Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
megy dnes tu kompletku urcite vyuzijem 😀 prisla som zo zahrady a mam dost 😝 to je super megy ze potvorky budu muzickove 😵 predsa kazdy chce mat vlastne 😉
marti a ak ti lieky zostanu tak mysli namna 😉 zoberiem,,ved urcite nejake budeme mat rovnake 😵
ahojte tak zatial sme dopadly super spermijky sa zlepšily 😉 dokonca su lepšie ako sme čakaly 😎 takže urolog pomohol 🙂 teraz už len počkat na menzes mam kratky protokol gonal a merional a cetrotide ,utrogestan.
marti supeeer,,tesim sa stebou 😵 a kedy zacinas 😉 kolko si dala za lieky 😉
zatial 150 eur ale zatial to nieje všedko ešte taku 50tku si možem pripravyt 😅 a niekedy buduci tyžden by som mala dostat menzes ku koncu 🙂
marti, tak konečne sa ti to rozbehne, teším sa a držím palce 🙂
marti tak ty budes zachvilu tehu 😵 ani nevies ako sa tesim s tebou 😅 a doprajem ti aj dve naraz,,urcite by si ich brala 🙂 myslim si ze kazda z nas 😉 ja idem v utorok gyn,,na chlamydie a v maji mam prist este na zrazanlivost krvi,,uz len pockat na vysledky,,poslat ich do ferti a cakat na schvalenie 😉 das si aj tu novu metodu co maju,,a 50 este zaco budes platit 😉 jaaaaj marti tesim sa velmi a drzíííím ti moc moc vsetky prsty co mam 🙂 aj susedovych 😀
brala by som aj dve 😅 aj ked sa bojím 🙂 silvi ešte mi chyba utrogestan a aj mynule som platila dokopi okolo 190 eur za lieky tak aj teraz to bude podla mna tolko 🙂 silvi to spf či jak sa to vola si dáme, inak doktor bol v pohode len sa ho treba pítat a on ochotne odpovie na tvoje otazky.
marti aj ja by som sa bala,,ale radsej dve ako ani jedno 😉 ved ked pojdeme do fc,tak sa ho popytam este,,lebo ked sme tam boli,,tak mal toho dost,,stale mal telefonaty,, vysetrenia,,stale odbehoval a to sa nedalo pytat sa 😉 bolo nas tam ale 8 parov ,,,behal ako stihacka 😀 mne este zostal utrogestan,,tak ten este vyuzijem 😉
teraz bola pohoda 🙂 a mal aj čas
lusi je kde?
ahojte 🙂 spominate ma?
Lusi sa flaka,vyuzivam ze manzel ma volno a je teplo....tak teraz sme sa vratili z navstevy bolo super.... 🙂
lusi 😀 tak ty sa nam takto flakas 😅 ale preco nie,,treba to vyuzit,,ked je pekny cas,,nadychat sa cerstveho vzduchu 😉 poklebetit si s kamoskami 😀 tak len si to uzivajte aj s drobcekami 😵
krasny vikend zelam 🙂
baby kde ste sa vyparili 😉 vykuklo slniecko a uz sa flakate 😀 ja cakam navstevu,,boli sme v lidli,,v zahrade mam uz vsetko posadene,,este uhorky a plantu az neskor 😉 tak krasny zbytok dna vam prajem 🙂
ahojte
silvi ja mám na prd náladu tak sm radšej nepísala, ráno som vyrazila do školy ale zbytočne ani som tam nemusela ísť a keď sme dorazili domov tá sviňa štvornohá zasa strhla kus omietky v kuchyni, ja som si fakt myslela že ju zabijem, nervy mám z nej celý deň a to ešte manžel ide večer s kámošmi oslavovať a ja jak krava aby som sa starala o psa a on sa večer ožere a zajtra na obed si príde a pohoda, ide ma rozhodiť 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ahojte 😉
dnes sme zase boli prec,teraz sme boli na nakup,okupkali sa a vegetime... 😉
moje pekne dni sa skoncili...manzel zajtra uz ide do prace 5 dni vkuse robi ale potom zase vikend volny 😉
megy tak toto je uz privela,co ta vasa stvornoha 😀 robi,ja by som ju zabilaaaaaa 😠 a este manzel no toto,nikde by som ho nepustila a ked nech berie aj psa 😀 😀
lusi, išiel takto naposledy, on o tom síce ešte nevie, ale ja som sa už rozhodla,odteraz sa vždy s ním zbalíme aj ja aj pes a som zvedavá že dokedy ho to bude baviť 😀 😉
inak lusi, ty to máš tiež ťažké, byť doma sama celých 5 dní, nie je ti smutno? mne by bolo a hlavne večer
megy tak to uz naozaj musis mat poriadne nervy 😉 peniaze,,ktore budes teraz velmi potrebovat,,musis investovat do uplne ineho ☹ ja by som uz asi nervy nemala 😉 no a este muzik ] 😠 tak ako napisala lusi nech berie aj psa alebo nikam nepojde 😉 ja som rada ze mojho taketo zabavy nebavia 😉 my ked tak doma hlavne v lete opekame,,pride neter s krsniatkom mojim,,rodina z ciech ked k nam pridu na dovolenku 😉 on je taky domased aked niekam ide tak to vola aj mna 🙂
