icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
17. apr 2010

silvi presne tak mne kazal dr.z octom vyumyvat aby tam nebola este nahodou nejaka pliaga 😀 😀 teraz uz nebudem ale zajtra som sama doma manzel pracuje poobede tak sa do nej pustim.....a bude mat po ...... 😀 😀 😀
aj ja rozmyslam ze manzel je v praci,tak pojdem na navstevu ku kmotre....a potom pride pre mna z prace muzik...

lusinkaj
autor
17. apr 2010

tak ja odchadzam baby 🙂 oblecena som a mozem vyrazit....len budem trpnut aby nahodou.... 😀 ale hadam nieeeee 😀
vecer sa ozvem 🙂 krasny den vam prajem 🙂

kiara15
17. apr 2010

pekny vikend vsetkym uz som domka z prace unavena ako hov.... 😀 ale je konecne pekny slnecny den 😉
silvy neboj im sa to inak zrata hadam 😉

megy kde si??

marti zacnes sa hybat ty a postupne aj my 😉

soni1
17. apr 2010

Ahojte, včera som mala taký priesvitný hlien, dnes som si kúpila ovu testy a obe čiarky sa mi zdajú byť rovnako silné. Ako dlho prebieha vlastne ovulácia, alebo kedy by sme ju teda mohli stihnúť? Ďakujem

silvia545
17. apr 2010

lusi ja stale umyvam chladnicku s octom 😉 ak tam nieco bolo tak je to uz asi na ocot odolne 😀 tak sa pekne zabav,,pokecaj,,uzi si den 🙂

kiari aj tebe pekny vikend 🙂 takze nic nerobit,,nohy vylozit a vegetit 😀

megy 😖 snazilkujeme 😀

soni1 ahoj,,ovulacia zacina na 13 den od zaciatku menzesu,,ale kazda to moze mat inaj ,,jedna na 10 den ,,druha na 11 den,,podla toho kolko dnovy mas cyklus 😉 ovulacia by mala trvat tusim tyzden 😉

megynka
17. apr 2010

čaute kočky 😉 ja som bola v ZA, mala som skúšku z geografie Slovenska,som si trošku potrápila závity 😀 a keď som dorazila domov tak som ľahla a spala a teraz som akási oťapená ako mucha na slnku, nič sa mi nechce 😀 😉

megynka
17. apr 2010

lusi máš peknú fotku 😉
baby všetkým želám pekný víkend,keď sa preberiem tak zasa napíšem, som ako po narkóze 😀

silvia545
17. apr 2010

megy tak nech ti skuska dopadne co najlepsie 🙂 a nieze sa preberies za tyzden 😀

megynka
17. apr 2010

som ako tak v pohode, som sa zobudila 😀 asi zasa jarná únava 😀

megynka
17. apr 2010

som vám zabudla napísať, minulý rok v lete pár dní na pouličnej lampe u mojich rodičov, oni ju majú priamo v záhradke, strávil bocian a včera sa tam vrátil, je to samička lebo mama mi volala, že dnes zniesla vajíčko a keďže tam nemala postavené hniezdo, spadlo jej dole do záhradky ☹ chúďa ani ona nevie ako založiť rodinku, je mi jej hrozne ľúto 😢

silvia545
18. apr 2010

dobre ranko a prijemnu nedelu vam prajem 😉
vcera som bola na pohotovosti,,kvoli tym mojim prehankam 😉 dali mi smectu 😀 tej uz mam dost 😀 mam prisnu dietu,,ked to do utorka neprejde tak k nasmu obvodnemu 😉 dali mi plan diety na 3 dni,,dnes len 2 az 3 suchare,mineralka,cierny caj,,,zajtra 2 az 3 uvarene zemiaky na obed a nic viac,,v utorok si mam uvarit polievku a do nej len nastruhanu zeleninu a zas nic viac,,hladna som jak vlk,,vcera som zjedla 1 rozok a 2 banany,,este mi dali nejaku injekciu aj som sa zabudla opytat na co vlastne je 😉 takze dobra dieta,,a to si predstavte ze dnes idem robit rezne 😀 no ja neviem ako odolam 😖

lusi a ty si sa zabudla u kmotry 😀

megy u nas je taka povera,ze ked bocian pristane u niekoho tak v tom dome pribudne prirastok do rodiny 🙂 pred 2 rokmi na nasej ulici pristal parik bocianov,,teda boli 2 pari,,kazdy pristal u druheho a v tych domoch sa do roka narodili babatka 🙂 tak teda sa pekne priprav,,lebo toto tvoje ivf bude uz posledne a USPESNE,,prajem ti to z celeho srdca 😵

