Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ahoj lusinkaj a martineluska 🙂
marti mne tak meskali pred 1ivf proste zahrala psychika mi doky povedal a kym mi nepichol tak mi neprisli 🙂
wodanka ja chodim do heliosu a ty??
kiara aj my chodime do Heliosu, ku Gatovej
lusi ahoj mojko no ved mi tu staru zrusili tak som musela najst nieco ine!§!!a ty ako uz ti je lepsie??
wodanka ja ku Krajkovy ale ked mam malo gatova idem aj knej 😉
aj ja som bola par krat aj u Krajka... ten jeho pristup sa mi troska viac paci 🙂
teraz tam pojdeme 20. maja, ideme dohodnut dalsi postup
kiari jasne tu stale nejaku zmazu 😀 dakujem,mam sa celkom dobre 😉
priberame,gulatime sa.... 🙂
ty sa pochval 🙂
baby idem do postele...dobru nocku
wodanka ja som chodila od zaciatku k nemu tak som si zvykla ale ani gatova neni zla mne sa paci aj ona 😉 ja idem poslat uz na 3ivf papiere 😉
lusi som si vsimla ako sa gulatieie 🙂 🙂 velmi pekne ja sa gulatiem aj bez toho aby som bola tehu vsetko na mne drzi nie a nie sa toho zabavyt 😒
ahoj lusi zatial nič nove už ideš spinkat? kiari určite aj stres pred ifkom pridava 😝
marti veru ano ja zase som chcela aby mi prisli presne na cas no a uz vidim ze sa ukazuju 😉
bože vi už všedky mate menzes megy ,silvi už aj ti len moj zas štrajkuje 😅 však on dojde 🙂
marti nemysli na to a daj si cervene vinko mne to zabera
zajtra test a ked nič tak to vinko plus horuci kupel to istí 😀
marti veru urob si test to si budes istejsia 😉 joj ale by som sa potesila keby tam boli//!!
idem aj ja buvat dobru noc!!!!
dobru kiari dam večer vediet 🙂 pa
dobré ránko 😉
wodanka vitaj 🙂 super že si sa pridala, bude nás viac do boja 😉 🙂
kiara ahoj, aspoň ťa pozdravím, keď sa stále obchádzame 😉
marti strašne moc by som ti priala tie dve čarovné čiarky na testíku 😵 😵 😵
silvi ako? už viem kedy príde tá zlatá pani, zajtra, lebo oni majú zajtra dlhý deň v práci, tak aby jej to vyšlo cez pracovnú dobu, tak isto príde zajtra 😀
lusi ešte nenakupuješ vecičky?🙂 ja asi kupujem aj za teba 🙂
všetkým želám krááááááásny dník 🙂
Ahojte 🙂
megy nekupujem este nic,vobec nic nemam...ale kamoska mi vravela co ma dve male deticky ze male vecicky si nemam vela kupovat lebo ona mi da taze sme sa dohodli ze pridem k nej povie co vsetko ma a tak si spisem co hlavne potrebujem do nemoc.ale vela nekupujem male veci lebo to vyrastu rychle... 🙂
a ty co kupujes???
lusi veď to je pravda, tie detičky tak rýchlo rastú že sa to s tými nákupmi neoplatí preháňať 🙂 no ja som videla také kráááásne dupajdy a bodynká, asi kúpim tomu budúcemu adoptovanému 😉
ahojte babenky 🙂
tak uz horlivo nakupujete 😉 ja sa zatial len pozeram na vecicky,,suuuu krasne 😉 uz sa aj ja tesíííím ako ich budem kupovat,,ale este mam cas 😉 zatial nakupujem len ocami 😀
lusi mas pravdu,,netreba vela kupovat,,rychlo vyrastu a niektore hadam ani nestihnu mat oblecene 😉 kup si vybavicku,,urcite vela veciciek dostanes aj od rodiny a potom uz si kupis co bude treba 🙂
megy tak sa na zajtra priprav fyzicky aj psychycky 😉 budem na teba mysliet,,nech vam to dopadne co najlepsie 🙂
marti no akoooo 🙂 mrska prisla,,dufam ze ani nepride 😉 ok marti,,tak material neposielam,,mne este chybaju tie cierne gumy,,potvory jedny 😀
kiari,,dufam ze si si tie tulave topanky vyzula 😀
wodanka ahoj,,vitaj medzi nami 😉 zas nas je o jednu viac,,to je super 😵 kedy sa chystas na dalsie ivf 😉
megy a ty ako pokracujes s adopciou?kedy by ste mohli dostat babo 😉
presne tak vela veci kupovat vobec nebudem neoplati sa....skor plienky 😀
silvi neboj aj ty sa dockas a zacnes kupovat vybavicku 😉
lusi tak na bábo si ešte počkáme, adopcia len v začiatkoch, tuším že zajtra príde pani zo sociálky na kontrolnú návštevu 🙂
aha taze vy este len vybvujete papiere....tak to nezavidim jedna znama to vybavovala ke dmi to vsteko pisala co treba absolvovat,no neviem ci by som zvladla..... 😉 ale drziiim prsty 😉
ty ides na ktore ivf?
lusi ja idem na 4ivf a keď to tak porovnám, ivf už budem absolvovať štvrtý rok po sebe a mimino sa nám snáď podarí adoptovať tak do dvoch rokov 🙂 ja si myslím že tá adopcia bude lepšia 🙂
taze megy ides ako samoplatca?kolko ta to vyjde?tak to velmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii drzim prsty aby to vyslo...tolko ivf mat za sebou...
tak to fakt min.dvojicky prajem 🙂 🙂 😵 😵
len tebe tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 😵 😵
zase nemam fotku sakra toto je uz silaaaaaaaaaaaaa 😠
lusi díky 🙂
ešte ideme cez poisťovňu, lebo sme boli ako samoplatcovia tretíkrát v Prahe 🙂
aha,tak to je super potom....a ani v prahe nevyslo sakra...a to bolo dost drahe vsak?
ahojte takže menzes nikde 😠 test negatívny 😔 takže zazrak sa nekonal. trocha ma bolia dnes vaječníky tak dufam že čoskoro dorazí.

ale ste sa rozpisali... 😉 kiari ahooooj ako sa mas? 😉 nove foto...fesanda... 😉
marti ty ako? 😉
wodanka vitaj... 🙂