icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
17. mar 2010

ahojte ako sa mi máte? ja som teraz rýchlo spravila syrové cestovinky kuchyna je jak po výbuchu nemám čas ani upratovat musím k pc 😀 pozriet čo nové 😉

kiara15
17. mar 2010

marti vsak aj ja som si dala prat a sup sem co nove?? 😀 😀

megynka
17. mar 2010

ahojte, konečne mám voľno, ešte ma síce čaká plný drez riadu, ale to je nič oproti tomu čo som našla doma, labradorka sa činila, máme novú dieru v stene, tesne vedľa tej včerajšej 😠 😠 😠 😠 😠

lusi, super že výsledky sú dobré 😉
mne sa zdá že nič nestíham už teraz, a čo potom keď budú deti 😖

martineluska
17. mar 2010

ahoj kiara idem za chvílu naložit umývačku som unavená dnes nemám nejak energiu 😝 najradšej by som ležala jak mrtvolka na sedačke 😎 Megynka 😀 ten pes nemá chybu 😅

kiara15
17. mar 2010

marti ani mne ale uz som mala pny kos musela som to hodit 😒

megy ahoj ved aj ja sa nutim nieco robit ale volako sa mi nechce 😉

lusinkaj
autor
17. mar 2010

ahojte marti,megy a kiari 🙂 ako sa mate?

megynka
17. mar 2010

marti, požičiam ho 😀 😀 😀 keď bodete plánovať strhnúť omietku tak je k dispozícii 😀 😀 😀

martineluska
17. mar 2010

ja unaaaaaaaaaaveeeeeeeeeeene a ty? 😀 ahoj lusi 🙂

martineluska
17. mar 2010

megy držým ta za slovo 😀 😉

lusinkaj
autor
17. mar 2010

marti ja tak vselijak,raz mi je zle potom dobre...na nervy nech uz je dobre 😅

martineluska
17. mar 2010

lusi 😀 už teraz ti tí malý nezbedníci dajú zabrat 😅 čo bude ked sa narodia 😀

megynka
17. mar 2010

ahoj lusi, ja už polomŕtva z tej našej opice štvornohej ☹ 😠 boli u nás dnes aj rodičia a drahý spí toho bolí hlava no deň o ničom, ešte zjtra idem do práce a v piatok idem na kontrolu, mala som pred tromi zápal mechúra a ešte mám prísť na kontrolu, tak aspoň budem mať voľný deň 😉 🙂
kiara, ja už len ten riad, len ten keby mi mal kto umyť, ale marti sa chystala nakladať umývačku, že by som si priložila aj ja? 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
17. mar 2010

no tak hadam,potom to bude ine...vies ked cloveku je na nic ta to je na nervy... 😒

megynka
17. mar 2010

lusi, nechcem ťa strašiť , ale keď sa narodia tak to ešte len bude na nervy, aspoň podľa tej mojej kámošky, ale teš sa, my sa tešíme s tebou 😀 😉 🙂 a silvuška sa nám kde vyparila, poumývala okná, poprala záclony a hajá? 😀

lusinkaj
autor
17. mar 2010

megy jasne viem ze vtedy to bude uplne ine...ale toto sme chceli,nie????

kiara15
17. mar 2010

lusi ahoj neboj budeti aj lepsie 😉

megy vsak aj mne uz len pracka dopere a ty kedy ides do toho??

martineluska
17. mar 2010

neboj lusi druhý trimester bude super už len chvíla 😉 megy posielaj ale expres lebo už idem do kuchyne 😝 😀

lusinkaj
autor
17. mar 2010

aj ja v to verim,ze bude lepsie 😒 co to tu citam silvi ma umyte okna? ☹ neprides ku mne....cez moje uz nieje vidno vonku... 😒 😀

megynka
17. mar 2010

marti, už to letííííííííííííííí 😀 😀 😀

jasné lusi to sme chceli 😅 veď sa tešíme 🙂 😉

kiara,my sme objednaní 25.3.na pohovor do ISCAru v Martine a 31.3. do Heliosu a potom s arozhodneme, je to naše 4IVF tak som zvedavá čo nám povedia a čo odporučia, mám na nich dosť otázok, už sa teším 😉 🙂 ale chceli sme ísť ešte na dovolenku no neviem ako sa rozhodneme, či budú aj financie aj na dovolenku alebo len na IVF 🙂 no a ešte musia zostať korunky aj na novú kuchyňu 😀 😀 😀

martineluska
17. mar 2010

ja ich ani nebudem umyvat lebo budeme ich v máji menit 😅 konečneeeeee 😀

lusinkaj
autor
17. mar 2010

tak mne manzel slubil,ze ich umyje....uz aj v robote vravel kolegovi ze cakaju ma okna a on ta co ides menit?a manzel nie ved mi mame plastove...ta co potom...treba mi ich umyt,uz sa neda cez nich pozerat...a on ta nepozeraj 😀 😀 😀 😀
taze tuto sobotu ma volno,tak ideme nato...som zvedava ako ich umyje 😀

martineluska
17. mar 2010

baby ja už idem do tej kuchyne ponahlam sa 😀 megy nestihla si 😝

lusinkaj
autor
17. mar 2010

marti kalsi na kuchynu...posli tam mangela 😀

maryah
17. mar 2010

caute baby, pridam sa k vam... nazoc tej temy ma velmi zaujal a patrim medzi vas... som po neuspesnom IVF, ale idem bojovat dalej 🙂

silvia545
17. mar 2010

ahojte kocky,
megy nie nehajam 😀 boli sme na nakupy v tescu..tak som rychlo zapala pc 😉

lusi jasne ze pridem...kedy kolvek som k dizpozicii 😉 len dufam ze ich nemas vela 😀 😀 😀

kiari jasne potiahneme to spolu,,,uz sa neviem dockat 😀

megy ta labradorka by sa hodila u nas ked budeme menit elektrinu 😀

lusinkaj
autor
17. mar 2010

silvi...nie v byte nieje vela len 3 okna....taze v pohode 😀

maryah,vitaj medzi nami...teraz si bola na ivf?

silvia545
17. mar 2010

maryah vitaj medzi nami 🙂 som rada ze to nevzdavas a ides dalej 🙂 treba verit...ved nadej zomiera posledna...a my sme sa rozhodli ze tento rok bude nas USPESNY 🙂

kiara15
17. mar 2010

megynka tak super aj mna oslovila iskare v MT ale ostala som verna heliosu tak dufam ze sa mi to oplati.Tiez mam kopu otazok ale doky mi povedal ze sa dohodneme 😉 tak uvidim a vy co mate za problem??

marti to je jasne ze ich neumyvaj 😉

maryah vitaj medzi nami ty si z temy sanat.helios vsak???

kiara15
17. mar 2010

silvi aj ja sa tesim a uz sa neviem ani dockat 🙂

silvia545
17. mar 2010

lusi tak to v pohode zvladnem 😉 a ty sa mozes venovat muzickovi ked si zobral dovolenku 😀 😀 😀