icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
8. mar 2010

uf,tak som to venčenie zvládla a sedím pri káve 🙂
baby, ja to mám s tým žehlením presne tak isto a to ešte nemám deti, inak ja som hrozne na poriadok a keď prídu deta tak sa asi zbláznim, som blbá ale keď nemám všetko vyupratované, tak som nervózna a neskončím pokiaľ to nie je tak ako chcem
no a odkedy máme psa tak len behám s mopom a vysávačom, tak som musela vypustiť aspoň to žehlenie, a to ma aj tak vôbec nebaví, hlavne v lete 🙂

lusinkaj
autor
8. mar 2010

megynka ty si taka ista ako ja...ja som chora ak mam neporiadok,vidim na zemi smeti hned do zdvihnem..umyvala by som aj tri krat do tyzdna...ale teraz mi to je jedno,aj ked ma to stve,ze nemozem tak pratat ako predtym...a ak pridu deti tak to uz asi nebude nikdy tak ako som mala do teraz cisto,vonavo....stale popratane... 😀
tak moja zemlovka sa dopecie a idem papat uz som hladna 😝

megynka
8. mar 2010

dobrú chuť prejem, lusi
máš pravdu, pri deťoch to asi už tak nepôjde, cez víkend som bola u kámošky, má dvojičky, chlapcov, v júni budú mať 2 roky, je to u nich veselé, všade hračky, všetko pozamykané a poobliepané aby sa nikde nedostali... 😀
no asi si budeme musieť zvyknúť 😉

lusinkaj
autor
8. mar 2010

tak tak ...bude to uplne ine...ja uz teraz mam paniku ako to bude...pana beka... 😀 😲

silvia545
8. mar 2010

baby vy ste ako moja kamoska...ta ma stale v ruke mop a handru 😀 ta este aj ked spi tak upratuje 😀 ale ona to dost prehana...ona aj okna skoro kazdy den umyva 😉 jej manzel jej povedal ze jej kupi mrakodrap,aby mala co robit,ze to bude trvat rok kym ho cely poumyva 😀 to je jej choroba...ale fakt to niekedy az moc prehana 😉
ja raz do tyzdna tak poriadne poupratujem,prach atd.a cez tyzden tak normalka klasikaaby nebola spina 😀

silvia545
8. mar 2010

huhu baby..kde ste sa schovali? 😀
LUSINKA ty si nam urcite zaspinkala 😉 tak sa mi pekne vyspinkajte,aby ste boli oddychnuty 😉

megynka
8. mar 2010

silvi, ja som bola na takej väčšej prechádzke so psíkom a mužíkom a už teraz mám depku, zajtra musím do práce a vôbec sa mi nechce ☹
inak okná fakt každý deň neumývam 😀

lusinkaj
autor
8. mar 2010

ja som driemala,lezala.... 😉 pozeram telenovelu,ktoru som uz videla dvakrat 😀 ale ine nic nejde.... 😅
nieco by som jedla,ale neviem co.... 😒

silvia545
8. mar 2010

to je jasne megy,kto by okna umyval kazdy den 😉 to len ta moja kamoska to ma asi v hlave nejako popletene 😀 takze ste sa nadychali cerstveho vzduchu,psik vyvenceny 😉 a ozaj vladala si za nou 😀

to mas pravdu lusi,ze v tom tv ozaj nic poriadne nedavaju...vsetko opakuju 😠 ja rada pozeram panelak a odbuduceho tyzdna zacinaju odsudene...aj to som pozerala rada 😉 aj ja by som nieco zjedla mam chut na taky fajnovy zakusok alebo penovu tortu...tu zboznujem 🙂

megynka
8. mar 2010

silvi, keď ideme von aj s manželom tak psíka prenechávam jemu a ja za nimi len dobieham 😀

