icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
7. apr 2010

silvi,no to by som dcéru od tej dr. hneď dala preč,to čo je za lekárku 😠 žiaľ takých je viac 😠

silvia545
7. apr 2010

veru je to na nervy 😠 ale ona taka nebyvala,,len ludia si ju moc naucili na peniaze,,tak potom sa aj tak sprava k pacientom,,,ved ked bude znovu chora tak pojdeme k tejto co sme u nej boli dneska,,este rok to nejako vydrzime a potom ked bude mat 18 tak ide k nasmu obvodnemu...ked aj ten nieje ziadna vyhra 😒

lusi tie rifle su krasne,,,tak potom si ich u teba objednavam a posielas mi ich dobierkou 😀

lusinkaj
autor
7. apr 2010

dobre silvi posielam .... 🙂 fakt super su...a uplne ako nove a jasne budme davat na ne pozor aj ja smaozrejme aj striedat taze bude tiez ako nove 🙂

silvia545
7. apr 2010

ok spolieham sa na teba 😉 rifle uz mam,,uz len to brusko aby konecne raaaastlo 😀 potom neskor sa do nich nahodiiiiis a hodiiiis foto 😉

megy ja uz mam rifle objednaneeee od lusi 😀

kiara15
7. apr 2010

pekny vecer babulky no ja zase takto na vecer ked mam chvilku cas 😉

silvy no hrozna to doktorka hned sa od nej odhlaste a hotovo 🙂
lusi super riflicky ja som si kupila mendzestraky tehu ale som ich nestihla ani nosit tak dufam ze neskor sa siknu 😉

megynka
8. apr 2010

dobré ránko 😉
nejak ma bolí brucho ☹ už to asi príde,bože to zas bude deň 😠

lusi tak ďalší kus tehu oblečenia si zajednávam ja,už sa teším čo to bude 🙂

baby ja už asi idem kupovať výbavičku, ja už na nete nič iné ani nepozerám, mi totálne šiblo takto som na tom ešte nebola 😀 a v tejto práci už asi nevydržím tie podmienky tu to je otras 😠

pekný deň všetkým 🙂

lusinkaj
autor
8. apr 2010

dobre ranko baby 🙂
tak sme napapani...vonku krasne svieti slniecko 🙂 a mna caka kopa zehlenia,ale ako sa ja poznam ja to rychle urobim 😀 nemusim vsetko zehlit,vsak? 😀
tak sivvinke rofle nechavam,megynke nieco este si kupim urcite taze nechavam pre teba 🙂

megynka
8. apr 2010

ahoj lusi, joj si ma potešila 🙂

nežehli všetko, to je jasné, ja som mala takú kopu na žehlenie,ale také veci čo som musela ožehliť a som to odkladala týždeň,ja fakt budem robiť hocičo iné, len to žehlenie neznášam 😠

lusinkaj
autor
8. apr 2010

megy tak ja uz mam pozehlene 🙂 ale to len take co je nutne zehlim a take veci co len po byte nosime tak len tak aby sa nepovedalo 😀 teraz si idem urobit kavicku....este riad musim umyt a rozmyslam ci ist do obchodu ci nie 😝

megynka
8. apr 2010

lusi aj ja som si práve zaliala kávičku 🙂

lusinkaj
autor
8. apr 2010

megy aj ja 🙂 😉 tak je krasne vonku,nadhera....najradsej by som niekam vypadla....len nie von balkonom 😀
ale vikend uz ma byt skaredy 😒

megynka
8. apr 2010

veď to keď nemusím do práce tak bude pršať a keď som v práci vonku je krásne,to je na porazenie 😠 😠 😠 a ja mám tak rada slniečko 🙂 dnes som začala brať tie antibiotiká na to preliečenie čo mi poslali recept z ISCARE, je to obyčajný Deoxymykoin

lusinkaj
autor
8. apr 2010

tak to je pravda poznam to...aj mi ked ja som sama doma je pekne ak je manzel doma tak zima... 😒
tak len sa pekne preliec a sup do stimulky a tehulkovania 🙂 🙂
🙂 ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂

