Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
kiari dnes som bola na krv,odniest moc,zajtra by som mala ist na hematologiu,streda kontrola so stitnou zlazou,stvrtok idem na gastro ohladom tych pec.test.,piatok poradna u mojho gyn.taze mam co robit ak to vsteko zvladnem... 😒 😅
kiara, ja sa tak teším, ja som tento rok presvedčená , že sa to podarí, takto som to necítila ani raz 🙂 a ako samoplatcovia to máme za sebou v Prahe a teraz ideme cez poisťovňu, ešte máme jeden pokus na Slovensku a bolo by škoda to ešte neskúsiť 😉
megynka v stedu budú dva tyždne dufam že do konca marca bude schvalená 🙂 lusi asi jedno pojde preč dr povedal že to može velmy zle dopadnut tak do piatku sa musi rozhodnút. ahoj kiara ako sa máš? 😉
marti a v ktorom tyzdni je?aj ja si myslim,ze jedno nech ide prec...aj ked sa to tazko hovori,ale predsa tri to je zataz
v 8tt je 🙂 inak ja som ju ukecala nech idu na ifko 🙂 ona sa strašne bála že to bolí 😅 aj ja už chcem bábo 🙄 od lásky ho potom zožeriem 😅
tri je naozaj veľa, ale nechcela by som sa v tomto rozhodovať, musí to byť ťažké ☹
lusi no neni ti co zavidiet 😒 ale nech je vsetko poradku no nie??
megynka to teda ano aby to clovek nevyskusal ved preto aj mna este laka a tiez dufam ze to dobre dopadne 😉
marti mam sa celkom fajn uz ale v maji chcem podat ziadost tak uz sa neviem dockat 😉
veru tak nieje to lahke rozhodnutie,ja som tiez velmi premyslala ze nato pojdem,jedno dat prec...ale nejak to nevyslo,je to velke riziko ze mozu odist vsetky...a to by som uz neprezila... 😒
tak to áno, pri dvoch by som to aj ja nechala tak, to sa ešte dá 😉 🙂
lusi dvojky nie je až taka katastrofa len nech su zdravé 🙂 ale tri to je iné kafe 😝 inak zas su okolo mna samé tehotné asi je zas vlna tehotenská 🙂
kiara škoda že nejdeš aj ti už v máji 🙂
marti hm neda sa mi este ideme na tu dovcu manzel nechcel ist skor kym si neodychnem ale az teraz sa mi mrcha dava do normalu stale som ju mala inu ako pred tym vsetkym 😒
presne tak dve este-este sa da...aj ked si to stale neviem predstavit 😀
ale tri to je fuška riadna... 😅
lusi veru tri to je o com hovorit a nie to zazit 😉
tak ja uz idem si dat pauzu od pc...prajem vam dobru nocku 😔 zajtra som tu zase 😀
boli ma hrdlo....pomoooooooooc.... 😒
aj mi ideme na konci augusta do talianska, ak sa podarý bábo tak už budem začinat 5 mesiac to by už malo byt ok ideme len autom do bibione to máme od nás 7 hodín cestu.
