icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
18. apr 2010

marti super tak budeš prvá po lusi tehuľka 😉

lusi a ty sa ako máš? 😉

lusinkaj
autor
18. apr 2010

megy dobre sa mam...taky dobry pocit ked ta hnacka ustupila 😀 😀 a ty ako?
marti super......tak tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt aby si zacala uspesne stimulku 🙂

martineluska
18. apr 2010

bojim bojim baby aby to nedopadlo jak minule 😝 musím byt optimistka 😅

megynka
18. apr 2010

tak to je super 🙂 ja tak normálka, nedeľa, nič nerobenie, boli sme len na cvičáku so psom 🙂 a zajtra zasa do práce 🙄

megynka
18. apr 2010

marti musíš myslieť pozitívne a my všetky ti budeme hrozne moc držať palce 😉 🙂

martineluska
18. apr 2010

ale verííííím si baby 😀

lusinkaj
autor
18. apr 2010

mne terba ist pozbierat saty z balkona a zajtra pozehlit ale sa mi nechce..... 😝 ale idem,potom sup k telke na lets dance 😀
zajtra ma caka kopa zehlenia a chcem prat postele a prezliest tak dufam,ze bude pekne aby sa hned vyusilo 🙂

marti ver,ver a ver.....a mysli len pozitivne....ja som to mala od zaciatku ivf a pozri dve...jaaaaaaaaj este stale si to neviem predstavit 😀 😀

lusinkaj
autor
18. apr 2010

a potom pekne krasne nasleduje silvi,megy a kiara 🙂 juuuuuuuuuuuj tak tu bude dvojiciek mamiciek 🙂 😀 😀

martineluska
18. apr 2010

ešte mam tak dva týždne kým začnem stimulku takže pohoda 😎

megynka
18. apr 2010

joj lusi ale nám dopraješ 🙂 ale to je dobre, ja by som brala dvojičky, len aby som to vynosila 🙂

lusinkaj
autor
18. apr 2010

jasne doprajem vam vsetkym...nechcem tu byt sama co bude mat dvojicky 😉
tak pradlo je v kosi a moze cakat na zehlenie.... 😀

martineluska
18. apr 2010

ja by som brala aj dvojičky len nech už niečo mááááme 🙂 🙂

kiara15
18. apr 2010

pekny vecer ja len tak naskok lebo mi ide let dens

som rada ze lusi je uz lepsie a ty silvy si musela ist az na pohotovost ale super aspon ti to rychlejsie prejde 😉 😉

marti super ze za 2tyzdene??joj ale sa tesim budem moooc ale moooc na teba myslet 😉

megy ty pekne na prechadzke ja som bola tiez segre som zobrala deti a isla sa snimi prejst 😉

lusinkaj
autor
18. apr 2010

co citam silvi isla na pohotovost?preco?kvoli hnacke?

kiari ako vikendujes?
ja pozeram lets dance 🙂

kiara15
18. apr 2010

lusi ahoj ano este vcera?aspon som to citala a kvoli hnacke asi jej to neprechadzalo 😉
strasne ma bavy lets dance 🙂

lusinkaj
autor
18. apr 2010

jaj lebo ja som necitala vcera lebo som bola prec.....juuuj taze ju to tiez tak dlho trapilo.....a ako dopadla?
aj ja mam rada lets dance len tie reklamy ma stvu 😒

silvia545
19. apr 2010

dobre ranko vam prajem 😉
marti uz je to tam 😉 a neboj budeme ti drzat vsetky prsty co mame,,mas u nas velku podporu 😉 nemysli na nic zleho,,musis verit a tentokrat sa to podari aty si uz konecne budes vychutnavat tehulkovanie 😉 velmi ti to zelam a kazdej z nas,,ved uz sme sa natrapili dost 😉 tak uz by sa mohol ten hore nad nami zlutovat 🙂

idem na postu vyplatit seky,,moc sa mi nechce je zamracene,,zas prsalo 😠

lusinkaj
autor
19. apr 2010

ahojte,aj u nas je skarede uprsane pocasie...dnes som doma nikam nejdem...dnes odychujem 🙂
prezliekla som postele,dala som prat a neviem ci este budem neico robit.... 🙂

