma bolia prsia, ak sa k tomu ešte pridá aj hlava a brucho to si zasa užijem 😀

silvia545
8. mar 2010

no tak to musís este vyuzit,kym pride to co uz nechceme aby prislo celych 9 mesiacov 😀 to poznam bolenie prs...hlava...brucho 😠 predtym som to mavala tak sem tam,ale brucho ma bolievalo stale pri ms....ale teraz po tom ivf to mavam nejako dost silne 😒raz dostanem skor...raz neskor 😒 aj teraz mi to meska...mala som to dostat v sobutu,,,brucho pobolieva a nic 😒 ak neviem ci aj horm.profil budem mat presny,ked mi to tak blbne 😉

lusinkaj
autor
8. mar 2010

Ahojte,tak aj ja sa pripajam a prajem krasny den k MDZ 🙂 vela lasky a hlavne vytuzene babätka 🙂 😵
ja som dnes sama doma,manzel isiel od pol.10 do prace a pride o pol.11 v noci taze mam veget....pustame si hudbu... 😵 🙂 vonku je pekne,ale zimka....slniecko pekne svieti 🙂
co dnes varite,ja si urobim zemlovku.... 🙂

silvia545
8. mar 2010

ahoj lusi,
tak z tvojich deticiek raz budu znamy hudobnici 😉 u nas je zamracene..poletoval sneh..je dost zima 😠 uz by sa mohlo konecne aj oteplit 😉 dnes nevarim...zostalo od vcera..hodila som pradlo do pracky a trosku si zacnem vyzdobovat dom k velkej noci 😉 uz niektory maju vyzdoby v oknach tak aj pokukam co mam...este som si dnes dokupila nove...kazdy rok nieco kupujem a potom neviem ktore mam dat 🙂

lusinkaj
autor
8. mar 2010

silvi,tak ja by som mala trosku pozehlit...tak sa pustim do toho...a potom zase nic nuda 😲 😀
idem si urobit kafe,po dlhom case mam chut... 😉
volala som o yvsledky z krvi z nemocnice co mi brali,na hepatitidu a take tie veci ohladom pec.testov tak su negativne!!!!!!!!tak som rada... 😉 poobede este budem volat gyn.ake su vysledky z jeho krvi co on mi bral v piatok...

megynka
8. mar 2010

silvi, ja to mám tak každý mesiac, tak som si zvykla

za chvíľku pobežím so psom von, už ma volá, asi sa nudí, to zasa bude fuška, už ju neudržím na vodítku a keď zbadá nejakého psa, tak hurá za ním a ja letím za ňou 😀 😀 😀 , to ja pohľad

a potom si dám aj ja kafčo, také riadne lebo ešte od rána som sa akosi neprebrala, už sa naň teším,

lusi tak nech ti dobre dopadnú aj tie druhé výsledky

silvia545
8. mar 2010

no ja som uz prestala aj zehlit 😀 zehlim iba tie,ktore su dost pokrcene 😀 tiez som volakedy zehlila vsetko do radu,ale byvalo mi zakazdym zle pri zehleni...tak som to obmedzila 😉 ked mi uschne pradlo,tak ho hned pekne ulozim a tie co musim tak tie ozehlim,,,,tak o jednu pracu mam menej 😀 ja prave pijem caj na ukludnenie nervov...musim povedat ze mi pomaha,,,nie som az taka nervozna,ked myslim na dalsie ivf 😉 predsa musim byt ok aj po psychyckej stranky 😉 ked nebudem bolo by zbytocne sa este pustat do dalsieho ivf,,,,tak aspon takto sa ukludnujem 🙂
to som rada,ze mas vysledky dobre...a uz bude len vsetko dobre...uvidis...prajem ti to z celeho srdca aj tvojim detickam 🙂 🙂 🙂

silvia545
8. mar 2010

megy tak dnes budes sportovat? 😀 treba mat aj kondicku 😉 noooo nech si pobeha,ved aj ona to potrebuje 😀 tak rychlo sa obliect a sup ho za psikmy 😉

lusinkaj
autor
8. mar 2010

silvi ja to robim tak isto...pekne si poukladam,zehlim len nevyhnutne tak preto ja to mam za chvilu...ale este som s ak nicomu nedostala vkuse som na nete,tu mi niekto napise,potom tu....ale uz idem robit,lebo ma zadok boli 😀

silvia545
8. mar 2010

lusi aspon som neni sama,ktora to takto robí 😀 poznam niektore,co este aj ponozky a spodne pradlo zehlia 😀 no tak toto by som urcite nerobila,ako keby mi bolo vidiet ci mam ozehlene alebo nie 😉 tak som sa najedla,ze teraz sa nevladzem ani pohnut 😀 normalne sa mi chce spat 😀

lusinkaj
autor
8. mar 2010

tak ja som zjedla teraz polievku...a uz ma taha na spanie... 😀 ale idem urobit tu zemlovku a si lahnem...potom pozehlim...snad dnes vyjde nato caas 😀
no ja som tiez od zaciatku zehlila skoro vsetko,ale jasne ponozky urcite nie...ale teraz len nevyhnutne veci 😅 😀