Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
my 5 rokov, ale ešte veríme, že raz... 😉 hádam sa nám to podarí všetkým tu, prajem vám to naozaj všetkým a to už tento rok 😉 🙂
megy ty si ako ja...ked som bola na ivf tak tiez som sa bala ist aj na wc 😀 mas pravdu megy...zazraky sa deju 😉 a taky zazrak by sa mohol uz konecne podarit aj nam 😉 uz by nas mohol ten hore prestat trapit a obdarovat nas dietatkom 🙂 po tych trapeniach by sme konecne mohli zostat tehulkami 😉 ale verim ze sa nam to uz podariiiiii 🙂
život je niekedy nespravodlivý, alebo tomu nerozumieme, prečo je to práve tak ako je ? ja mám v baráku susedu, má troch zdravých chlapcov, počas každého tehotenstva pila a fajčila a nikdy nemala žiadne problémy, no a my môžeme neviem čo robiť a nedarí sa, nemyslím to tak, že by som jej tie problémy priala, to vôbec nie, ale tie deti vlastne ani nechcela, sú z nich také samorasty, ona pije ďalej, máva vypité už aj na obed, no nemohli sa tie deti narodiť radšej nám?! niekedy mám fakt všelijaké myšlienky 😒
megy taketo priklady mame aj u nas na nasej ulici...tiez su tam take baby co len strebu a deti maju a ako ty hovoris tak uz od rana nasavaju 😠 jedna tam je taka co ma 3 deti a 2 krat bola na potrate...pila jak duha a jej sa darilo mat deti am ysa musime takto trapit a kopu penez za to dat a ony co si to ani nezasluzia tak to maju bez problemov 😒 toto je u mna nespravodlive 😢
tak som spät,nic som si nekupila...este som len v tretom mes.ale uz teraz sa mi nechce chodit po obchodoch,nie ako predtym... 🙂 v ziadnom pripade nekupujem este vybavu pre drobcov...este je velmi skoroooooo...vsetko ma svoj cas.... 😉
len som si pozerala nieco na vrch pre seba,lebo v maji ideme na 1.sv.prijimanie mojmu krsniatku tak nieco pekne a hlavne volne potrebujem... 😉
lusi, tak to ešte do mája niečo pekné zoženieš 😉 teraz sú veliaké krásne tehotenské vecičky 🙂 joj ale by som nakupovala, aj pre seba na veľké bruško 😅
jedno som velmi pekne nasla,velmi sa mi pacilo...take tenke,vzdusne...no proste pekne,ale este popozeram... 🙂
lusi, podľa tej maličkej fotky súdim, že ty budeš dobre vyzerať v hocičom 😉
megy...dakujem pekne... 🙂
peknu nedelu zelam babulky ako vidim ste sa riadne rozkecali 😉
ahoj kiari,aj tebe peknu nedelu zelam 😉 ako sa mas?stale praca zanedbava 🙂
kiari ahojjjjjjjjjjjjjjjjjj ty si sa tu dlho neukazala....ako sa mas? 🙂
megy no tak uvidim,ako budme vyzerat....ako tehulka vo vyssom stadiu 😉
pekný večer kočeny 🙂 tak zajtra zasa do práce ☹ silvi, lusi zasa si to budete užívať 😉 🙂 ja už prídem na vás kuknúť až večer, musím to cez deň vydržať, dala som si záväzok, lebo rozšírim rady nezamestnaných a to by už len kvôli tej adopcii nebolo dobré 😉 🙂
lusi neboj budes krasnucka 🙂 ktorej zene nepristane brusko 😉 kazdej ved je to nadhera 😉 uz sa neviem dockat toho.ked budem tehu a budem sa kukat do zrkadla a pozerat ako krasne mi rastie brusko 🙂 a to sa urcite bude pozerat kazda z nas 😉 bude to nadherny pocit 🙂
megy som zvedava ci to dodrzis 😀 😀 😀 urcite nas budes sledovat potajomky 😀
silvi,jasne kazda je ina v tehotenstve niektora na take brusko,niektora take... 😉 som zvedava,ako moje dvojky budu rast....ci bude velke brusko
silvi, ako sa poznám tak to nevydržím 😀 máš pravdu 😉
megy ty robis na socialke...ako to je z dvojkami tych 25 000 sk sa dostane dvakrat?kedze su to dve deti?
tá kámoška čo má dvojičky dostala 50 000sk 🙂 takže čakajú aj na tvoje mimčá 😉 hádam sa to nezmenilo 😒
aha,lebo niekto tak povie niketo tak ...a co s atyka materskej ako to je?kedze som na urade prace?
ahojte babulky no mam sa ako tak stale rozmyslam ako mi to vsetko vide a aj bojim sa ist do toho 😒
kiara verim ti....to ivf je strasne...velka zataz na psychiku 😒
lusi veru je lebo ked si predstavym co ma caka atie stresy okolo toho ale tuzba je vysoka 😉
kiara neboj, tak ja a silvi sa už IVF nevieme dočkať 😉 ja viem ,sú to nervy, ale aj nová nádej 🙂 ja už pôjdem na 4.IVF, ale fakt sa teším, tento rok už musí byť úspešný, pre nás všetky 😉 🙂
lusi, to s tou materskou ti najlepšie vysvetlia na sociálke, ja robím na dôchodkovom tak by som ti to presne nepovedala, ale záleží to od toho koľko si odrobila alebo či si si platila dobrovoľné poistenie na sociálke, myslím že ak napríklad niekto nebol vôbec zamestnaný tak nemá nárok na materskú ale dostáva len rodičovský príspevok, ale zajtra môžem v práci zistiť presnejšie a večer ti napíšem 😉 🙂
dobre ranko baby,
vcera mi nejako blbol net 😠 nedalo sa mi odosielat spravy 😒 tak som si poriadne ponadavala 😠 uz som myslela,ze to chytim a vyhodim cez okno 😀
u nas je poriadne zima...fuka strasny veter,ked pojdem do obchodu,tak ma asi odfukne lusi az k tebe do kosic 😀
kiari aj ja rozmyslam ako to dopadne...tiez mam obavy 😉 ale uz som si povedala,ze teraz sa to uz musi podarit...musime mysliet pozitivne 😉
megy tak uz si v praci...tak ty robis na dochodkovom?ja poberam vdovsky a sirotsky 😉
dobré ránko, silvi ty potvorka,ty si vedela že ja tu ráno mrknem a budem musieť napísať 😀 ale vás len pozdravím, želám pekný deň a idem pracovať 😉 🙂
robím na dôchodkovom ale evidenčné listy živnostníkom, takže dôchodky vlastne ani nie 😉 🙂
megy ja som vedela ze to nevydrzííííííííís 😀 ty potvorka 😀 do kedy pracujes? 😉
ahojte,tak som bola na krv aj moc odniest...potom som bola navstivit postu som o dost eur lahsia 😅
napapala som sa,teraz idem len tak trosku sa pokukat po byte co nove 😀
u nas hnusne pocasie,snezi..uz nech skonci ta zima 😅
celý tento týždeň som v práci do 15:30 a potom hneď šup von so psom, no a potom sem 😉 🙂 u ná už svieti slniečko tak ho pošlem aj vám 🙂

megynka kolko už pracujete na bábetku? mi už 7 rokov 😝 a už tiež som vytriezvela z toho omylu že otehotniem prirodzene 😅 jedine ak zazrak 😉