icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
11. mar 2010

noooo megy priznaj sa ze dnes si sa v praci ulievala 😀 😀 😀 neradila by som ti tie kapky davat..nie ze bude aj tebe zle 😀 megy a kto vyhral psik alebo manzel 😅

martineluska
11. mar 2010

ahoj megynka 🙂 veru nemám na nič čas 😠 ale ked budem tehu tak budem len spinkat 😀

megynka
11. mar 2010

ani neviem, drahý prišiel za mnou do obyvačky a psíka nechal za dverami 😒 , musím ju ísť pustiť k nám lebo jej je smutno 😉 keby si ju počula ako vie kňučať, ona vôbec nešteká,zaštekala asi 3 krát a to len na mačky 🙂

lusinkaj
autor
11. mar 2010

marti ahooooooooooooooj..... 😉 prides raz za rok tu 😎

martineluska
11. mar 2010

ahooooooooooooooooooooooooj nestiham 😅 ale sledujem situaciu čo sa tu deje 😉

lusinkaj
autor
11. mar 2010

tak to je pekne od teba ak nas sledujes.... 😉 ty urcite povinne snazilkujes,nemas cas na nas... 😀

megynka
11. mar 2010

marti tak to aj ja sa tak chystám 😀 spať 9 mesiacov,len aby som sa k tomu tehu dopracovala 😉

tak babenky, kuknem panelák a idem spať, dobrú noc a nech sa vám sníva ako vám rastú brušká 😉 🙂samozrejme že nie z papkania 🙂

lusinkaj
autor
11. mar 2010

aj ja prajem dobru noc 😔 krasny vecer 😉

silvia545
11. mar 2010

megy tak sa mi zda,ze vyhral muzicek 😀 alebo ze by sa rychlo schoval pred psikom 😀

tak kocky moje prajem vam peknu noc a ako sa hovoríííí STRASNE MOC 😀 lusi ty oddychuj 😀
uzite si to aj za mna...teraz nemozem 😉

silvia545
12. mar 2010

ahojte kocky,
dnes sa tu nikto neukazal? 😉 tak nam zas riadne nasnezilo 😠 uz by to mohlo aj prestat 😉 ale ako davali pocasie,tak by sa nam malo zacat oteplovat az po velkej noci 😉

megynka
12. mar 2010

ahojte, varím kávičku v práci, tak že vás kuknem 😉 , vidím že dnes sa zobudila len silvi 😉 aj tu je dosť snehu 😠 už fakt zúrim 😠 lusi nám ešte asi spinká 😉 🙂
silvi ja som niekde čítala, že vraj tento rok nebude jar a hneď príde leto, už sa teším 😵

lili72
12. mar 2010

ahojki dievcata som tu nova chcela by som sa spytat ci ste uz absolvovali ket, ja som po neuspesnom et,a teraz zacinam s liecbou a a pripravou na ket..dufam, ze sa mi to podari

megynka
12. mar 2010

ahoj lili, neboj raz sa nám to podarí, len to nesmieme vzdať 😉 ja mám za sebou už 3 IVF-ICSI a chystáme sa tento rok na štvrté, no nikdy sme nemali KET lebo nebolo čo mraziť a ET dopadol vždy neúspešne ale ešte to nevzdávame a dúfame, držím ti palce 😉 🙂

silvia545
12. mar 2010

megy to by bolo super uz aby bolo leto 😉 a cez to leto by sme mohli ostat uz konecne aj tehulkami 🙂
tak ja si pojdem teraz urobit kavicku 🙂 nejak si mi urobila chutky 😀

lusi lusi lusinka halooooo odpocííííívame? 😵

ahoj lili,tak ja som tiez mala len et...ket som nemala,lebo sa nam prestali delit ☹ nebolo co mrazit 😢 chystam sa na 2 ivf a dufam,ze tento rok sa nam to konecne podari aj kockam z tejto temy 🙂 ako dobry priklad je nasa LUSINKA,ktora je konecne tehulka a caka dvojicky 🙂 tak ti drzim palce aby sa ti to ketko podarilo 🙂

lili72
12. mar 2010

meginka my mame zamrazene 4 jednotkove , sama neviem ci si mame dat 2- ci 1 embrio docitala som sa ze dakedy ked jeden plod odumrie stiahne aj druhy moze to byt pravda

lili72
12. mar 2010

silvia 545 mne doktori povedali,ze mam velku pravdepodobnost ze sa to podari , som zdrava a mam dobry na to vek no neviem , pri prvom pokuse som mala bolesti v podbrusku akokeby kramy mali prist no neprisli , prsia sa mi naliali a zvacsili sa mi no bolo mi rano nevolno, kramy neprisli a teh,test negat to mi bolo troska luto

