icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
17. mar 2010

silvi 😀 😀 nie nevzal si dovolenku,akurat pride rano z nocnej necham ho pospat a sup okna..... 😀

megynka
17. mar 2010

silvi, už ju má zajednanú marti, ale keď skončí u nej posielam ju k vám, budete mať elektriku raz dva 😀 😀 😀 aj tam kde ju nebudete chcieť 😀 😀 😀

lusi ty sa máš, ale aj mne by ich ten môj možno umyl, musím sa ho spýtať 😀

maryah vitaj medi nami, tu ti bude veselšie, sú tu fajn kočky a máme tu svetlý bod, lusi čaká dvojčatká, takže aj nám sa to raz podarí 😉 🙂 a je super že to nevzdávaš 😉 🙂

silvia545
17. mar 2010

baby tak kedsa uz na to takto tesíííííme,,,uz by sa nam to mohlo konecne podarit a uzivat si tehulkovania 🙂 tesim sa nato viac ako ked som isla 1 krat 😉

megy a ty co murujes 😀 😀 😀

silvia545
17. mar 2010

megy poziciam si ju na dlhsie...lebo este chceme robit chodniky okolo domu 😀 😀 😀

megynka
17. mar 2010

kiara, u nás taký problém že manželov spermiogram zlý a ja mám veeeeeľmi úzky krčok maternice, takže keby bol aj dobrý cesta pre mršky je skoro nepreichodná a dilatáciu mi v Trenčíne odmietli robiť že keď som ešte nerodila,inak krajko v heliose sa vyjadril že pôrod by kvôli tomu bola riadna drina, takže asi cisársky, si myslím 😉 🙂

silvi, manžel zamuroval 😠 dorazila by som ju 😠 som zvedavá čo zajtra 😠

megynka
17. mar 2010

silvi, nemáme ju kam dať, ak sa teda vyberieme na dovolenku, tak ti ju donesiem tak na týždeň 😀 😀 😀

kiara15
17. mar 2010

lusi musime to verit a hadam to vide lusi je nasa inspiracia 😉
megy ako zly spermos ako lebo moj ma terazospermie ale doky povedal ze to neni problem 😒

martineluska
17. mar 2010

nesuhlasil 😅 ešte aj kávu som mu musela spravit 😀 vagabund jeden 😝

maryah
17. mar 2010

caute baby, som rada, ze ste ma prijali...
hej, som z temy helios ... my mame tiez zly spermiogram a boli sme na ICSI, ale nevyslo to no mame 2 mrazacikov tak pojdeme do toho... neviem kedy este. zajtra ideme na kontrolny HCG test, ale uz je zbytocny no len sa potvrdi, ze sa to nepodarilo a hned sa pozhovaram s dr ohladne KET a tak budeme bojovat dalej a chytim sa vaseho svetleho bodu 😵

silvia545
17. mar 2010

megy mozes...aspon si ten nas konecne uzije a nebude sa natrasat na kocurovi 😀 😀 😀 zajtra mozes cakat taky vysledok ako dnes 😀
baby zajtra sa asi nedostaneme na konika budu davat novu verziu 😠

lusi...kiari..uz ste zalahli 😀

lusinkaj
autor
17. mar 2010

kiari presne tak...ja som zivy priklad...kazdej vam prajem aspon dvojicky 😀 😀 😀 😵 😵 😵

megynka
17. mar 2010

kiara,tak ten môj oligoastenozoospermie, ani neviem či som to dobre napísala 😉

maryah
17. mar 2010

nooo, zajtra nam to tu bude mrznut takze sa tu asi nestretneme ☹ , ale my si to vynahradime na druhy den a nase pocitace bude horiet 😀

silvia545
17. mar 2010

maryah len sa ho pekne drz a nepusti ho 😀 ako sme tu uz raz spominali pojdeme v lusinkinych slapajach 🙂

lusinkaj
autor
17. mar 2010

ja som este tuuuuuuuuu 😀 😀 ale mi je na...... 😅

martineluska
17. mar 2010

moj má astenoteratozoospermie 😀 lahšie by bolo napísat že čo nemá 😅

maryah
17. mar 2010

jaaaaj, to by bolo nadherne 😵 😵 😵 ... tolko vela radosti 😵 😵 😵

silvia545
17. mar 2010

lusi ved aj ja pojdem pod sprchu a kuk panelak

megynka
17. mar 2010

silvi, budeš nám chýbať ☹

lusinkaj
autor
17. mar 2010

uhhh,co budem zajtra robit ked to tu bude na figu.... 🙂
baby vybrala som si jeden kocik...kuknite dajte si do googlu....caualplay 🙂

silvia545
17. mar 2010

marti tak to je asi najlahsi sposob 😀

lusinkaj
autor
17. mar 2010

ale dajte si casualplay pre dvojicky a hned na prve kliknite 🙂

silvia545
17. mar 2010

megy aj vy mne zlatíííííícka moje

megynka
17. mar 2010

zajtra porobím aj to čo mám v sobotu a celú sobotu budem na koni 😀 😀 😀 no ešte musím aj do školy ☹

silvia545
17. mar 2010

nestiham citat a odpisovat,,,zhoríííí pc 😀

martineluska
17. mar 2010

veru silvi no neviem čo bude mat po aprilovej kontrole 😅 dufam že niečo sa tam nájde 😔

silvia545
17. mar 2010

megy na akom konovi 😀 😀 😀

martineluska
17. mar 2010

no veru dnes to tu fičííííííííííííí 😀

silvia545
17. mar 2010

marti uvidis bude to dobre 😉 aj ja som zvedava ako dopadnem na druhy tyzden 😉 este nemas ziadost schvalenu 😵

lusinkaj
autor
17. mar 2010

baby nereagujete namna..... 😒