Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ahoj megynka 🙂 veru nemám na nič čas 😠 ale ked budem tehu tak budem len spinkat 😀
ani neviem, drahý prišiel za mnou do obyvačky a psíka nechal za dverami 😒 , musím ju ísť pustiť k nám lebo jej je smutno 😉 keby si ju počula ako vie kňučať, ona vôbec nešteká,zaštekala asi 3 krát a to len na mačky 🙂
marti ahooooooooooooooj..... 😉 prides raz za rok tu 😎
ahooooooooooooooooooooooooj nestiham 😅 ale sledujem situaciu čo sa tu deje 😉
tak to je pekne od teba ak nas sledujes.... 😉 ty urcite povinne snazilkujes,nemas cas na nas... 😀
marti tak to aj ja sa tak chystám 😀 spať 9 mesiacov,len aby som sa k tomu tehu dopracovala 😉
tak babenky, kuknem panelák a idem spať, dobrú noc a nech sa vám sníva ako vám rastú brušká 😉 🙂samozrejme že nie z papkania 🙂
aj ja prajem dobru noc 😔 krasny vecer 😉
megy tak sa mi zda,ze vyhral muzicek 😀 alebo ze by sa rychlo schoval pred psikom 😀
tak kocky moje prajem vam peknu noc a ako sa hovoríííí STRASNE MOC 😀 lusi ty oddychuj 😀
uzite si to aj za mna...teraz nemozem 😉
ahojte kocky,
dnes sa tu nikto neukazal? 😉 tak nam zas riadne nasnezilo 😠 uz by to mohlo aj prestat 😉 ale ako davali pocasie,tak by sa nam malo zacat oteplovat az po velkej noci 😉
ahojte, varím kávičku v práci, tak že vás kuknem 😉 , vidím že dnes sa zobudila len silvi 😉 aj tu je dosť snehu 😠 už fakt zúrim 😠 lusi nám ešte asi spinká 😉 🙂
silvi ja som niekde čítala, že vraj tento rok nebude jar a hneď príde leto, už sa teším 😵
ahojki dievcata som tu nova chcela by som sa spytat ci ste uz absolvovali ket, ja som po neuspesnom et,a teraz zacinam s liecbou a a pripravou na ket..dufam, ze sa mi to podari
ahoj lili, neboj raz sa nám to podarí, len to nesmieme vzdať 😉 ja mám za sebou už 3 IVF-ICSI a chystáme sa tento rok na štvrté, no nikdy sme nemali KET lebo nebolo čo mraziť a ET dopadol vždy neúspešne ale ešte to nevzdávame a dúfame, držím ti palce 😉 🙂
megy to by bolo super uz aby bolo leto 😉 a cez to leto by sme mohli ostat uz konecne aj tehulkami 🙂
tak ja si pojdem teraz urobit kavicku 🙂 nejak si mi urobila chutky 😀
lusi lusi lusinka halooooo odpocííííívame? 😵
ahoj lili,tak ja som tiez mala len et...ket som nemala,lebo sa nam prestali delit ☹ nebolo co mrazit 😢 chystam sa na 2 ivf a dufam,ze tento rok sa nam to konecne podari aj kockam z tejto temy 🙂 ako dobry priklad je nasa LUSINKA,ktora je konecne tehulka a caka dvojicky 🙂 tak ti drzim palce aby sa ti to ketko podarilo 🙂
meginka my mame zamrazene 4 jednotkove , sama neviem ci si mame dat 2- ci 1 embrio docitala som sa ze dakedy ked jeden plod odumrie stiahne aj druhy moze to byt pravda
silvia 545 mne doktori povedali,ze mam velku pravdepodobnost ze sa to podari , som zdrava a mam dobry na to vek no neviem , pri prvom pokuse som mala bolesti v podbrusku akokeby kramy mali prist no neprisli , prsia sa mi naliali a zvacsili sa mi no bolo mi rano nevolno, kramy neprisli a teh,test negat to mi bolo troska luto
