icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
28. apr 2010

baby ked sa budem takto neskoro napchavat tak asi neschudnem čo? 😕 😕 😕

martineluska
28. apr 2010

papala som len ladový šalatik jak kozička 😀 😀

silvia545
29. apr 2010

ahojte kocky 😉
tak vcera ste si pokecali 😉 a k tej babe co pisala,ze ma 5 deti a nedari sa jej mat dalsie,,tak ja na jej mieste by som sa hanbila nieco take napisat 😒 musela si robit srandu,,lebo najdu sa aj take,,co si vobec neuvedomuju ako sa taketo zeny citia a co prezivaju ☹ ja mam aspon jednu dcerku,,ale tu mam s manzelom,,s priatelom sme 10 rokov a chcely by sme mat aspon jedno svoje 😵 na taketo zeny nemam slov 🤐 najdu sa aj take co budu pisat so srandy,,kamaratka mi vravela,,ze sa dopocula ako jedna citala tieto temy na mk a mala pripomienky,ze co tu vlastne preberame,,ze je plno zien co nemozu mat deti a nepisu to nikde,,nechavaju si to pre seba a ze su ludia co maju vacsie problemy ako mi co nemozeme mat deti,,ze ine nepreberame len kedy sa to podari,,ci sa to podari,,ake pocity mame,,proste robila si z nas srandu 😠 ale musim vyzistit ktora je to,,ale potom nech sa namna tesi 😠 lebo jak mam teraz nervy na svagrinu,,tak na tejto si tu zlost vybijem,,ta si to odskace aj za moju svagrinu svina jedna prasiva,,nehnevajte sa ale musela som to tak napisat,,lebo mam uz totalne nervy na taketo chudery 😠

megynka
29. apr 2010

ahoj silvi, si hneď ráno takto naštartovaná 😀 kašli na ne sú to hlupane, blbé baby, vymleté mozgy a tá s tými 5 deťmi je asi zrelá na psychiatriu, mala by sa liečiť, podľa mňa to nemá v hlave v poriadku

silvia545
29. apr 2010

megy vies co uplne ma to dopalilo 😠 ved ona si vobec neuvedomuje ako sa mozu baby citit ktore nemaju ani jedno a ona tam ide vypisovat ze ma 5 deti a nedari sa jej otehotniet 😠 ved ona to asi nema v hlave v poriadku 😀 zrela psychiatria 😠

megynka
29. apr 2010

silvi fakt, je to nejaká krava, ktorá sa na tom baví ako nás podráždi, alebo je proste vyšinutá a drblo jej v bedni a ani nevie čo robí 😠

silvia545
29. apr 2010

megy a mozna ze ani deti nema,,len by chcela mat a tak jej preskocilo ale riadne v tej jej bedni 😀

megynka
29. apr 2010

silvi presne, asi to tak bude 😀
tak u nás dnes svieti slniečko ale je akási zima, ráno boli len 3°C, ja sa toho tepla asi nedočkám ☹ mne je celý deň v práci zima a včera som prišla domov a mala som už chytené hrdlo ☹ och, ale dnes sa teším domov, budem si ešte presádzať kvety na balkóne, chcem si to tam vyčačkať, len neviem kedy si tam aspoň kávičku vypijem 😀

megynka
29. apr 2010

ozaj silvi a čo ti dal na tú mykózu? lebo ja som mala taký krém v aplikačnej trubičke to som si večer zaviedla a bolo po mykóze, len neviem už názov

silvia545
29. apr 2010

megy dal mi candibene cipky na 6 dni,,tie som uz mala,,su dobre a daju sa aj volne kupit,,nestoja vela 😉 u nas tiez svieti slniecko,,tak dufam ze bude cely den svietit 😵 a uz mi hadam nic naladu nepokazi 😀

megynka
29. apr 2010

tak, len si užívaj slniečko lebo vraj má začať pršať, asi cez víkend, aspoň tak hovorila kolegyňa,ja som predpoveď nevidela ani sa nepamätám 😀

silvia545
29. apr 2010

to jak naschval 😖 vzdy na vikend sa pokazi pocasie 😀 ani ja som vcera nepozerala pocasie,,boli sme v tescu a v T mobile 😉 a lusi kde sa podela 😉

lusinkaj
autor
29. apr 2010

Ahojte,bola som v obchode a idem teraz trosku k susede...pokecat,ale nejak ma zacalo pobolievat v podbrusku sakra ta maternica uz nech sa zväcsi lebo je to take neprijemne... 😒
drobci sa tam roztahuju.... 😀 🙂 jedna radost