kiari,,marti,,krasnu nedelu vam zelam 🙂

megynka
18. apr 2010

krásnu nedeľu 🙂

silvi či ste to vy s lusi pojedli? tak teda to máš riadnu dietu 😒 silvi tak toho bociana pošlem aj k vám 🙂

silvia545
18. apr 2010

megy ja neviem co sa nam porobilo ☹ to je uz hroza 😠 dufam ze to konecne prejde a uz sa to nikdy ale nikdy nevrati 😉 zaludok mam celkom stiahnuty co som hladna,,kila pojdu dolu,,ale ked to zmizne tak potom zjem aj chladnicku 😀 megy diky,,ale toho bociana mi posli v baliku,,aby sa poceste znahodou niekde nezatulal 😀 😀 😀

megynka
18. apr 2010

silvi dobre a potom ho posunieme kiare a martuli 😉 no ja dúfam, že vám to už prejde, veď takto dlho, tiež ti mohli dať na tej pohotovosti nejaké lieky, ale to je klasika,injekcia, to dávajú na pohotovosti vždy a že smecta 😀 cha ja tiež keď som mala zápal mechúra tak mi síce lekárka predpísala antibiotiká ale že ešte aj urinal, not en si môžem v lekárni kúpiť kedy sa mi zachce, a to sa tí lekári tvária akože čo vzácne ti predpísali a odporučili 😀 😀 😀

silvia545
18. apr 2010

megy no ved,,jasne som im povedala,ze smectu som si davala a nic 😖 a ony ti ju daju znovu 😠 uz ani na tu pohotovost sa clovek nemoze spolahnut ☹ a co dnes dobreho varis 🙂 ja sice varim ale jest to nebudem 😀

lusinkaj
autor
18. apr 2010

Baby ja len tak na rychlo aby ste vedeli ze sme v poriadku...vcera som prisla velmi neskoro domov,opekali sme bolo super... 🙂
ale dnes idem zase 😀 pridem az vecer 😀 ale to sa uz ozvem vecer .....tak peknu slnecnu nedelu 🙂 😀

megynka
18. apr 2010

lusi peknú zábavu 😉

silvi ja dnes nevarím, včera svokra poslala obed, španielske vtáčky, my sme si len polievočku slepačiu uvarili a máme vybavené, joj to je život 🙂

silvia545
18. apr 2010

megy tak mas veget 😉 pekne si oddychni,,ja uz uvarene,,ale take chutky mam,,ze az 😎 dnes mam preistotu ja koncert v bruchu od hladu 😀 ale nemozem ani kusok,,musim vydrzat 🤐

lusi tebe sa to nejako zapacilo 😀 prijemnu zabavu 😵

martineluska
18. apr 2010

ahojte baby dobru chut k obedu vam prajem 🙂 mi budeme až o jednej papat 😉 budeme mat pečene stehienka a opekane zemiaky zeleninový šalatik a pravdaže slepačiu polievočku 😝

silvia545
18. apr 2010

ahoj marti,,aj tebe dobru chut 🙂 vyborny obedíííík 😉 baby vy mi take chutky robite,,ze ja neviem ci nepojdem aspon kusocek rezna si dat 😀 😀 😀 hotove peklo prezivam 😢

megynka
18. apr 2010

marti, dobrý obedík, zajtra by sa mi hodil do práce, mala som byť doma, ale musím do práce tak si voľno posuniem na iný deň 😉

silvi, nie že okoštuješ tie rezne 😀

silvia545
18. apr 2010

megy jaaaaaj ja som strasne hladna 😲 a ta muzika v bruchu 😀 rozmyslam ze si asi taky kusok dam s chlebom,,ved len tie suchare som jedla a to mi moc neberie 😖 caju som vypila uz 2L,,ale ked budem potom moct jest,,tak chladnicka bude mat po chlebe 😀 😀 😀

martineluska
18. apr 2010

silvi mas ip 😉

lusinkaj
autor
18. apr 2010

Ahojte,no ako zienky moje? 🙂 co ste dnes robili?ako ste stravili nedelu? 🙂

martineluska
18. apr 2010

lusi maš ip 😉 ja dnes celi den nerobým nič 😀

lusinkaj
autor