icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
4. máj 2010

marti tak nic ked test je negativne ta mrska hned dorazi a potom bude test pozitivny 😉

martineluska
4. máj 2010

dufam lusi 🙂 už sa neviem dočkat prvej pich pich 😀

lusinkaj
autor
4. máj 2010

verim ti... 🙂 zacnes stimulku,potom to uz pojde lahko....a uz budes testovat a objavis // a budes krasne tehulkovat 😉

martineluska
4. máj 2010

dnes ma už konečne boli brucho trochu na menzes ta niečo už zo mna bude dufam 😀 lusi ti už budeš za chvílu v polovici jak to beží celé 😎

martineluska
4. máj 2010

zajtra budem už 40dc 😒 to nieje normalne 🙄

lusinkaj
autor
4. máj 2010

marti tak sup,cervene vino,teplny kupel a dobry sexik a ms pride ani sa nenazdas.... 🙂
veru marti rychle to leti 🙂

martineluska
4. máj 2010

lusi ti si mala aky ciklus predtým?

silvia545
4. máj 2010

ahojte baby 🙂 mala som navstevu,,tak sme kecali 😉 potom sme sadili rajciny,,este musime papriku kupit 😉 zeleninka mi uz rastie 😵 ale aj zelina 😀 prave zacalo prsat 😠 cely den sa len mracilo,,dufam ze bude len taky slaby dazd 😉

martineluska
4. máj 2010

ahoj silvi 🙂

silvia545
4. máj 2010

ahoj marti 😵 nejako mi zas hapruje net 😠 nechcelo mi odoslat spravu 😒 tak uz cakas na mrsku 😉 ja som ti drzala palce,,aby sa ti to podarilo aj bez lekarov 😵 tak teda sa zazrak konat nebude,,nevadi,,ale potom ten zazrak príííde 😉 uvidiiiis musííís verit 😉

martineluska
4. máj 2010

😀 silvi mi nič zadarmo nedostaneme 😀 nevadí len nech sa to podarý mne je jedno akým sposobom 😉

lusinkaj
autor
4. máj 2010

marti ja som mala kratky cyklus aspon si myslim....mala som decapeptyl depot, puregon 600 a pichala som cca 10dni potom len pregnyl.... 🙂

silvia545
4. máj 2010

marti to mas pravdu 😉 nikdo nam nic zadarmo neda 😖 ale ten hore by sa uz mohol nad nami zlutovat 🙂

lusi ano mala si kratky cyklus 😉

lusinkaj
autor
4. máj 2010

tak to vyzera ze ano bol kratky c. 🙂 ale to je jedno hlavne ze som tehu.... 🙂

silvia545
4. máj 2010

to je hlavneee 😉 aspon si mala menej pichaciek 😉 ja som mala dlhy,,ale potom som si zvykla a este mi aj chybali 😀 😀 😀

martineluska
4. máj 2010

aj ja budem mat kratky ak sa dočkam potom to už ide ríííííííííííííchlo 😀

kiara15
4. máj 2010

pekny vecer zelam 🙂 🙂

silvy dufam ze sa uz ukludnim ale vies ked mas tyzden rozbehany tak trva kym sa zastavy!!

megy ahoj mojko veru my sa stale obchadzame ale neboj raz si popismenkujeme .Ked ja stale robim väčšinou do vecera 😒 ale uz v stvrtok idem podat ziadost na ivf 😉
lusi hoj mojko 😉 😉

kiara15
4. máj 2010

marti to ma mrzy ze neboli// tak som tajne verila ale ivf to isti 😉 😉 😉

martineluska
4. máj 2010

🙂 kiari dufam, ja mám sudene ifko 😀

kiara15
4. máj 2010

marti asi vsetky tu co sme 😉 😉 ale sme si slubili ze tento rok uspesne 😉 😉

martineluska
4. máj 2010

určite uspešne však lusi to odštartovala a mi pokračujeme o tom nepochybuj kiari 🙂 🙂 🙂

megynka
5. máj 2010

dobré ránko 😉
tak dnes bude asi deň D, mám tušáka že pani zo sociálky dorazí, ak nie tak ma sklame, včera som bola kvôli nej nakúpiť a upratala som, aj keď ja upratujem asi stále 😀 a som nervózna už od rána, to budú otázky, už to vidím, bude sa vraj vypytovať na všetko, a najzaujímavejšia bude téma o mojom bratovi a jeho manželke 😀 no čo už, vydržím 😉

