icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
28. mar 2010

tak pekný večer a dobrú noc všetkým 😉
silvi čo sme sa dohodli,aj ja som mala čajík 🙂

silvia545
28. mar 2010

megy 😀 my sme asi na chlp rovnake 😀
aj ja prajem pekny vecer a dobru noc 😔

kiara15
28. mar 2010

lusi super ze ste v poriadku sa tesim a manzelik sa stoho urcite dostane 😉

megy a silvy asi tento osud nas vsetky spaja ja tiez mam taku svagrinu a tiez sa uz ani nenastevujeme 😉

megynka
29. mar 2010

dobré ránko a pekný úspešný deň 😉

baby musíme tie švagriné zneškodniť 😀 ešte sa dohodneme ako na to 😀 😀 😀

silvia545
29. mar 2010

dobre ranko vam zelam 🙂
dnes idem dr na injekciu a zajtra este jednu 😉 tento tyzden mam taky rozbehany po dr 😉 v stredu zas s dceru imunologicke 😉 u nas je zamracene,,troska poprsalo 😒

lusi ako ste sa vyspinkali 😉
megy ty uz urcite v praci,,,a ozaj zabudla som sa spytat ako budete teraz pokracovat 😉
kiari my fakt mame rovnake osudy 😉 len skoda ze ten osud sa musi vyvrsovat na nas 😒 ako keby nestacilo ze nam ustedril to ze sa musime snazit o dietatko takymto sposobom pre nas je to jediny sposob ako mat este babo 😉 a dufam ze nam to dopraje 🙂

silvia545
29. mar 2010

😀 megy ideme nato 😀 daj typ ja sa pridam a budem si to poriadne vychutnavat 😀 neprajem nikomu nic zle,,ale co je vela to je vela 😠 mali by sme ich fakt zneskodnit 😀

megynka
29. mar 2010

silvi, nech ťa injekcia nebolí 😉
my ideme v stredu podať žiadosť o adopciu a vo štvrtok musím volať do centra pre výsledky, mne brali stery a manželovi dávali spermie na genetiku, no a podľa výsledkov dohodneme ďalší postup, ešte 2-3 DC musím prísť na krv na HP, lebo sa mu zdá že mám trošku rozhádzané hormóny, bodaj by nie, veď je tu jar 😀 a po troch IVF čo sa čuduje 🙂

megynka
29. mar 2010

silvi sa ešte dohodneme, ale ja som fakt už uvažovala že si kúpim aspoň nejaký talizman, no zatiaľ som jej dala stop do môjho bytu, nech mi tam nenosí zlú energiu, viem že mi nepraje nič dobré tak ju nechcem ani vidieť 😉

kiara15
29. mar 2010

ahojte babule ja len tak na skok a prasim do prace 😉 baby ze by sme ich dali zneskodnit 😀 ???ja som tiez povedala ak mi maju vnasat zlu energiu nech ani nechodia 😉 zatial pa idem makat!!

silvy boli ma hrdlo a este sa mi aj zle dycha asi ma uz aj picne 😒

silvia545
29. mar 2010

😀 baby mame doma jed na krysy...zeby som ju pozvala na kavu 😀 😀 😀 od nas pojde s nohami dopredu 😀

kiari mna uz nadcha drzi 2 mesiace 😒 ja neviem co sa namna takto nalepila 😠 asi sa jej u mna paci 😀

megynka
29. mar 2010

😀 😀 😀 silvi, si ma pobavila, si sa riadne pustila s krysou do boja 😀 žeby som si išla aj ja kúpiť 😀 ela keby som ja tú moju pozvala na kávu tak by jej určite bolo niečo podozrivé, nebola u nás už rok

baby, liečte sa už konečne,bylinky,kvapky do nosa a naparovať sa nad harmančekom, a rýchlo 😠

lusinkaj
autor
29. mar 2010

Krasny pondelok prajem 🙂 ako sa mate baby?co mate nove? 🙂 dnes je u nas krasne vonku,konecne som dala poprat zimne veci....este cizmy mi treba poumyvat,ale musim pomaly lebo nejak ma pobolieva zospodu....take neprijemne...ale predsa sa teraz v tele deju nehorazne veci taze.... 🙂

megynka
29. mar 2010

ahoj lusi, krásny deň prajem 😉 🙂
u nás je zamračené,sedím v práci 😒 a so silvou tu plánujeme ako odstrániť naše švagriné a pridá sa k nám asi aj kiara 😀 tie zimné veci sa aj ja chystám poprať ale najskôr musím posušiť čo som poprala včera, akosi toho bolo veľa 😠

lusinkaj
autor
29. mar 2010

Svagrine megy?tak ja sa pridam....ja moju neznasam z celeho srdca,aj tak sa nerozpravame....taze mi je to jedno...aj keby... 😀

megynka
29. mar 2010

joj lusi tak to sme tu už štyri 😀 čo sa to porobilo s tými švagrinami 😀 ja sa stou mojou tiež nebavím, nebola u nás už rok a ani ju u nás nechcem vidieť 😠

megynka
29. mar 2010

baby, ak ešte niektorá máte hnusnú švagrinú tak sem sa medzi nás 😀

lusinkaj
autor
29. mar 2010

megy moja u nas nebola nikdy a to sme uz v byte 4 roky...ale vobec mi tu nechyba....a ked prideme k svokre kde aj ona byva prejdeme okolo ako cudzi ludia a manzel tiez...proste nic a ani mi to nechyba ale ona nam aj tak dost ublizila,taze ja nemam dovod sa k nej ozvat....