telka ja fakt hrôza, nič poriadne tam nie je, a keď náhodou áno tak som to už videla, ja rada pozerám české filmy a dnes ja na čt 1 druhá časť seriálu Náměstíčko tak to si kuknem, to sú také pohodovky a české komédie úplne milujem

lusinkaj
autor
8. mar 2010

silvi aj ja mam rada panelaj,aj odsudene som stale pozerala...ale teraz kedze som teh.tak vecer som skoro unavena ja uz o 20.00 idem spat...nevydrzim dlho.... 😠 😀

silvia545
8. mar 2010

megy takze aj tak musis pobehovat,ale to mas vyhodu,ze co das do seba,tak to lahko pojde aj z teba dole 😀

lusi to ti verím,ze byvas unavena,ja som ani tehu neni a niekedy ani neviem ako zaspim 😉 hned je pomne 😀
nejako mi je na figu ☹ ta mrcha nie a nie prist,brucho bolííí a este k tomu je mi aj na vracanie ☹ asi pojdem navstivit wc...lebo ozaj to asi nevydrzim 😲

kiara15
8. mar 2010

ahojte moje tak ja zase v praci ako vzdy ale mala som posedenie so spoluziackami zo zakladnej. 🙂

silvy veru asi to tak je ale nech je to teaz a potom ked budem stymulovat nech mame pokoj 😉

lusi super spravy ze ste ok!!! 😉 ja preto tak neskoro lebo potrebujem odych ideme v auguste na dovcu do chorvatska do orebicu 😉 😉

silvia545
8. mar 2010

ahoj kiari,
tak si sa bola aspon trosku zabavit 😉 ako bolo?spominali ste na skolske lavice 🙂 veru tak kiari..nech sa to teraz na nas vyburi a potom nech sme fit 😉 aby nam nic nebranilo k ivf 😉 aby sme boli ako rybicky 😉 tak sa uz tesim ako kazda pojdeme rad radom v lusinkinych slapajach 🙂 🙂 🙂

kiara15
8. mar 2010

silvy veru tak nech len ideme zaradom ty ides v july??tak medzi nami nebude velky rozdiel?? 🙂

silvia545
9. mar 2010

dobre ranko baby,
kiari ano planujem v juli...skor nemozem kvoli priatelovi,lebo zacali chodit na tyzdnovky,ale chcela by som si dovtedy urobit vsetky vysetrenia,aby sme potom v juli mohli hned zacat 😉 dufam,ze nam dotoho nic nepride,lebo akosi zacinam byt navnadena na 2 ivf a normalne sa uz aj tesim 😉 takze je to asi dobréééé znamenie 🙂

lusi ahooooj,prajem pekny den tebe aj drobcekom 🙂 co dnes budes robit 🙂

megy ahoooj,ty uz tvrdo pracujes? 😀

lusinkaj
autor
9. mar 2010

dobre ranko 🙂 od kedy som z nemocnice doma,tam sme vstavali o pol.6 tak odvtedy aj doma vstavam o 7.predtym som si pospala do pol.9 aj dlhsie...nechapem preco je to tak...potom som unavena a sa nudim...lebo pomaly ide den... 😒 sme sa fajne napapali...pojdem varit obedik 😉
stale ma pobolieva to brucho....ti drobci sa tam fakt velmi roztahuju... 😉 😀

megynka
9. mar 2010

čaute baby, len vás pozdravím a idem makať, lebo keď mi na to prídu, tak som bez práce 🙂
silvi, dúfam že už je lepšie ako včera večer 😉
lusi, niečo dobré im navar, aby boli drobci spokojní 🙂
večer sa ozvem 😉

silvia545
9. mar 2010

lusi co dnes fajne budes varit? 😉 nooo lusi dvaja potrebuju viac miesta ako jeden 😀 tak sa asi predbiehaju,ktory si zoberie viac 😀 jaaaaaj a este ked sa zacnu hybat,ja ked som cakala moju dcerku,tak cez den som mala klud a vecer ked som isla spat tak vtedy mala sluzbu,kopala...otacala sa...a rano som vyzerala ako po nocnej 😀