megynka
19. apr 2010

ahojte 😉 baby u nás je krásne, svieti slniečko 🙂

lusi ty zasa budeš makať, ak si doma sa nezastavíš 🙂 usilovná ako včielka 😉

silvi šeky vyplatené? 😀 ach aj ja som už poplatila, tak do výplaty chvíľu zasa pokoj, dnes ideme objednať vešiakovú stenu a zrkadlo do chodby 🙂

lusinkaj
autor
19. apr 2010

megy nie...vobec to tak nieje,nepratam uz tak ako ked som bola tehu...este som nic neurobila...okrem zapnutia pracky...
moj stav mi to nedovoluje sa zadychcim a ked sa namaham ma boli brucho.....taze vsetko len s mierou robim 🙂

silvia545
19. apr 2010

megy seky vyplatene 😉 na postu chodim kazdy tyzden,,lebo ono to chodi postupne 😉 tak vesiakova stena 😵 len aby sa megynke zapacila,,lebo hned je ponej 😀

lusi u nas uz slniecko vykuklo 😅 prala som,,tak som pradlo povesala von,,dufam ze nebude nikto palit 😀 este raz som hodila do pracky,,nejako sa mi chce straaaaasne spat 😔 tak asi zalahnem na chvilku,kym pracka doperie 😉

lusinkaj
autor
19. apr 2010

silvi seky ani nespominaj...ja vyplatim naraz a mam pokoj a potom len cakame do dalsej vyplaty strasne s tymi peniazmi 😒
tak ja som uz vyvesala poslednu varku....som zvedava kedy do vyschne na balkone lebo tak prsi ako keby z krhly liali.....este ze mame zaskleneny balkon....trosku som si podriemala...ale som taka otapena este 😀
caka ma riad,saty na zehlenie.....a trosku som chcela prebehnut s metlou a handrou...nepridete niekto?? 😀 😕

silvia545
19. apr 2010

lusi to mas dobre,,ked ti chodia naraz,,nam kazdy tyzden pride nieco ine platit 😠 ja som si tiez pospala,,aj pracka davno doprala a ja som chrnela,,az prisla dcera z praxe a ma zobudila,,ze pracka mi tam blika 😀
lusi tak ten riad to ti umyjem,,zehlit to nemusííím 😀 a ked sa len prebehnut s metlou,,tak to sa prebehnem 😀

lusinkaj
autor
19. apr 2010

silvi dakujem zlata si....to co ty by si urobila som urobila...ale to zehlenie nemam rada ani ja taze tam caka na teba 😀 😀

megynka
19. apr 2010

baby aj ja mám zas kôpku na žehlenie, sa k tomu prinútim až keď to zapadne prachom 😀

megynka
19. apr 2010

lusi ale takú peknú fotku ti vymazali, to je už trápne od nich 😠

lusinkaj
autor
19. apr 2010

megy tentokrat som ju zmazala ja sa mi nepaci 😀 stara je... 😀
juj tak aj som mala na plane dens zehlit,ale silvi neprisla...tak ostalo to tam 😀 asi pockam kym vyschne postelne pradlo a vyzehlim to spolu tak o tyzden 😀

megynka
19. apr 2010

aha, ale veď bola pekná 🙂 a ja som sa už rozčuľovala,že čo zasa robia s tými fotkami 😀 si ma dostala 😀

silvia545
19. apr 2010

lusi neboj 😉 uz sa balim na cestu,,to pradlo ti ozehlíííím 😉 len si nesmiem zabudnut tabletky proti ... 😀 az by ma to chytilo znovu,,ale hadam tebe nieco ostalo 😀

lusinkaj
autor
19. apr 2010

silvi jaaaaj mozes kludne mam aj cier.uhlie,smectu....suchare 😀
ale ty mas este stale hnacku??? 😅

megy 😀 😀
baby ja dobieham co som zameskala,vkuse len jeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