Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
silvi: no tak na dôchodkyňu, velmi dobre vyzeráš! 😀 😀 😀
teraz budem chodit do FC,,,tak dufam ze teraz sa nam to podari 😉
silvi 😀 😀 ale vravela som ti ze mas to dat napravit drahemu v posteli,nepocuvas ma 😀 hned by si bola fiiiiiiiiit 😀
lusi: je to moje prvé IVF a dúfam,ž e aj posledné úspešné 🙂
silvi a cim budes stimulovat???
tuzimpobabatku zeeee? 😉 to je asi ocny klam 😀 😀 😀
silvi: podarí sa, neboj...určite áno. Aký máš problém, alebo máte?
silvi 😀 😀 😀 😵
silvi take nevrav...musis byt tak naladena optimizmom ako som bola ja a pozri....jednou ranou dve 🙂
taze nasledujete ma a berte si priklad zo mna 🙂 ziaden stres,nervy len verit,verit a verit ze to vyjde 🙂
lusinkaj: neboj sa, berieme si od teba príklad...čoskoro ťa budeme nasledovať 🙂 verííííííme 😵 😵
lusi dnes sa musime o to nejako pokusit,,,len neviem ci mi nesekne znovu 😀 😀 😀 v piatok ide na spg,,tak aby neboli potvorky stare 😀 este neviem ale v fc davaju gonal a merional 😉
tuzimpo...mne odumreli vajickovody,,,inak vsetko mame v poriadku 😉
silvi: ja mám zase upchaté oba vajíčkovody....ináč, tiež všetko Ok
no tak silvi,dnes poriadna gymnastika.... 😀 a presne tak treba tie stare vymenit za nove.... 😀
a neskusali ti robit prefuky?ci to uz nepomoze? 😉
lusi dnes bude gymnastiku robit drahy,,,ja budem tííííísko lezat 😀
a este drzat 😀 😀
silvi 😀 😀 😀 jasne aj tak treba raz za cas...ale nie stale,lebo pootm najde inu 😉 😀
silvi: aj prefuky, aj laparoskopiu. Nič nepomohlo. Nedali sa spriechodniť
my to mame podelene 😉 raz hore raz dole 😀
lusi: toto budú tvoje prvé detičky, čo čakáš?...kamarátka má dvojičky, chlapcov, takí sú zlatí, tiež by som prijala i ked vidím, kolko má roboty okolo nich...ale nevadí, babky pomôžu 🙂
tuzimpob,,,aj mne to chceli robit...ale odmietla som 😉 a dobre som urobila...isla som hned na laparku 😉 keby som to neodmietla tak by som prezila dobru bolest 😠
lusi: kolke IVF si absolvovala?
silvi tak tak...raz tak raz tak 😀 😀
tuzim....ja sa na nich tesim,velmi...viem,ze bude viac prace s nimi ako s jednym,ale musi to byt aj krasne mat tak dve naraz... 😵 pootm ked uz budu väcsi a sa na mna usmeju a povedia mama 🙂 😵 az mi slza vysla 🙂 😵
ja uz chcem aby sa mi to podarilo,aby vsetko islo tak ako ma ist...porodila zdrave deti 🙂 a ivf nechcem uz nikdy absolvovat 😒
silvi: áno prefuky strašne bolia, aspon mna boleli, ale mne to robili pred troma rokmi a mala som nepriechodný iba jeden. A teraz v januári mi robili laparku, že ma už nebude trápiť, nech pekne spinkám a dozvedela som sa nepríjemnú správu,že už oba .. ☹ ...už by som prefuky odmietla, v žiadnom prípade!
tuzim....1ivf som otehotnela,ale v 6tt potrat nevyvijal sa plod...pootm som isla na ket a to vobec sa nepodarilo...teraz 2ivf a verim,ze posledne 🙂 ty???
lusi tak to si prajem aj ja z celeho srdca,,,aby sa nam to podarilo,,,porodili sme krasne zdrave deti 🙂 a uz ziadne ivf 😒
lusi: pravdupovediac, keby som mala aspoň 1 dieťa, tak na IVF ani nejdem...jedno by mi stačilo, aspoň jedno....bože, dúfam, že budem mať. Aj ja sa teším, keď raz porodím vlastné, zdravé dieťatko a povie mi mama 😵
lusi? ja mám prvé a dúfam, že aj posledné úspešné. Aký si mala problém?

lusi: žee?? hahaha