no lili 2 či jedno1 to je dilema, musíte si to dobre rozmyslieť 😉 ja som nikdy nemala jednotkové, vždy boli tak dvoj až trojkové a nedávali im moc šance a tak sme zavádzali aj dve, ale tehu som nebola ani raz ☹ takže to jednoduché namáme, ja neviem ja som už v takej situácii, že keby sme mali 2 jednotkové tak ich beriem asi naraz 😉 🙂 no ale veď každá sme tu tak trošku iný prípad aj keď máme spoločné problémy 😉 🙂
silvi, už sa mi blíži fajront, teším sa 😀 kávička bola dobrá? 😉 a hlava už nebolí? 😉
megy hlava uz neboli 😉 kavicka bola dobra 😉 uz som aj zabudla ze som ju pila 😀 uz mas aj fajront 😵
lili aj mne vkladali dve...jedno bolo jednotkove...to druhe nie... 😉 krv som mala pozitivnu...potom som zacala krvacat a tak som o to prisla ☹ musia mi urobit vysetrenie na zrazanlivost krvi 😉 inak som mala vsetko dobre aj vysledky...tak mozna ze bude nieco s krvou ...mozna ze nie 😉 hadam by pomohli lepsie tabletky..tak ako mi to povedala dr v centre...lili kolko mas rokov?a kam chodis do centra? 🙂
ja mam 24 a chodim do centra do martina
LUSIIIIIIIII dufam,ze ste v poriadku 🙂 kedze si sa tu od rana neukazala 🙂 🙂 🙂
silvi to bolo tebe, takze dufam, ze sa mi to podari od vcera som zacala uzivat lieky aby sa maternica zvacsovala
tak si este mladucka 😉 musis verit...uvidis,ze teraz sa ti to podari 😉 aj nasa megynka tusim chodi do martina 😉
lili a kedy mas ist na ketko?
LUSIIII normalne uz zacinam mat o teba strach 😲
silvi, lusi sa nám stratila? 😨 ozaj a do ktorého centra pôjdeš ty?
lili neboj si fakt ešte mladá, ja som bola 2 krát v Martine 😉 a ešte sa chystám 🙂
megy no ja neviem co je s lusi...dufam ze je ok 🙂
teraz pojdem do ferticentu v BA,predtym som bola v gyn five...tam je to nehorazne drahe 😠 ale co viem tak vela bab tam neboli spokojne tak presli do ferticentu 😉 v gyn five pomali baby budu platit uz aj za to ze vstupia len na chodbu 😀 teba kolko vyslo ivf?mna 40 000 a k tomu laparka v tom centre 7000...takze dost 😠
no mňa to v Martine vyšlo cca 35 - 40000, takže tiež tak 😉 ale si to musím vynásobiť dvomi a pripočítať Prahu ako samoplatca a to bolo cca 60000, nejaké lieky sme mali aj poznámosti 😉 takže keď sme už do toho toľko vrazili tak ešte raz tých 40000 dáme
inak dovolenky by za to už vyšli pekné 🙂
sa mi to nezdá že sa lusi celý deň neozvala, no veď nm to hádam vysvetlí 😀
silvi neviem asi 29.3 alebo 30.3 neviem termin mi urci enbriologicka, no o 14 dni musim prist na kontrolu cize 25.3 asi tak tak som zvedava 🙂
megi vdaka aj ja dufam , ze sa to podari, lebo mi je uz dlho doma 😖 , vyskusam to teraz no a potom ak to nevide necham si to na leto 😝 ,ale priznam sa to chodenie ma uz nebavi , no co uz musim to nejako vydrzat 😵
baby, čo robíte? ja sa idem zblázniť, drahý zostal v práci, ani neviem kedy príde a venčenie psa je celý deň na mne a popritom ešte upratujem lebo zajtra nebude kedy, idem do školy 😠 vy máte doma asi pohodičku a užívate si pekný večer so svojimi polovičkami 🙂 sa máte 😉 🙂

noooo megy priznaj sa ze dnes si sa v praci ulievala 😀 😀 😀 neradila by som ti tie kapky davat..nie ze bude aj tebe zle 😀 megy a kto vyhral psik alebo manzel 😅