Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
veru ficííííí uz sa mi monitor pred ocami rozmazava 😀
nestíham, no predsa na modrom silvuš 😀
lisi pozriem si ho neskor lebo mne to dlho nacitava a kym by mi to nacitalo tak vas tu uz nebude 😀
jaaaaaaaaaaj,no dobre nate odpustene 😀
lusi krásny 😵
no mne uz aj pismenka hapruju namiesto lusi napisem lisi 😀
megy neverííííím 😀
lusi je fakt pekný, ak budem mať dvojičky tak si ho tiež kúpim ak môžem, veď nebývame blízko, tak hádam môžem 😀 😉
lusi uz aj tebe sa zahmlieva
lusi, no krasny je... ulozim si tu stranku aby som nabuduce vedela kde mam hladat kociky... ale je fakt krasny 😵
no vidite mne to uz ani smajlikov nechce davat 😀
tak baby prajem pekny vecer a dobru noc
krásny večer, dobrú noc a sladké sny v náručí vašich miláčikov 😉 🙂
odchadzam aj ja 🙂 majte sa pekne 😉
tak pa, aj ja idem do postele a kukat panelaak 😵 😵 😵
dakujem vam velmi pekne 🙂 🙂 tesim sa ....megy jasne mozes si kupit,vsetky si take mozte kupit lebo vsteky budete mat dvojicky ako ja 😀 😀 😵 😵
aj ja idem k telke...dobru nocku papa 😔 🙂
takze azda mame nejaku taku diagnozu u chlapov a este aby nestacilo aj my mame problemy aspon ja 😒
maryah a ktory den cyklu ti vkladali embrika??
lusi berieme ta za slovo 😉 to by uz bola aka pecka keby sme vsetky cakali dvojcata 😀 ale radsej dve ako ani jedno 😉
este raz papa...a krasny zajtrajsi den vam prajem kocky moje 😉
tak dobru idem aj ja 😔
ahoj kiara... vkladali mi ich na 23 DC... a spinit som zacala na 35 DC - den pred tesom na HCG ☹
maryah no aj mne pry ivf vkladali tak neskoro ale doky povedal ze to nevadi ze oni si ma udrziavaju tak tomu nerozumiem lebo v obdobi mrchy som zacala krvacat 😒
ja som praveze nekrvacala v obdobi mrchy... ja mavam cyklus 25-27 dnovy a krvacat som zacala omnoho neskor... tehu test som mala positivny (ciarka bola, ale slaba) a HCG z krvi bolo 42 cize asi uchytene bolo, ale asi som ho uz stracala ☹
maryah neboj teraz to uz vide inak pret si tu medzi nami 😉 idem aj ja hajat 😵
jasne kiara, aj ja si to myslim... netreba stracat nadej... tak pa dobru noc a sladke snicky 😵
ahojte ako sa máte? skoro som nas nenašla 😀 😒 nemám rada zmeny 😝
ahojte, ja som vás tiež skoro nenašla, vôbec sa mi nepáči táto verzia 😝
baby, to čo stým dorobili 😝 😝 😝 otras, a to prečo nás sem zaradili, že nedobrovoľná bezdetnosť, veď sa snažíme tak sme snažilky a snažiť sa ešte budeme, tak komu to hráblo 😠 😠 😠 a koniec koncov je tu s nami aj tehuľka 😉 ja sa teším dva dni na vás a nájdem tu toto 😠 😒 ☹ 😖 no nič, kašleme na to veď zachvíľu prejdeme medzi tehuľky a môžu si to tu necheť 😀 😀 😀
baby tak mám upratané, umyté okná, oprané tri pračky, a teším sa na vám
ahojte,tak sa vam hlasim...teraz sme prisli domov boli sme na navsteve...trosku pokecat,odreagovat sa...bolo dnes pekne vonku 🙂 tak sme to vyuzili...tak bola som v poradni dnes,vysledky su negativne,pec.testy uz omnoho dost klesli 🙂 drobci zase su väcsi,dr.mi uz krasne ukazal,ich nostek,ruky,nohy,placenta bola pekna videtelna... 🙂
v pondelok sa idem obj.na prvy 3D utz.tak sa tesim... 🙂 😵 🙂
ani mne sa tato verzia vobec nepaci... ☹
megynka musime si zvyknút 😅
je to hrozné mi už nie sme snažilky? 😅 😔
a čo sme potom 😠 ahoj lusi 🙂
lusi, super, že je všetko v poriadku 😉 🙂 to musí byť krása keď ich už tak vidíš 😵

lusi, pekný, horúca novinka tohto roku, super 😉 🙂 páči sa mi 🙂