icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
11. mar 2010

silvi, mňam 🙂 super obedík, dala by som si povedať 🙂

silvia545
11. mar 2010

megy ostane aj pre teba 😉 takze ked o 14 skoncis...nasadni do autobusu smer NITRA...tam si ta vyzdvihnem 😀 😀 😀

megynka
11. mar 2010

škoda že nebývaš bližšie, no ktovie raz sa možno aj stretneme 😉 aj s miminami 🙂 a čo tvoja dcéra, tá by už tiež chcela súrodenca, však? 😉 bude sa učiť prebaľovať a na svoje už bude pripravená 😅

silvia545
11. mar 2010

to by som bola velmi rada,keby sme sa tak stretli aj s nasima detickami 🙂 dufam,ze sa nam ten sen uz konecne splní 🙂
moja sa uz davno tesí a nevie sa uz dockat...tak velmi by chcela mat surodenca 😉 ale hlavne braceka 😉 mne to je uplne jedno co by to bolo,,ci chlapcek alebo dievcatko...len aby sa to uz narodilo...krasne a zdrave 😉

silvia545
11. mar 2010

tak sme sa pekne naobedovali...drahy uz odisiel zas do prace 🙂 nejako som sa prejedla...teraz az do zajtra nechcem nic vidiet 😀

lusi ty nejako dlho klebetíííííís u kamosky 😀 viem to sa zda,ze na hodinku...to poznam aj ja a z jednej su aj tri 😀

megynka uz sa ti to krati 😀 uz len vyse hodiny a domov 🙂

lusinkaj
autor
11. mar 2010

tak som doma,fakt som bola no 1,5 h. 😀 ale uz sme boli aj s mnazelom na nakup,pre vysledky v nemocke...teraz ideme varit obedik...rychlu sackovu polievku...a granadir 😉

megynka
11. mar 2010

lusi, vy varíte tiež niekedy také rýchlovky ako my 🙂

jáj silvi už za chvíľku bežím domov 😉 a už konečne prestalo snežiť 🙂

lusinkaj
autor
11. mar 2010

mehy hej,hlavne teraz ked som tehotna a chcem rychle sa zbavit kuchyne..... 😀
ale predtym som vyvarala,nekupovala som sackove polievky normalne som urobila zeleninovu....ale teraz dobra aj taka 😅

silvia545
11. mar 2010

lusi neni si sama aj ja zvyknem robit sackove polievky 😉 a to som este neni tehulka 😀

megy co dnes budes vyvarat 😉 tiez nejaku rychlovku 😀 daj typ,,,mne uz dochadza inspiracia 😀

baby..pisala som ze jedlo uz nechcem vidiet do zajtra...a to som pred chvilkou zase tlacila do seba 😀 no nechcem ani pomysliet ako mi bude vecer 😀 😀 😀 wc to istííííí 😲

silvia545
11. mar 2010

baby o 16hod.palim do mesta ideme do csob vlozit splatku za auto...tam 160 eur 😠 este 3 roky splacat...dlha doba ☹
zatial papa 🙂

lusinkaj
autor
11. mar 2010

tak mi sme si pospali,este by som aj dlhsie ale jasne treba na wc..... 😝 😀
silvi ty len tolko malo splatku?mi za byt ovela viac a to na 30 rok. 😠

megynka
11. mar 2010

silvi, ja cez týždeň skoro vôbec nevarím, nemám kedy, alebo lepšie mám kedy ale sa mi nechce večer keď prídem z práce 😖 , niekedy navarí drahý, alebo sú to len sáčkové polievky, špagety, cstoviny, a také rýchlovky, my obedujeme v práci a na večer nám to stačí 😉

lusinkaj
autor
11. mar 2010

megy uz si doma?co ides robit?ja idem popratat kuchynu lebo vsetko som tak nechala a isla spat... 😎

megynka
11. mar 2010

ja som už bola na prechádzke so psom a asi sadnem k telke 😉 , vonku je otrasne 🙄 v telke síce tiež nič 🙄 no možno aj pospím 😉 inak manželovi je z tých kvapiek ťažko na žalúdok 😝 dúfam že sa po tej kúre nebude liečíť na niečo iné 😀

lusinkaj
autor
11. mar 2010

tak to nieje dobre ked mu je zle...to ako dlho mate brat tie lieky?fakt neze mu potom poskodi nieco ine...