marti škoda, že dve čiarky neboli ☹ ale zachvíľku už budú 🙂 a pýtala som sa na tie kontroly, tak ak by ťa nenašli doma a bola by si vonku vtedy keď nemáš písanú vychádzku tak by ti mohli zastaviť výplatu pn-ky, bola by si na pn ale bez peňazí, nič viac som sa nedozvedela, vieš tu sú niektoré kolegyne také len všetko taja a nechcú povedať ale majú aj veľa práce a tú kočku čo som sa jej chcela spýtať som už dlho nestretla, neviem čo tak maká ale musí majú toho teraz fakt veľa, tak je lepšie sedieť doma keď je človek na pn a neriskovať 😉 🙂

kiari ahoj, tak ty už budeš tiež čakateľka na schválenie žiadosti, vlastne to budeme my dve lebo silvuška má žiadosť už schválenú 🙂

ahoj silvi, lusi, ako ste sa vyspinkali? čo dnes máte v pláne? u nás sa ochladilo, škaredo je ☹

silvia545
5. máj 2010

ahojte kocky 😉
megy u nas je tiez skaredo 😠 aj v noci prsalo,,teraz je zamracene a hlasia dazd a burky 😠 dnes idem s dcerou k zenskemu,,dostala ms a mala bolesti,,ta antikoncepcia jej nejako nepomaha 😖 tak nech jej aspon predpise nejake lepsie tabletky od bolesti,,lebo vzdy ked to dostane tak 2 dni nemoze ist do skoly,,vcera este k tomu aj vracala ☹ na upravu jej zabrali,,uz jej chodi da sa povedat pravidelne ale na bolest nezabrali ☹ tak drzim ti vsetky prsty aby to dopadlo vyborne a soc. pracov. aby od vas odchadzala veeeeelmi spokojnaaaaa 🙂

kiari len sa vybehaj 😀 lebo potom uz budes tehulkovat a oddychovat 😵

lusi ako sa dnes mate s drobcekami 😉 a ozaj na tom infekcnom si bola 😉

marti no ako,,mrska uz dorazila konecne 😵

megynka
5. máj 2010

silvi, tak chúďa tvoja dcéra, ale ja som tiež takto trpela, väčšinou som chodila na injekcie od bolesti alebo som sa nadopovala liekmi ☹ to tiež nebolo bohviečo 😒 tak až dobre pochodíte 😉

lusinkaj
autor
5. máj 2010

ahojte..tak som doma bola som na kontrolu na hematologii bola som obj.na 9 vzala ma az o10:35 som uz tam penila 😒 ale vsetko je ok.jedine mi predpisala zelezo toto potrebujem viac kedze mam dvoch drobcov 🙂
silvi ano bola som na infek.nedalai mi tam nic lebo ja nemam uz tu bakteriu ale pliesen na crevach po antib.a to sa ma vyplavit samo mam ist na kontrolny vyter 12.5 ak by nahodou este tam bolo tak mam prist na inf.a vtedy mi da nejake lieky ale dufam,ze uz nic nebude....ale mam taku riedsiu stolicu neviem preco,ci to tehotenstvom,ci od liekov...ale radsej ako zapcha 😒 😀

vsetkym vam drzim prsty aby toto ivf na ktore idete bolo plodne,uspesne 🙂 😵

lusinkaj
autor
5. máj 2010

ta kde ste??mate sexualnu prestavku dnes? 🙂 😉 😀
uz ma prestava bavit ten konik,zase nemam foto.....toto je uz sila 😖 😠

kiara15
5. máj 2010

pekny podvecer zelam 🙂

megy veru sme uz len my dve cakatelky a potom to uz pojde si myslim samo 😉

silvy veru mas pradu musim potom viac odychovat tak teraz sa musim vyblaznit 😀

lusi super ze vysledky boli ok 🙂

marti uz si dostala mrchu?,ja uz ano 😉

lusinkaj
autor
5. máj 2010

kiari ahoj... 🙂 taze u teba uz ms prisla kedy ty zacinas so stimulkou?

kiara15
5. máj 2010

lusi ja idem este len zatra podat ziadost ja zacinam koncom augusta 🙂

lusinkaj
autor
5. máj 2010

jaaaj,ano ty si spominala ze az tak neskor...este idete na dovolenku?kam?