icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
9. mar 2010

to určite napíšem... 😀 každý deň budem fučať a sťažovať sa vám že sa to už nedá vydržať 😀 som zvedavá koľko budeme potom dobrovoľne bez sexu.... dúfam že nám to nepokazí náš sexuálny život 😨 teraz ma čakajú 3 týždne bez...tak si ich idem užiť 🙂

lusinkaj
autor
9. mar 2010

tak veru teraz si uzi a potom si tiez uzijes... 🙂 😀 kolko mate rokov s manzelom?

martineluska
9. mar 2010

ahojte baby 🙂 lusi pekne 😉 len papáte a spinkáte 😀 silvi vo ferti maju celí júl dovolenku. inak ako sa máte?

kiara15
9. mar 2010

silvy ved aj ja sa musim prisposobovat k muzovy on robi vonku tak to len vselijak zliepame. inak pekny vecer zelam vsetkym 🙂 🙂

lusi a ty ako??uz sa mas lepsie???

silvia545
9. mar 2010

ahojte,
marti to neva,1 mesiac hore dole,ked sa ma podarit tak sa podari aj skor alebo neskor 🙂

megy tak u takejto som bola aj ja 🙂 aj s tym pristrojom..kapky...atd 😉 len co som kopu penazi dala ako som ti pisala a nic 😉 never tomu 😉 ja som uz tiez vselico vyskusala a nepomohlo iba tak strata penazi ☹ a niektore kapky som mala dodnes,co som ich prestala uz davno uzivat 😉 kolko ste dali za to? 😒

silvia545
9. mar 2010

ahoj kiari,
aj tebe pekny vecer,no sme odkazane na nase polovicky 😉 podla nich sa musime riadit 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
9. mar 2010

ahojte kiari,marti 😉 mi je nejak velmi cudne...neviem ci nepojdem vra.... ☹ neviem z coho.... 😅

silvia545
9. mar 2010

lusi,tak ja som na tom bola tak vcera 😉 hroooozne mi bolo zle ☹ ak ti to pomoze len chod navstivit wc,mne to pomohlo...ale aj tak som mala zaludok nejako prevrateny 😀

lusinkaj
autor
9. mar 2010

silvi ked ja neznasam vra.....ked musim nasilu,tam davat prsty.....ale neviem,preco mi je tak.... 😅

silvia545
9. mar 2010

ozaj megy..mozna ze ti to pomoze ja neviem 😉 ale aj tak by som srasne rada videla tie baby,ktorym to pomohlo...lebo aj mne tak povedala,ze pomohla uz viacerym 😉

silvia545
9. mar 2010

jaaaj lusi,,,tak mne to ide same 😀 ty si ako moj aj ten to tak musi niekedy prevadzat 😀 ja sa len postavííííím a uz utekááááám aby som dobehla 😀 😀 😀

megynka
9. mar 2010

lusi, máme 36 obidvaja

silvi,mňa už len tie 4 týždne odrádzajú, aj som už povedala manželovi, či to IVF nebude jednoduchšie 🙂 no on že skúsime, ja to už kašlem, nechali sme tam 70 €, veď už sme vyhodili viacej peňazí

lusinkaj
autor
9. mar 2010

tak u mna to tak nieje...preto to nemam rada...ale citim same korneto,fuuuuuuuuj 😠 ☹

silvia545
9. mar 2010

jeeeeej megynka,,tak mi sme rovnako stare 😉 jupííííí 🙂 ja budem mat 36 v juli 😉 aj my sme dali tak nejako za tie kapky...to nam stacilo...tiez kazala prist potom ale uz sme tam neisli 😉

lusi tak asi ti nepadlo dobre to korneto 😉 mineralka ti nepomohla 😉

megynka
9. mar 2010

lusi, drobcom je z toho korneta asi zima a tak sa ho chcú zbaviť 🙂

silvi, veď ja už tam viac tiež nepôjdem, to už viem teraz, ....aj vy ste museli ten sex 4 týždne? veď to nie je normálne, ja z toho hádam ani nezaspím 😠

silvia545
9. mar 2010

megy nie ten sex sme nemali...to som sa cudovala co to vlastne vam povedala 😉 to mas pravdu to neni normalne 😠 nemysli uz na to...neboj zaspis 😉 a ked nie tak daj si frtana a zaspis 😀 😀 😀 ale nie zartujem 😀

megynka
9. mar 2010

tak toho frťana by som si dala, vymrzla som vonku so psom a teraz sa nemôžem zohriať, ale šampáňo sme včera vypili a doma už nič nemáme, minulo sa 🙂 musím niečo kúpiť 😉
babeny, ja neviem čo sa to robí, moje dve kámošky sa tiež hrozne snažia o druhé mimčo a obidve boli na IVF a opäť sa im nezadarilo ☹ , prestalo sa vyvíjať a museli ísť na potrat, obidve po sebe, je mi z toho smutno...
zajtra som v práci od 7:30 do 18:00 😠 máme takú nanič pracovnú dobu, dúfam že to skoro zmenia, zajtra večer počítam čo máte nové, už sa teším 😉