silvia545
29. mar 2010

😀 baby len by nas poculi tie nase podarene svagrinky 😀 tak je musime ich zneskodnit 😀 lebo pokoja nedaju asi nikdy 😠
keby ma niekto videl ako sa tu rehocem,,tak by si dobre pomyslel 😀 ona tiez u nas nebola vyse roka,,nemusi vobec 😉 a ked chodila tak sa pretvarovala,,,vedela to dobre,,,mohla by byt z nej dobra herecka 😀 a ked sa jej otocis chrbtom tak by bola schopna noz do teba vrazit ☹ taka je svagrinka a svokra ani nehovorim ,,,jedine svokor ten je super a tie dve uz ma z nich dost,,,ved si predstavte to ze vlastna dcera ho bije,,,a ked si dieta dovoli polozit ruku na svojho rodica...u mna vobec nieje clovek,,,ja proste na tie dve chudere nemam slov 😉 jedu na krysy mame dost,,,tak pojdu dole obidve 😀 😀 😀

megynka
29. mar 2010

baby tak mňa sere švagriná, ale nie z manželovej strany,teda jeho sestra, tá je v pohode, ale bratova žena,tá teda poriadne ublížila mojim rodičom a to asi za to že im dávali peniaze na stavbu a makali u nich, a môj brat to je tiež pekný debilko,drží jej stranu vo všetkom, no a nám len závidia, ešte určite aj to umelé oplodnenie, no ale my im to raz ukážeme 😉 🙂 a moja svokra je našťastie v pohode, asi preto že nie sme často spolu 😀 ale nie 😉 ona by už tiež najradšej vnúčatká, minule nám povedala že by sa starala kľudne aj o také počernejšie 😀 no my dvaja až takí zúfalí nie sme 😀

silvia545
29. mar 2010

😀 dnes mame super temu 😉 dnes je taky svet,,cudzi ludia ti pomozu viac ako niekedy vlastna rodina ☹ teda aspon u mna je to tak 😒 mam este brata slobodneho,,chodi na tyzdnovky,,niekedy aj po 3 tyzdnoch pride domov...este sestru ale to ako keby som ani nemala...pride vtedy ked nieco potrebuje,,,co ine ako peniaze 😠 vtedy si spomenie ze ma aj mamu...ked ma mama meniny alebo narodeniny tak sa vyhovara ze su chori..to robi skoro kazdy rok,,uz by si mohli aj nieco ine vymysliet 😒 ja to mam v rodine pestre 😉

megynka
29. mar 2010

silvi, no u nás s bratom je to presne tak isto,si predstav že ani teraz na maminu 60-tku neprišiel, teda prišiel v piatok večer aby sa náhodou nestretol s niekým z rodiny, odkedy sa oženil mu prdlo v bedni, celá rodina prišla v sobotu tak ako ich mama pozvala ale on nemohol, no chudáci sú to, a ja som si myslela že to máme takto doma len my, tak som rada že nie sme sami, ešte že mám vás 😉 🙂

silvia545
29. mar 2010

megy presne tak 😉 aspon tu sa mozeme zdoverit 😉 mam kamaratky ale tym moc nevravim o rodine,,nechcem aby sa to rozsirovalo,,,lebo neda sa verit kazdej 😒 takze take neprijemne si nechavam radsej pre seba,,,nieco povies a ony k tomu este pridaju aj to co si nepovedala a uz je ako sa hovori ohen na streche 😢 tak tu sa aspon mozeme pozalovat a aspon sa nam trochu ulavi 😉 nie drzat to v sebe to sa niekedy neda 😉

megynka
29. mar 2010

dúfam len že si to neprečítajú tie naše švagriné 😀 ale nech veď ja si tu nič nevymýšľam, všetko je pravda

lusinkaj
autor
29. mar 2010

juuuuj baby vy ste toho popisali...nestiham citat...pospala som si skoro 3hod. 😀 co budem robit v noci???ani tutu mutu nemozem... 😀 😀

megynka
29. mar 2010

lusi v noci nás môžeš čítať 😀 a dobre si sa vyspinkala?, to je pohoda takto si po obede pospať 🙂 no ale veď ty aj musíš 😉 a vlastne za troch 🙂

lusinkaj
autor
29. mar 2010

megy 😀 juj ked ja od kedy som tehu....nechce sa mi vela citat na nete,uz to nieje ako predtym zavislak na koniku 😀
je to fajne si pospat tak....len to chodenie na wc je neprijemne...boze kolko mi zeny si musime vytrpiet pre tie male stvorenia 🙂

megynka
29. mar 2010

lusi to chodenie na wc, to bude pre mňa to najhoršie, to už viem teraz, to ma bude nervovať

silvia545
29. mar 2010

baby ja este ani tehu nie som a wc niekedy navstevujem casto 😀 co bude ked budem tehu 😵 asi sa rozlozim tam 😀

silvia545
29. mar 2010

😀 megy dufam ze o nas svagrine nevedia 😀

megynka
29. mar 2010

tak to dúfam 😀 to by bol prúser silvi 😀 inak ja s tým wc asi tiež tak, ale sa potom oň pobijeme s drahým 😀