Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
marti vsak aj ja som si dala prat a sup sem co nove?? 😀 😀
ahojte, konečne mám voľno, ešte ma síce čaká plný drez riadu, ale to je nič oproti tomu čo som našla doma, labradorka sa činila, máme novú dieru v stene, tesne vedľa tej včerajšej 😠 😠 😠 😠 😠
lusi, super že výsledky sú dobré 😉
mne sa zdá že nič nestíham už teraz, a čo potom keď budú deti 😖
ahoj kiara idem za chvílu naložit umývačku som unavená dnes nemám nejak energiu 😝 najradšej by som ležala jak mrtvolka na sedačke 😎 Megynka 😀 ten pes nemá chybu 😅
marti ani mne ale uz som mala pny kos musela som to hodit 😒
megy ahoj ved aj ja sa nutim nieco robit ale volako sa mi nechce 😉
ahojte marti,megy a kiari 🙂 ako sa mate?
marti, požičiam ho 😀 😀 😀 keď bodete plánovať strhnúť omietku tak je k dispozícii 😀 😀 😀
ja unaaaaaaaaaaveeeeeeeeeeene a ty? 😀 ahoj lusi 🙂
megy držým ta za slovo 😀 😉
marti ja tak vselijak,raz mi je zle potom dobre...na nervy nech uz je dobre 😅
lusi 😀 už teraz ti tí malý nezbedníci dajú zabrat 😅 čo bude ked sa narodia 😀
ahoj lusi, ja už polomŕtva z tej našej opice štvornohej ☹ 😠 boli u nás dnes aj rodičia a drahý spí toho bolí hlava no deň o ničom, ešte zjtra idem do práce a v piatok idem na kontrolu, mala som pred tromi zápal mechúra a ešte mám prísť na kontrolu, tak aspoň budem mať voľný deň 😉 🙂
kiara, ja už len ten riad, len ten keby mi mal kto umyť, ale marti sa chystala nakladať umývačku, že by som si priložila aj ja? 😀 😀 😀
no tak hadam,potom to bude ine...vies ked cloveku je na nic ta to je na nervy... 😒
lusi, nechcem ťa strašiť , ale keď sa narodia tak to ešte len bude na nervy, aspoň podľa tej mojej kámošky, ale teš sa, my sa tešíme s tebou 😀 😉 🙂 a silvuška sa nám kde vyparila, poumývala okná, poprala záclony a hajá? 😀
megy jasne viem ze vtedy to bude uplne ine...ale toto sme chceli,nie????
lusi ahoj neboj budeti aj lepsie 😉
megy vsak aj mne uz len pracka dopere a ty kedy ides do toho??
neboj lusi druhý trimester bude super už len chvíla 😉 megy posielaj ale expres lebo už idem do kuchyne 😝 😀
aj ja v to verim,ze bude lepsie 😒 co to tu citam silvi ma umyte okna? ☹ neprides ku mne....cez moje uz nieje vidno vonku... 😒 😀
marti, už to letííííííííííííííí 😀 😀 😀
jasné lusi to sme chceli 😅 veď sa tešíme 🙂 😉
kiara,my sme objednaní 25.3.na pohovor do ISCAru v Martine a 31.3. do Heliosu a potom s arozhodneme, je to naše 4IVF tak som zvedavá čo nám povedia a čo odporučia, mám na nich dosť otázok, už sa teším 😉 🙂 ale chceli sme ísť ešte na dovolenku no neviem ako sa rozhodneme, či budú aj financie aj na dovolenku alebo len na IVF 🙂 no a ešte musia zostať korunky aj na novú kuchyňu 😀 😀 😀
ja ich ani nebudem umyvat lebo budeme ich v máji menit 😅 konečneeeeee 😀
tak mne manzel slubil,ze ich umyje....uz aj v robote vravel kolegovi ze cakaju ma okna a on ta co ides menit?a manzel nie ved mi mame plastove...ta co potom...treba mi ich umyt,uz sa neda cez nich pozerat...a on ta nepozeraj 😀 😀 😀 😀
taze tuto sobotu ma volno,tak ideme nato...som zvedava ako ich umyje 😀
baby ja už idem do tej kuchyne ponahlam sa 😀 megy nestihla si 😝
marti kalsi na kuchynu...posli tam mangela 😀
caute baby, pridam sa k vam... nazoc tej temy ma velmi zaujal a patrim medzi vas... som po neuspesnom IVF, ale idem bojovat dalej 🙂
ahojte kocky,
megy nie nehajam 😀 boli sme na nakupy v tescu..tak som rychlo zapala pc 😉
lusi jasne ze pridem...kedy kolvek som k dizpozicii 😉 len dufam ze ich nemas vela 😀 😀 😀
kiari jasne potiahneme to spolu,,,uz sa neviem dockat 😀
megy ta labradorka by sa hodila u nas ked budeme menit elektrinu 😀
silvi...nie v byte nieje vela len 3 okna....taze v pohode 😀
maryah,vitaj medzi nami...teraz si bola na ivf?
maryah vitaj medzi nami 🙂 som rada ze to nevzdavas a ides dalej 🙂 treba verit...ved nadej zomiera posledna...a my sme sa rozhodli ze tento rok bude nas USPESNY 🙂
megynka tak super aj mna oslovila iskare v MT ale ostala som verna heliosu tak dufam ze sa mi to oplati.Tiez mam kopu otazok ale doky mi povedal ze sa dohodneme 😉 tak uvidim a vy co mate za problem??
marti to je jasne ze ich neumyvaj 😉
maryah vitaj medzi nami ty si z temy sanat.helios vsak???
silvi aj ja sa tesim a uz sa neviem ani dockat 🙂
lusi tak to v pohode zvladnem 😉 a ty sa mozes venovat muzickovi ked si zobral dovolenku 😀 😀 😀

ahojte ako sa mi máte? ja som teraz rýchlo spravila syrové cestovinky kuchyna je jak po výbuchu nemám čas ani upratovat musím k pc 😀 pozriet čo nové 😉