icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
23. apr 2010

ahojte 😉
kiari, krásny výlet želám 🙂

silvi, veď si sa mal dať na celom tele vymasírovať keď už bol rozbehnutý, veď taká kompletka nie je na zahodenie 😅 😉
stena je opravená, som zvedavá, koľko bude sekať teraz dobrotu 😀 opica ušatá 😀

som prišla z centra, dúfam že kontrolné stery dopadnú už dobre a na výsledky fragmentácie nám docent povedal že určite použijeme manželove spermie, ja som už tiež bola rozhodnutá že nie darcovské, lebo adoptované diaťa mať budeme a chceme predsa aj naše, takže žiadne darcovia 😉 🙂

a baby myslite hlavne pozitívne, ono to fakt funguje 🙂 a marti ozvi sa čo za lieky si dostala a aký protokol 🙂

silvia545
23. apr 2010

megy dnes tu kompletku urcite vyuzijem 😀 prisla som zo zahrady a mam dost 😝 to je super megy ze potvorky budu muzickove 😵 predsa kazdy chce mat vlastne 😉

marti a ak ti lieky zostanu tak mysli namna 😉 zoberiem,,ved urcite nejake budeme mat rovnake 😵

martineluska
23. apr 2010

ahojte tak zatial sme dopadly super spermijky sa zlepšily 😉 dokonca su lepšie ako sme čakaly 😎 takže urolog pomohol 🙂 teraz už len počkat na menzes mam kratky protokol gonal a merional a cetrotide ,utrogestan.

silvia545
23. apr 2010

marti supeeer,,tesim sa stebou 😵 a kedy zacinas 😉 kolko si dala za lieky 😉

martineluska
23. apr 2010

zatial 150 eur ale zatial to nieje všedko ešte taku 50tku si možem pripravyt 😅 a niekedy buduci tyžden by som mala dostat menzes ku koncu 🙂

megynka
23. apr 2010

marti, tak konečne sa ti to rozbehne, teším sa a držím palce 🙂

silvia545
23. apr 2010

marti tak ty budes zachvilu tehu 😵 ani nevies ako sa tesim s tebou 😅 a doprajem ti aj dve naraz,,urcite by si ich brala 🙂 myslim si ze kazda z nas 😉 ja idem v utorok gyn,,na chlamydie a v maji mam prist este na zrazanlivost krvi,,uz len pockat na vysledky,,poslat ich do ferti a cakat na schvalenie 😉 das si aj tu novu metodu co maju,,a 50 este zaco budes platit 😉 jaaaaj marti tesim sa velmi a drzíííím ti moc moc vsetky prsty co mam 🙂 aj susedovych 😀

martineluska
23. apr 2010

brala by som aj dve 😅 aj ked sa bojím 🙂 silvi ešte mi chyba utrogestan a aj mynule som platila dokopi okolo 190 eur za lieky tak aj teraz to bude podla mna tolko 🙂 silvi to spf či jak sa to vola si dáme, inak doktor bol v pohode len sa ho treba pítat a on ochotne odpovie na tvoje otazky.

silvia545
23. apr 2010

marti aj ja by som sa bala,,ale radsej dve ako ani jedno 😉 ved ked pojdeme do fc,tak sa ho popytam este,,lebo ked sme tam boli,,tak mal toho dost,,stale mal telefonaty,, vysetrenia,,stale odbehoval a to sa nedalo pytat sa 😉 bolo nas tam ale 8 parov ,,,behal ako stihacka 😀 mne este zostal utrogestan,,tak ten este vyuzijem 😉

martineluska
23. apr 2010

teraz bola pohoda 🙂 a mal aj čas

martineluska
23. apr 2010

lusi je kde?

lusinkaj
autor
23. apr 2010

ahojte 🙂 spominate ma?
Lusi sa flaka,vyuzivam ze manzel ma volno a je teplo....tak teraz sme sa vratili z navstevy bolo super.... 🙂

silvia545
23. apr 2010

lusi 😀 tak ty sa nam takto flakas 😅 ale preco nie,,treba to vyuzit,,ked je pekny cas,,nadychat sa cerstveho vzduchu 😉 poklebetit si s kamoskami 😀 tak len si to uzivajte aj s drobcekami 😵

silvia545
24. apr 2010

krasny vikend zelam 🙂
baby kde ste sa vyparili 😉 vykuklo slniecko a uz sa flakate 😀 ja cakam navstevu,,boli sme v lidli,,v zahrade mam uz vsetko posadene,,este uhorky a plantu az neskor 😉 tak krasny zbytok dna vam prajem 🙂

megynka
24. apr 2010

ahojte
silvi ja mám na prd náladu tak sm radšej nepísala, ráno som vyrazila do školy ale zbytočne ani som tam nemusela ísť a keď sme dorazili domov tá sviňa štvornohá zasa strhla kus omietky v kuchyni, ja som si fakt myslela že ju zabijem, nervy mám z nej celý deň a to ešte manžel ide večer s kámošmi oslavovať a ja jak krava aby som sa starala o psa a on sa večer ožere a zajtra na obed si príde a pohoda, ide ma rozhodiť 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

lusinkaj
autor
24. apr 2010

ahojte 😉
dnes sme zase boli prec,teraz sme boli na nakup,okupkali sa a vegetime... 😉
moje pekne dni sa skoncili...manzel zajtra uz ide do prace 5 dni vkuse robi ale potom zase vikend volny 😉

