Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
presne tak to nanutnejsie pozehlim a basta...a potom detto 🙂
tak ja ani nejdem dat prat kaslem nato.... 😀
ahojte klebetnice 🙂 aj ja musim dnes žehlit 😝 neznašam
marti....moje pradlo je este stale v kosi....ale uz sa chystam k nemu 😀
aj ja sa chystam po obede 😀 len ktovie či nezmenim ešte plány 😀
tak ja som uz zmenila plany dnes to urcite nebude robit... 😀 manzel zajtra ma poobede tak to spravim zajtra aspon mi prejde cas....ale aspon som vytriedila ktore nezehlim ale aj tak tam ostalo este dost na zehlenie 😀
ahoj , jak poznám zdařeny Ket / jsou nějaké počateční příznaky . Byla jsem na tom poprve . Děkuji za odpověď .
Ket sa neodlisuje od ziadnych inych priznakov teh.ako aj samotne ivf po et.....taze ak si teh.tak castejsie chodenie na wc,pobolievanie v prsiach a v podbrusku...ale nic ine,nic zvlastne.... 🙂
baby ak ten môj dorazil, ledva stihol dobehnúť na wc 😝 tak on s avčera tak ožral,že ešte asi dnes šoféroval ožratý, no ja som si myslela že ma od jedu vystrie, takýto na ho... víkend som nemala ani sa nepamätám, ja by som ho zabila, tak vám poviem že ten pes je lepší, bože ja mám nervy, tak som mu povedala, že to bolo na posledy na podobné výtrty môže zabudnúť, potom som mu dala vodítko do ruky a hybaj so psom von a potom hybaj so mnou na obed a teraz pôjde fešák na cvičák so psom, tak mu treba si to poriadne odserie, a to ešte nevie čo všetko mám na neho nachystané, som fakt naštvaná 😠 😠 😠
megy tak to ti verim....no tak to urcite este soferoval opity,no len dobre ze nechytili policajti by nafukal urcite.... 😠
och lusi ide ma poraziť, išiel teraz na cvičák so psom, ja si dopijem kávu a idem spať, ja už len dúfam, že už ma nič nevytočí, lebo fakt neviem... 😒
sam isiel?neisla si snim?komunikuje v pohode stebou?neliska sa? 😀
baby vy ste sa tu ale rozkecali 😉 u nas tak krasne svieti slniecko,,vegetila som na hojdacke a pomaly som chytala bronz 😉 nech sa mi ta bieloba troska opali 😀
megy uz sa nerozculuj,,pekne sa vyspi a bude ti lepsie 😉
lusi len aby si potom aj skrinu otvorila,,ked budes to pradlo skladovat 😀
silvi aku skrinu?ved ja som odkladala len tie veci ktore nezehlim,gate,ponozky....ale to co na zehlenie tak je stale v kosi...ale dnes som unavena z varenia dlho som stala na nohach tak zajtra to az pozehlim na isto 😀
aj u nas je krasne akurat som si urobila kavicku a cakam manzela pride z prace 🙂
co si dnes varila?
lusi tak ja som prádlo už spratala, hurá, chvíľu mám pokoj 🙂 a som si ešte objednala taký tyrkysový svetrík, tak už som spokojná 🙂
megy tak ja mam pradlo este stale tam...ale zajtra to urcite urobim,manzel nebude doma poobede tak aspon mi prejde cas...
lusi dnes som varila slepaciu polievku,,ryzu,,kuracie stehna na mede a koreni,,uhorkovy salat,,,mnaaaaam 😉 tie stehna boli fakt dobre 😵 tak sa mi vidi,ze dnes to pojeme a na zajtra nezostane nic 😀 vzdy mi po nedeli zostava aj na pondelok 😉
tak mne sa dnes obed nevydaril ako predtym...neviem preco ale ako v pohode sa da jest len tu nieco chyba tu ....a ani neviem co 😀 ☹
lusi z toho si nic nerob 😉 to niektore tehulky maju,take chute vselijakeeeee 😉 urcite je to vyborne a muzik ta pochvaly 😉 idem si urobit kafe,,nejak som dostala chut 😵
no silvi nieje to dobre nema to chut ani polievka,segedin.no ten este sa da.....moj manzel mi vsetko pochvali,ale aj teraz on nejak kruti s nosom.... 😀 asi pojde do wc polievka..... 😀
lusi niekedy aj mne sa to podari,,ze polievka nema chut 😒 a len dochutujem a dochutujem a nic 😀
silvi presne toto som robila,sakra nechapem....zajtra putuje do wc.... 😀 😝
ahojte kocky,,zelam krasny den 😉
dnes mam na plane prat,,len musim do obchodu,,dosiel mi prasok 😉
lusi tam sa toho zmestíííí 😀
megy 😉
marti tebe sa to uz krati,,zachvilu budes pich,,pich 😉 a potom tehulka,,drzim prsteky 😵
kiari aky bol vylet 😉 verim ze si si ho paradne uzila 😉
ahojte 🙂
silvi tak veselé pranie 😉
kiari ako na výlete? 🙂
lusi vidíš keby si to prádlo spratala včera dnes by si mala voľno 😀 😉 ale zasa si si aspoň užívala mužíka 🙂
ja som si včera v bazáre objednala tričuško na 4-6 mesačné mimino, musela som ho objednať lebo bolo žlté a vpredu má foto šteniatka labradora, tak to preto aby neše deco malo v čom venčiť našu labradorku 😀
ahojte,tak dnes som bola na krv na triple testy tak som zvedava ake budu vysledky dufam,ze negativne... 😉
no dnes vyzera pekne,ale uz hlasili v radiu ze ma sa zatiahnut a prsat...muzik idem do prace na obed tak ja idem konecne na tie saty,zehlit.....a potom asi popozeram v skrini a male veci vytriedim.... 😉
lusi vysladky budu ok 😉 to ti zarucujem 🙂 ano hlasili poobede pribudanie oblacnosti a dazd 😠 dufam ze u nas to nebude 🙂 a tie saty,,tak len najnutnejsie 😉
megy tak ty si uz pomaly chystas vybavicku 😉 super,,uz len aby sa nam splnil ten sen 😵
silvi no teraz je u nas este stale pekne,ale hlasia tak uvidime kedy do k nam pride...
aj aj verim,ze drobci su zdravuckííííííí 😵 🙂
manzel o hodinku ide prec,tak idem sa pustit do zehlenia,urobim si kavicku a budem vegetit,pustime si hudbu... 😀
megy radsej pomaly s vybavickou,vies aby to potom nebolelo... 🙂
lusi, neboj ja budem mať deti, keď nie svoje tak adoptované určite, mňa nič nezastaví, ja už slovo nie nepoznám, keď človek niečo hrozne moc chce tak to môže dosiahnuť, ja tomu verím a som ochotná aj čarovať 😀 ale určite sa mi ten môj sen splní 😵
a už ma nič nezastaví!!! 😉
u nás je krásne, ideme poobede k našim, potrebujem si tam oprať koberec lebo na byte sa to zle a umyjeme auto, už vyzerá otrasne 😝

lusi ja presne tak isto a to som včera oprala dve pračky,takže keď sa mi ešte to dá k tomu....ale ja požehlím len najnutnejšie 🙂 no to ti teda poviem, že keď budete štyria to bude paráda 😀 ale čo ako budeš stíhať tak bude, hlavne že o drobcov bude postarané 😵