Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
silvi ano mas pravdu nech drzia aj oni dietu 😀 manzel ma este rezne od nedele ale ja uz nechcem tak som urobila sosov.privarok k tomu vyprazila klobasu a manzel si to dal s reznom 😀 🙂
ja by som si este aj dala kafe,ale len jednu mozem nechcem riskovat..... 😒
lusi uz aj ja rozmyslam zeby som si nieco trosku dala 😉 ale bojim bojim ☹ radsej neriskuj 😉 a kapucino mozes 🙂
silvi ale aj nechapem preco tak dlho mas hnacku,urcite tam mas nejaku bakteriu....nejdes na vyter?
tak mi sme si schrupli 1,5 juuuj az ma brucho boli to sa uz tak zle lezi...a bude este horsie 😒
lusi uz to pomaly ustupuje 😉 aked nie tak urcite pojdem k dr 😉 dnes som bola 3 krat a uz len tak trosicku,,tak hadam je to naustupe 😉 nejako sa zamracilo 😠 aj hrmííí,,dufam ze nepride nejaka burka 😒
tak uvidis ako bude...ale tiez dlhoooo to trva u teba....tak u nas zatial tak normalne uvidime ako bude vecer ale hlasi prsat aj zajtra jasne vtedy ked ma moj muz volno 😠
baby tak sedím pri poháriku červeného, drahý mi ulial 🙂 ja tak preventívne aby som tie prehánky nedostala 🙂
🙂 megy aj ja ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 daj si aj za mna.......
lusi dám si jeden aj za teba a potom pôjdem rovno do postele 😀
ooooooooo take mi ani nevrav,sakra....tak aj jedno kolo si dajte za mna... 😀 😀
tak dobre lusi 😀 😀 😀
megy beriem ta za slovo 😀
a co namna ste zabudli 😵 aj za mna si ulejte 😀 megy a nieze zaspis do roboty 😀
ahojte moje a na mna nik nemysli???Silvy veru sa to utlmilo vecer som uz radsej nic nepapala a rano som bola este 2krat a uz potom pokoj 😉
megy tak super vsak v jednoduchosti je krasa 😉
lusi veru ta nasledujeme ale to bude ina sranda keby sme vsetky cakali dvojicky 😀 😀
kiari no jasne ze budete vsteky mat dvojicky....som tak povedala a uz je zariadene 😀 🙂
aj tebe zmazali foto?uz fakt to prehanahaju na tom koniku...... 😒
silvi megy nejak zmizla,nie???uz je v posteli??? 😀 😵
😅 ahojte baby, lusi poslala si mi tehu vyrusiky? zatial som dostala len chrípku a nadchu 😅 ale nevadí posielaj dalej beriem všedko 😎
kde ste všedky? pekne ste mi zdrhly 🙄
marti tak mi sme mali so silvi hancky tak ty aspon nadchu..... 🙂 😀
🙂 ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 🙂
bereeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm 😀
lusi ani mi nehor len pozeram a fotto nikde a to preco mi ho vyma
zali??
kiari lebo ......nevyjadrujem sa lebo by som tu nadavala.... 😀
marti ber vsetko co vidis....
ahoj kiara, tak asi preto, nás mažú že nás tam nie je akože riadno vidno ale ja som už videla aj také foto, že tie baby na ňom vôbec neboli 😀 ja si tam dávam stále tú istú 😀 baby u nás ide riadna búrka, tak vypínam mašinu a hybaj do postele, všetkým sladké sníčky 😉
silvi myslím že som si dala aj za teba 😀
megy hej jasne burka....neklam,burka bude v posteli 😀
lusi 😀 😀 😀 😀 😀
megy diky za vysvetlenie ale naco to musi byt vydno???len si uzi tu burku 😀 😀 😀
lusi pa idem a radsej sa nerozculuj maly potrebuju klud 😉
kiari nerozculujem sa....ja som v pohode 😀 🙂
megy nesmej saaaaaa 😀
lusi má erotikuš myšlienky 😀
tak vies po takom poste ako mame...tak uvidis aj ty...co ta bude napadat az sa ti snivat o tom bude 😀
tak ja idem do postele sama,mnazel isiel na nocnu...dobru nocku 😔
😀 verím lusi dobru noc 😉 pa-pa

😀 lusi moja rec,,kafe je mnaaaaam 😵 dnes som nevarila ked mam este dnes dietu,,tak budu mat aj ony 😀