megynka
8. apr 2010

ďakujeeeeeeeem lusi 🙂

no tá zima je preto aby ste sa s mužíčkom pekne k sebe túlili keď je doma 😅

lusinkaj
autor
8. apr 2010

megy hej tulili.... 😀 a nic nemozme 😀 ☹ uz mi z toho hrabe ☹ 😀

megy obj.som si teh.bluzku tak potom je tvoja 😀 😀 😀

megynka
8. apr 2010

lusi dík 🙂 sa teším aká bude 🙂 a akej je farby?

lusinkaj
autor
8. apr 2010

tak akurat sa dohadujem s tou babou...tak je cierno sivo zlta...mne sa velmi paci kombinacia farieb a je taka presne pod zadok a na teh.brusko 🙂

megynka
8. apr 2010

tak to je super 😉 zasa mi vymazali fotku,asi nemajú čo robiť,hlavne že som v nejakej téme videla foto kde sú len dva psi a to akože je asi dobré 😀 ja so to tam zasa večer nahodím, som zvedavá ako dlho im to vydrží 😀 😠

silvia545
8. apr 2010

ahojte baby 😉
tak vy ste sa mi tu pekne rozkecali 🙂dnes som sa troska hrabala v zahradke 😉urobila som si kafe a uz nic nedelam 😉

lusi dakujeeeeem za riflicky 😉no uz jeden kusok tehu oblecenia mam 😀

megy ty sa nam nejako stale stracas 😀ale pristane ti tato foto 😀

lusinkaj
autor
8. apr 2010

tak ja lezim na gauci..ale stale ma nieco vyrusi tel.nabijam ho na stole tak musim stale vstat 😒 sakra 😒
no tak to tricko je obj.len musim poslat peniazky na ucet a ona hned posiela tricko...tak sa tesim 🙂

ja neviem co ten konik robi s tymi fotkami stale sa vymazu.....mne uz dlhsie nevymazali tak cakam kedy to spravia 😒

megynka
8. apr 2010

silvi ja už mám u lusi zajednanú tehu blúzku 🙂 budeme kočky ako lusi 😵

megynka
8. apr 2010

zajtra idem do centra na krv na HP, tak dúfam že už budú mať výsledky tej fragmentácie DNA spermií 🙂

lusinkaj
autor
8. apr 2010

tak peniazky som uz poslala za bluzku tak uz len pockat kedy dorazi a hned hodim foto 🙂

silvia545
8. apr 2010

baby zacina ma boliet hlava,,,este k tomu mam aj ms 😒
megy tak budes uz mat aj HP,,ja musim pockat do dalsej ms,,lebo nas sa teraz stahoval do novej ambulancie tak neordinoval 😉 drzkam palce aby vysledky boli okkkk 😉

megynka
8. apr 2010

silvi ja idem na HP normálne do ISCARE

silvia545
8. apr 2010

megy aj ja som bola v GF ale vo FC to nerobia tak si to musim dat urobit u svojho 😉 jeden mesiac budem pozadu 😒

kiara15
8. apr 2010

pekny vecer aspon som vas prisla pozdravit 😉

lusinkaj
autor
9. apr 2010

dobre ranko prajem 🙂
vcera tu uz nikto nezavital okrem kiari.... 😉 kiari ako sa mas?ty len vkuse pracujes?ako pokracujes?ivf kedy zacinas?

lusinkaj
autor
9. apr 2010

huhuhu kde ste??? 😀 tak aj idem na navstevu....neskor sa ohlasim az tak vecer 🙂

megynka
9. apr 2010

ahojte babule 😉
tak som dorazila z ISCARE,zobrali krvičku na HP a zasa sme sa pýtali na tie výsledky fragmentácie a zasa nič 😠 ešte ich neposlali z Bratislavy tak že možno zasa o týždeň 😀

silvi ja ťa počkám, ja sa zas až tak na to ivf neponáhľam 😉