megy tak toto je uz privela,co ta vasa stvornoha 😀 robi,ja by som ju zabilaaaaaa 😠 a este manzel no toto,nikde by som ho nepustila a ked nech berie aj psa 😀 😀

megynka
24. apr 2010

lusi, išiel takto naposledy, on o tom síce ešte nevie, ale ja som sa už rozhodla,odteraz sa vždy s ním zbalíme aj ja aj pes a som zvedavá že dokedy ho to bude baviť 😀 😉

megynka
24. apr 2010

inak lusi, ty to máš tiež ťažké, byť doma sama celých 5 dní, nie je ti smutno? mne by bolo a hlavne večer

silvia545
24. apr 2010

megy tak to uz naozaj musis mat poriadne nervy 😉 peniaze,,ktore budes teraz velmi potrebovat,,musis investovat do uplne ineho ☹ ja by som uz asi nervy nemala 😉 no a este muzik ] 😠 tak ako napisala lusi nech berie aj psa alebo nikam nepojde 😉 ja som rada ze mojho taketo zabavy nebavia 😉 my ked tak doma hlavne v lete opekame,,pride neter s krsniatkom mojim,,rodina z ciech ked k nam pridu na dovolenku 😉 on je taky domased aked niekam ide tak to vola aj mna 🙂

lusi tak si este uzi posledny volny dnik a pekny vecer prajem babulky moje 🙂

lusinkaj
autor
24. apr 2010

megy asi som to zle napisala...5 dni pracuje ale on chodi domov taze ja som s nim vecer...jedine ak ma dve nocne tak vtedy som sama...ale on tu pracuje,nikam necestuje to by som takie nechcela..... 😒 ja len tak to pisem,lebo ak pracuje tak nikde sa neda ist je unaveny a preto musim trcat 5 dni doma.....lebo ak ma volno sadneme do auta a ideme... 😉

no tak toto ja som mojmu zatrhla,ziadne take chodit niekam s kamosmi ta co si nic take...si zenaty budes doma pekne a vypit si mozes somnou 😀 😀 a neze este az na druhy den pride tak toto uz vobec... 😒

megynka
24. apr 2010

no lusi tak to je fajn ja som to tak pochopila, že chodí niekde na týždeň preč, no ten môj nie že by chodil stále takto, on tu u nás nikde nechodí, ale tak 3-4 krát do roka mu to vychádza že ide s kámošmi od nich pooslavovať a to potom prespí u rodičov, keď sme nemali psa som chodila s ním ale teraz ja čo som povinná sedieť doma?!, no veď on si to ešte zajtra schytá 😀 ale dnes som už fakt nemala sily ani nervy sa s ním hádať, ja som dnes totálne psychicky na dne 😢

megynka
24. apr 2010

pekný večer babenky 😉

lusinkaj
autor
24. apr 2010

tak to ti verim...aha taze ty sa musis obetovat kvoli psovi a ostat doma,co on bude pit,odreaguje sa....tak toto by u nas nepreslo moj by nikde neisiel a ked tak aj pes 😀 😠

megynka
25. apr 2010

dobré ránko 😉
tak ja som sa vyspala a už je lepšie, asi dnes budem makať, ja keď mám za sebou taký hnusný deň ako včera, tak na druhý deň sa idem pretrhnúť od roboty, sa mi tak chce a ten môj drahý si dne odskáče, to sa nebojte 😀 dúfam že donesie aspoň obed od svokry lebo ja variť nebudem,ak nedonesie pozýva do reštaurácie 😀
krásnu nedeľu všetkým 🙂

silvia545
25. apr 2010

peknu nedelu prajem 😉
u nas svieti slniecko 🙂 varim uz v plnom nasadeni 😀 slepaciu polievku,,ryzu,,kuracie stehna na mede a korení,,uhorkovy salat 😵
megy 😀 pomaly s robotou,,nieze sa to muzickovi zapaci ak cely byt vyupratujes a bude to robit castejsie 😀

megynka
25. apr 2010

silvi, tak to by som mu neradila, on dobre vie že som naštvaná, už volal a ja len ahoj a ahoj, takže si dám nejaký suprový obed v reštaurácii aj s dezertom nech ma roztrhne, povedal že pozýva na obed, on dobre vie že by som mu nenavarila 😀

silvia545
25. apr 2010

megy 😀 ja namiesto suprovy som citala surovy obed 😀 len si objednaj a co najdrahsi 😉 aby to tak skoro nezopakoval 😀

lusinkaj
autor
25. apr 2010

Krasnu nedelu prajem 😉
manzelik v praci,tak som zasadla za pc....no ja idem este len ranajkovat...a potom sup varit dnes len parad.poliv. a segedinsky gulas s knedlou mnaaaaam,uz strasnu chut som nato mala... 😉 🙂
no tak ja dnes musim sa pustit do toho zehlenia,zle sa nato pozera...kedze silvi neprisla 😀
ale ja z tej kopy spravim kopku na zehlenie 🙂 😀

megynka
25. apr 2010

lusi aj ty máš ešte to prádlo na žehlenie? ver alebo never ja som sa toho ešte tiež nechytila 😀 normálne by som to dnes dala ožehliť manželovi, len ako by to vyzeralo 😀 ale skúsiť by som to mohla 😀

lusinkaj
autor
25. apr 2010

megy no veru tam mi to strasi pri skrini v spalni...ale stale okolo toho idem a si vravim,dnes to pozehlim...zase nic a tak uz tyzden 😀 ale dnes uz fakt.....lebo zase mam spinave pradlo,taze zase mi treba prat.... 😀 a to sme dvaja a ked styria??? 😝