Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
baby budte radi ze mate pracu 🙂 ja porodim tento rok a vy na druhy... 😉
😝 ja už chcem ist na matersku a nie do roboty. 😒 snád sa raz dočkám 😅
marti 20 dni som brala injekcie na 21 den pregnyl,potom odber,mne sa zdalo,ze mi to neskoro vkladaju,
marti to t.c.do FC je to co maju v ich uvodnych strankach?
nevies aky maju cennik,zaco sa plati atd,
už ti je lebsie lusi? ja som tentokrat bola po odbere jak srnka nič ma nebolelo 🙂
lusi neboj budem mat pravdu budu ok!!musis im aj ty verit 😉
marti aj ja chodim a este aj unavena ako fras.Tiez by som radsej na matersku isla ale buduci rok to isti 😉
baby nebojte sa,aj na vas rad pride...najprv ja a tak vy..rad radom... 🙂
ano silvia tel čislo je to čo maju na internete. Za celé ivf sme platily spolu 300 eur. oni robia aj ten seminal flussing či ako sa to píše. to neroby žiadne ine centrum len toto nemecké. nasla si stranku ferticent? aj mne v gin fiv vkladaly na 7 den až podla mna to bolo neskoro. 😒
lusi bodaj by si mala pravdu nech sa uz aj na nas konecne usmeje stastie,niekedy mavam take dni,ze uz pomaly stracam nadej a prestavam verit ☹
ja som sa rozhodla baby že takyto čas buduci rok pojdem rodit a basta 😅
silvia na každeho raz príde 🙂 aspon dufam 😉
marti im naozaj ide uz len o tie prachy a nie o nas,ked mi ostali 2 embryjka,tak mi povedali,ze su pekne 100%,dala som si ich zmrazit,ked mi nevyslo ivf,spztali sa ma ci mam odlozene,povedala som ano,ale mi to nejako nedalo,zavolala som do laboratoria a spytala sa na embryjka,tak mi jednoducho povedali,ze sa prestali delit,tak preco mi tvrdili ze su 100%,
AJ JA SOM SA ROZHODLA TIEZ POJDEM RODIT A BASTA
KTO SA PRIDA?
lusi my vieme pekne postupne pojdeme za radom len uz aby to bolo 😉
marti tak ty uz zachvilu ides na to?
silvy aj mne sa zda ze to je neskoro 😒
silnvy aj jaaaaaaaaaaaa!!!!
kiari,jedna znama bola tiez na ivf v gf,neuspesne a to co jej povedala potom sestricka ma sokovalo,ze mali ste dat viac doktorovi,to som nevedela,ze este aj za toto beru uplatky ...
dufam že v máji ale možno sa to posunie ja len tak planujem 😉 silvia moj nazor na gin fiv je že by som tam už nikdy nešla. ale zas poznam baby čo tam boly spokojné takže to je asi od osobnej skusenosti. podla mna gin fiv je jeden velky biznis. 😠
silvi toto som počula už aj ja 😠
baby ja už dnes odchadzam o vás .... idem sa osprchovat a pozerat tv. zajtra pridem . 🙂 lusi čakam dobré spravi zajtra. ahojte.
baby nic sa nebojte,tento rok rodim ja a potom vy... 🙂 tak som povedala,tak bude a basta 🙂
lusi bereme ta za slovo,ten to rok ty a potom my a basta.... 🙂
silvi presne tak,uz sa nebavime o tom 😀 tak bude a hotovo 😀
Martinuska, ja už žiadnych mrazáčikov nemám, som zvedavá čo mi povedia v piatok v heliku, aký bude ďalší postup. Chcem aby nám spravili gen. vyšetrenie spermií, máme teratozoospermiu.....asi aj preto to nevyšlo. Zakaždým nám dávali veľkú šancu. Ale nevzdávam sa, tiež som rozhodnutá tento rok byť tehu a dotiahnuť do šťastného konca!!!!!
ahojte baby,dnes som bola sa trosku skraslit ostrihat a dorobit melir 😉
volala som do centra z 12 vajok sa oplodnili 10 😵 super,strasne sa tesime 😉 vo stvrok volam ze kedy prenos 😉
ahojte baby,
lusi tak ako?uz sa neviem dockat ako sa vodi detickam,dufam,ze vsetky zabojovali,
myslim na teba a drzim paste.
silvi uz som vysie pisala co ako 🙂 mrkni sa... 😵
ahoj marti,
do FC budem volat az vo februari,lebo priatel bude robit mimo firmi,on je aj sofer a maju len jeho jedneho sofera,v nitre robia novu dialnicu obchvat do NZ,tak budu davat dole elektricke stlpy,neviem kolko im to potrva,ved aj tak nemozem skor zacat ako april maj,
marti ty si mala aj PK?plati sa za to?niekde som citala,za vo FC sa neplati za PK,
v GF som ju mala,pytala som sa dr.ci je lepsie mat PK,povedala mi,ze to je jedno,lebo,ked sa to ma ujat,tak sa ujme aj bez PK, tak rozmyslam,ci si ju dam alebo nie,neviem sama co urobit,
ahoj petronelka aj nam davali velku sancu a nic ztoho,ani ja sa nechcem vzdat,budeme bojovat zo vsetkych siiiiiiiiil 😵
lusi jej nevsimla som si,blahozelam,tolko malickych,tak budu aj mrazacikovia,uuuzasneeeee
vselico sa mi mota v hlave,rozmyslam, tak som si ani nevsimla,ze si odpisala,nejako som mimo dosahu... 😀
nevadi mas odpustene 😀 no tak s takym poctom som vobec neratala 10 emb.len nech sa dalej vyvijaju tak ako maju 🙂
ahoj lusi nooooooooooooo 😀 ? super tešim sa stebov 😉
silvia za pk sa vo ferticent neplatí. a ak je malo embrijok tak pk ani nerobia radšej hned na 3 den vkladaju. mne vložily na 3 den apekne sa obe uchitily len si to rozmyslely žial 😒

ahoj kiara chodim veru v tejto zime sa mi vobec nechce 😝 najradšej by som doma polihovala aj ti robíš? aspon nam richlejšie ubehne zima 🙂 🙂 a potom dobehneme lusinku 😉