Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
tak ja odchadzam baby 🙂 oblecena som a mozem vyrazit....len budem trpnut aby nahodou.... 😀 ale hadam nieeeee 😀
vecer sa ozvem 🙂 krasny den vam prajem 🙂
pekny vikend vsetkym uz som domka z prace unavena ako hov.... 😀 ale je konecne pekny slnecny den 😉
silvy neboj im sa to inak zrata hadam 😉
megy kde si??
marti zacnes sa hybat ty a postupne aj my 😉
Ahojte, včera som mala taký priesvitný hlien, dnes som si kúpila ovu testy a obe čiarky sa mi zdajú byť rovnako silné. Ako dlho prebieha vlastne ovulácia, alebo kedy by sme ju teda mohli stihnúť? Ďakujem
lusi ja stale umyvam chladnicku s octom 😉 ak tam nieco bolo tak je to uz asi na ocot odolne 😀 tak sa pekne zabav,,pokecaj,,uzi si den 🙂
kiari aj tebe pekny vikend 🙂 takze nic nerobit,,nohy vylozit a vegetit 😀
megy 😖 snazilkujeme 😀
soni1 ahoj,,ovulacia zacina na 13 den od zaciatku menzesu,,ale kazda to moze mat inaj ,,jedna na 10 den ,,druha na 11 den,,podla toho kolko dnovy mas cyklus 😉 ovulacia by mala trvat tusim tyzden 😉
čaute kočky 😉 ja som bola v ZA, mala som skúšku z geografie Slovenska,som si trošku potrápila závity 😀 a keď som dorazila domov tak som ľahla a spala a teraz som akási oťapená ako mucha na slnku, nič sa mi nechce 😀 😉
lusi máš peknú fotku 😉
baby všetkým želám pekný víkend,keď sa preberiem tak zasa napíšem, som ako po narkóze 😀
megy tak nech ti skuska dopadne co najlepsie 🙂 a nieze sa preberies za tyzden 😀
som ako tak v pohode, som sa zobudila 😀 asi zasa jarná únava 😀
som vám zabudla napísať, minulý rok v lete pár dní na pouličnej lampe u mojich rodičov, oni ju majú priamo v záhradke, strávil bocian a včera sa tam vrátil, je to samička lebo mama mi volala, že dnes zniesla vajíčko a keďže tam nemala postavené hniezdo, spadlo jej dole do záhradky ☹ chúďa ani ona nevie ako založiť rodinku, je mi jej hrozne ľúto 😢
dobre ranko a prijemnu nedelu vam prajem 😉
vcera som bola na pohotovosti,,kvoli tym mojim prehankam 😉 dali mi smectu 😀 tej uz mam dost 😀 mam prisnu dietu,,ked to do utorka neprejde tak k nasmu obvodnemu 😉 dali mi plan diety na 3 dni,,dnes len 2 az 3 suchare,mineralka,cierny caj,,,zajtra 2 az 3 uvarene zemiaky na obed a nic viac,,v utorok si mam uvarit polievku a do nej len nastruhanu zeleninu a zas nic viac,,hladna som jak vlk,,vcera som zjedla 1 rozok a 2 banany,,este mi dali nejaku injekciu aj som sa zabudla opytat na co vlastne je 😉 takze dobra dieta,,a to si predstavte ze dnes idem robit rezne 😀 no ja neviem ako odolam 😖
lusi a ty si sa zabudla u kmotry 😀
megy u nas je taka povera,ze ked bocian pristane u niekoho tak v tom dome pribudne prirastok do rodiny 🙂 pred 2 rokmi na nasej ulici pristal parik bocianov,,teda boli 2 pari,,kazdy pristal u druheho a v tych domoch sa do roka narodili babatka 🙂 tak teda sa pekne priprav,,lebo toto tvoje ivf bude uz posledne a USPESNE,,prajem ti to z celeho srdca 😵
kiari,,marti,,krasnu nedelu vam zelam 🙂
krásnu nedeľu 🙂
silvi či ste to vy s lusi pojedli? tak teda to máš riadnu dietu 😒 silvi tak toho bociana pošlem aj k vám 🙂
