Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
megy dobre sa mam...taky dobry pocit ked ta hnacka ustupila 😀 😀 a ty ako?
marti super......tak tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt aby si zacala uspesne stimulku 🙂
bojim bojim baby aby to nedopadlo jak minule 😝 musím byt optimistka 😅
tak to je super 🙂 ja tak normálka, nedeľa, nič nerobenie, boli sme len na cvičáku so psom 🙂 a zajtra zasa do práce 🙄
marti musíš myslieť pozitívne a my všetky ti budeme hrozne moc držať palce 😉 🙂
ale verííííím si baby 😀
mne terba ist pozbierat saty z balkona a zajtra pozehlit ale sa mi nechce..... 😝 ale idem,potom sup k telke na lets dance 😀
zajtra ma caka kopa zehlenia a chcem prat postele a prezliest tak dufam,ze bude pekne aby sa hned vyusilo 🙂
marti ver,ver a ver.....a mysli len pozitivne....ja som to mala od zaciatku ivf a pozri dve...jaaaaaaaaj este stale si to neviem predstavit 😀 😀
a potom pekne krasne nasleduje silvi,megy a kiara 🙂 juuuuuuuuuuuj tak tu bude dvojiciek mamiciek 🙂 😀 😀
ešte mam tak dva týždne kým začnem stimulku takže pohoda 😎
joj lusi ale nám dopraješ 🙂 ale to je dobre, ja by som brala dvojičky, len aby som to vynosila 🙂
jasne doprajem vam vsetkym...nechcem tu byt sama co bude mat dvojicky 😉
tak pradlo je v kosi a moze cakat na zehlenie.... 😀
ja by som brala aj dvojičky len nech už niečo mááááme 🙂 🙂
pekny vecer ja len tak naskok lebo mi ide let dens
som rada ze lusi je uz lepsie a ty silvy si musela ist az na pohotovost ale super aspon ti to rychlejsie prejde 😉 😉
marti super ze za 2tyzdene??joj ale sa tesim budem moooc ale moooc na teba myslet 😉
megy ty pekne na prechadzke ja som bola tiez segre som zobrala deti a isla sa snimi prejst 😉
co citam silvi isla na pohotovost?preco?kvoli hnacke?
kiari ako vikendujes?
ja pozeram lets dance 🙂
lusi ahoj ano este vcera?aspon som to citala a kvoli hnacke asi jej to neprechadzalo 😉
strasne ma bavy lets dance 🙂
jaj lebo ja som necitala vcera lebo som bola prec.....juuuj taze ju to tiez tak dlho trapilo.....a ako dopadla?
aj ja mam rada lets dance len tie reklamy ma stvu 😒
dobre ranko vam prajem 😉
marti uz je to tam 😉 a neboj budeme ti drzat vsetky prsty co mame,,mas u nas velku podporu 😉 nemysli na nic zleho,,musis verit a tentokrat sa to podari aty si uz konecne budes vychutnavat tehulkovanie 😉 velmi ti to zelam a kazdej z nas,,ved uz sme sa natrapili dost 😉 tak uz by sa mohol ten hore nad nami zlutovat 🙂
idem na postu vyplatit seky,,moc sa mi nechce je zamracene,,zas prsalo 😠
ahojte,aj u nas je skarede uprsane pocasie...dnes som doma nikam nejdem...dnes odychujem 🙂
prezliekla som postele,dala som prat a neviem ci este budem neico robit.... 🙂
ahojte 😉 baby u nás je krásne, svieti slniečko 🙂
lusi ty zasa budeš makať, ak si doma sa nezastavíš 🙂 usilovná ako včielka 😉
silvi šeky vyplatené? 😀 ach aj ja som už poplatila, tak do výplaty chvíľu zasa pokoj, dnes ideme objednať vešiakovú stenu a zrkadlo do chodby 🙂
megy nie...vobec to tak nieje,nepratam uz tak ako ked som bola tehu...este som nic neurobila...okrem zapnutia pracky...
moj stav mi to nedovoluje sa zadychcim a ked sa namaham ma boli brucho.....taze vsetko len s mierou robim 🙂
megy seky vyplatene 😉 na postu chodim kazdy tyzden,,lebo ono to chodi postupne 😉 tak vesiakova stena 😵 len aby sa megynke zapacila,,lebo hned je ponej 😀
lusi u nas uz slniecko vykuklo 😅 prala som,,tak som pradlo povesala von,,dufam ze nebude nikto palit 😀 este raz som hodila do pracky,,nejako sa mi chce straaaaasne spat 😔 tak asi zalahnem na chvilku,kym pracka doperie 😉
silvi seky ani nespominaj...ja vyplatim naraz a mam pokoj a potom len cakame do dalsej vyplaty strasne s tymi peniazmi 😒
tak ja som uz vyvesala poslednu varku....som zvedava kedy do vyschne na balkone lebo tak prsi ako keby z krhly liali.....este ze mame zaskleneny balkon....trosku som si podriemala...ale som taka otapena este 😀
caka ma riad,saty na zehlenie.....a trosku som chcela prebehnut s metlou a handrou...nepridete niekto?? 😀 😕
lusi to mas dobre,,ked ti chodia naraz,,nam kazdy tyzden pride nieco ine platit 😠 ja som si tiez pospala,,aj pracka davno doprala a ja som chrnela,,az prisla dcera z praxe a ma zobudila,,ze pracka mi tam blika 😀
lusi tak ten riad to ti umyjem,,zehlit to nemusííím 😀 a ked sa len prebehnut s metlou,,tak to sa prebehnem 😀
silvi dakujem zlata si....to co ty by si urobila som urobila...ale to zehlenie nemam rada ani ja taze tam caka na teba 😀 😀
baby aj ja mám zas kôpku na žehlenie, sa k tomu prinútim až keď to zapadne prachom 😀
lusi ale takú peknú fotku ti vymazali, to je už trápne od nich 😠
megy tentokrat som ju zmazala ja sa mi nepaci 😀 stara je... 😀
juj tak aj som mala na plane dens zehlit,ale silvi neprisla...tak ostalo to tam 😀 asi pockam kym vyschne postelne pradlo a vyzehlim to spolu tak o tyzden 😀
aha, ale veď bola pekná 🙂 a ja som sa už rozčuľovala,že čo zasa robia s tými fotkami 😀 si ma dostala 😀
lusi neboj 😉 uz sa balim na cestu,,to pradlo ti ozehlíííím 😉 len si nesmiem zabudnut tabletky proti ... 😀 az by ma to chytilo znovu,,ale hadam tebe nieco ostalo 😀
silvi jaaaaj mozes kludne mam aj cier.uhlie,smectu....suchare 😀
ale ty mas este stale hnacku??? 😅
megy 😀 😀
baby ja dobieham co som zameskala,vkuse len jeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

marti super tak budeš prvá po lusi tehuľka 😉
lusi a ty sa ako máš? 😉