icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
19. apr 2010

lusi, to je fajn že zasa sa môžeš najesť, treba to dobehnúť 😉

silvi keď ožehlíš lusi tak dobehni ku mne 😀 😉

silvia545
19. apr 2010

lusi tak suchare mi uz idu hore krkom 😲 vcera som ich jedla cely den a dnes znovu,,este som si na obed uvarila 3 zemiaky ako mi kazali a jeden jogurt probio,,uz nic viac ☹ pijem len cierny caj a zas od neho chodim stale na wc 😀 teraz sa to pre istotu vymenilo 😀 ale chvala bohu to uz pomaly ustupuje 😉 dufam ze to nezakriknem,,taka som hladna ze asi od hladu sa pustim aj pc 😀

megy a co vesiakova stena 🙂

lusinkaj
autor
19. apr 2010

silvi verim ti...ja som tak bola tyzden bolo to strasne 😒 ale ty si bola u dr.na vyter?kedy budu vysledky?
baby ved ja uz funiiiiiiiiiiiiiim,fuj uz nechcem 😉

kiara15
19. apr 2010

pekny vecer babule 🙂

tak Silvy asi si mala pravdu volako aj mna dnes prehana asi som to od vas dostala 😀 😀 len mi v bruchu zgrula 😒

lusinkaj
autor
19. apr 2010

kiara ani nevrav take.....zeby sme uz aj virusi prenasali cez konika??? 😀 😵

silvia545
19. apr 2010

ahooooj kiari,,ved ja som mala asi pravdu 😉 vsetko prezivame spolu,,podporujeme sa 😉 tak aj prehanky musime prezivat spolu 😀 jaaaj a o bruchu ani nehovor,,mne tam vyhravali muzikanti,,,a ked to namna prislo tak to bol poriadny koncert 😀

lusi vyter som nemala,,bola som v sobotu na pohotovosti,,na 3 dni mi dali dietu aked to neprejde tak mam ist obvodnemu 😉
dnes som si v lekarni vypytala nieco na creva,,povedala som jej co mi je a poradila mi NUTROLIN B,,ze su ludia s tym spokojny,,tak uvidime 🙂 vravela aj ze uz 3 tyzdne je nieco vo vzduchu aludia maju taketo problemy,,dufam ze uz to do konca zivota mat nebudem,,uz som sa nachodila dost 😀 a tebe ake antibiotika dali 😉

lusinkaj
autor
19. apr 2010

sivli ano aj ja beriem Nutrolin B plus to su probiotika....velmi dobre su obnovuju crevnu mikrofloru po hnacke alebo aj aj ked teraz beriem tie antib.su velmi dobre a mozu aj tehotne 🙂 😵

megynka
19. apr 2010

ahoj kiara 😉 už aj ty????????? 😨
baby ja sem kuknem až keď budete v poriadku 😀
silvi vešiakovú stenu sme objednali 😉

silvia545
19. apr 2010

lusi tak potom midobre poradila 😉 a antibiotika mas ake 😉

kiara15
19. apr 2010

baby veru ale teraz som si dala pomaranc a cakam co sa bude diat 😀

megy uz aj ja ale vies mohla som aj nieco zjest 😉 a aku vesiakovu si objednala???

silvia545
19. apr 2010

megy uz je neskoro,,uz sa to na teba nalepilo 😀 tak teraz len cakat 😀

kiari tak bud pripravena 😀 prichadza to necakane 😵

kiara15
19. apr 2010

silvy tiez si myslim ale hadam este dobehnem 😀 😀

lusinkaj
autor
19. apr 2010

silvi antib.mam Unasyn 🙂 a tie su velmi dobre povedala mi jedna sestricka ze su na rozne choroby a vyzera ze ta moja potvora je uz zazehnana 🙂 😀 idem este na kontrolny vyter tak som zvedava 🙂

lusinkaj
autor
19. apr 2010

Dobru nocku,pekne snicky 😔 🙂

martineluska
19. apr 2010

ahojte baby dufam že cez konika nie len hnačka sa prenáša ale aj tehu 😅 😀 budem potrebovat 😝 🙂 dobru noc 😉

megynka
20. apr 2010

dobré ránko 😉
kiara, len taký panel na stenu s vešiačikmi a veľké zrkadlo, skrinku sme kúpili pred tým, a hore je ešte polička, len takú obyčajnú aby dole nič netrčalo, čo by zachutilo našej labradorke 😀

silvia545
20. apr 2010

krasny den prajem 😉

lusi tak to je fajn ze zabrali 😉 uz sme sa nachodili dost 😀

marti jasne aj tehu aj hnacka sa prenasa 😀 ty budes zivy dokaz po lusi ,,budes tehu 😵 😵 😵

megy tak vasej labradorke je tusim jedno do coho sa pusti 😀

kiari este si vcera sportovala 😀

megynka
20. apr 2010

silvi 😀 😀 😀 , máš asi pravdu, dnes som jej nechala takú tvrdú kosť zo sušenej byvolej kože, tak dúfam že to jej bude stačiť 😀

lusinkaj
autor
20. apr 2010

ahojte,baby ako to tu vlastne nasleduje...ja som zacala 😀 viem ze nasleduje marti....a dalej ako? 😉
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt pre vas vsetkych.... 😉 😵

megynka
20. apr 2010

lusi a potom po matuľke ideme ja silvuška a kiara všetky pekne naraz 😉 🙂 a ďakujemeeeeee všetky 😉

megynka
20. apr 2010

teda po martuľke 😀 ani písať neviem 😠

silvia545
20. apr 2010

😀 lusi ano zacala si s tehu,,potom prehanky,,,dufam ze uz nic ta nechyti,,lebo ideme v tom s tebou 😀 dakujeme za virusiky 😵 dufam ze uz budu len taketo a nie ineeeee 😀

😀 megy no neviem neviem do kedy ju to bude bavit 😀

megynka
20. apr 2010

silvi ty škoďáčka, ti ju fakt požičiam 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
20. apr 2010

no to je pravda to co mam ja chytnete aj vy.... 😀 ale to znamena ze vsteko po mne taze aj tehu...budete po mne...aj dvojicky 😵

megynka
20. apr 2010

dobre lusi tak rýchlo sem aj prehánky aj dvojičky, beriem všetko 😀 😉

megynka
20. apr 2010

v piatok idem do centra na kontrolu po antibiotikách, tak hádam bude dobre 😉

lusinkaj
autor
20. apr 2010

megy jasne vsetko co ma chyti vam preposlem.... 🙂 😀
dala som si kavicku konecne po dlhom case 🙂

megynka
20. apr 2010

joj tak si ju vychutnaj, aj ja popíjam kávičku 🙂

lusinkaj
autor
20. apr 2010

uz som vypila,fajnota to je...lepsie ako sex 😀 😀
baby co dnes varite?

silvia545
20. apr 2010

😀 megy mozes,,beriem ju,,u nas by sa jej pacilo,,mala by velky vybeh,,mame dvor a za domom mame este miesta,az az 😵

lusi tak to sa uz veeeeeelmi tesim,,ze teraz chytnemu tehu od teba 😉 len ja som na tom teraz lepsie ako megy,,kiari a marti,,lebo ja som uz prehanky mala 😀 tak mna uz len caka tehu a dvojicky 🙂

viete co idem si aj ja dat kafe,,lebo som nepila,,a uz caju mam dost 😒