megy ja neviem co sa nam porobilo ☹ to je uz hroza 😠 dufam ze to konecne prejde a uz sa to nikdy ale nikdy nevrati 😉 zaludok mam celkom stiahnuty co som hladna,,kila pojdu dolu,,ale ked to zmizne tak potom zjem aj chladnicku 😀 megy diky,,ale toho bociana mi posli v baliku,,aby sa poceste znahodou niekde nezatulal 😀 😀 😀
silvi dobre a potom ho posunieme kiare a martuli 😉 no ja dúfam, že vám to už prejde, veď takto dlho, tiež ti mohli dať na tej pohotovosti nejaké lieky, ale to je klasika,injekcia, to dávajú na pohotovosti vždy a že smecta 😀 cha ja tiež keď som mala zápal mechúra tak mi síce lekárka predpísala antibiotiká ale že ešte aj urinal, not en si môžem v lekárni kúpiť kedy sa mi zachce, a to sa tí lekári tvária akože čo vzácne ti predpísali a odporučili 😀 😀 😀
megy no ved,,jasne som im povedala,ze smectu som si davala a nic 😖 a ony ti ju daju znovu 😠 uz ani na tu pohotovost sa clovek nemoze spolahnut ☹ a co dnes dobreho varis 🙂 ja sice varim ale jest to nebudem 😀
Baby ja len tak na rychlo aby ste vedeli ze sme v poriadku...vcera som prisla velmi neskoro domov,opekali sme bolo super... 🙂
ale dnes idem zase 😀 pridem az vecer 😀 ale to sa uz ozvem vecer .....tak peknu slnecnu nedelu 🙂 😀
lusi peknú zábavu 😉
silvi ja dnes nevarím, včera svokra poslala obed, španielske vtáčky, my sme si len polievočku slepačiu uvarili a máme vybavené, joj to je život 🙂
megy tak mas veget 😉 pekne si oddychni,,ja uz uvarene,,ale take chutky mam,,ze az 😎 dnes mam preistotu ja koncert v bruchu od hladu 😀 ale nemozem ani kusok,,musim vydrzat 🤐
lusi tebe sa to nejako zapacilo 😀 prijemnu zabavu 😵
ahojte baby dobru chut k obedu vam prajem 🙂 mi budeme až o jednej papat 😉 budeme mat pečene stehienka a opekane zemiaky zeleninový šalatik a pravdaže slepačiu polievočku 😝
ahoj marti,,aj tebe dobru chut 🙂 vyborny obedíííík 😉 baby vy mi take chutky robite,,ze ja neviem ci nepojdem aspon kusocek rezna si dat 😀 😀 😀 hotove peklo prezivam 😢
marti, dobrý obedík, zajtra by sa mi hodil do práce, mala som byť doma, ale musím do práce tak si voľno posuniem na iný deň 😉
silvi, nie že okoštuješ tie rezne 😀
megy jaaaaaj ja som strasne hladna 😲 a ta muzika v bruchu 😀 rozmyslam ze si asi taky kusok dam s chlebom,,ved len tie suchare som jedla a to mi moc neberie 😖 caju som vypila uz 2L,,ale ked budem potom moct jest,,tak chladnicka bude mat po chlebe 😀 😀 😀
silvi mas ip 😉
Ahojte,no ako zienky moje? 🙂 co ste dnes robili?ako ste stravili nedelu? 🙂
lusi maš ip 😉 ja dnes celi den nerobým nič 😀
marti odpisane...a uz vykonane 🙂 😀
už ta mám 😀
v piatok si idem pre inekcie 😅
super marti....a ake budes mat?
asi gonal ,merional a cetrotide 🙂 utrogestan a bude aj kontrola spermošov 😅

silvi presne tak mne kazal dr.z octom vyumyvat aby tam nebola este nahodou nejaka pliaga 😀 😀 teraz uz nebudem ale zajtra som sama doma manzel pracuje poobede tak sa do nej pustim.....a bude mat po ...... 😀 😀 😀
aj ja rozmyslam ze manzel je v praci,tak pojdem na navstevu ku kmotre....a potom pride pre mna z prace muzik...