megynka
12. mar 2010

no lili 2 či jedno1 to je dilema, musíte si to dobre rozmyslieť 😉 ja som nikdy nemala jednotkové, vždy boli tak dvoj až trojkové a nedávali im moc šance a tak sme zavádzali aj dve, ale tehu som nebola ani raz ☹ takže to jednoduché namáme, ja neviem ja som už v takej situácii, že keby sme mali 2 jednotkové tak ich beriem asi naraz 😉 🙂 no ale veď každá sme tu tak trošku iný prípad aj keď máme spoločné problémy 😉 🙂

silvi, už sa mi blíži fajront, teším sa 😀 kávička bola dobrá? 😉 a hlava už nebolí? 😉

silvia545
12. mar 2010

megy hlava uz neboli 😉 kavicka bola dobra 😉 uz som aj zabudla ze som ju pila 😀 uz mas aj fajront 😵

lili aj mne vkladali dve...jedno bolo jednotkove...to druhe nie... 😉 krv som mala pozitivnu...potom som zacala krvacat a tak som o to prisla ☹ musia mi urobit vysetrenie na zrazanlivost krvi 😉 inak som mala vsetko dobre aj vysledky...tak mozna ze bude nieco s krvou ...mozna ze nie 😉 hadam by pomohli lepsie tabletky..tak ako mi to povedala dr v centre...lili kolko mas rokov?a kam chodis do centra? 🙂

lili72
12. mar 2010

ja mam 24 a chodim do centra do martina

silvia545
12. mar 2010

LUSIIIIIIIII dufam,ze ste v poriadku 🙂 kedze si sa tu od rana neukazala 🙂 🙂 🙂

lili72
12. mar 2010

silvi to bolo tebe, takze dufam, ze sa mi to podari od vcera som zacala uzivat lieky aby sa maternica zvacsovala

silvia545
12. mar 2010

tak si este mladucka 😉 musis verit...uvidis,ze teraz sa ti to podari 😉 aj nasa megynka tusim chodi do martina 😉

silvia545
12. mar 2010

lili a kedy mas ist na ketko?

silvia545
12. mar 2010

LUSIIII normalne uz zacinam mat o teba strach 😲

megynka
12. mar 2010

silvi, lusi sa nám stratila? 😨 ozaj a do ktorého centra pôjdeš ty?

lili neboj si fakt ešte mladá, ja som bola 2 krát v Martine 😉 a ešte sa chystám 🙂

silvia545
12. mar 2010

megy no ja neviem co je s lusi...dufam ze je ok 🙂
teraz pojdem do ferticentu v BA,predtym som bola v gyn five...tam je to nehorazne drahe 😠 ale co viem tak vela bab tam neboli spokojne tak presli do ferticentu 😉 v gyn five pomali baby budu platit uz aj za to ze vstupia len na chodbu 😀 teba kolko vyslo ivf?mna 40 000 a k tomu laparka v tom centre 7000...takze dost 😠

megynka
12. mar 2010

no mňa to v Martine vyšlo cca 35 - 40000, takže tiež tak 😉 ale si to musím vynásobiť dvomi a pripočítať Prahu ako samoplatca a to bolo cca 60000, nejaké lieky sme mali aj poznámosti 😉 takže keď sme už do toho toľko vrazili tak ešte raz tých 40000 dáme
inak dovolenky by za to už vyšli pekné 🙂
sa mi to nezdá že sa lusi celý deň neozvala, no veď nm to hádam vysvetlí 😀

lili72
12. mar 2010

silvi neviem asi 29.3 alebo 30.3 neviem termin mi urci enbriologicka, no o 14 dni musim prist na kontrolu cize 25.3 asi tak tak som zvedava 🙂

lili72
12. mar 2010

megi vdaka aj ja dufam , ze sa to podari, lebo mi je uz dlho doma 😖 , vyskusam to teraz no a potom ak to nevide necham si to na leto 😝 ,ale priznam sa to chodenie ma uz nebavi , no co uz musim to nejako vydrzat 😵

megynka
12. mar 2010

baby, čo robíte? ja sa idem zblázniť, drahý zostal v práci, ani neviem kedy príde a venčenie psa je celý deň na mne a popritom ešte upratujem lebo zajtra nebude kedy, idem do školy 😠 vy máte doma asi pohodičku a užívate si pekný večer so svojimi polovičkami 🙂 sa máte 😉 🙂