icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
15. mar 2010

megy taze pracujes,ale nemozes byt bez nas musis nam napisat to nas tesi 🙂
uz prestalo snezit,vykuklo slnko 😀

megynka
15. mar 2010

lusi, ja som strašne zvedavá a keď už nakuknem ako sa máte tak mi to nedá nenapísať 😉 🙂 idem si uvariť kávu a dám si pauzičku 😉 🙂 ale fakt keby ste sa jeden deň neozvali tak by mi bolo normálne za vami smutno 😉 🙂

lusinkaj
autor
15. mar 2010

megy tu boli sem-tam dni ze nikto nenapisal...ze som si pisala tu sama 😀 ale vidim,ze odkedy si tu ty tak to nehrozi ty tu stale napises 😉

silvia545
15. mar 2010

tak my sme uz napapany...drahy odisiel do prace 😉 za chvilu mi pracka doperie 😉 pocasie stale na figu 😠

lusi uz si zistila co mas v byte novéééé 😀

megy ake bolo kafe?zas si mi urobila chutky 😀

lusinkaj
autor
15. mar 2010

silvi 😀 😀 vies co na nic som neprisla,vyprala som si rifle...zjedla jablko a isla spat,teraz som vstala 😀
idem zjest polievku,uz som hladna... 😉 az mi ruka strpla,lebo len na gauci som spala...ale som sa dobre vyspala

silvia545
15. mar 2010

tak ja mam uz poprane,,,povesane 😉 nic sa mi nechce,,,daka som dnes lenivááááá 😀 len chodim hore dole po dome a po dvore 😉 uz ma aj nohy z toho chodenia bolia 😀
lusi vyspinkany ste aj s drobcami...napapany 🙂

megy ty sa nezdáááás...ty nejako tuho pracujes 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
15. mar 2010

silvi ta ty si sikovna... 😉 ja nerobim nic,aj by som nemala...stale sestricka mi vravi nic nerobte... 😀 😅
idem si dat druhe jedlo,uz priseil mangel...zase ho pobolieva zub 😝

megynka
15. mar 2010

silvi šikulka 😉 sa dnes nejak snažíš 😉 ale veď to ty určite každý deň 🙂 si prekvapená že? som sa akosi dlho neozvala 😀

lusi, keby tak mne niekto stále hovoril....že nič nerobte 😀 aj toho môjho pobolieva zub a nemôžem ho donútiť ísť k zubárovi, bojí sa 😒 lusi tak ak si už napapkaná tak zasa šup do postieľky 😀 😉

lusinkaj
autor
15. mar 2010

napapana,nie uz do postele nie...cakam o 16.mi ide telenovela 😀
tak ja stym nemam problem,on pojde k zubarovi aj chodi pravidelne,ale jeho kazdy mesiac nieco boli...raz jedna strana,potom druha... ☹

megynka
15. mar 2010

tak príjemné sledovanie 😉

lusinkaj
autor
15. mar 2010

dakujem pekne...vidim ze ty skaces z temy do temy... 😀 mas vela casu 😉

silvia545
15. mar 2010

jaaaaaaaaj baby zuby radsej nespominajte 😒 mampanicky strach zo zubarov odvtedy ako som pres 10 rokmi odpadla u zubarky v kresle 😀 mam dost uz len keby som prisla do cakarni...tak lezim na zemi 😀

lusi veru ked nemusis tak sa nenamahaj...pekne sa setri 🙂

megy uz aby sme sa aj my takto setrili 😀

lusinkaj
autor
15. mar 2010

jasne davam si pozor,ako sa len da...ale ked ja som cloveka co nevie sediet a nic nerobit... 😀
najedla som sa ,dala som si deli a zacalo ma boliet tak cudne hrdlo ale len lava strana...nechapem

silvia545
15. mar 2010

mozes byt aj prechladnuta 😉 mala by si sa teraz vyhybat miestam kde je viac ludi...aj obchodom...vies teraz mozes lahko prechladnut 😉 ked sa da tak by mohol chodit nakupovat muzik...aspon take nevyhnutne veci 😉

lusinkaj
autor
15. mar 2010

ale ked ja teraz mam cely tyzden taky nabity kazdy jeden den idem k dr. 😒 dam si medik na hrdlo...

