Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
🙂 už som si zvykla 😅
ahojte kocky 😉
co to tu vidíííím 😲 kam ste sa podeli 😅
lusi sa nam urcite niekde flaka 😉
megy a ty kam si zmizla 😉alebo ta megynka zjedla 😀
marti tak uz len cakat aby prisla posledny krat a potom nech sa neukaze celych 9 mesiacov 😵
ahojte 😉
ja musím ísť buď na pn, alebo dám výpoveď lebo mi tu asi drbne, ide to tu všetko dele vodou a mňa tu ide trafiť 😠 pomery v práci to hrôza 😝
silvi ty čo dnes robkáš? ja už aby som bola doma, ma tu utrhne, hnusná robota 😝 😝 😝 som tak znechutená 😝 tfuj 😝
ahoooj megy,,vypoved este nedavaj,,peniasky potrebujes 😉 ak sa inak neda,,chod ale na tyzden na pn,,oddychnes si a nebudes vidiet aspon urcitych lidi 😉 aj ten tyzden pomoze,,musis nejako vydrzat,,potom ich nebudes vidiet najmenej 5 rokov ak si predlzis matersku 😀 ja sa dnes nudííím ako pes 😝
silvi ja ke´d raz odtiaľto odkráčam už sa nevrátim, ak pôjdem na materskú, tak chcem byť na materskej až do dôchodku 😀 mne už by takýto kolektív nechýbal a ani tie nervy v práci, dnes ráno ma megyna skoro fakt zožrala 😀 skákala po mne jak besná asi jej zašibalo 😀 vyzerá to tak že nám ide do puberty a to vraj asi prestane aj trošku poslúchať, och musíme to vydržať 😉 no ale veď sme nejakí rodičia, no nie?! 😀 😀 😀
megy ked chces byt na materskej do dochodku,,tak to musis rodit kazdy rok ako jablon 😀 megynka je tvoja rozcvicka 😉 aby si bola pripravena nato ked pridu vlastne deticky 😵
silvi tak to teda áno 😀
ako baby?co robite?nie dnes sa neflakam,nemozem kazdy den... 😀 manzel ide dnes na nocnu tak sme boli na rychly nakup a teraz som varila...zel.polievku a palacinky...ale uz ich nebudem piect aspon mesiac 😀 😉 hodinu som stala pri sporaku... 😝
ahoj lusi,,tak palacinky 😉 dala by som si 😵 ja som dnes robila kapustne fliacky 😉 len je nejaka divna kapustna 😒 tak dlho som ju dusila a ona nie a nie zmaknut 😠 minuly tyzden som tak tiez robila kapustnu polievku a kapusta bola taka ista 😒 aj suseda vravela ze mala taku kapustu a len ju dusila a dusila a nic 😉 az ju zadusila 😀 idem umyt branu,,lebo je zaspliechana od blata,,ako chodia nakladne auta a ked je naprsane tak vzdy mame potom branu spinavu a j suseda oproti sa hneva tiez,,ze nic ine nerobi len umyva 😠 ja ju uz umyvam tyzden a akosi ju nemuzem umyt 😀
silvi poslem ti aspon jednu palacinku,lebo nejak sa uz minaju 😝 sakra s tym varenim,nemam uz nervy nato... 😀
ahojte takže ja sa mam zatial tak isto 😉 nič nove.akurát dnes som mala kontrolu zo socialky a to som na pn len od štvrtka 🙄 poponahlaly sa to aby som sa bala aj do obchodu zbehnut 😠
kdeeeeeee steeeeeeeeeeeeee halooooooooooooooo 😀
marti tu som.....kontrola so socialky?tak skoro nezdaju sa .....
ty si na pn preco???
lebo som mala chripku a chcela som sa pred ivf dobre preliečit čo sa mi aj podarilo 😉 a teraz už nezruším pn až po ivf nebudem 2 krat behat k dr 😝
ale mam vychadzky 🙂
baby tak to vám musím napísať, jedna kočka tu do jednej témy napísala, že má 5 detí a už asi rok sa snaží otehotnieť a nedarí sa...som hotová
marti tak hádam ti už kontrola nepríde 😉
chuderka 😅 možno chce desat nie? 😅
megy neviem ako často chodia 🙂
marti a ešte to napísala do témy, kde sa baby snažia sú bezdetné....asi chcela podráždiť 😀 neviem no možno ich chce mať 10 ale v dnešnej dobe?! mne by stačilo 1 a keď budem mať veeeeeeľké šťastíčko tak budem mať dve
marti niekomu neprídu ani po mesiaci, neviem podľa čoho chodia na kontroly 😠
megy ja mam aj dobrovolné tak asi preto 😎 budu chodit častejšie 😒 aj ja chcem jedno a po porode budem skakat od radosti meter od zeme 😀
co?co to tu citam....jedno???ziadne jedno dvojicky 🙂 😉 😀 kazda budete mat.... 🙂
baby tak tá kočka má 2x dvojičky a ešte jednu = 5 dcér!!!!!! ona si fakt asi robí srandu z ostatných
lusi dobre, veď my budeme rady keď budú dvojičky
marti ja si tiež platím dobrovoľné ale ak prídu tak to bude schválnosť lebo ja robím na sociálke 😀 😠
😀 megy a ktora tema to je chcem pozriet 😎 tak k tebe nepridu 😉
lusi 😀 radšej dve ako ani jedno 😅
marti téma snažilky rok a více, ale fakt si myslím že si robí srandu, má na cz aj fotoblog a jedna kočka tam písala že si robí prdel, že už si kedysi niečo vymýšľala, tak ak je to tak možno jej to snaženie už nerobí dobre a mala by sa liečiť
určite si roby srandu ale ja lubim take čitat 😀 😀 nech sa teší kočka

lusi tak sme natom rovnako 😉 dufam ze aj rovnako zostaneme,,este keby sa namna nalepilo aj to tvoje tehu 😉 to by bol krasny koniec vsetkeho lepenia 😵
marti jak napotvoru,,co 😀 ked ju potrebujes tak vtedy nepride 😠