Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
este do nedele vydrzia 😀 no nevadi..len oddychuj 😉
nie co si musim umyt...vidim ze skaces do temy 4ivf.ale ty nejdes na 4...ale na 2??? 😝
ja viem ale zhanam infosky 😉 uz si sa napapkala?
jaaaaaaj... 😉 tak potom mozes 😀 hej polievka zjedena,ale druhe co mam este od nedele knedlik tak nemam nejak chut nato...taze neviem co budem papat...
na co dobre mas chu? 😉 ja idem tiez nieco dat do seba 😀
praveze ja ani neviem,som taka ako lekvar....taze neviem,to hrdlo ma stve 😒 budem musiet si nieco kupit v lekarni pre tehotne.... 😒 tak riad sa umyva len odbehujem odpisovat kamoske na skype.... 😝
lusi vyspinkaná 😉 🙂
mne volal manžel, prišiel domov a v kuchyni na stene diera tak 30x40 cm, naša labradorka sa nudila 😠 😠 😠 musíme tam dať asi obklad 😠
megy tak ty mas doma veselo,este ani deti nemas potom co to bude..... 😀
tak uz umyte,uz lepsie kuchyna vyzera 😉
lusi radsej skoc do lekarne,,tam ti uz nieco daju 😉
megy preboha a to co stvarala 😲 urcite chcela aby ste dali obklad lebo stena sa jej uz nepacila 😀 😀 😀
pojdem silvi urcite ale dnes nie,mam daleko...zajtra idem na kontrolu tak si nieco budem pytat.... 😒
tak baby.
megy ty mas dieru v stene...a nam spadla v kuchyni garniza 😀 😀 😀 drahy to tam daval naspat...zlomil vrtak 😠 tak caka na suseda kym pride z prace,aby mu pozical vrtak 😉
lusi davaj pozor aby sa aj u vas nieco nepokazilo 😀
lusi, tak sa opatruj, až nie si chorá, vraj sa vracia chrípka 😠 to s tým psom to mám asi nácvik na deti alebo čo 😠
silvi, dnes je asi nejaký deň blbec 😠 ona je strašná, tá diera je ešte väčšia, ja neviem či sa chcela prehrýzť von alebo čo to malo znamenať 😠 asi má nervy že musí byť cez deň sama 😒 tak nech drahý dáva pozor až sa vám ešte niečo nepokazí 😉 🙂
megy a inokedy poslucha?ja si ani neviem predstavit ze je tam sama ked ste v praci...co tam asi tak ona vyvadza 😀 ked sa jej to podarilo tak ona to bude urcite skusat znovu a potom vam zduchne 😀
lusi tes sa ked budeme s megy tehulky...bude pekne pocasie..my budeme ok..tak ta prideme navstivit 😉 co ty na to? 😀
silvi, ona je zlatíčko keď sme s ňou doma, veď ťa pozvem na návštevu a zoznámim ťa s ňou 😀 ale keď je sama, vyvádza, no má tu aj hračky ale nájde si aj svoje zábavky 😀 niekedy je to o nervy 😠
lusi teš sa 😀 😉
dakujem za pozvanie 😉 uz sa tesim 😀 my sme asi rovnaka krvna skupina akosa hovori 🙂 ty si tiez za kazdu srandu 😉 a tak to ma byt 😉 nebudem sa hrat na dolezitu a vaznu...take baby mam najradsej co si myslia ake su ony dolezite a pritom nestoja ani za chlp 😠
veru lusi tes sa 😀 😀 😀 nie ze z nas dostanes paniku 😀
lusi sa už radšej neozve 😀
tak silvi ja som za každú srandu 😉 ale to pozvanie platí 😉 sa niekedy dohodneme 🙂
uz ju chyta panika 😀 ok pozvanie plati 😉 idem pod sprchu lebo drahy ako vrtal som mu drzala garnizu a mam na sebe omietku 😀 zatial papa a pekny vecer prajem 🙂
papa a pekný večer a krásne sny 😉 🙂
podobne 😉
dobre ranko prajem,
dnes mame zamraceny den...uz aby svietilo slniecko 🙂 hned je den krajsi 😉chystam sa dat do poriadku kuchynu...ale taketo pocasie..nejako ma to nelaka 😒
lusi hrdielko este boli 😉
megy pekny den ti prajem a nech ti to v praci rychlo ubehne 🙂labradorka vas dufam dnes s niecim neprekvapi 😀
ahojte, dobré ránko 😉 🙂
len vás aspoň pozdravím, labradorka dúfam dnes vydrží bez prúseru 😠 idem zarábať na kočík 😉 🙂
lusi, aj tebe dobré ránko 🙂 a po jedle zas sladké sníčky 😀
tak ja len na skok..zaclony oprate..vyvesane...este okno umyt 😉 no ale vobec sa mi nic dneska nechce 😒 nejako by som spala 😔 musim sa rozobrat 😀
megy dnes na kocik...zajtra postielka 😀
tak ja len v rámci obedňajšej prestávky 😉 silvi, všetko porobené a že nič sa ti nechce 😀 ja tiež potrebujem umyť okná, ale počkám kým bude teplejšie 😉
lusi nám zasa behá po lekároch, hádam budú výsledky v poriadku 😉 🙂
jaaaaj megy este zaclonu zavesit ☹ ale neviem neviem ci pritom nezaspim 😀 😀 😀 dako ma to taha do posteli 😀 lusi ma tento tyzden perny 😀
AHOJTE 🙂 😵 no veru beham po lekaroch...uz mi to ide hore krkom...bola som na endokrin.so stitkou,vsetko je v poriadku je v norme,co ma velmi tesi....taze ostava, na liekoch ktore beriem doteraz... 😉
vcera ste ma spominali o dusu...ale ja som bola taka o nicom nic s ami nechcelo...vkuse od pol.5 do 20:15 som lezala,spala som sa len zobudila ked zacinal panelak a isla som do sprchy a spinkat 😀 potom prisiel mangel z poobednajsej ale ja som bola hotova este k tomu nejak zle mi bolo na vracanie,tak som sa ani neozyvala,aby nahodou... 😀 chcela som rychle zaspat 😀
teraz varim obed,no pomaly uz bude zeleninova polievka s brokolicou a francuzaky som dala upiect... 😀
na navstevu sa velmi tesim ked pridete... 🙂 😀 som zvedava ci sa jej dockam 😀 😵
lusi to som rada ze vsetko je ok 😉 to si píííííííís ze prideme 😉 len ci nam otvoríííííís 😀
tak sme si podriemali,ale klasika ak chcem dlhsie neda sa...wc vola 😀 😝
otvorim samozrejme 😀
pekny vecer zelam 😉
lusi super ze mas vsetko ok tesim sa 😉
silvy tesim sa ze pojdeme do toho spolu dvom sa to tiahne lepsie 😉

tak polievka zjedena,idem umyt riad lebo plna kuchyna je ...hrnce od nedele este... 😉