lusi ahoooooooooooooj 🙂
dobrú noc všetkým 😔 ja sa už tiež teším do postele 😉
ja idem kukat panelák ahooooooojte 🙂
marti tak to super ale vies ja si musim aj v praci pobudnut aby som neprisla o pracu 😒
tak dobru zelam idem pozerat 😉
ahojte kocky,tak ste sa tu pekne vcera rozkecali 😉 nejako pomaly mi ide net...dlho mi to nacitava a vobec sa mi neda odoslat sprava 😠 asi mame uz precerpany limit...tak budem musiet pockat do soboty,kym ho obnova 😉 lebo ozaj to dlho trva kym sa mi to nacita...niekedy cakam aj 3 min 😒
lusi ty sa ale nabehas 😉
kiari my asi budeme spolu zacinat ivf 😉 neviem ci drahy nebude mimo aj dlksie..tak zas sa nam to posuva 🙂 nevadi...my dve to zakoncime tehulkovanim 😉 USPESNYM 😉
lusi nam bude v porodnici a my sa budeme tesit z tehulkovania 😉
megy ahooooooooj...pracujes?ty si v akej poistovni,,,ja v vseobecnej...teraz aj na ziadost na ivf sa caka dlksie ako sa spojili ze to moze trvat aj 6 tyzdnov kym schvalia ziadost 😉
ahojte,silvi aj mne nejak pomaly ide net neviem preco... 😒
tak som doma z tej hematologie,vzali mi krv a vo stvrtok mam ist na kontrolu...ale taky sok bol pre mna ked som tam prisla,viete kolko ludi??plnoooooo......a 6 stoliciek na sedenie 😠 ale nadverach som citala,ze tehotne,po porode,atd su uprednostnene taze take 40 min.som tam len bola tak sa to dalo vydrzat...ale ked som prisla domov nevedele som co skor jest....a teraz mi je nejak cudne ☹ ale vidim,ze pocasie na porazenie ma taha na spanie...tak ak manzel odide do prace pojdem si zdriemnut.... 😀
tak aj tebe to tak blbne 😒 vzdy v mesiaci 20.obnovuju ten limit...ale mne sa to nechce verit ze by sme tolko precerpali...jedine ak by sme filmy stahovali...ale to nerobime 😉 musia klamat v tom orange,lebo aj kamos hovoril ze to za mesiac sme nemohli tolko precerpat,,,ved chodim len sem a fb...tak musia riadne klamat ☹
bola som s dcerou u imunologicky...na druhy tyzden budu vysledky...ze vraj tam budeme chodit castejsie...tak sa mam naco tesit...esteze som doma...dufam ze vysledky budu dobre 🙂
lusi teraz nide necakaj..mas prednost...nech si kazdy hovori co chce aj u nas je to tak ze tehotne maju prednost 🙂
ahojte, sa dnes držím 😀 ale mám prestávku, tak hádam môžem napísať 😉 🙂
silvi a to ako že myslíš že do soboty sa už neozveš? 😠 to hádam nie 😀
lusi ty máš super dni, k lekárovi, napapkať a spinkať 😀 😀 to sa mi páči 😉
silvi, už sa na to tešíme aj my, však? 😉 🙂
baby tu je toľko snehu, skoro ma porazilo 😠
silvi nie stale je to tak,niekde na teba kaslu ci si tehotna ic nie...ale toto ma prekvapilo ze to tam bolo napisane...
megy,toto sa ti paci?nieje to bohvie co... 😀 ale dnes som nejaka cudna,len sa mi ziva,zima mi je a nic sa mi nechce...ta jedna strana hrdla ma boli ako keby mandla lava.... 😝
megy prekvapila si ma...a kde mas kavicku 😀 😀 😀 urcite sa ozvem len to dlhsie trva kym mi to nacita..a potom mi zas nechce spravu odoslat,,tak nervacim 😀 chodim aj na facebook tam mam farmu..ryby..kocky..tak tie do soboty aj podochnu,,,lebo tam mi nechce tie hry vobec nacitat 😉
veru megy uz aj my aby sme sa tesili..papkali..spinkali..sem tam aby nam bolo troska zle..ale ozaj len troska 😀
aj u nas rano padal sneh..potom prsalo...hroza 😠
lusi tak sup pod perinu..teply cajik s medikom 😉 nech to pekne vylezis 😉
ked mame byt teraz zdrave,,tak stale na nas nieco lezie 😒 to jak naschval 😠
tak som si trosku podriemala,ale ma zobudil tel.ale aj na wc mi trebalo ist...idem si dat polievku a naspät na gauc pod deku,nic sa mi nechce som taka na nic.... 😅 😝
uz nech je tzeplo,lebo to len z toho pocasia je clovek taky na nic...ved to je uz na nervy 😠
to mas pravdu uz aby svietilo slniecko 😉 pekne sa napapkajte a sup pod deku 😉

pekny vecer zelam 😉
megynka tak super ze to nevzdavas ja uz neviem ci 4ivf by som absolvovala lebo financie by ma asi nepustili.
silvy ja si tiez podvedome hovorim ze to uz musi vyst 😉
marti ahoj??
lusi a na co budes behat po dok.??