Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
silvi a lieč si ten chrbát, budúci týždeň máme tie pohovory, tak aby si sa dostavile 😀 😉
presne tak nech su hlavne zdravi a to je zaklad...aj moj by chcel dievca... 😉 ja by som najradsej ked uz su dve tak parik...ale to asi tazko 🙂 tak ja mam viac uz mien ale ktore bude to prave to nevieme 😉
no veru,,,este ze sa mi to stalo teraz 😉 lebo keby sa mi to urobilo na buduci piatok tak urcite by som nemohla ist nikam 😒
lusi nechate sa prekvapit 😉 jaaaaaj lusi to bude krasne 😉 dve deticky rovnake,,,rovnake oblecenie 😉 prekrasna predstava 😉
jaaaaaaaaaaaaaaj silvi,ja si to este neviem predstavit....ale obliekat ich rovnako nebudem...mne sa to velmi nepaci....rovnake veci nebudem kupovat 😉
ale preco lusi?ved to je take pekne vidiet rovnake deticky 🙂 no ale ked to bude parik tak to je jasne ze nemozu byt rovnako oblecene 😉
ja by som tiež asi obliekala rovnako, teda kým by trošku nevyrástli, ale každému sa páči niečo iné, to je jasné 😉 🙂 tá moja kámoška s dvojičkami mala napríklad pozhánať dve rovnaké veci pre malých 🙂
tak ja neviem,ja nebudme rovnako stale obliekat mozno raz za cas...ale mne sa to nejak nepaci rovnako vsetko 😉
veď jasné lusi...,a tie mimčá sú krásne aj keď majú holé prdelky 😉 🙂
megy 😀 presne tak... 🙂 to je jedno v com budu len nech su zdravi a uz medzi nami 😉
tak budúce maminky, idem kuknúť tv a spať, zajtra mi zrušili školu tak sa budem tešiť na vás 😉 🙂 pekný večer a dobrú noc 😉
tak dobru noc kocicky a pekne snicky 😉 😔
aj ja prajem vam krasny vecer,dobru nocku a sladke snicky 🙂
dobré ránko, ako sme sa vyspinkali 😉 u nás je podozrivo zamračené, dúfam, že nezačne pršať ☹ tak dnes ma čaká vyčistenie akvarka a potom hádam celá nedeľa voľná, teším sa aspoň jeden deň v týždni, ale keď pomyslím na zajtra je mi zle, som v práci až do 18:00 😝 to fakt neviem ako to vydržím 😖
krasnu nedelu prajem 🙂 tak u nas trosku poprsalo...ale je zamracene,dnes nebude tak pekne ako vcera....ale od pondelka ma byt zase pekne 🙂 ja varim obedik slep.polievku,mäsko so sampi.a omacka,k tomu tarhona...ale dnes som nejaka cudna,nic sa mi nechce 😒 ale na vine je pocasie 😀
joj lusi ani mne sa nič nechce a ledva som sa zgúľala ráno z postele, ja varím zeleninovú polievku a zapekané kuracie závitky so slaninkou v smotane a k tomu zemiačiky 🙂 akvarko je už hotové, huráááá 🙂
silvi, čo chrbát? hádam je už lepšie 🙂
ahojte kocky,
prajem krasnu nedelu 😉 chrbat este boli ☹varim slepaciu polievku..zemiaky...vyprazane kura,,,len asi obedovat budeme na olovrant 😀 😀 drahy mi aj rybky nakrmil v akvarku na fb..lebo by podochli 😀 tak ma pustil aby som vam napisala 😉 aj u nas je zamracene 😠
tak fajnotky varite aj vy...ja mam ako keby svalovku na bruchu...asi uz zacina naberat ten spravny tvar....alebo zeby vcera som trosku viac robila? 😅 uz nebudem take... 😒
tak silvi ten chrbát to bude asi na dlhšie ☹ a drahému že ďakujeme, že ťa pustil aby si nás pozdravila 😉 🙂 a ešte aj o rybičky sa ti stará....ešte že ho máš 🙂
lusi, tak tak, len sa pekne šetri 😉 a všetku robotu musíš teraz nechať na manželíka 😉 🙂 ....alebo možno malí už začínajú v brušku cvičiť 😅
megy asi tak...ale ked ja neviem sediet... 😉 ale musim sa setrit...tak ja som uz citala v knihe oni sa uz pretacaju,vsetko robia len este pohyby sa nedaju citit ale neskor to bude....kopance 😉
dobru chut k obediku,ja este dovaram tarhonu a pojdeme papat 🙂 ...a sup do postele,som hotova 😅
dnes je ale divné počasie, aj mne sa chce spať 😔 tak lusi tie dvojnásobné kopance to bude asi sila, a keď začnú práve vtedy keď sa ty uložíš spať 😀
tak baby z aj my sme napapany 🙂 trosku to trvalo ale hlavne je ze obed bol 😀 na dnes mam toho dost ☹ este pride navsteva...uz teraz nemam na nic chut ☹ ale co narobim,,,hadam ich nenecham na ulici stat 😀
megy nooo cini sa nejako drahy 😉 predtym ho to nebavilo a teraz stale chodi na facebook 😉 asi sa boji..ze si niekoho najdem 😀 😀 😀
lusi drobcekovia priberaju...rastu...tak aj brusko sa pomaly dvííííha 😉
tak mi sme si isli spolu lahnut s drahym,ale spanok trval cca 40 min.trebalo mi na wc a manzel isiel pozerat film-davinciho kod
ja mam veget,este popratam kuchynu,som sa k nej nedostala este 😀 rozmyslam nad kavickou takou malou 😉
navsteva je prec 😉 este vyprazam kura k veceri,,,nejako ma chytil kasel 😒 v poslednom case vsetko namna lezie 😠 ale ako hovori moj ze to mam vsetko prechodene ☹
lusi taku malu hadam mozes 😉 no neviem ako to ja vydrzim bez
megy mas poobednu siestu 😉
ahojte konecne som nas nasla?,to preco takto??normalne som v soku 😒 inak pekny den zelam 🙂
ahoj kiari,aj ty si prekvapena 😲 alebo sklamana ☹ aj mne sa to nepacilo na prvy dojem kam nas zaradili 😉
ahoj kiara ja som vytočená už tretí deň z toho ako nás zaradili 😠 😠 😠 ani nevedia o čom a kto si tu píše, veď je tu veľa kočiek ktoré už deti majú 😉
silvi, žiadna siesta, hneď po obede sme išli vybehať pesana a potom s ňou na cvičák, tam sme boli tri hodiny, už je odrovnaná ona aj ja 😀 😀 😀 a čo chrbát? 😉

aaaaaaaaano a cíííííííííím skor 😉 uz sa na nich straaaaaaaaasne tesííííííííme 🙂