icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
26. mar 2010

lusi ale len troska kuk 😀 a sup do postielky 😉 myslime na teba 😉

to mate super dr 😉 ja asi toho mojho najprv priskrtim a potom mi hadam da papier 😀 nebude mat na vyber 😀

silvia545
26. mar 2010

megy kam si zduchla 😀 nedas pokoj muzickovi 😀

megynka
26. mar 2010

silvi 😀 som po celom týždni taká unavená,že sa mi ne sex nechce ani pomyslieť 😖 normálne sme si všetci traja schrupli 😀 aj s megy 😀 a teraz som trošku upratovala

megynka
26. mar 2010

tak ale silvi, ja napíšem a čakám a potom zasa ty napíšeš a čakáš 😀 nejak sa nemôžeme zosynchronizovať 😀 zajtra ideme k rodičom na tú oslavu,kúpila som nakoniec zlatú retiazku a prívesok

kiara15
26. mar 2010

ahojte babulky aj ja len kuk sem ako sa vodi lusinke ale pozeram ze uz lepsie len nech tichi lezka a zajtra to urcite dobre dopadne 😉
megy dakujem za odpoved 😉

silvi ved aj namna zase .Zase ma boli hrdlo ide ma picnut 😒 ale citam ze ste boli na pohovore tak super uz sa to pohyna 🙂

marti a ty ako?,co mas nove??

megynka
27. mar 2010

dobré ránko 😉 tu prší ☹

ozaj marti, ty si sa už dlho neozvala 😉

pekný víkend všetkým 😉

silvia545
27. mar 2010

pekne ranko prajem 🙂
u nas zatial svieti slniecko 🙂 dnes mam toho vela v plane 😉 cely tyzden som sa nepohla kvoli chrbtu 😉 uz je lepsie,,,dnes ma bol sused pichnut...myslim injekciu 😀 musim dat prat..povysavat..ale pomaly 😉 aby sa mi to nevratilo 😉

megy veru 😀 nevieme sa dohodnut.. 😀 prajem prijemnu oslavu a dobre sa zabavte 😉 nieze to prezenies s fernetom 😀

kiari nam to asi fakt niekto nepraje ☹ ze sa najdu aj takyto ludia ☹ ved ono sa im to vrati 😉 ja mam aj tusaka kto by to bol,,,ale nech sa v tom vyziva 😉 ked mu to robi dobre 😉

lusi prajem krasny vikend 🙂 a nech ti to dobre dopadne 😉

megynka
27. mar 2010

jooooooj silvi dnes som to asi prehnala s domácou hruškovicou 😀 no ale mama má 60 len raz za život 😉 baby už nič nenapíšem lebo si pomyslíte že som nejaká alkoholička 😀 ale drahý šoféroval tak on to teraz dobieha doma 😉

kiara15
27. mar 2010

peknu sobotu babulky!!

megy to sa patri to prehnat na 60 😀 😀 len sa pekne bav 😀

silvy aj u mna je to tak ze tusim komu lezim v zaludku 😒 ale mama hovori neboj na kazdeho pride 😒

megynka
27. mar 2010

ahoj kiari 🙂
tak ja už som doma,už som skoro aj zaspala 🙂 bože 🙂 raz za čas oslava a na mňa to takto doľahne 🙂
baby a vy myslíte že vám to niekto nepraje? no ja si myslím že mi to určite nepraje moja švagrina, ale ona mi nepraje nič dobré a potom ešte nejaké kolegyne v práci, úplne cítim tú zlú energiu 😠 ale ja si ich už nepripustím k telu a každému sa vráti aj to dobré aj zlé a to viacnásobne 😉 🙂

megynka
27. mar 2010

lusi ty odpočívaš, tebe je odpustené 😀 ale silvi ty čo kde si celý deň 😒

lusinkaj
autor
27. mar 2010

ahojte,vsteko dobre dopadlo....utz je ok...deticky su take ake maju byt,vsetko maju... 🙂 hematom uz dr.tam nevidel... 🙂
trosku som rano este spinila,cez den uz nic tak verim ze to vymizne a bude fajn... 😉
tak pekny vecer....idem zalahnut 🙂

megynka
27. mar 2010

lusi to je super , teším sa že ste v poriadku 😉 🙂 pekne oddychujte 🙂 krásny večer 😉

silvia545
28. mar 2010

krasnu nedelu prajem 🙂
od rana svieti slniecko tak hned je krajsi den 😉 vcera som si po troske upratovala...ale len tak pomaly...lebo uz som citila ten chrbat,,tak som dala tomu koniec 😒 dnes pokracujem 😀

