Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
joj lusi to by som potrebovala takto si odvyknúť od kávy, ja som už mala dve a rozmýšľam ešte nad takou maličkou 🙂
megy ja to poznam,ja som kavickarka ja som pred tehu stale vypila tri denne,malokedy dve....hned rano som si robila...ale kedze kazdy ma strasil,ked som oteh.ze kava vyvolava potrat tak rychle sama prestanes,ak chces aby babo bolo ok.....
ale teraz kludne jedna sa smie,dr.povedal... 😉
ahojte tak už sme doma 🙂 boly sme na dedine u rodičov bolo super 😉
marti ahooooooj,juuuuj na dedine je super....ja tiez uz cakam,kedy bude teplejsie a pojdeme aj mi zahajit leto prvou opekackou 🙂
lusi veď ja tiež prestanem až keď ma to tehu donúti 😉
ahoj marti, tak te si užívali vidiecky vzduch 😉 🙂 no moja mama budúci víkend oslavuje 60-tku, tak si to aj my užijeme na dedine 🙂 len ma nenapadá čo jej kúpiť 😒
megy presne tak tehu ta donuti ale len prve mesiace potom kludne jednu mozes 😉
megy my sme mame kupovali na 60 zlatu retiazku,,,pohar,,,a kyticu ale to sme sa poskladali surodenci 😉 my sme boli 4...brat pred 6 rokmi zomrel ☹ tak nas to nevyslo tak vela ked sme sa skladali 4 🙂
silvi, ja neviem čo a budem kupovať sama, más síce brata ale ako sa oženil tak sa hrozne zmenil a tak sa trochu odťahuje od našej rodiny, ale je to pre neho asi aj ťažké, ale jeho manželka to tak chce a tak on ju poslúcha 😒
silvi ty si si toho už toľko zažila...zomrel ti manžel aj brat ☹ fakt ti hrozne moc želám aby sa ti splnilo to mimčo 😉 🙂
lusi tak ak to vydržím tie tri mesiace tak sa budem neskutočne tešiť na tú jednu denne 😉 som taký závislák 😀
megy presne tak musis vydrzat bude to stat zato 🙂 a s tym darcekom,je dobre nejake zlato...alebo ak ma retiazku tak nejaky pekny privesok....sväty alebo krizik 🙂
lusi to je ťažko, má aj retiazku aj prívesok 😒 ale niečo také je najvhodnejšie aby to mala na pamiatku, no už veľa času na to nemám 🙂 hádam na niečo prídem 🙂
dobre ranko.... 🙂 tak vcera uz tu nik nebol 😒
megy presne tak,to je najlepsi dracek si myslim hlavne je to na pamiatku... 🙂
ahojte kocky,prajem krasny den,
u nas zamracene,,,sem tam vykukne slniecko 😉 mala by som daco porobit,,ale nemam chut,,,ten chrbat este boli ☹
megy to mas pravdu,,,prezila som toho dost 😉 a na niektore veci vobec nechcem spominat,,hlavne na manzela 😉 nemam nanho dobre spomienky..a som rada ze je tam kde je,,,aspon mame uz s dcerkou pokoj 😉 mam priatela ktoreho by som nevymenila za nic na svete 🙂 a k stastiu nam chyba uz len to spolocne dietatko 🙂
silvi ahoooooj 🙂 vies co ja by som aj nieco robila,ale neviem co... 😉 som si urobila kavicku....tak popijam 🙂
chcela som dat ze vyperiem zimne bundy aj saly a take veci,ale nemam avivaz ale mam prasok co je 2v1 tak neviem,mam tak vyprat?a budem mat pokoj 🙂
ahojte dievčatá, popíšete si? popíjam kávičku a trocha sa nudím 😉
ano ja mozem kludne,kedze sa nudim a neviem co robit a do obchodu sa mi nechce ist 😒
lusi ja sa pravem chystam dat prat zimne bundy,,,dopijem caj a idem nato 😉 este by som mala povysavat,,,len s tym ohybanim mam problem 😀 dcera by aj povysavala ale vies asi nie vsetko,,len tak hala bala 😀 ved aj my sme boli take rychlo urobit a von 😀
ahoj tuzimpobabatku,,,ako pokracujes 😉
silvi tak ja neviem asi skocim do obchodu na nejaky avivaz a tak...alebo to necham a nabuduce 😀
ale celkom tak schopne vyzera vonku u nas.... 😉
tak ja som sa stale dokladne snazila doma pratat,nechala som si zalezat natom.... 😉 ale to kvoli tomu aby som mohla ist von 😀
lusi ja zas bez avivaze neperiem,,,aj ked kolkokrat mam 2v1,,,ale avivaz dam aj tak 😉 ja pouzivam lenor zlty,,,ten krasne vonia vydrzi dlho 🙂
práve dávam do kuchyne novú záclonu, tak ju naprávam, skúšam či so sponou alebo bez...no neviem, neviem sa rozhodnúť🙂)...ako pokračujem? mám stimulku, pichám si diphereline, zajtra idem na kontrolu
silvi ved ja to iste,toez bez avivaze neperiem jedine monterky mnazelovi do prace ale ked mam tak aj tam dam 😀
ja pouzivam cerveny silan ale aj lenor je pekny 🙂 taze nic z prania,nechce sa mi ist do obchodu 😀
tuzimpoba......tak drzim prsty aby ti to vyslo,kam chodis?
chodím do gyn fivu...ďakujem, dúfam, že mi to vyjde
lusi ked nemaju lenor,,tak si kupim tiez silan cerveny,,,to su moje dva typy co kupujem 😀 inak pracka uz perie..tak teraz len cakat 😉
tuzimpobabatku mne sa pacia spony 😉 hod foto a povieme 😀 tak nech ti stimulka dopadne dobre a hlavne aby sa to podarilo,,,drzim prsteky 🙂
silvi tak to aj ja tak,ale väcsinou len cerveny..... 🙂 ist do obchoud,ci nie??? 😀 😀 😀
tuzim...ktore je to tvoje ivf???
aj ja som chodila do GF,,,ale zmenila som car,,v piatok idem na vstupny pohovor do FC 😉
LUSI aj zajtra je den,,,nechaj si volaco aj na zajtra 😀 😀 😀
silvi,tak zajtra mam dohodnute stretko 😀 kamoska mi ma dat vediet ci mam prist na kafe,alebo nie lebo isla dnes k zubarovi a nevie ci aj zajtra pojde....ale ak nie tak idem od rana prec 😀 🙂 ale jasne ak by som neisla tak pracka ma pocka....
popijam kafe...ved to je take fajne,lepsie ako sex 😀 😀 😵
silvi: spravila som to tak, že jednu stranu som nechala volne visieť a tú druhú som zopla. Takto sa mi to páči 😵 ...ďakujem pekne, verím, že sa mi to podarí🙂 Ty kam chodíš?
lusi moja rec 😀 hlavne teraz ked som ako stara dochodkyna 😀 😀 😀

Silvi nakoniec som si ani kavu nedala,nemala som chut....ale kludne teraz sa uz jedna denne moze s mliekom,ale kedze skoro 3 mes.som nepila tak mi to uz ani nechyba,zvyknes si....
kiari ahooooooooooooooj,dlho si tu nebola... 🙂