megy uz je dobre 😉 no neviem co som to vcera mala 😉 megy to musíííííís hlavne nenapadne,aby ti nato neprisli 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
9. mar 2010

baby tak kur.rizoto je hotove fajne sa mi podarilo 🙂 manzel uz je druhykrat 🙂
a varim este sosovicovu polievku taku mliecnu 🙂 mala som este od soboty co som robila slep.pol.ale toto oni uz nechcu 😀 🙂 no na klopkanie mojich deticiek sa tesim... 🙂 😉
tak som dnes vytocene,vcera som volala ohladom tych vyslediek z krvi co som bola v nem.tak mi povedali ze su negativne ale to viete,ale potrebujem to ukazat mojmu gyn.tak dnes som poslala tetu tam robi a predstavte si oni nemaju moje vysledky normalne sa vytratili od vcera... ☹ 😠

silvia545
9. mar 2010

lusi kuracie rizoto som uz davno nerobila...niekedy spravim 😉 a to akoze ich nemaju 😠 to uz aky poriadok tam maju 😠 asi ziadny 😠 a teraz co budes robit 😉

lusinkaj
autor
9. mar 2010

tak vyspinkana do ruzova...3 hodinky 🙂 😀 vcera som si kupila korneto tak papam.. 😀 taky tam maju bordel,ze ani nehovorim este budem volat a ich postrasim...co si oni myslia 😅

silvia545
9. mar 2010

no pekne si si pospinkala 😉 zmrzku by som si dala aj ja...ale radsej nebudem,lebo v poslednom case som stale prechladnuta...tak sa radsej budem tomu vyhybat 😀 mozna ze to len niekam zastrcili...urcite sa najdu...ved to nemozu len tak zahodit 😉

lusinkaj
autor
9. mar 2010

no ale asi som si ho nemala dat...dufam,ze ma z neho nepr.... 😅 nejake cudne bolo...
tak som zvedava co povedia,zajtra tam volam.....

megynka
9. mar 2010

ahojte, už som tu 😉 vrátili sme sa zo ZA od tej pani, hrozne milá bola, najskôr nás diagnostikovala takým prístrojom,prikladala nám kovovú tyčinku na rôzne body na tele a presne na 100% nám povedala, aké máme zdravotné problémy, to som nečakala no a potom nám dala každému užívať akési kvapky, nejaké bylinkové, to bolo fajn až pokiaľ nám nepovedala, že tri týždne budeme úplne bez sexu a budeme užívať tie kvapky presne ako nám to napísala a potom budeme 4 týždne sexovať každý deň 😀 😀 😀 no neviem si to ani predstaviť, vraj aj cez MS ☹, takto sa jej vraj už podarilo niekoľko bábätiek a dokonca niektoré aj na prvý krát, potom jej máme zavolať ako sme dopadli a keď nebudem tehotná dohodneme sa na ďalšom postupe

lusi, tak to by som si nechala riadne vysvetliť s tými výsledkami, to ako si predstavujú 😠

lusinkaj
autor
9. mar 2010

megy taze teraz pauza a potom kazdy den???to vazne?neviem,neviem ci by som to zvladla 😀 😵
tak tie vysledky som zvedava co povedia...

megynka
9. mar 2010

lusi, ja si ani neviem predstaviť, veď to už hádam ani nebude sex 😀 😀 😀 , no veď potom napíšem 😉

lusinkaj
autor
9. mar 2010

tak po mesiace mozno tyzden bude pekny... 😉 ale potom to uz asi enbude sex,len praca...ktoru si mate splnit... 😅

megynka
9. mar 2010

no to určite... a je dosť možné že nevydržíme 🙄 , budem asi strihať meter ako chalani na vojne 😀

lusinkaj
autor
9. mar 2010

tak to som zvedava,napises nam ... 🙂 😀