LUSI som velmi rada ze ste ok...tesim sa 😵 len lezkaj a oddychuj 😉

megy to neva ze si sa odviazala 😀 raz za cas 😉 ja som taka ista...dam si 2 deci a som ako keby som vypila pol litra 😀 megy no mne to tiez nepraje svagrina a svokra,,,vies lebo svokra nema syna ona ma len jej prihriatu dceru ktora sa nevi o seba postarat ani o detia este si ju aj zastava..taka je hnila jak vos...nic doma neurobi,,len v posteli stale lezi,,moj jej povedal ze raz zhnije v tej posteli 😀 my sa uz vobec nebavime ani tam nechodim..lebo len ohovaraju 😒 si myslia ze sa to nedozvim,,,ale mne to vsetko druhy povedia a o nich si myslia svoje 😉

kiari tak je na kazdeho raz pride a dvojnasobne 😉 a na moju svagrinu a svokru to uz pomaly prichadza 😀

megynka
28. mar 2010

krásnu nedeľu 🙂
u nás je zamračené a vyzerá to na dážď ale po včerajšku ma bolí hlava,tak mi to je jedno že bude pršať 😀 no ešt ema dnes čaká upratať a požehliť prádlo a oprať asi 2 pračky a ešte musím prezliecť periny, lebo cez týždeň to zasa neurobím,takže ako keby ani nedeľa nebola 😀

silvi, tak ja to mám tak isto s mojou švagrinou,už tam tiež nechodíme 😉

silvia545
28. mar 2010

megy aspon vies od coho ta boli hlava 😀 nechcela by som 😀 dnes nevaris,,,ja varim polievku slepaciu..pecene kura..ryza a uhorkovy salat 😉

lusinkaj
autor
28. mar 2010

Krasnu slnecnu nedelu vam prajem 🙂
mi sme mali bujaru noc,manzelovi bolo zle,vracal,hnacka...taze sme nespali zaspali sme o 2 a to uz bolo 3 😒
teraz povinne dieta,suchare,cierny caj a uhlie som mu dala...isiel spat tak hadam sa vyspi z toho...lebo mame ist na anvstevu,na ktoru som sa tesila tak hadam pojdeme... 🙂 ved este aj tak je krasne vonku nechce sa mi sediet v byte... 🙂

megynka
28. mar 2010

silvi, dnes nevarím, mama nás nabalila a ešte sme mali navarené aj doma, tak nebudem variť možno ešte tri dni 😀 ako dobre 🙂

lusi, tak to ste mali teda veselú noc, no mne po tej oslave tiež nebolo najlepšie 😉 🙂

lusinkaj
autor
28. mar 2010

megy jasne ty si bola na oslave...a co si nakoniec kupila???

megynka
28. mar 2010

lusi,zlatú retiazku a prívesok,mamu sme dojali k slzám

lusinkaj
autor
28. mar 2010

tak to je uzasne,super...verim,ze sa potesila... 🙂
dnes co robis???

silvia545
28. mar 2010

vidim ze ste sa rozkecali 😀 u nas sa nejako zamracuje..zacal fukat vietor 😠 obed zachvilu uvareny 😉 drahy isiel do rakuska aj s kamaratom,,tak neviem kedy pride 🙂

megy to verim 😉 musela mat mama velku radost 😉 je to krasny darcek 😉

lusi tak ste mali nocnu 😀 to je neprijemne...to poznam...uz som to zazila aj ja 😀 len si daj pozor..lebo to mozes chytit aj ty 😉

lusinkaj
autor
28. mar 2010

tak hadam nie...toto mi vobec teraz nechyba... 😒
tak nebudem ho ani bozkat,ani po nom jest ani nic... 😀
tak ja dnes len polievku sle.mam...mala som robit rezne ale kedze dnes je dieta tak som ich nerobila...mozno poobede urobim len tak na stave... 🙂

silvia545
28. mar 2010

lusi hadam jeden den vydrzi 😀 rezne len si urob...pekne sa musite s drobcekami napapkat 😉

megy ta urcite zalahla,,,,ma susaky 😀

megynka
28. mar 2010

silvi 😀 nespím, bola som so psom vonku, tu u nás je pekná kosa 😖 teraz som si urobila kávičku a pošlem drahého so psom na cvičák a budem si doma vychutnávať kľud a pohodu 🙂

lusi...tak takého bacila som tiež zažila, chytilo ma to v noci,hrozné kŕče v bruchu a v žalúdku, pila som len žalúdočný čaj ale na druhý deň už bolo po všetkom, tak hádam to bude mať len takú jednodňovku a bude to preč 😉 🙂

silvia545
28. mar 2010

😀 megy a ja som myslela ze si uz v siedmom nebi 😀 ja som si tiez urobila kafe 😉 nudim sa 😉 tak tie krce su naozaj hnusne 😠 boze chran aby ma to obyslo 😀

megynka
28. mar 2010

ja už som kávu dopila, postavila ma na nohy, doma nikoho,naložila som už druhú pračku a večer asi ešte jedna bude, lebo prídu z cvičáku ako prasiatka 😀 obidvaja sú ufúľaný, ten môj tiež vyzerá jak keby sa tam váľal s tými psami 😀 ešte že niekto vymyslel tie automatické pračky, ale nebola by zlá ani taká čo by to prádlo už aj vyvešala 😀

silvia545
28. mar 2010

😀 este aj poskladat a ulozit do skrine 😀 no nevim megy ci tvoj muzicek cvici psa alebo pes jeho 😀

megynka
28. mar 2010

😀 silvi, no niekedy to veru vyzerá naopak, už sú doma, okúpaní a počítam že teraz zaľahnú a budú spať 😀 veď oni ma vôbec nepotrebujú 😀 😀 😀

silvia545
28. mar 2010

😀 megy potrebuju ,,na varenie a upratovanie 😀 trosku som bola na ulici,,klabosila som so susedkami 😉 podozvedala som sa novinky 😀 spravila som si cajicek,,,potom dam sprchu a daco pozrem v tv 😉