silvia545
10. mar 2010

ahojte baby,prajem krasny den 😉
tak dnes som uz konecne dostala MS...len ma dost nenormalne boli brucho ☹
lusi,vyspinkana do ruzova? 🙂

megy zabudla som sa opytat aky ste mali romantikus vecer 🙂 je mi luto tvojich kamosiek...je to nieco hrozne,ked sa to podari a staci jeden den a vsetko je prec 😢 nechcem ani pomysliet nato,ze by sa to malo zopakovat aj nam 😉 verim,ze tentokrat nas boh uz konecne vypocuje a dockame sa vytuzeneho babatka 🙂 tie kamosky boli na 2 ivf?
takze dnes sa dost namakas 😉

lusinkaj
autor
10. mar 2010

Dobre ranko....tak vstala som o 6 ale lezala som do pol.7 manzel prisiel z nocnej tak som ho ulozila 😀
no vcera silvi,som navstivila wc...ale len stava,sliny...ale to korneto mi neurobilo dobre 😅
isla som skoro spinkat vcera,nech sa z toho vyspim...tak asi pomohlo... 😉

silvia545
10. mar 2010

to som rada lusi,ze ti je uz lepsie 😉 nepozrela si sa na datum spotreby toho korneta 😒 ci nebolo pozaruke 😒
prave som prisla z obchodu,spravim si caj..lebo som skoro zamrzla 😉 volala som do centra...tak na 26.marca na pol 10 som objednana na vstupny pohovor 😉 neviem co sa to so mnou deje,ale normalne sa tesíííííím 😵 😵 😵 tak je to hadam dobre znamenie 🙂

lusinkaj
autor
10. mar 2010

silvi ja uz neviem co jest...ci z toho nebude zle,ci z toho...teraz manzel urobil bryndzovu pomaz.milujem ale len tak trosku som si dala,aby ta cibula neurobila sarapatu.....trosku som si pospala,ale jasne stale sa prebudim na wc... 😝
tak nemocke som postrasila,nasiel sa vysledok zajtra idem pre neho...dufam ze bude... 😀
silvi tak to je super...juuuuj prvy pohovor... 🙂

silvia545
10. mar 2010

lusi papkaj pekne pomalicky,aby ti nebolo zas zle 😉 cibula dakedy aj mne nerobi dobre...cesnak to uz vobec nemozem ani uz citit,kvoli nizkemu tlaku 😒 tak to je dobre ze maju ten vysledok,ved predsa sa nemohol len tak stratit 😉
lusi tak sa tesim na ten pohovor ako male dieta,ked dostane hracku 😀 tak si myslim ze uz sa zlepsuje aj ta psychycka stanka 😉 uz nemam take negativne pocity..tak to je hadam dobre 🙂

lusinkaj
autor
10. mar 2010

len trosicku som si dala...lebo viem ze cibula dobre neurobi...ale ked ja uz neviem co jest,boze mozte mi... 😀 😅
tak sa tesim aj ja...ze uz sa do toho pustis... 😉

silvia545
10. mar 2010

lusi uz ti pomaham...citis to? 😀 😀 😀
tie jogurty activiu tie si neskusala? 😉
no este ma urcite cakaju vysetrenia,HP atd...ale uz aby som aspon tie vysetrenia mala za sebou 🙂

lusinkaj
autor
10. mar 2010

silvi,hej.... 😀 citim.... 😉
joooj,ale to je strasne cely den zleeeeeeee 😝 ja uz nechcem byt nikdy tehotna...toto nech uspesne skoncim a basta 😀

silvia545
10. mar 2010

lusi musis vydrzat 3 mesiace 😀 potom uz bude dobre 😉 to tak byva..jedna ani nevie,ze je tehotna...nic jej nieje...druhej byva zle 😉 pocase budes uz len na to spominat ako ti dali zabrat drobcekovia malicky 🙂

lusinkaj
autor
10. mar 2010

no ved to si vravim,ze nech uz prejdu tie 3 mes.cca 2-3 tt a snad bude lepsie,dufam.... 😀
zajtra si chcem kupit tie chlebiky vies polystyren to ja volam...ked bude zle budem toto chrumat... 😀

silvia545
10. mar 2010

jaaaj tak trosku som vymrzla 😉 klebetila som so susedkami pred domom 😀 pijem cajik na zohriatie 😉
tie chlebiky tiez lubim,ale tie co su poliate s cokoladou 😉 urobila si mi chutky 😀

lusinkaj
autor
10. mar 2010

tak ja si kupim len tie ciste...radsej... 😀 🙂
Aj u nas je zima vonku...uz nech sa otepli...

megynka
10. mar 2010

ahojte, ešte som v práci, ale risknem 😉
silvi, romantický večer v pohode, taká normálka, zajtra očakávam MS, tak som od pondelka akási vyradená zo života, to je super že sa tešíš na to IVF, tak sa to musí podariť 😉
vám je dobre baby, vy si tu kecáte a ja musím makať 🙂
lusi, ja by som radšej vracala aj 5 mesiacov, len keby som tu nemusela sedieť 😀 no možno keby som bola teraz na tvojom mieste tak by som hovorila inak, že? 😉