megynka
15. mar 2010

lusi,s tou materskou sa to takto ťažko vysvetľuje, každý je iný prípad, niekto nerobil vôbec, niekto si dopláca, najlepšie ti to vysvetlia na sociálke presne na tvoj prípad, ale keď si hodíš do google nárok na materské tak tam je toho tiež dosť popísaného 😉 🙂

ja by som tiež mala skočiť k lekárke, mala som zápal močáku a ešte mi kázala prísť na kontrolu

silvi, tak ten môj sa tiež takto bojí zubára, ale má tak dobré zuby že už dlho tam nebol, to ja musím chodiť pravidelne, tak som si zvykla a vydržím 😉 ale veď je to lepšie ako pôrod, nie? 😀

silvia545
15. mar 2010

chapem ta lusi ze to sa neda...hlavne ked treba chodit k dr 😉

megy radsej by som rodila kazdy rok ako byt u zubarky 😀 😀 😀

megynka
15. mar 2010

jáj silvi tak to si statočná 😉

lusinkaj
autor
15. mar 2010

megy samozrejme...ale dakujem 😉 uvidime ako to bude...
presne tak silvi,hlavne tento tyzden mam strasne nabity 😒

martineluska
15. mar 2010

ahojte baby 🙂

lusinkaj
autor
15. mar 2010

ajoj marti 🙂 baby ja som taka vselijaka,nic sa mi nechce...mam pocit,ze neico namna lezie,dlho som nebola chora 😠

martineluska
15. mar 2010

lusi maš teraz slabšiu imunitu musíš viac vytamínov papat. Ja zajtra idem zaplatit dan 130 euro tento štát len zdiera 😠

lusinkaj
autor
15. mar 2010

papam,ved ja femibion jem...na nervy ..nemam to rada,lebo tento tyzden musim behat po dr.joooj preco prave teraz? 😒

megynka
15. mar 2010

ahoj marti 😉 to máš pravdu, štát náš zdiera a keď niečo potrebujeme my, tak nám nedá nič 😠
lusi,tak to musíš vyležať 😉 pekne spolu s manželíkom, pritúliť sa a nepustiť bacily k sebe 😉

lusinkaj
autor
15. mar 2010

megy muz teraz smrkal...taze uz konecne sa ma lepsie,jasne musela som aj ja chytit....sakra 😠
zase mozem sa nalievat s cajom a medom... 😒

martineluska
15. mar 2010

lusi tak predsa sú jednovaječné 😀 máme vtom chaos 🙂 ja už čakám kedy mi zavolajú že už mam schvalenu žiadost. Jednej mojej znamej vložily 2 babulky a bude mat 3 babulky 😅 skoro skolabovala 😀 musim si švihnút aj ja ked je teraz také uspešné obdobie aby som to stihlaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 ahoj megynka 😉

lusinkaj
autor
15. mar 2010

marti z dvoch tri???mne dr.v centre povedal ze mali z jedneho tri...tak toto je sok co???ale tri su vela...jaaaaaaj
no presne rychle do ivf je plodne obdobie 😉

martineluska
15. mar 2010

jedno sa jej ešte rozdelilo na dve 😒 a ona stresovala že na prve ifko sa to určite nepodarý 😅 a hned trojmo 😝

megynka
15. mar 2010

marti a koľko už čakáš na schválenie? ja idem zajtra volať do centra a objednať sa na pohovor 🙂 ja sa tak teším 😉 🙂 asi je fakt dobré obdobie 😉 inak tri naraz tak to je sila 😅

lusinkaj
autor
15. mar 2010

tak to je...niekomu pan boh nadeli az-az... 😉 nechava si vsetky tri???