megynka
29. apr 2010

lusi ahoj a to ťa bude zasa bolieť keď sa bude sťahovať po pôrode 😀 ale aj my si to hádam užijeme 😉 tak príjemný pokec u susedy želám 🙂

silvia545
29. apr 2010

ahoj lusi asi maju malo miesta 😀 ved su dvaja drobci jedny 😵 a to este potom ked budes citit pohyby,,to je nieco kraaaaasneho 😵

megynka
29. apr 2010

baby mám fakt nervy, mi zasa volali z centra že tie posrané kontrolné stery sú zasa zlé, zas mi posielajú antibiotiká, ja sa už ani na kontrolu neobjednám, veď to by som za každým žrala antibiotiká, už som ich toľko pojedla zasa že ešte tieto a dá sa mi z nich pre zmenu zas mykóza, už to vidím 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ja sa na to môžem vyser..ť 😠 😠 😠

silvia545
29. apr 2010

megy to je mi luto ☹ nejako sa vsetko na nas serie 😠 nam to fakt asi niekto nepraje 😠 ved toto uz nieje normalne,,predtym mi vobec nebyvalo nic,,a odkedy som isla na 1 ivf,,tak stale nieco namna lezie 😠 aj teraz vobc si nemozem dat urobit vysetrenia,,mame taku smolu ☹ ja uz nemam na to slov 🤐 a co ti zistili ,,preco nedopadli dobre ☹

megynka
29. apr 2010

silvi je tam nejaký "kok" ale presne si ten názov už nepamätám,ja už ani neverím že tie antibiotiká zaberú, ale využívam a na kontrolu sa už nebudem asi objednávať, ja neviem, predtým mi pred ivf, hlavne teda v Heliose nerobili žiadne vyšetrenia, keď som sa teraz sestričky pýtala, či sa mám potom objednať na kontrolu, tak mi povedala, že ona nevie, tak kto to už má potom vedieť, vieč čo silvi, by som sa no všetko fakt vykašlala, mám nervy, keby sa aspoň tá adopcia pohla dopredu, ale sa mi zdá že od piatku sa na mňa všetko sype a ja neviem či to nespôsobila jedna čarodejnica, ktorú som v piatok stretla, lebo od toho dňa je všetko v prdeli
cestovala som v piatok zo Žiliny vlakom domov a jedna ženská 42 ročná sa hneď vo vlaku nalepila na mňa a začala mi všetko rozprávať o svojom živote, ale totálne súkromné veci, o rozvode o deťoch, o rodičoch, no o všetkom čo ju napadlo, cestovala do Púchova vraj za mamou, ktorá má rakovinu, ústa sa jej nezavreli, najskôr mi to prišlo všetko smiešne ale potom som si povedala, že chúďa možno sa potrebuje vykecať, a ona začala o kartách a že má jasnovidecké schopnosti a že dokáže ľoďom pomáhať a aj kliatby z nich sťahovať a že ona to nerobí za peniaze, že ona vraj prežila klinickú smrť a že chce teraz ľuďom pomáhať, a vraj pomohla aj kamarátke, ktorá nemohla otehotnieť, ale to o mne nevedela nič lebo ja som jej dovtedy o sebe nepovedala ani slovko, ale keď prišla reč na deti, tak som sa začala zaujímať a ona hneď že aby som jej podala ruku a hovorí že budem mať 2 až 3 deti ale že mám hrozne studené ruky, vraj by to mohlo znamenať že na mňa niekto uvalil kliatbu alebo že mi niekto závidí a nepraje, tak nám cesta ubehla a ona hovorí že ak by som chcela, že by sa mi mohla pozrieť na čakry a odblokovať ich, že ona to robí aj na diaľku, tak ja že prečo nie, a tak si vypýtala moje meno, z ktorého som mesta a tel.číslo, že mi potom pošle sms že ako som dopadla a že či tam je nejaká tá kliatba, no nie som ja hovädo prvého stupňa, a od soboty ide všetko dolu vodou, baba jaga sa doteraz neozvala, mne sa všetko serie a teraz čo, teraz už fakt budem asi potrebovať nejakú dobrú čarodejnicu

lusinkaj
autor
29. apr 2010

baby vidim,ze kazda tu mame problemy...ja som tiez dnes smutna rano prisiel muz z prace nasr.....y ze az ale som mu povedala,ze o zivot nejde tak nech sa tym netrapi....tak dobre to by nebolo nic....
teraz som volala ohladom vysledkov z vyteru viete co mi brali kontrolny.....a este stale je tam ten bacil a tak ma dr.chce poslat na infekcne aby to oni vysetrili odborne a popriapde dali nieco nato ay uz to zmizlo...tak zajtra idem pre vym.listok a ihned sa obj.na ifekcne...tak som smutna aje mi az do placu 😢 ☹