lusi tak si este uzi posledny volny dnik a pekny vecer prajem babulky moje 🙂
megy asi som to zle napisala...5 dni pracuje ale on chodi domov taze ja som s nim vecer...jedine ak ma dve nocne tak vtedy som sama...ale on tu pracuje,nikam necestuje to by som takie nechcela..... 😒 ja len tak to pisem,lebo ak pracuje tak nikde sa neda ist je unaveny a preto musim trcat 5 dni doma.....lebo ak ma volno sadneme do auta a ideme... 😉
no tak toto ja som mojmu zatrhla,ziadne take chodit niekam s kamosmi ta co si nic take...si zenaty budes doma pekne a vypit si mozes somnou 😀 😀 a neze este az na druhy den pride tak toto uz vobec... 😒
no lusi tak to je fajn ja som to tak pochopila, že chodí niekde na týždeň preč, no ten môj nie že by chodil stále takto, on tu u nás nikde nechodí, ale tak 3-4 krát do roka mu to vychádza že ide s kámošmi od nich pooslavovať a to potom prespí u rodičov, keď sme nemali psa som chodila s ním ale teraz ja čo som povinná sedieť doma?!, no veď on si to ešte zajtra schytá 😀 ale dnes som už fakt nemala sily ani nervy sa s ním hádať, ja som dnes totálne psychicky na dne 😢
pekný večer babenky 😉
tak to ti verim...aha taze ty sa musis obetovat kvoli psovi a ostat doma,co on bude pit,odreaguje sa....tak toto by u nas nepreslo moj by nikde neisiel a ked tak aj pes 😀 😠
dobré ránko 😉
tak ja som sa vyspala a už je lepšie, asi dnes budem makať, ja keď mám za sebou taký hnusný deň ako včera, tak na druhý deň sa idem pretrhnúť od roboty, sa mi tak chce a ten môj drahý si dne odskáče, to sa nebojte 😀 dúfam že donesie aspoň obed od svokry lebo ja variť nebudem,ak nedonesie pozýva do reštaurácie 😀
krásnu nedeľu všetkým 🙂
peknu nedelu prajem 😉
u nas svieti slniecko 🙂 varim uz v plnom nasadeni 😀 slepaciu polievku,,ryzu,,kuracie stehna na mede a korení,,uhorkovy salat 😵
megy 😀 pomaly s robotou,,nieze sa to muzickovi zapaci ak cely byt vyupratujes a bude to robit castejsie 😀
silvi, tak to by som mu neradila, on dobre vie že som naštvaná, už volal a ja len ahoj a ahoj, takže si dám nejaký suprový obed v reštaurácii aj s dezertom nech ma roztrhne, povedal že pozýva na obed, on dobre vie že by som mu nenavarila 😀
megy 😀 ja namiesto suprovy som citala surovy obed 😀 len si objednaj a co najdrahsi 😉 aby to tak skoro nezopakoval 😀
Krasnu nedelu prajem 😉
manzelik v praci,tak som zasadla za pc....no ja idem este len ranajkovat...a potom sup varit dnes len parad.poliv. a segedinsky gulas s knedlou mnaaaaam,uz strasnu chut som nato mala... 😉 🙂
no tak ja dnes musim sa pustit do toho zehlenia,zle sa nato pozera...kedze silvi neprisla 😀
ale ja z tej kopy spravim kopku na zehlenie 🙂 😀
lusi aj ty máš ešte to prádlo na žehlenie? ver alebo never ja som sa toho ešte tiež nechytila 😀 normálne by som to dnes dala ožehliť manželovi, len ako by to vyzeralo 😀 ale skúsiť by som to mohla 😀
megy no veru tam mi to strasi pri skrini v spalni...ale stale okolo toho idem a si vravim,dnes to pozehlim...zase nic a tak uz tyzden 😀 ale dnes uz fakt.....lebo zase mam spinave pradlo,taze zase mi treba prat.... 😀 a to sme dvaja a ked styria??? 😝

ahojte 😉
kiari, krásny výlet želám 🙂
silvi, veď si sa mal dať na celom tele vymasírovať keď už bol rozbehnutý, veď taká kompletka nie je na zahodenie 😅 😉
stena je opravená, som zvedavá, koľko bude sekať teraz dobrotu 😀 opica ušatá 😀
som prišla z centra, dúfam že kontrolné stery dopadnú už dobre a na výsledky fragmentácie nám docent povedal že určite použijeme manželove spermie, ja som už tiež bola rozhodnutá že nie darcovské, lebo adoptované diaťa mať budeme a chceme predsa aj naše, takže žiadne darcovia 😉 🙂
a baby myslite hlavne pozitívne, ono to fakt funguje 🙂 a marti ozvi sa čo za lieky si dostala a aký protokol 🙂