megynka
11. mar 2010

ak mu bude zle tak to prestane brať, máme to na tri týždne 😉 a ty dnes ako? už je lepšie? 🙂

silvia545
11. mar 2010

lusi to je len splatka za auto...k tomu este neratam pozicku 50...elekt.49...plyn120...voda...poistky...digy...no je toho vela,ked sa to zrata 😠

megy radsej nech muzik tie kapky neberie,aby to nemalo zas nejaky vplyv na nieco ine 😉 to je jasne ze ked sa najete v praci,tak doma uz len nieco rychle 🙂

lusinkaj
autor
11. mar 2010

no rano mi bolo celkom dobre...ale teraz poobede trosku zacalo...ale som taka tupa,najem sa poriadne a lahnem si 😠 jasne ze mi musi byt tazko na zaludok....teraz papam chlebicky tie psenicne

megynka
11. mar 2010

ja som hrozný kávičkár, vypijem síce len dve výnimočne tri za deň ale ráno sa bez kávy ani nepostavím 😉 mávam hrozne nízky tlak, tak sa bojím,že keď budem tehuľa nebudem môcť kávu ☹ to by som asi 9 mesiacov prespala 😀

lusinkaj
autor
11. mar 2010

jasne silvi...ja to poznam ale ja mam urcite viac ako ty 😀 😅
megy ja som tiez kavickarka ja som stale vypila 2-3 proste mala som velmi rada kavu,ale ak som oteho.tak mi kazdy vravel aj na nete ze treba sa kavy vyhybat vyvolava potrat...tak som vobec nepila ale dr.mi povedal ze jednu s mliekom sa kludne moze....tak za tie teraz posledne 3 tt-som vypila mozno 3 kavy 😝

megynka
11. mar 2010

lusi,tak to budem musieť vydrža ☹ ť, bez kávy som bola naposledy asi na základnej 🙂

silvi ja tiež neviem kam všetky tie peniaze miznú, zarobíme-poplatíme a každý mesiac dokola 😠

martineluska
11. mar 2010

ahojte prišla som vas kuknút 😉 ako sa máte? ja rozbehane 😅 danové priznanie, robota a ešte kopa starostí k tomu 😅 mužík v robote od rána do večera tak je všedko na mne teraz 😔 lusi ako sa máš?

silvia545
11. mar 2010

megy aj ja mam velmi rada kavicku 😉 ale ked mas nizky tlak tak kludne mozes pit,to mi povedal aj doktor,ze mozem aj 3 kavy denne,,,ja mam tak isto nizky tlak 😉 a ako je muzickovi? 😉

lusi ved poplatky v meste sa uz vyrovnaju aj na dedine 😉 a pomaly na dedine mas lacnejsie byvanie ako v panelaku 🙂

martineluska
11. mar 2010

lusi že 11 tt nejak to letí 😕 😅

silvia545
11. mar 2010

nejako ma hlavka zacina boliet ☹ pojdem do vane 😉 baby ja mam zase hlad 😀

lusi asi to preslo z teba na mna 😀 nejako som sa rozjedla 😀

martineluska
11. mar 2010

ahoj silvi to máš predčastný tehotenský príznak 😀

silvia545
11. mar 2010

ahoooj marti,tak ma nejako boli hlava,ze uz ani nevnimam 😀 no tak to ozaj nejaky predcasny 😀 😀 😀 a ty ako...kedy ides do fc?

megynka
11. mar 2010

silvi, drahý je zdá sa v pohode, hrá sa so psom, práve tu po sebe vrčia 😀 😀 😀 , len neviem či si dal večer tie kvapky, asi zabudol, lebo aj ja som zabudla, tak si idem kvapnúť 😀

marti ahoj, takže ty si pracovne vyťažená 😉 no baby si tu kecajú celý deň 🙂 tie sa majú, mne sa tiež nechce do chodiť do práce 🙂

martineluska
11. mar 2010

silvi ešte neviem kedy mi schvalia žiadost 😕 teraz musím čakat potom mi zavolajú z ferti 🙂

megynka
11. mar 2010

silvi a neutop sa v tej vani 😉 🙂 a šup do postieľky vyspať sa, keď ťa bolí hlávka 😉 nech ti je zajtra lepšie 🙂