silvia545
29. apr 2010

megy vies co ze aj ja som uz nad tymto rozmyslala,,ci mi niekto pocaroval alebo dobre preklial 😠 ale ja viem odkial bije 😒 o tych studenych rukach ani nehovorim,,ja som v poslednom case ako lad 😖 a stale je mi zima 😖 tak v tomto musi mat ta baba jaga pravdu,niekto nas fakt dobre zaklial 😠 aj mne sa takisto nic nedari a potom nemam ani chut nieco robit a o zdravotnych problemoch ani nehovorim 🤐 ide to dolu vodou ☹

silvia545
29. apr 2010

ahoj lusi ja som myslela ze uz si v poriadku 😉 ze tie prehanky skoncili 😉

silvia545
29. apr 2010

baby ale ja som teraz fakt nasrana 😠 😠 😠 😠 idem na vecko a ja som dostala ms 😠 a to som mala dostat v pondelok a v utorok som bola dohodnuta s dr na HP 😒 ani brucho nic ma nebolelo ako ked mam inokedy dostat ms ma vzdy pobolieva 😖 a teraz nic,,zrazu je tu 😠 a zajtra u nas dr nerobi,,iba utorky a stredy,,ja fakt nevim co sa to deje,,vsetko sa namna je.... 😠 😠 a este k tomu beriem tie cipky na mykozu,,3 som vybrala a co dalej,,teraz ich asi nemozem dalej dobrat 😒 ja uz nevim ci sa mam smiat 😀 😀 😀 alebo plakat 😢 😢 😢 😢 ja uz dalej nemozem som hotova ☹

martineluska
29. apr 2010

ahojte baby tak ja som mala vychadzku tak som bola v meste 🙂 megy je to prosim ta pravda že chcu zrušit dobrovolné? a že mam davat velky pozor lebo že možu ma prist každy den skontrolovat 😠 došlo vam nejake nove nariadenie? prepač že tolko otazok naraz 😅 ale mam z toho nervy 😕 a moj menzes ešte nikde 😝 čakáááááááááááááám

martineluska
29. apr 2010

silvi ja čakam a tvoje dojdu 😠

megynka
29. apr 2010

silvi tak to už hádam ani pravda nie je ako sa nám nedarí, tak ty máš tiež poriadnu smolu 😠

a lusi ty si sa tiež nezbavila toho hnusného bacila, ja neviem teraz sú tie bacily podľa mňa už ak navyknuté na tie antibiotiká že už im nič nerobia a my ich zbytočne užívame 😠

marti, nič o tom neviem, som sa o to nejak nezaujímala, ale veď dobrovoľné si platíš sama, no môžu ti zrušiť asi pn - ku, teda asi výplatu pn-ky že nedodržuješ liečebný režim, ale pokiaľ si vonku a máš vtedy napísanú vychádzku tak nič nemôžu

tatianat
29. apr 2010

Ahojte baby, som tu nová a snažím sa otehotnieť, no zistili mi upchaté vajcovody a nedá sa s tým nič robiť...

tatianat
29. apr 2010

Je tu ešte niekto?

lusinkaj
autor
29. apr 2010

silvi ved ja uz nehnackujem...hnackovala som tyzden antib.mi predpisal v piatok a v sobotu som uz nehnackovala...tak som vravela ze super,a este ked vybertiem lieky som si vravela tak ta bestia musi uplne zmiznut....vybrala som ant.a isla na kontrolny ster a dnes som volala a este tam je... 😠 tak som sa rozculila,sakra.....ale ja uz nehnackujem vobec stolica je normalna...
tak preto mam ist na to infekcne a mi daju asi ine lieky ktore by mali ju zabit!!!!!!!!!! 😀 😀

martineluska
29. apr 2010

megy ak budeš mat čas tak si pozystuj veci lebo každý hovorý ine aby sme sa neprekvapily potom 😉 a informuj prosíííím ak niečo budeš vediet .asi vas naozaj počkam baby do leta lebo moj menzes ešte nič 😠

megynka
29. apr 2010

marti pokúsim sa zistiť čo sa bude dať 😉

vitaj tatianat, neviem ti poradiť, a lekár ti nič nepovedal, že čo ďalej, myslím že robia aj nejaké prefuky vajcovodov ale nemám s tým skúsenosti