icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

mirenkam
17. jan 2010

My si mysleli, kolik jich budeme mít na zamražení, kdyby se nepovedlo, že budeme chodit na KETy a třeba nás to další ICSI mine a najednou bylo ze 14 jen 12 a za chvíli už jen 3 vajíčka - trochu šok..... Budu držet pěsti

lusinkaj
autor
17. jan 2010

dakujem... 😵 no tak ja sa dam prekvapit... 🙂 ved uz len jedna noc a budem vediet

silvia545
17. jan 2010

lusi mi uz tiez napapany,idem spravit kavicku,pekne oddychuj na zajtrajsok,myslim na teba 🙂
dnes som dostala svoje dni tak na krv idem v utorok,prislo mi to nejako skor,po ivf mi to nejako blbne,som zvedava ci mi dobre vyrataju hormonalny profil..

mirenkam drzim ti vsetky prsty 🙂

lusinkaj
autor
17. jan 2010

silvi,ja som taka napapana ze nic do mna nevojde... 😀 idem popratat kuchynu a odychovat 😉

martineluska
17. jan 2010

ahojte lusi držim palce na zajtra 🙂 nech je super uroda. 😉 silvia mne tiež blbne menzes odkedy sme boly na ivf sa mi predlžil ciklus na 40 dní a to je vela vždy som mala na 30 dní. a teraz po potrate mam uplni chaos chodí ako chce 😠

martineluska
17. jan 2010

ja som varila plnene kuracie prsia z rižov a syrovov omačkov. kuraciu polievku. 😀

lusinkaj
autor
17. jan 2010

marti diki pekne... 🙂 ty co dnes robkas?

martineluska
17. jan 2010

už len lenoším všedko mám porobené 🙂

lusinkaj
autor
17. jan 2010

tak teraz uz aj ja...co si varila?ja som si urobila cappucino,idem pripravit si veci na zajtra 😉

martineluska
17. jan 2010

lusi plnene kuracie prsia z rižov a syrovu omačku. kuraciu polievku 🙂 aj ja popijam kávičku

lusinkaj
autor
17. jan 2010

no tak aj ty si mala fajny obedik 😉 zajtra do prace?

silvia545
17. jan 2010

marti ja som mavala na 26 a 27,potom na 32,teraz o 5 dni skor,ten profil by mi mali urobit mesiac pred stimulkou a nie uz teraz,do aprila mi to moze vselijako blbnut,aj pri vkladani mi to davali nejako neskoro,
marti tebe to ozaj nejako dost blbne,na upravu neberies nic?

martineluska
17. jan 2010

veru zajtra do práce 🙂 vikend ubehol zas jak voda. teraz mi volala kamoška ideme do mesta na pokec. lusi večer este pridem ale ak nahodov nie tak na zajtra vela štastia prajem a čakám že aká bola uroda 🙂 zatial pa.

lusinkaj
autor
17. jan 2010

ok marti...tak si uzi poobedie 😉 jasne zajtra podavam spravy 🙂
silvi tu si?

martineluska
17. jan 2010

silvia kupila som si tie femi kvapky ale beriem ich este len mesiac lekar mi nič na to nedal ale mna to dost štve vždy som mala normalny ciklus.

martineluska
17. jan 2010

ahojte zatial 🙂

silvia545
17. jan 2010

lusi som tu,len som bola na inej stranke,konecne ma k tomu dcerka pustila,musime jej kupit notebook.
lusi ja chodim do centra Gyn-fiv v BA,ale rozmyslam,ze pojdem do ineho do FERTICENTU v BA,pocula som dost negativneho na to centrum,tak teraz rozmyslam ci mam risknut ferticent,keby mi mal kto poradit.

lusinkaj
autor
17. jan 2010

no veru najlepsie je asi kupit notbook,slecna uz chce mat svoje 😀
no ak v tom neporadim...ale skus ved tema je nato...tak sa spytaj

silvia545
17. jan 2010

lusi som zufala,pisala som babam co maju skusenosti s FC v BA,ci mi poradia a ziadna odpoved,

marti ty si uz bola vo FC,ake je to tam?uvazujem,ze aj ja pojdem tam.

lusinkaj
autor
17. jan 2010

silvi nebojaj,oni sa ozvu...kedy si pisala...??

silvia545
17. jan 2010

lusi bola asi 1 hod.,jedna mi tam napisala,ze je to na mne co spravim,neochota poradit,pisu si tam len oni medzi sebou,totalna ignoracia...

lusinkaj
autor
17. jan 2010

tak to mi je luto...nestretla som sa este stym...ale tak to je ak prides do druhej temy nova tak ta maju v.. 😝
nevadi,pockaj na marti ona ti poradi...alebo kiara

siouxie
17. jan 2010

silvia, pozri tému FC...

silvia545
17. jan 2010

siouxie bola som aj tam ignoracia no neva pockam na marti..

lusi aj kvam som prisla nova a neda sa to ani porovnat 🙂 ....

lusinkaj
autor
17. jan 2010

no ved to beriem za samozrejmost,kedze som zalozila tuto temu ja kazdeho privitam s radostou 🙂
podelime sa o radosti,starosti... 😀

martineluska
17. jan 2010

ahojte tak teraz som prišla domov.bolo super poklebetily sme. lusi si ešte tu? 🙂 silvia čo sa tíka ferticent tak ja so spokojná viem porovnat aj za aj proti kedže som bola aj gin five . ferticent má len krátky protokol takže stimuluješ len 10 dní maju gonal ,merional a cetrotide ine inekcie nepoužívaju. je tam len jeden doktor ktorý je v pohode. pri et je manžel stebov ktorý celé pozerá na obrazovke je to super zažitok.

martineluska
17. jan 2010

:baby iste už spíte 😀

martineluska
17. jan 2010

silvia zajtra po robote pridem a možeš sa opytat na čo chceš ohladom centra rada ti odpoviem 🙂 tak dobru noc baby a lusi drž sa 😉

kiara15
17. jan 2010

lusi tak som pobehala ale zajtra je tvoj den tak drzkam ti palceky nech ich dost a zrele 🙂 🙂 🙂

silvi ved to ze clovek potom len hlada infosky aby si to dal do suvisu.A vam tam robia aj PK??

kiara15
17. jan 2010

marti a ty co tiez nemozes spat??